LocalBitcoins Review – En ärlig recension

På senare tid har vi alla hört talas om ”Bitcoin” -fenomenet. “Vad är det?”, “Varifrån kom det?”, “Hur tjänar jag dem alla?” Tyvärr är detta inte Pokemon Go. Behövs inte; som sådan tack och lov att fånga och slåss människor för det; snarare får vi förhandla och handla som hur civiliserade människor gör.

Vad är LocalBitcoins?

Låt oss börja med grunderna. LocalBitcoins grundades 2012 av Jeremias Kangas och är ett startföretag i Helsingfors, Finland. Deras huvudsyfte är att översikt över den direkta handeln med bitcoins mellan köparen och säljaren som inte kräver någon övervakning mellan dem under handeln. Även känd som “OTC-handel”. Eller i enklare termer: Ett öppet skrik för folket.

Användare via nätverket publicerar annonser på webbplatsen; där de anger de växelkurser de är villiga att sälja sina bitcoins till. Användare som är intresserade kommer att träffa den som säljer bitcoins eller utföra transaktionen med hjälp av nätbank. Hela systemet omfattas av begreppet Escrow utvecklat av Jeremias Kangas själv.

Tillsammans med detta tillhandahåller LocalBitcoins också ett rykte och feedbackmekanism / program för användare med en escrow- och förhandlingstjänst. Det är här LocalBitcoins initierar program där användare kan betygsätta varandra i onlinegrupper för att skapa en känsla av förtroende genom rykte.

Som vi har sett introduktionen, låt oss titta på fördelarna och nackdelarna med LocalBitcoins:

Fördelar:

 • När det gäller sekretess ger LocalBitcoins det säkraste sättet att hantera transaktioner, det vill säga att köpa Bitcoins.
 • I vissa länder kan LocalBitcoins verka det enda sättet att sälja / handla bitcoins.
 • Inte bara tillhandahålls sekretess utan det finns olika alternativ (betalningsmetoder) för att köpa Bitcoins.
 • Inget behov av verifierings-ID.
 • Inga politiska konflikter och tredjepartsinterventioner.

Nackdelar:

 • Användare måste vara medvetna om bedrägerier, därför måste försiktighet och försiktighet vidtas för att undvika att plundras.
 • När du använder kontanter som betalningsmetod tenderar det att vara något dyrt eftersom många är villiga att spendera extra på att ta emot LocalBitCoin sekretesserbjudanden.
 • Vanligtvis inte lämpligt för köpare som investerar i många Bitcoins.
 • På grund av ovanstående punkt kommer säljare att fråga eller fråga om verifierings-ID.
 • Att ha en snabb transaktion beror vanligtvis på betalningsmetoden.
 • Vissa betalningsmetoder som Paypal har reversibla betalningsfunktioner, vilket faktiskt är; riskabel.

Som en allmän synpunkt inför LocalBitcoins inga sådana begränsningar för användarna, utan användarna är fria att ta itu med hur mycket bitcoins de vill sälja eller köpa inklusive gränserna också. Detta är en anmärkningsvärd upplevelse för användarna på grund av de inga begränsningar som tillhandahålls tillsammans med integritetserbjudandena. Det kan tyckas att användarna når en nivå av rättvisa förhandlingar men hur mycket är det faktiskt pålitligt i? Dessutom främjar alla länder en sådan handelsbörs?

I förhållande till länder finns LocalBitcoins tillgängliga i mest alla företag utom Tyskland och staten New York. Detta beror på att LocalBitcoins har uteslutit New York på grund av BitLicense. För närvarande som betecknat har 248 länder och 15971 städer bytare för att tillhandahålla bitcoins mellan köpare och säljare.

KOMMA IGÅNG MED LOCALBITCOINS!

Så vad skiljer LocalBitcoins från andra handelsbörser?

 • Att hantera människor: Som tidigare nämnts finns det ingen tredje part eller något politiskt ingripande som sådant som kan störa transaktionen. Till skillnad från andra centraliserade Bitcoin-webbplatser finns det inget företagsledare, därför är processen mager och snabb och Bitcoins tas emot direkt. Således är huvudfokus inte mot ett land med ett annat utan snarare mellan en användare och onlinegemenskapen.
 • Stöd för betalningsmetoder: LocalBitcoins kan stödja alla betalningsmetoder som användargruppen är engagerad i.
 • Sekretess: Återigen, som nämnts, är integritet en av dess framträdande funktioner där den erbjuder en P2P-handelsbörs.

LocalBitcoins kontra andra kontantbyten:

Förutom LocalBitcoins finns det andra alternativ för P2P-handel där människor fortfarande upptäcker olika börser som lyfter fram det viktiga inslaget mot att inte möta ekonomisk kris och problem som en central valutaväxling ofta står inför.

 • BitSquare

Från en fiat-utbyte till ett altcoin till bitcoin, BitSquare är ett helt decentraliserat paket som består av dessa tre typer av valutor. Dessutom är den värd på en server som inte är centraliserad i sig, därför tar definitionen av decentralisering till en bokstavlig betydelse. Detta ger BitSquare en fördelaktig situation eftersom den körs på noder och därför är osårlig för hacking, skadlig kod och censur. Användning av Tor dolda tjänster och kryptering av all privat data via kabeln möjliggör en säker upplevelse för användaren.

Jämfört med LocalBitcoins finns det dock en moderator som kan komma in och reglera avgifter mot en avgift eller en disciplinär böter till den person som uppför sig under handeln eller till två eller flera användare. Köparen, säljaren och moderatorn har “privata koder” för att frigöra pengarna.

Faktum är att den har en låg likviditet men det ökar långsamt över tiden. Som nämnts kan den stödja utbyten som altcoins och fiat-utbyten utan behov av proxy-tokens. Dvs (verifieringsverifiering).

 • Bitkan

Bitkan är en applikation tillgänglig för iOS och Android som tillhandahåller matchning av P2P-bitcoinhandlare. Använda OTC-marknaden där handlare läggs till i användarnas område med sina köp- och försäljningsnoteringar. Användare har flexibiliteten att välja en näringsidkare som de vill göra ett avtal med, kontakta dem via appen och ordna att transaktionen / handeln sker.

Bitkan använder en traditionell spärrmetod där de anser att användare kan skyddas och anses därför av många vara en bekvämare tjänst än LocalBitcoins. Exempel: Kina – det är en viktig kontaktpunkt där en handelsvolym av Bitcoins ökade tolvfaldigt under föregående månader.

Användarna får friheten att handla och köpa mynt men att beställa stora mängder / volym, dvs. mer än 5 BTC per dag, kan leda till att användaren följer KYC- och ADL-procedurer vilket resulterar i delning av personlig information.

 • Paxful

Arbetar på liknande sätt som LocalBitcoins, användare kan handla eller betala för Bitcoins för fiatvalutor genom att använda en utbetalningsmekanism, dvs. data som överförs med hjälp av en oberoende ström snarare än huvudströmmen för data.

Exchange-moderatorer kontrollerar bitcoins genom en central escrow-mekanism. Det ligger dock bakom LocalBitcoins men visar långsamt en ökande tendens i trenden.

Som jämförelse säger är LocalBitcoins och Paxful likartade när det gäller handelsprocessen. Varje säljare som finns i Paxful, liksom LocalBitcoins, har ett välkänt rykte när det gäller tidigare affärer tillsammans med Bitcoin-växelkursen. Men eftersom säljarna tillhandahåller tillräcklig eller en mängd olika betalningsmetoder, skulle de tendera att debitera högre.

Processen att köpa Bitcoins med Paxful:

 • Användaren bestämmer antalet Bitcoins att köpa / köpa.
 • Användaren väljer den valuta i vilken växelkursen ska beräknas.
 • Val av betalningsmetod – en mängd olika alternativ.
 • Olika säljare skulle visas.
 • Live chatter online om diskussioner om transaktionerna.

LocalBitcoins har en mer digital upplevelse jämfört med Paxful eftersom de har arbetat länge på fältet. Men i slutändan beror allt på säljarna.

 • Wall of Coins

Wall of Coins ger en nybörjareupplevelse för användarna som har lätt att köpa och sälja Bitcoin med kontanter. Det har ett extra SMS-system där det tar användaren till en bekväm upplevelse att köpa och köpa bitcoins med kontanter.

Denna plattform finns i 13 länder inklusive Tyskland, Storbritannien och USA. Det finns inga officiella gränser som sådana, men allt beror på tillgängliga erbjudanden från säljarna. En nackdel skulle vara att de flesta säljare inte är villiga att sälja ett stort antal Bitcoins, på grund av att de inte har några stora mängder Bitcoin själva.

När det gäller sekretess skulle användaren behöva skicka sina telefonnummer för verifiering. WOC kanske ber om användarnas plats men bara för att ta reda på närliggande bankkontor.

Vid det sista steget skulle det ta 15 minuter att ta emot Bitcoins efter bekräftelsen från köparna, men det beror helt på säljarens tid att bekräfta med betalningen (standardtiden skulle vara 15 minuter).

För köparna visas inte avgifterna för allmänheten utan i det angivna priset på Bitcoin, men det tillför en fördel för användaren eftersom avgifterna bara är 1-2%, så det är ganska lågt. LocalBitcoins tar bara upp till 1%, därför kan WOC verka dyrt i jämförelse men inte för dyrt.

Kommer tillbaka till LocalBitcoins granskning

Användare som vill köpa Bitcoins genom kontant insättning måste i allmänhet vänta en timme på att få bitcoins. Även om kontanthandel eller personlig handel sker, skulle det vara mindre tidskrävande och mycket lättare att organisera. Tyvärr, som nämnts, tar leveranshastigheten cirka 15 minuter så det kan vara tidskrävande.

Beträffande avgifterna, som nämnts, har endast 1% debiterats för alla typer av affärer men priset kommer att skilja sig på grund av inflationen baserat på betalningsmetoden.

Den riktiga frågan som ställs är:

Kan du lita på LocalBitcoins?

 • Med hänvisning till dess historia är det en av de väletablerade plattformarna för att utbyta Bitcoin.
 • Det rekommenderas dock att användare inte ska lagra sina bitcoins i plånboken eftersom det kan vara riskabelt på grund av bedrägeri eller plötsliga oväntade skäl..
 • Sammantaget är rykte bra men varje användares rykte måste kontrolleras för att förhindra bedrägerier vid börsen.

KOMMA IGÅNG MED LOCALBITCOINS!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner