NapBots Review: Autopilot Crypto Trading Bot

Planerar du att börja arbeta i kryptovärlden, men har liten erfarenhet av detta? Om så är fallet bör du ta en titt på vad automatiserade handelsrobotar är!

Detta gör att du kan handla digitala tillgångar utan att behöva vila vid din dator. Istället körs bot autonomt baserat på dess underliggande förprogrammerade instruktioner.

Medan ett antal handelsrobotplattformar nu erbjuds på nätet, anses vanligtvis NapBots vara de mest pålitliga.

Om du funderar på att använda NapBots för att delta i automatisk bothandel, se därför till att läsa vår recension först. Vi har täckt allt vi tror att du måste känna igen, till exempel hur bot fungerar, vad den kan göra, betyg och även lite extra information.

Låt oss börja med att ge en liten introduktion till vad NapBots egentligen är.

KOMMA IGÅNG MED NAPBOTS!

Vad är NapBots? 

NapBots är ett online molnbaserat system som låter dig utnyttja en automatiserad handelsbot till fullo. Detta antyder att affärer kommer att utföras för dina räkning, baserat på de underliggande kryptostrategierna du har valt. NapBots lanserade just sin helt nya plattform med nya funktioner, strategier och funktioner.

Som vi kommer att granska mer detaljerat längre ner är NapBots mer en helautomatisk robot. Genom detta indikerar vi att du bara behöver fördela din budget mellan de valda strategierna och bara titta på roboten handla för dig.

Som sådan finns det ingen garanti för att botten säkert kommer att lyckas med att göra dig konstanta intäkter. Några av deras äldsta strategier som BTC LO har varit live över två år överpresterar hans underliggande.

NapBots är kompatibel med sju ledande kryptovalutabörser. Detta inkluderar Binance, Bitmex, Bitfinex, Okex, Kraken, Bitpanda och Bitstamp. Detta garanterar att din automatiserade robot har tillräckliga nivåer av likviditet för att uppnå och utföra sina algoritmiska strategier.

En av de allra bästa fördelarna med att använda NapBots är att anpassningsförmågan ger investerare av alla erfarenhetsgrader. Till exempel, om du är en erfaren näringsidkare med en varaktig prestationshistorik i kryptohandeln, har du möjlighet att inaktivera “Endast Bot-läge” så att du kan placera affärer i ditt handelskonto och botten kommer inte att röra vid dem.

I slutändan är det viktigt att komma ihåg att NapBots är en betald prenumeration. Det finns tre olika prenumerationer som erbjuds, och beroende på dina specifika krav kommer du att kosta mellan 7 euro och 99 euro per månad. Detta pris kommer dock att öka beroende på det belopp du handlar. För närvarande har de ett specialerbjudande för silver- och guldplaner.

KONTROLLERA NAPBOTS PRISPLANER!


Så nu har vi försett dig med en sammanfattning av vad NapBots är. I nästa avsnitt i vår guide kommer vi att klargöra exakt hur den automatiserade robotmekaniken fungerar mer detaljerat.

Automatiserad handel hos NapBots: Exakt hur fungerar det?

Främst är det definitivt grundläggande att du förstår hur en helautomatisk handelsbot fungerar.

Anledningen till detta är att det ofta finns en missuppfattning från nybörjare att när du släpper din bot kommer du att få stabila intäkter hela tiden. Den här botten är inte en super bankomat och kan orsaka dåliga affärer, men hela tanken är att den på lång sikt utför den underliggande.

I själva verket, genom att ställa in din NapBots trading bot för att genomföra de valda strategierna i din plats, finns det inget behov av att spendera någon tid på att hålla koll på kryptomarknaderna. Faktum är att din automatiserade robot kan köras 24 timmar om dagen, så att du kan utföra de valda teknikerna för hela året om du vill. Detta är ett utmärkt exempel på fördelarna med NapBots autopilot crypto trading bot.

Det är viktigt att komma ihåg att en datoriserad handelsbot verkligen gör att du kan förhindra känslomässiga affärer när marknaden blir superflyktig. Alltför många investerare utför irrationella order och orsakar fruktansvärda förluster; tack vare NapBots kan du ta bort rädsla och känslor från din handel. 

Hur tar roboten positioner på marknaden?

Om du har läst vår NapBots-guide måste du ha en gedigen förståelse för vad systemet levererar. Oavsett vilken strategi du valt är det viktigt att du förstår exakt hur roboten kör dem.

Det viktigaste är att det inte finns någon efterfrågan på att sätta in någon form av pengar på NapBots-plattformen, eftersom roboten bara kommer att utföra transaktioner från ditt externa handelskonto. Till exempel, om du siktar på att använda roboten på Binance, måste du finansiera ditt Binance-konto.

För att ge din automatiska bot den behörighet som krävs för att göra affärer i ditt ställe, måste du ändå länka dina kryptoutbytes API-nycklar med ditt NapBots-konto. Förfarandet för att göra detta kommer att skilja sig från utbyte till utbyte, men i alla fall kommer du att upptäcka API-detaljerna under installationsprocessen.

Slutligen måste du gå över till ditt NapBots-konto och klistra in de nödvändiga Exchange API-nycklarna. När du har gjort detta kan dina NapBots börja utföra affärer i din plats.

NapBots-kompatibilitet: Börser och mynt

I skrivande stund arbetar NapBots med sju kryptobörser totalt. Kolla in listan nedan.

Kompatibla utbyten: Binance, Bitfinex, Bitmex, Kraken, Bistamp, Okex, Bitpanda.

Som du kommer att se från ovanstående lista representerar de sju börserna som stöds den stora majoriteten av kryptovalutans handelsvolymer. Följaktligen har du inga problem att hitta likviditet för dina valda strategier.

När det gäller vilka kryptovalutor du kan handla via NapBots erbjuder systemet bara strategier för de mest flytande kryptovalutorna och kombinerar dem ibland. Detta består av kryptovalutor som Bitcoin, Ethereum, Bitcoin cash, Binance-mynt, Ripple, EOS och Litecoin.

Napbots Crypto Strategies

NapBots-priser

NapBots-systemet har tre huvudabonnemang. Detta består som standard av silverstrategin 19 euro per månad, guldplanen 49 euro per månad och toppnivåplanen – platinastrategi 99 euro per månad. Den du väljer kommer i slutändan att bero på dina handelskrav och priset kommer att öka beroende på det belopp du vill handla.

Exempel:

NapBots-priser

För det första tillåter Silverplanen att du får automatiska veckosignaler varje vecka. Den billigaste prenumerationen begränsar dig också till automatisk fördelning mellan de valda strategierna med lika fördelning. Om någon av ovanstående mätvärden inte matchar dig, kan du behöva tänka på guldprenumerationen till 49 euro månad per månad..

Detta ökar ditt strategibibliotek till de dagliga, och du kan handla cirka 3000 euro.

Om du tror att du behöver mycket mer flexibilitet med din NapBots trading bot kommer Platinum-prenumerationen att kosta 99 euro varje månad med en utgiftsplan för att handla upp till 5000 euro.

Du kommer dessutom att vara van vid timstrategierna som är de nyaste med riktigt bra resultat och högfrekvent handel.

För att betala för ditt valda abonnemang från månad till månad kan du betala via Stripe eller med kryptovalutor (tydligen kommer denna funktion att läggas till mycket snart).

I slutändan är det också värt att notera att NapBots tillhandahåller ett simulatorläge. Simulatorn speglar handelsrobotens möjligheter med falska pengar, så att du kan få en känsla av hur plattformen fungerar innan du spelar med dina riktiga pengar.

KOMMA IGÅNG MED NAPBOTS!

Kundtjänst & Offentliga recensioner

Om du behöver prata med en medlem av NapBots kundtjänstteam har du möjlighet att gå till deras telegramgemenskap, eller skicka teamet ett e-postmeddelande på [e-postskyddad] Tyvärr fungerar chatboten bara med mycket enkla uppgifter.

När det gäller offentliga utvärderingar av NapBots är det grundläggande samförståndet mycket gynnsamt. Systemet har en mycket bra TrustPilot-poäng på 4,5 / 5, det här är över 23 recensioner.

I slutändan behöver du inte oroa dig för den moderna tekniken. Allmänheten verkar verifiera att autopilot-handelsroboten gör specifikt vad den har fått i uppdrag att göra.

När problem har gjorts är detta i allmänhet med avseende på människor som precis börjat använda botten och inte vet hur det fungerar. Ändå, som vi har noterat under hela vår utvärdering, finns det ingen garanti för att någon av de algoritmiska teknikerna kommer att göra dig till intäkter. Kom ihåg tidigare resultat är ingen garanti för framtida resultat.

NapBots Review: The Bottom Line?

Om du faktiskt har läst vår NapBots-recension från början till slut, måste du nu ha en klar förståelse för vad den erbjuder, och även så småningom – om det passar dina handelskrav.

Det allra bästa med plattformen är att den passar alla typer av investerare. Till exempel, om du inte har någon erfarenhet av att handla, men ändå vill använda professionella kryptostrategier, är NapBots utmärkt. Teamet är mycket kompetent och hade en fantastisk upplevelse.

Å andra sidan, om du är en mycket kunnig kryptohandlare och letar efter en metod för att förbättra dina handelsförmågor med en robot som fungerar dygnet runt, är NapBots ett fantastiskt tillskott till din handel.

Vi älskar den enkelhet som systemet har när det gäller budgetfördelning och exekvering. Det finns alltså inget krav på någon form av förståelse för programmering eller kodning, vilket är exakt hur det borde vara.

I slutändan, när det gäller priser, tror vi att alla tre prenumerationer erbjuder utmärkt värde. Även till ett pris av 99 euro per månad, i det stora ordningen, är detta ett överkomligt pris att betala om du letar efter mycket professionella kryptohandelstrategier till en rimlig kostnad.

KOMMA IGÅNG MED NAPBOTS!

NapBots-proffs

 • Enkel installation och enkelt gränssnitt.
 • En marknadsplats för hemsignaler.
 • Kompatibel med betydande utbyte av kryptovalutor.
 • Du kan blanda alla strategier och skapa din egen fördelning.
 • Total kontroll över dina medel.
 • Support dygnet runt
 • Stödjande gemenskap.
 • Skapat av ett erfaret team av handlare.
 • Molnbaserad plattform

NapBots Cons

 • Ny plattform.
 • Endast simulatorläge.
 • hävstång upp till 1,5x.

Viktiga NapBots-länkar

Hemsida : https://www.NapBots.com

Crypto Trading Bot: https://napbots.com/strategies

Blogg: https://blog.NapBots.com

Twitter : https://twitter.com/Napbots

Facebook : https://www.facebook.com/Napbots/

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map