NapBots-arvostelu: Autopilotin salauskauppabotti

Aiotko aloittaa toiminnan salausmaailmassa, mutta sinulla on vain vähän kokemusta tästä? Jos näin on, sinun kannattaa tarkastella mitä automatisoidut kaupankäynnin robotit ovat!

Tämän avulla voit käydä kauppaa digitaalisella omaisuudella tarvitsematta lepoa tietokoneen ääressä. Sen sijaan botti toimii itsenäisesti sen taustalla olevien ennalta ohjelmoitujen ohjeiden perusteella.

Vaikka verkossa tarjotaan nyt useita kaupankäynnin robottiympäristöjä, NapBottien kaltaiset pidetään yleensä luotettavimpina..

Jos siis harkitset NapBotsin käyttöä automatisoituun bottikauppaan osallistumiseen, lue ensin arvostelu. Olemme käsitelleet kaiken, mikä mielestämme sinun on tunnettava, kuten botin toiminta, mitä se voi tehdä, hinnat ja myös joitain lisätietoja.

Aloitetaan antamalla pieni intro siitä, mitä NapBots todella on.

ALOITA NAPBOTIT!

Mikä on NapBots? 

NapBots on online-pilvipohjainen järjestelmä, jonka avulla voit hyödyntää täysin automatisoitua kaupankäyntibottia. Tämä viittaa siihen, että kaupat toteutetaan puolestasi valitsemiesi salausstrategioiden perusteella. NapBots lanseerasi juuri uuden tuotealustansa, jossa oli uusia toimintoja, strategioita ja ominaisuuksia.

Kuten tarkastelemme tarkemmin jäljempänä, NapBots on pikemminkin täysautomaattinen robotti. Tällä osoitamme, että sinun on vain jaettava budjettisi valitsemiesi strategioiden väliin ja katsottava vain robottikauppaa puolestasi.

Sellaisena ei ole takuuta siitä, että botti onnistuu varmasti tuottamaan sinulle jatkuvasti tuloja. Jotkut heidän vanhimmista strategioistaan, kuten BTC LO ovat olleet eläneet yli kahden vuoden ajan ylittäen hänen kohde-etuutensa.

NapBots on yhteensopiva seitsemän johtavan kryptovaluutanvaihdon kanssa. Tämä sisältää Binance, Bitmex, Bitfinex, Okex, Kraken, Bitpanda ja Bitstamp. Tämä takaa, että automatisoidulla robotillasi on riittävästi likviditeettiä algoritmistrategioidensa saavuttamiseksi ja toteuttamiseksi.

Yksi NapBotsin käytön parhaista eduista on sopeutumiskyky, joka tarjoaa kaiken kokemustason sijoittajille. Esimerkiksi, jos olet kokenut kauppias, jolla on pysyvä suorituskykyhistoria salauskauppapaikalla, sinulla on mahdollisuus poistaa käytöstä Vain botti -tila, jotta voit sijoittaa kauppoja kaupankäyntitilillesi, eikä botti kosketa niitä.

Viime kädessä on välttämätöntä pitää mielessä, että NapBots on maksullinen tilaus. Tarjolla on 3 erilaista hintatilaa, ja riippuen erityistarpeistasi, maksaa sinulle 7-99 euroa kuukaudessa. Tämä hinta kuitenkin nousee vaihdettavan määrän mukaan. Tällä hetkellä heillä on erikoistarjous hopea- ja kulta-suunnitelmista.

TARKISTA NAPBOTIT HINNOSUUNNITELMAT!

Joten nyt olemme toimittaneet sinulle yhteenvedon NapBotsista, oppaamme seuraavassa osassa selvitämme tarkemmin, miten automaattinen robottimekaniikka toimii tarkemmin.

Automatisoitu kaupankäynti NapBotsissa: miten se toimii?

Ensisijaisesti on ehdottomasti perustavaa, että ymmärrät, kuinka täysin automatisoitu kaupankäynnin botti toimii.

Syynä tähän on se, että aloittelijoilla on usein väärinkäsitys siitä, että vapautettuasi botin saat jatkuvasti vakaita tuloja. Tämä botti ei ole superkone ja voi aiheuttaa huonoja kauppoja, mutta ajatuksena on, että pitkällä aikavälillä se suorittaa taustalla olevan.

Itse asiassa asettamalla NapBots-kaupankäynnin botti suorittamaan valitut strategiat omassa paikassa, sinun ei tarvitse viettää aikaa tarkkaillessasi salausmarkkinoita. Itse asiassa automaattinen robotti voi toimia 24 tuntia päivässä, jolloin voit suorittaa valitut tekniikat koko vuoden, jos haluat. Tämä on erinomainen esimerkki NapBots-autopilotti-salauskauppabotin eduista.

On tärkeää pitää mielessä, että tietokoneistettu kaupankäynnin botti antaa sinun varmasti estää tunnekauppoja, kun markkinat muuttuvat erittäin epävakaiksi. Liian monet sijoittajat toteuttavat irrationaalisia tilauksia aiheuttaen kauheita tappioita; NapBotsin ansiosta voit poistaa pelon ja tunteet kaupastasi. 

Kuinka robotti ottaa positioita markkinoilla?

Jos olet lukenut NapBots-oppaan, sinulla on oltava vankka käsitys järjestelmän toimittamista tuotteista. Valitusta strategiasta riippumatta on välttämätöntä, että sinulla on käsitys siitä, kuinka robotti toteuttaa ne tarkalleen.

Mikä tärkeintä, ei ole mitään vaatimusta tallettaa minkäänlaisia ​​varoja NapBots-alustalle, koska robotti vain suorittaa kauppoja ulkoiselta kaupankäyntitililtäsi. Jos esimerkiksi haluat käyttää robottia Binancessa, sinun on rahoitettava Binance-tilisi.

Siitä huolimatta, jotta voit antaa automaattiselle botillesi tarvittavan valtuuden tehdä kauppoja sinun sijainnissasi, sinun on silti linkitettävä salauksenvaihto-sovellusliittymäavaimesi NapBots-tilillesi. Tämän tekeminen poikkeaa vaihdosta, vaikka API-tiedot löytyvät kaikissa tapauksissa määritysprosessin aikana.

Lopuksi sinun on siirryttävä NapBots-tilillesi ja liitettävä tarvittavat vaihto-API-avaimet. Kun olet tehnyt tämän, NapBots-tietokoneesi voivat alkaa suorittaa kauppoja sinun sijainnissasi.

NapBots-yhteensopivuus: Pörssit ja kolikot

Kirjoitushetkellä NapBots työskentelee yhteensä seitsemän salausvaihdon kanssa. Katso alla oleva luettelo.

Yhteensopivat pörssit: Binance, Bitfinex, Bitmex, Kraken, Bistamp, Okex, Bitpanda.

Kuten yllä olevasta luettelosta näet, seitsemän tuettua pörssiä edustavat suurimman osan kryptovaluuttakauppamääristä. Näin ollen sinulla ei ole ongelmia löytää likviditeettiä valitsemillesi strategioille.

Mitä salausvaluutoilla voit käydä kauppaa NapBotsin kautta, järjestelmä tarjoaa strategioita vain kaikkein likvideimmistä kryptovaluutoista ja joskus yhdistää ne. Tämä koostuu kryptovaluutoista, kuten Bitcoin, Ethereum, Bitcoin Cash, Binance-kolikko, Ripple, EOS ja Litecoin.

Napbots-salausstrategiat

NapBots-hinnat

NapBots-järjestelmässä on kolme pääliittymää. Tämä koostuu oletusarvoisesti hopeastrategiasta 19 euroa kuukaudessa, kultasuunnitelmasta 49 euroa kuukaudessa ja ylimmän tason platina-strategiasta 99 euroa kuukaudessa. Valitsemasi hinta riippuu viime kädessä kaupankäyntitarpeistasi ja hinta nousee kaupankäyntimäärän mukaan.

Esimerkki:

NapBots-hinnat

Ensinnäkin, hopeaohjelma antaa sinulle mahdollisuuden saada viikoittaisia ​​automaattisia signaaleja. Halvin tilaus rajoittaa myös automaattisen allokoinnin valittujen strategioiden välillä samalla jakelulla. Jos joku yllä olevista tiedoista ei vastaa sinua, sinun on ehkä ajateltava kultaista tilausta 49 eurolla kuukaudessa kuukaudessa.

Tämä lisää strategiakirjastosi päivittäisiin, ja voit käydä kauppaa noin 3000 eurolla.

Jos luulet tarvitsevasi paljon enemmän joustavuutta NapBots-kauppabottisi kanssa, Platinum-liittymän hinta on 99 euroa kuukaudessa ja menosuunnitelma jopa 5000 euron kauppaan..

Lisäksi olet tottunut uusimpiin tuntistrategioihin, joilla on todella hyvä suorituskyky ja korkeataajuinen kaupankäynti.

Voit maksaa valitsemastasi kuukausittaisesta tilauksesta maksamalla Stripen kautta tai kryptovaluutoilla (ilmeisesti tämä ominaisuus lisätään pian).

Viime kädessä on myös syytä huomata, että NapBots tarjoaa Simulator-tilan. Simulaattori heijastaa kaupankäynnin robotin ominaisuuksia väärennetyillä rahoilla, mikä antaa sinulle mahdollisuuden tuntea alustan toiminta ennen kuin pelaat oikealla rahallasi..

ALOITA NAPBOTIT!

Asiakaspalvelu & Julkiset arvostelut

Jos haluat puhua NapBots-asiakaspalvelutiimin jäsenen kanssa, sinulla on mahdollisuus mennä hänen luokseen sähkeyhteisö, tai lähettämällä ryhmälle sähköpostia osoitteeseen [sähköposti suojattu] Valitettavasti chatbot toimii vain erittäin helppojen tehtävien kanssa.

NapBotsia koskevien julkisten arvioiden osalta peruskonsensus on erittäin suotuisa. Järjestelmällä on erittäin hyvä TrustPilot-pistemäärä 4,5 / 5, tämä on 23 arvostelussa.

Viime kädessä ei tarvitse huolehtia itse modernista tekniikasta. Yleisö näyttää vahvistavan, että autopilotin kaupankäynnin robotti tekee nimenomaan sen, mitä hänelle on annettu.

Kun ongelmia on tehty, tämä koskee yleensä ihmisiä, jotka juuri aloittivat botin käytön eivätkä tiedä miten se toimii. Kuten olemme arvioinnin aikana todenneet, ei kuitenkaan voida taata, että jokin algoritmisista tekniikoista tuottaa sinulle tuloja. Muista, että aikaisempi suorituskyky ei takaa tulevia tuloksia.

NapBots-arvostelu: Bottom Line?

Jos olet todella lukenut NapBots-arvostelumme alusta loppuun, sinun on nyt ymmärrettävä vakaasti, mitä se tarjoaa, ja lopulta myös – sopiiko se kaupankäyntivaatimuksiisi.

Parasta alustassa on, että se sopii kaikenlaisille sijoittajille. Esimerkiksi, jos sinulla ei ole kokemusta kaupankäynnistä, mutta haluat silti käyttää ammattimaisia ​​salausstrategioita, NapBots on erinomainen. Joukkue on erittäin pätevä ja sillä oli upea kokemus.

Toisaalta, jos olet erittäin asiantunteva salauksen kauppias ja etsit tapaa parantaa kaupankäyntikykysi robotilla, joka toimii 24/7, NapBots on loistava lisä kaupankäyntiin..

Rakastamme järjestelmän yksinkertaisuutta talousarvion kohdentamisessa ja toteuttamisessa. Siksi ei vaadita minkäänlaista ymmärrystä ohjelmoinnista tai koodauksesta, minkä sen pitäisi olla.

Viime kädessä hintojen osalta uskomme, että kaikki 3 tilausta tarjoavat erinomaisen arvon. Myös 99 euron kuukausihinnalla, suuressa asioiden järjestelmässä, tämä on kohtuullinen hinta, jos etsit erittäin ammattimaisia ​​salauskauppastrategioita kohtuullisin kustannuksin.

ALOITA NAPBOTIT!

NapBots-ammattilaiset

 • Helppo asennus ja yksinkertainen käyttöliittymä.
 • Kotisignaalien markkinapaikka.
 • Yhteensopiva merkittävän kryptovaluutan vaihdon kanssa.
 • Voit sekoittaa kaikki strategiat ja luoda oman allokaation.
 • Varojen täydellinen hallinta.
 • 24/7 tuki
 • Tukeva yhteisö.
 • Luonut kokenut kauppiaiden tiimi.
 • Pilvipohjainen alusta

NapBots Cons

 • Uusi alusta.
 • Vain simulaattoritila.
 • vipuvaikutus jopa 1,5x.

Tärkeitä NapBots-linkkejä

Verkkosivusto : https://www.NapBots.com

Salauskauppabotti: https://napbots.com/strategies

Blogi: https://blog.NapBots.com

Viserrys : https://twitter.com/Napbots

Facebook : https://www.facebook.com/Napbots/

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner