Osta kultaa ja hopeaa Bitcoin 2021: llä – 3 helppoa tapaa

Siitä lähtien, kun Bitcoins perustettiin vuonna 2009, he ovat kokeneet melko myrskyisän matkan viime vuosikymmenen ajan. Vaikka he eivät onnistuneet alun perin tekemään paljon merkkejä, vuosien 2016-17 aikana he saivat elpymisen, joka ravisteli sijoituspalveluyritysten perustuksia kaikkialla maailmassa. Kaikkien aikojen korkeimmalla valtavalla 19 783 dollaria Bitcoinia kohden maailma tunnusti epäilemättä, että Bitcoins dominoi pian melkein kaikenlaisia ​​liiketoimia ympäri maailmaa..

Tällä hetkellä Bitcoineja voidaan käyttää monipuolisen tuotevalikoiman ostamiseen. Suuri määrä kauppiaita ja verkkokauppiaita on alkanut hyväksyä Bitcoinsia maksuvälineenä. Ja ne, jotka eivät varmasti aio tehdä niin. Vaikka muu maailma ei ole millään tavalla julistanut Bitcoin-kauppaa laittomaksi, mutta on vielä nimenomaisesti sallittava ja tunnustettava sen kauppa ja käyttö.

Itse asiassa Bitcoineja käytetään nyt yhä useammin muunlaisten kryptovaluuttojen, kuten Ethereum- tai Ether-rahakkeiden, ostamiseen. Kaikki tämä johtuu pääasiassa siitä, kuinka helposti Bitcoin-tapahtumia voidaan suorittaa. Ne ovat turvallisia, turvallisia ja nopeita. Yhdistä nämä ominaisuudet siihen, että ne voidaan nyt helposti ostaa useista pörsseistä, ja saat melko hyvän syyn, miksi niistä on tullut niin hallitseva voima digitaalisella alueella tänään.

Itse asiassa kriittisten valuuttojen alue on saanut viime aikoina paljon huomiota. Vaikka Bitcoin sattuu varmasti olemaan kilpailun edelläkävijä, on myös muita hyppyjä kryptoja. Ethereum on yksi tällainen esimerkki muista kryptovaluutoista kuin Bitcoin, joka on tällä hetkellä korkealla suosioaallolla.

Sen lisäksi vuonna 2011 lanseerattua Litecoinia kutsutaan usein Bitcoinin kullan hopeaksi. Zcashia, avoimen lähdekoodin kryptovaluuttaa, käytetään usein tarjoamaan ylimääräisiä suojaustasoja lohkoketjun tapahtumille. Yksityisyyden harrastajille Dash toimii erinomaisesti, koska se tarjoaa käyttäjälle joustavuuden pysyä nimettömänä ja pitää kaikki kaupat ja tapahtumat erittäin yksityisinä.

Mutta tässä on kysymys, miksi rajoittaa itsesi vain tiettyihin tuotteisiin ja palveluihin? Miksi et laajennaisi Bitcoinsin ulottuvuutta epätavallisempiin ostoihin, kuten jalometallien ja kivien ostoihin. Kulta ja hopea ovat yksi halutuimmista metalleista maailmassa.

Ne olivat aina suosittuja, oli se sitten missä tahansa muodossa. Ja koska tämä pakkomielteemme ei osoita merkkejä pysähtymisestä tai hidastumisesta, näyttää luonnolliselta, että käytämme mitä tahansa käytössämme olevaa tekniikkaa heidän ostojensa helpottamiseksi ja helpottamiseksi. Tästä syystä on välttämätöntä, että hyödynnämme Bitcoinsin tarjoamia mahdollisuuksia ja käytämme sitä kulta- tai hopeaostoksissamme.

Miksi jalometalleihin sijoittaminen on hyvä idea

ostaa bitcoinia kullallaEnnen kuin siirrymme “miten”, on tärkeää ymmärtää “miksi”. Miksi juuri käsketään investoimaan kultaan tai hopeaan? Miksi meidän on ostettava kultaa Bitcoinilla? Johtuuko se vain siitä, että ne ovat kiiltäviä ja näyttävät kauniilta? Vai tuleeko niillä piilotettuja etuja, jotka voivat olla paljon suuremmat kuin jo tunnetut edut? Onko sijoitus osa sen arvoista? Kaivakaamme vähän syvemmälle.

Keskeytymätön kysyntä

Usein sanotaan, että mikään maailmassa ei ole pysyvää. Mikä tahansa tapahtuu, menee ympäri. Mutta entä jos sanomme teille, että kullan ja hopean kysyntä ei ole melkein koskaan ollut laskenut viimeisten satojen vuosien aikana? Näiden jalometallien valtava suosio ja houkuttelevuus kasvavat jatkuvasti ajan myötä, ja toisin kuin muut kaupalliset hyödykkeet, niiden myynti ei ole koskaan laskenut.

Toki täällä ja siellä on vaihteluita, kuten aivan luonnollista, mutta yleinen suuntaus on aina ollut positiivinen, joten nämä metallit ovat täydellinen valinta sijoittajille.

Niukka tarjonta

Toinen suuri syy, miksi sinun on tartuttava osuutesi näistä metalleista mahdollisimman pian, on yksinkertainen tosiasia, että niiden tarjonta on rajallista. Kaivostoiminta etenee tällä hetkellä eri puolilla maailmaa. Erilaisia ​​laajamittaisia ​​teollisuudenaloja ja laitoksia on perustettu nimenomaan niin, että maasta saadaan mahdollisimman paljon kultaa ja hopeaa. Ja silti heidän kysyntänsä on huomattavasti suurempi kuin heidän tarjonta.

Juuri tästä syystä jalometalleja esiintyy usein korkeampia määriä kuin muita helposti saatavilla olevia metalleja. Goldman Sachs on itse asiassa mennyt ennätykseen sanomalla, että maailman kaikkien kultavarastojen odotetaan loppuvan noin 20 vuodessa. Vaikka tämä saattaa tuntua huonolta uutiselta, se voi kertoa omaisuuden niille, joilla on jo kunnollinen määrä kultaa.

Suojattu yksityisyys

Sijoitukset voivat tuntua riittävän yksinkertaiselta käsitteeltä ymmärrettäväksi. Mutta jotta heidät todella hallitaan, on opittava kaikki alan temput ja perehdyttävä kaikkiin perusvivahteisiin. Yksi näistä käsitteistä on yksityisyyden käsite, jolla on itse asiassa paljon merkitystä suurelle osalle siellä olevia sijoittajia.

Yllättävän suuri määrä sijoittajia haluaa pitää kaupankäynnin yksityisinä, ja kulta ja hopea ovat sitä varten juuri täydellisiä metalleja, joihin sijoittaa. Kun käsittelet mitä tahansa jalometalleja, mitään yksityisiä tietojasi ei jaeta julkisesti tai mikä tahansa julkinen yksikkö. Ostaja voi halutessaan pysyä nimettömänä ja pitää henkilöllisyytensä salassa.

Likviditeetin helppous

Toinen suuri tekijä, joka toimii hyvin jalometallien, kuten kullan ja hopean, suhteen on helppous, jolla ne voidaan nesteyttää. Tänään olemme kehittäneet rahoitusjärjestelmiä ja palvelujamme siinä määrin, että kaikki jalometallimuodot voidaan lähes välittömästi muuntaa valitsemamme valuutaksi.

Riippumatta maastasi, johon kuulut, tai etsimäsi valuutan muodosta, kestää vain muutaman päivän, ennen kuin saat käteissiirron henkilökohtaiselle pankkitilillesi kultaa ja hopeaa vastaan.

Suojaus inflaatiota vastaan

Kultaostokset voivat toimia melko kannattavana suojana inflaatiota vastaan ​​keskivertokuluttajalle. Jos satut ostamaan kunnollisen määrän kultaa tänään ja huomaat, että pystyt ostamaan tietyn sarjan esineitä kullan todellisesta arvosta, niin kymmenen vuoden kuluttua voisit silti ostaa samat tuotteet ehkä myös hyvällä rahamäärällä. Se on melko vakaa suoja inflaatiota vastaan, jonka saat vain, jos päätät sijoittaa kultaan tai hopeaan.

Aina kasvava kulta-hopea-suhde

Muutama vuosi sitten kulta-hopea-suhde oli noin 16: 1, mikä tarkoittaa, että voit ostaa jopa 16 unssia hopeaa yhdestä unssista kultaa. Nykyään suhde on noussut jopa 70: een. 70 unssia hopeaa on nyt suunnilleen yhtä unssia kultaa.

Asiantuntijoiden sanojen mukaan ennustetaan, että tämä suhde palaa pian alkuperäiseen arvoonsa, mikä tarkoittaa, että hopealla on melkein ennennäkemätön kustannusten nousu. Tämä voi merkitä mahdollisesti merkittäviä voittoja hopeasijoittajille ja ostajille.

Kuinka ostaa kultaa tai hopeaa Bitcoinilla?

Nyt kun olemme tutustuneet kultaan ja hopeaan sijoittamisen etuihin, vastanneet kysymykseen, miksi meidän on ostettava hopeaa Bitcoinilla, ja olemme selvillä siitä, miksi ne ovat niin upea valinta, meidän on ymmärrettävä, miten me todella menemme ostosten tekemisestä Bitcoinsin kanssa.

Mutta ensin, hahmottakaamme ensin tekijät, jotka tekevät Bitcoinista niin loistavan vaihtoehdon perinteisemmille maksutavoille. Ensinnäkin, Bitcoinsin suosio ei ole jotain, joka tarvitsisi mitään esittelyä. Bitcoin on kirjaimellisesti hyvin tulossa maailman tehokkaimmaksi valuutaksi.

Äskettäin Twitterin toimitusjohtajan ja perustajien Jack Dorseyn haastattelussa sanoi, että noin kymmenessä vuodessa Bitcoinista voi tulla maailman yhtenäisvaluutta. Se on valtava ihmisen vaikutuksesta. Sen lisäksi Bitcoins on kirjaimellisesti mullistanut maksut kaikkialla, koska se tuo mukanaan toimintoja, kuten verkkokaupoissa ja kaupassa.

Prosessi, jota sinun on noudatettava ostaessasi kultaa tai hopeaa Bitcoinsilla, ei todellakaan ole lainkaan monimutkainen. Jokainen, jolla on vähiten tietoa kryptovaluutoista, on riittävän pätevä tekemään sen, ja koko prosessi vie vain muutaman minuutin ajastasi.

Ensinnäkin sinun on löydettävä verkkosivusto, joka käsittelee kultaa tai hopeaa ja hyväksyy Bitcoins maksuna. Melko kunnollinen valinta olisi Bitgild tai GoldSilver. Molemmat näistä verkkosivustoista tekevät ihmeitä kullan tai hopean ostojen tekemisessä ja tarjoavat monipuolisen valikoiman maksutapoja, joista yksi on Bitcoinsin kautta. Toinen upea esimerkki tällaisesta verkkosivustosta olisi Vaultoro. Tässä on vähän tietoa siitä, mitä kullakin näistä kolmesta on tarjottavanaan.

Top 3 parasta paikkaa ostaa hopeaa & Kulta Bitcoinilla

1. Bitgild

bitgild

Yksi katsaus verkkosivustoon ja olet vakuuttunut sen aitoudesta. Bitgild tarjoaa kauppoja ja ostoja paitsi kulta ja hopea myös platina ja palladium.

He lupaavat maailmanluokan ja laadukasta palvelua kaikkialla Euroopassa. Heidän motto on laadukkaita tuotteita kohtuulliseen hintaan. He huolehtivat erityisen huolellisesti lähetyksistään, jotka on vakuutettu ja pakattu erittäin huolellisesti. Lopuksi he pyrkivät pysymään aina ajan tasalla kaikista uusimmista spot-hinnoista ja bitcoin-kaavioista.

2. KultaHopea

kulta hopea

GoldSilver tarjoaa turvallisen holvitallennustilan, joka pitää kultaasi ja hopeaa varmasti turvallisena ja piilossa uteliailta käsiltä. He tarjoavat myydä näitä jalometalleja kolikoiden, tankojen ja kierrosten muodossa.

Heillä on melko kattava ja monipuolinen kokoelma kolikoita ja tankoja, joista jokaisella on oma erillinen muotoilunsa. Heillä on jopa kultakoruja myynnissä ja tavallisten ostovaihtoehtojen lisäksi GoldSilver antaa sinun myös myydä kulta- tai hopeakokoelmasi itse verkkosivustolla.

3. Vaultoro

vaultoro

Sujuvan verkkosivustokokemuksen ja hienon ostokokemuksen ansiosta on aivan selvää, että Vaultoro on korkealla ammattitaidolla ja laadulla. Ominaisuuksien, kuten ammattikäyttöön tarkoitetun holvin, 100% allokoitujen kulta- ja kuukausitilastojen kanssa tilillesi samalla tavalla kuin saisit tavalliselle pankkitilille, et voi vain mennä pieleen tämän tilin kanssa.

Ne tarjoavat parhaat hinnat, ja jokainen gramma kullasta varastoissaan on vakuutettu minkäänlaisilta fyysisiltä menetyksiltä. Lopuksi he työskentelevät myös yhdessä Glass Books Protocolin kanssa, mikä tekee niistä yhden avoimimmista ja luotettavimmista palveluista.

Kun kirjaudut mihin tahansa näistä verkkosivustoista, sinun on lisättävä haluamasi tuotteet ostoskoriin tai ostoskoriin. Tässä tapauksessa lisäät minkä tahansa määrän kultaa tai hopeaa, jonka olet kiinnostunut ostamaan. Kun tämä on tehty, sinun on siirryttävä kassalle, jossa sinua pyydetään toimittamaan muutama tietosi ja siirtymään sitten maksusivulle.

Täällä sinun on valittava erikseen maksutavat Bitcoins. Kun olet tehnyt sen, sinulle lähetetään lasku, joka sisältää kaikki yksityiskohdat, kuten kuinka monta Bitcoinsia sinun on maksettava tapahtuman suorittamiseksi. Sinulle annetaan yleensä noin 15 minuutin aikataulu, jonka kuluessa sinun on lähetettävä maksu ja suoritettava tapahtuma.

Tätä varten sinun on kirjauduttava sisään Bitcoin-lompakkoon ja tehtävä siirto lompakostasi halutulle tilille. Jos et tee niin, tapahtumasi peruutetaan ja ostoskorisi tyhjennetään. Jos onnistut suorittamaan maksun ajoissa, saat vahvistusviestin ruudulle. Sen jälkeen saatat joutua odottamaan jonkin aikaa, koska maksut Bitcoinsilla vievät yleensä noin päivän.

Heti kun metallien myyjä vastaanottaa maksusi, lähetys valmistellaan ja lähetetään, ja seurantatiedot lähetetään sinulle asianmukaisesti puhelimellasi. Näin voit aina seurata, missä lähetys on ja kuinka kauan kestää tavoittaa sinut.

Jos voimme olla varmoja yhdestä asiasta, se on se, että usein jalometalleihin liittyvä villitys ei koskaan kuole. Siksi voit myös alkaa varastoida niitä. Lisäksi, jos puhumme vertaansa vailla olevasta globaalista seuraamisesta, Bitcoins eivät ole kaukana jäljessä.

Joten miksi ei yhdistettäisi näitä molempia suosikkeja ja hyödynnettäisiin niiden yhdistettyjä mahdollisuuksia tuodaksesi itsesi upeisiin taloudellisiin mahdollisuuksiin ja vaurausjärjestelmiin? Toisin sanoen, nappaa itsellesi muutama Bitcoins ja lähde ostamaan mikä tahansa kultaa tai hopeaa parhaiten sopiva määrä budjettiasi. Onnea!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner