NapBots anmeldelse: Autopilot Crypto Trading Bot

Planlægger du at begynde at operere i kryptoverdenen, men har du ringe erfaring med dette? Hvis dette er tilfældet, skal du se på, hvad automatiserede handelsrobotter er!

Dette giver dig mulighed for at handle med digitale aktiver uden at skulle hvile på din computer. I stedet kører boten autonomt baseret på dens underliggende forprogrammerede instruktioner.

Mens der nu tilbydes en række handelsrobotplatforme på nettet, betragtes normalt som NapBots som den mest pålidelige.

Derfor, hvis du overvejer at bruge NapBots til at deltage i automatiseret bothandel, skal du sørge for at læse vores anmeldelse først. Vi har dækket alt, hvad vi mener, du skal genkende, såsom hvordan boten fungerer, hvad den kan gøre, priser og også nogle ekstra oplysninger.

Lad os starte med at give en lille introduktion til, hvad NapBots faktisk er.

KOM I GANG MED NAPBOTS!

Hvad er NapBots? 

NapBots er et online skybaseret system, der giver dig mulighed for fuldt ud at bruge en automatiseret handelsbot. Dette antyder, at handler udføres på dine vegne baseret på de underliggende kryptostrategier, du har valgt. NapBots lancerede netop sin helt nye platform med nye funktioner, strategier og funktioner.

Som vi vil gennemgå mere detaljeret længere nede, er NapBots mere en fuldautomatisk robot. Ved dette angiver vi, at du bare skal fordele dit budget imellem de valgte strategier og bare se, hvordan robotten handler for dig.

Som sådan er der ingen garanti for, at boten helt sikkert vil lykkes med at give dig konstante indtægter. Nogle af deres ældste strategier såsom BTC LO har været live i mere end 2 år, da han overpræsterede hans underliggende.

NapBots er kompatibel med syv førende kryptokursudvekslinger. Dette inkluderer Binance, Bitmex, Bitfinex, Okex, Kraken, Bitpanda og Bitstamp. Dette garanterer, at din automatiserede robot har tilstrækkelige niveauer af likviditet til at opnå og udføre sine algoritmiske strategier.

En af de allerbedste fordele ved at bruge NapBots er, at tilpasningsevnen giver investorer i alle erfaringsgrader. For eksempel, hvis du er en erfaren erhvervsdrivende med en varig præstationshistorik i kryptohandelsområdet, har du muligheden for at deaktivere “Kun Bot-tilstand”, så du kan placere handler på din handelskonto, og boten rører dem ikke.

I sidste ende er det vigtigt at huske på, at NapBots er et betalt abonnement. Der tilbydes 3 forskellige priser abonnement, og afhængigt af dine specifikke krav vil det koste dig mellem 7 euro og 99 euro om måneden. Denne pris vil dog stige afhængigt af det beløb, du handler. I øjeblikket har de et specielt tilbud til sølv- og guldplaner.

KONTROLLER NAPBOTS PRISPLANER!

Så nu har vi forsynet dig med et resumé af, hvad NapBots er, i det følgende afsnit af vores guide vil vi præcisere, hvordan den automatiserede robotmekanik fungerer mere detaljeret.

Automatiseret handel hos NapBots: Præcis hvordan det fungerer?

Primært er det helt grundlæggende, at du forstår, hvordan en komplet-automatiseret handelsbot fungerer.

Årsagen til dette er, at der ofte er en misforståelse fra nybegyndere, at når du først frigiver din bot, får du konstant indtægter hele tiden. Denne bot er ikke en super pengeautomat og kan forårsage dårlige handler, men hele ideen er, at den på lang sigt udfører den underliggende.

Faktisk er det ikke nødvendigt for dig at bruge tid på at holde øje med kryptomarkederne ved at indstille din NapBots trading bot til at udføre de valgte strategier i dit sted. Faktisk kan din automatiserede robot køre 24 timer om dagen, så du kan udføre de valgte teknikker for hele året, hvis du vil. Dette er en fremragende forekomst af fordelene ved NapBots autopilot crypto trading bot.

Det er vigtigt at huske på, at en edb-handelsbot helt sikkert giver dig mulighed for at forhindre følelsesmæssige handler, når markedet bliver super volatilt. For mange investorer udfører irrationelle ordrer og forårsager forfærdelige tab; takket være NapBots kan du fjerne frygt og følelser fra din handel. 

Hvordan tager robotten positioner på markedet?

Hvis du har læst vores NapBots-guide, skal du have en solid forståelse af, hvad systemet leverer. Uanset din valgte strategi er det vigtigt, at du har en forståelse af, nøjagtigt hvordan robotten udfører dem.

Vigtigst er det, at der ikke er behov for at deponere nogen form for midler på NapBots-platformen, da robotten kun udfører handler fra din eksterne handelskonto. For eksempel, hvis du sigter mod at bruge robotten på Binance, skal du finansiere din Binance-konto.

Ikke desto mindre er du stadig nødt til at linke dine crypto exchange API-nøgler til din NapBots-konto for at give din automatiske bot den nødvendige autoritet til at foretage handler i dit sted. Proceduren for at gøre dette vil afvige fra udveksling til udveksling, selvom du i alle tilfælde opdager API-detaljerne under opsætningsprocessen.

Endelig skal du gå over til din NapBots-konto og indsætte de nødvendige udvekslings-API-nøgler. Når du har gjort dette, kan dine NapBots begynde at udføre handler i dit sted.

NapBots-kompatibilitet: Børser og mønter

I skrivende stund arbejder NapBots i alt med syv krypto-udvekslinger. Tjek listen nedenfor.

Kompatible udvekslinger: Binance, Bitfinex, Bitmex, Kraken, Bistamp, Okex, Bitpanda.

Som du kan se fra ovenstående liste repræsenterer de syv understøttede børser det store flertal af kryptovalutahandelsvolumener. Derfor har du ingen problemer med at finde likviditet til dine valgte strategier.

Med hensyn til hvilke kryptokurver du kan handle gennem NapBots, tilbyder systemet kun strategier på de mest flydende kryptokurver og undertiden kombinerer dem. Dette består af kryptokurver som Bitcoin, Ethereum, Bitcoin kontanter, Binance mønt, Ripple, EOS og Litecoin.

Napbots Crypto-strategier

NapBots-priser

NapBots-systemet har tre hovedabonnementer. Dette består som standard af sølvstrategien på 19 euro pr. Måned, guldplanen på 49 euro pr. Måned og den øverste plan – platinstrategi til 99 euro pr. Måned. Den, du vælger, vil i sidste ende afhænge af dine handelskrav, og prisen stiger afhængigt af det beløb, du vil handle.

Eksempel:

NapBots-priser

For det første tillader Silver Plan dig at have ugentlige automatiske signaler. Det billigste abonnement begrænser dig også til automatisk fordeling mellem de valgte strategier med lige fordeling. Hvis nogen af ​​ovenstående målinger ikke stemmer overens med dig, skal du muligvis tænke på Gold-abonnementet til 49 euro måned pr. Måned.

Dette øger dit strategibibliotek til de daglige, såvel som du kan handle ca. 3000 euro.

Hvis du mener, at du har brug for meget mere fleksibilitet med din NapBots trading bot, koster Platinum-abonnementet 99 euro om måneden med en udgiftsplan for at handle op til 5000 euro.

Du vil desuden være vant til de timestrategier, der er den nyeste med en rigtig god præstation og højfrekvent handel.

For at betale for dit valgte månedlige abonnement kan du betale via Stripe eller med kryptokurver (denne funktion tilføjes tilsyneladende meget snart).

I sidste ende er det ligeledes værd at bemærke, at NapBots giver en simulator-tilstand. Simulatoren spejler handelsrobotens muligheder med falske penge, hvilket giver dig mulighed for at få en fornemmelse af, hvordan platformen fungerer, før du spiller med dine rigtige penge.

KOM I GANG MED NAPBOTS!

Kundeservice & Offentlige anmeldelser

Hvis du har brug for at tale med et medlem af NapBots kundeserviceteam, har du mulighed for at gå til deres telegram samfund, eller sende teamet en e-mail på [e-mail beskyttet] Desværre fungerer chatbot kun med meget lette opgaver.

Med hensyn til offentlige evalueringer af NapBots er den grundlæggende konsensus meget gunstig. Systemet har en meget god TrustPilot-score på 4,5 / 5, dette er på tværs af 23 anmeldelser.

I sidste ende er der ingen grund til at bekymre sig om selve den moderne teknologi. Offentligheden ser ud til at validere, at autopilot-handelsrobotten specifikt gør, hvad den har fået besked på.

Når der er lavet problemer, er det generelt med hensyn til folk, der lige er begyndt at bruge bot og ikke ved, hvordan det fungerer. Ikke desto mindre er der, som vi har bemærket under vores evaluering, ingen garanti for, at en af ​​de algoritmiske teknikker giver dig en indtægt. Husk tidligere præstationer er ingen garanti for fremtidige resultater.

NapBots anmeldelse: The Bottom Line?

Hvis du faktisk har læst vores NapBots-anmeldelse fra start til slut, skal du nu have en klar forståelse af, hvad den tilbyder, og også i sidste ende – om det passer til dine handelskrav.

Det bedste ved platformen er, at den passer til alle slags investorer. For eksempel, hvis du ikke har nogen erfaring med handel, men du stadig vil bruge professionelle kryptostrategier, så er NapBots fremragende. Holdet er meget kompetent og havde en fantastisk oplevelse.

På den anden side, hvis du er en meget kyndig kryptohandler, og du søger efter en metode til at forbedre dine handelsevner med en robot, der fungerer 24/7, er NapBots en fantastisk tilføjelse til din handel.

Vi elsker den enkelhed, som systemet har, når det kommer til budgetallokering og -udførelse. Der er således ikke noget krav om at have nogen form for forståelse af programmering eller kodning, hvilket er nøjagtigt, hvordan det burde være.

I sidste ende med hensyn til priser synes vi, at alle 3 abonnementer tilbyder fremragende værdi. Også til en pris på 99 euro om måneden i den store ordning med ting er dette en overkommelig pris at betale, hvis du søger meget professionelle kryptohandelsstrategier til en rimelig pris.

KOM I GANG MED NAPBOTS!

NapBots fordele

 • Nem installation og enkel grænseflade.
 • En markedsplads for hjemmesignaler.
 • Kompatibel med betydelig udveksling af kryptovalutaer.
 • Du kan blande alle strategierne og oprette din egen fordeling.
 • Total kontrol over dine midler.
 • 24/7 support
 • Støttende fællesskab.
 • Oprettet af et erfaren team af forhandlere.
 • Cloudbaseret platform

NapBots Cons

 • Ny platform.
 • Kun simulator-tilstand.
 • gearing op til 1,5x.

Vigtige NapBots-links

Internet side : https://www.NapBots.com

Crypto Trading Bot: https://napbots.com/strategies

Blog: https://blog.NapBots.com

Twitter: https://twitter.com/Napbots

Facebook: https://www.facebook.com/Napbots/

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner