Paras Bitcoin Mining -ohjelmisto 2021 – Laita laitteesi steroideihin!

ohjelmistoJos on yksi tosiasia, joka pitää paikkansa yleisesti kaikkialla maailmassa, se on, että jokainen ihminen tässä maailmassa haluaa ansaita voittoa itselleen jossakin määrin. Voiton luonne saattaa vaihdella, ja niin voi olla myös sen määrä, mutta halu ansaita voittoja pysyy kuitenkin vakiona. Ja juuri tätä tarkoitusta varten olemme suunnitelleet ja rakentaneet valtavan määrän yrityksiä, kauppoja ja työpaikkoja, joista kukin vastineeksi hyödyllisestä työstä tarjoaa työntekijöille kannustimia vastineeksi.

Meillä on liikemiehiä, jotka työllistävät suuren määrän työntekijöitä, perustavat valtavia tehtaita, teollisuudenaloja tai tuotantolaitoksia ja harjoittavat yleensä yhtä tuotetyyppiä voidakseen ansaita voittoja ja laajentaa toimintaansa. Vastaavasti on ihmisiä, jotka työskentelevät muiden hyväksi, olipa kyse rahasta tai muusta korvauksesta, ja pystyvät siten vaihtelevassa määrin ylläpitämään ihmisarvoisen toimeentulonsa itselleen ja perheelleen.

Mutta on myös hienovaraisempia kauppoja, jotka eivät ole niin tunnettuja, mutta kuitenkin riittävän vahvoja ja tehokkaita palauttamaan kunnolliset voitot, jos ne otetaan vakavasti. Esimerkiksi freelancerit työskentelevät lyhyiden viikko- tai kuukausisopimusten nojalla, ja työskentelevät tietyn henkilön hyväksi, joka maksaa palveluistaan ​​vastineeksi heille rahaa. Nämä freelancerit voivat tehdä mitä tahansa kirjoittamisesta ohjelmointiin ja johtamiseen.

Sisällysluettelo

 • Investoinnit & Kaivostoiminta
 • Kaivosohjelmisto: Vastuut
 • Verkkosäännöt
 • Lompakko-ohjelmisto
 • Top 4 parasta Bitcoin Mining -ohjelmistoa Windowsille, Linuxille ja Mac OSX 2021: lle
 • 1. Kaivos
 • 2. EasyMiner
 • 3. BFGMiner
 • 4. CGMiner
 • Muita Bitcoin Mining -sovelluksia
 • Bitcoin Cloud Mining -ohjelmisto
  • Hashflare
  • Genesis Mining
  • Hajautus24
  • Minex
  • Investoinnit & Kaivostoiminta

   Nyt toinen itsenäisen työskentelyn muoto liittyy investointeihin. Sijoitukset toimivat melko yksinkertaisella periaatteella; otat mahdollisuutesi ja laitat rahasi hyödykkeeseen, ja jos hyödykkeen hinta nousee, niin myös tulosi nousevat. Tällä hetkellä et voi puhua investoinneista mainitsematta kryptovaluuttoja. Bitcoin, samoin kuin paljon muut kryptovaluutat, kuten Litecoins ja Dash, ovat onnistuneet muuttamaan tehokkaasti rahoitusalan skenaariota kaikkialla maailmassa. Ihmiset, jotka pelkäsivät kerran sijoituksia, antavat nyt itse vinkkejä valuutoista, joihin on investoitava. Ja tämä kaikki on ollut mahdollista, koska Bitcoin onnistui hajottamaan melkein kaikki ennätykset nousussa valuuttakursseissa ja haltuunoton vaihdossa korko.

   Mutta kryptovaluuttoihin tehtyjen sijoitusten aihe johtaa meidät myös toiseen, hieman vähemmän keskusteltuun näkökohtaan, joka toimii myös upeasti keinona ansaita hyviä voittoja. Kryptovaluuttakaivostoiminta, joka ei ole yhtä suosittu kuin Bitcoin-investoinnit, on silti riittävän kykenevä tuottamaan valtavia tuottoja, jos se tehdään oikein, on nyt myös nopeasti suosittu krypto-harrastajien keskuudessa. Siihen kuuluu lohkojen tarkistaminen kryptovaluutta-lohkoketjussa, mikä on mahdollista vain ratkaisemalla monimutkaisia ​​algoritmeja ja ongelmia. Kryptovaluuttakaivostoiminta on myös vastuussa uusien kolikoiden lisäämisestä pääkirjaan, mikä tarkoittaa, että jos kaikki kaivostoiminnot lopetetaan, Bitcoins loppuisi pian kauppaan. Kuten Bitcoinsilla, meillä on kaivoslaitteita, jotka pystyvät louhimaan myös muita kryptovaluuttoja. Meillä on kaivostyöläisiä, jotka on rakennettu yksinomaan kaivokseksi muun muassa Litecoineille tai Dashille. Näiden kaivoslaitteiden tarkoitus on melko yksinkertainen. Ne ovat olemassa varsinaisen kaivosprosessin suorittamiseksi meille. Eri tunnetuilla tuotemerkeillä on keksitty pitkä joukko kryptovaluutta kaivostyöläisiä, joista jokaisella on omat ainutlaatuiset ominaisuutensa ja vaihteleva hyötysuhde.

   Kaivosohjelmisto: Vastuut

   Mutta emme ole täällä keskustelemassa krypto-valuutan kaivostyöläisistä, olemme täällä keskustelemaan siitä, mitä heihin menee. Tosiasia on, että kuten kaikki muutkin laitteistot, kaivostyöläisetkin tarvitsevat ohjelmistoja toimiakseen. Ilman kunnollisesti varustettua kappaletta parhaista bitcoin-kaivosohjelmistoista lautasi on yhtä hyvä kuin pala roskaa. Ajattele sitä pöytätietokoneena. Sanotaan, että ostit yhden ja toit sen kotiin, mutta et voinut ladata sitä käyttöjärjestelmällä. Aivan kuten tällainen tietokone olisi melko hyödytön, kaivoslaite ilman kaivosohjelmistoa varmuuskopioitaisi mitään tarkoitusta.

   Kaivosohjelmiston vastuita on lukuisia. Se on vastuussa laitteesi liittämisestä lohkoketjuun. Koska kaikki kaivostoiminnot tapahtuvat lohkoketjussa, tämä on tietysti melko kriittinen toiminto, jonka ohjelmisto suorittaa. Lisäksi, jos olet osa kaivosallas, joka ei ole muuta kuin joukko kaivostyöläisiä, jotka näyttävät tulleen yhteen voidakseen yhdistää resurssinsa ja ponnistelunsa kaivamaan yhdessä ja saavuttaa parempia tuloksia, kaivosohjelmisto on vastuussa liitän sinut sinäkin. Aina kun etsit työtä ja tarvitset kaivostoimintoja työskentelemään, kaivosohjelmisto toimittaa sinulle työtä ja vie myös tekemäsi työt takaisin lohkoketjuun. Se jopa ilmoittaa kaivosaltaalle tekemäsi työn ja synkronoituu heidän kanssaan aina. Tällä tavoin pystyt seuraamaan mitä tahansa tekemääsi työtä, ja blockchain palkitsee sinut asianmukaisesti ponnisteluistasi.

   Parasta kaivosohjelmistoista on, että he eivät nimenomaisesti pyydä mitään tiettyä alustaa toimimaan. Ne ovat melko joustavia siinä mielessä, että voit käyttää niitä Windowsissa, OSX: ssä tai jopa Linuxissa. Lisäksi on havaittu, että ohjelmisto voidaan ajaa myös sopivasti muokatulla Raspberry Pi -järjestelmällä. Ainoat muutokset, jotka sinun on tehtävä, ovat järjestelmän ohjaimet ja sopivat ennalta määritettyihin kaivosasetuksiin.

   Lisäksi kaivosohjelmisto toimii hyvin myös muutamilla muilla parametreilla. Esimerkiksi se antaa sinulle hyvän käsityksen siitä, kuinka hyvin kaivoslaitteesi toimii ja mitkä ovat tekniset tiedot, joilla se saattaa toimia. Voit seurata ja seurata yleisiä tilastoja, kuten kaivostyöntekijän lämpötilaa, hash-nopeutta, jolla se toimii, ja nopeutta, jolla fanisi pyörivät, sekä itse kaivostyöntekijän keskinopeutta..

   Mutta ennen kuin löydät itsesi vaikuttuneeksi tällaisten ohjelmistojen tarjoamasta palveluvalikoimasta ja astut ulos ostamaan, sinun on pidettävä mielessä, että markkinoilla on tosiasiallisesti useita erilaisia. Kuhunkin niistä liittyy tietenkin ainutlaatuisia etuja ja haittoja, minkä vuoksi saattaa olla parasta tehdä pieni oma tutkimus ennen ostoksen tekemistä.

   Verkkosäännöt

   Nyt ennen kuin aloitat kaivostoiminnan, sinun on huolehdittava joistakin asioista. Kaikki riippuu siitä, oletko päättänyt liittyä kaivosalueeseen vai ei. Jos sinulla on, sinun on ensin suoritettava mahdolliset taustatarkistukset ja varmistettava, että kaivoskäytäntö, jolla uima-allas toimii, on sopusoinnussa omien henkilökohtaisten näkymiesi kanssa työhön.

   Jos olet yksin kaivosmies, sinun on oltava varma siitä, että olet yhteydessä Bitcoin-verkkoon. Nyt siihen on useita tapoja, mutta suosittelemme virallisen Bitcore-asiakkaan käyttöä, joka on melko nopea, helppo ja turvallinen.

   Tietomäärän mukaan kaivostoimintasi kuluttavat tai niille osoitetun kaistanleveyden määrä vaihtelee valitsemasi mukaan liittymällä uima-altaaseen tai lentämällä yksin. Jos olet ryhmässä, datakustannukset ovat vähäiset ja noin 10 megatavua päivässä. Lisäksi sinun on varmistettava melko nopea ja luotettava yhteys, koska sinun on oltava aina yhteydessä kaivosallasverkkoon. Et saa unohtaa minkäänlaisia ​​päivityksiä, koska ne saattavat sisältää mahdollisesti kriittisiä tietoja, kuten muutokset työpaikkakäytännössä tai päivitykset työn määrässä tai luonteessa. Lisäksi varmistaaksesi, että kaivosaltaaverkkosi ei noudata ei-toivottuja tai epäedullisia sääntöjä, joiden kanssa sinulla saattaa olla ongelmia, sinun on pidettävä kaivosaltaalle kohdistettu kaivosvoima kurissa.

   Lompakko-ohjelmisto

   Ainoa syy, miksi ihmiset kaivavat Bitcoineja tai muita kryptovaluuttoja, on se, että he haluavat ansaita enemmän ja keräävät vähitellen tarpeeksi myydä ja ansaita voittoja. Mutta jotta se tapahtuisi, sinun on ensin ajateltava paikka, johon voit tallentaa kaikki kolikot. Ilmeisesti mikään pankkitili ei tule toimimaan täällä, koska salausvaluutat eroavat paljon reaalimaailman valuutoista. Ensinnäkin heillä ei ole fyysistä muotoa. Siksi on vain järkevää, että monien alan asiantuntijoiden yhteisillä ponnisteluilla on kehitetty uuden aikakauden sähköisiä lompakoita, jotka voivat toimia helposti kaikkien salausvaluuttoidesi tallennusmoottorina. Markkinoilla on saatavana useita tällaisia ​​lompakoita, joista jokaisella on muutama oma ainutlaatuinen ominaisuutensa lukuun ottamatta perustoimintoja, joihin se on rakennettu.

   Saatat törmätä kahteen tällaiseen lompakkoon, jotka ovat saatavilla tänään. Ensinnäkin, on niitä, jotka toimivat isännöityinä lompakkoina, ja toiseksi ovat ne, jotka antavat käyttäjän pitää omia yksityisiä avaimiaan. Suosittelemme käyttämään jälkimmäistä vaihtoehtoa, koska ne ovat yleensä turvallisempia ja niihin pääsee helposti käsiksi ja ostettavissa johtavista kaupoista. Muutama erinomainen esimerkki tällaisista lompakoista on Breadwallet ja Copay, jotka tunnetaan sujuvasta ja sujuvasta käyttöliittymästä, helppokäyttöisyydestä ja yleisestä taipumuksesta käyttäjien tyytyväisyyteen. Toisaalta meillä on Armory, joka, kuten nimestäkin voi päätellä, on enemmän turvallisuuteen keskittynyt lompakko, jossa on laaja valikoima palomuureja ja turvallisuuden parannuksia, jotka on asetettu tiukasti paikoilleen, jotta varmistetaan salakirikoidesi turvallisin hosting-ympäristö..

   Kun olet ostanut Bitcoins, ja siirtynyt eteenpäin ja tallennettu turvalliseen lompakkoon, sinun on etsittävä edelleen palveluja ostamiseen, myyntiin tai liiketoimien suorittamiseen. Kun ostat ja tallennat kryptovaluuttoja, niitä voidaan tosiasiallisesti käyttää ostamaan tiettyjä tavaroita verkossa tai ne voidaan vaihtoehtoisesti vaihtaa muihin Altcoineihin. Mutta ensin, jotta voit aloittaa kaupankäynnin tai käsitellä tapahtumia salauskolikoillasi, sinun on etsittävä kunnollinen Bitcoin-kaupankäyntialusta, joka voi toimia tehokkaasti yhden luukun ratkaisuna kaikkiin Bitcoin-tapahtumiin.

   Ensisijaiset esimerkit Bitcoins-kaupankäyntialustoista ovat Kraken ja LocalBitcoins. Vaikka Kraken mainostaa itseään suurimpana Bitcoin-pörssinä kaikkialla Euroopassa, LocalBitcoins toimii samankaltaisesti kuin sosiaalinen verkosto, jonka avulla voit olla yhteydessä ympäröiviin ihmisiin maantieteellisen sijaintisi kautta, jotka saattavat myös olla kiinnostuneita Bitcoin-kaupasta. Kun perusviestintä on muodostettu, palvelun avulla voit keskustella henkilön kanssa ja sopia myynti- tai ostohinnasta. Voit todella etsiä suoraan samanhenkisiä ihmisiä, jotka käyvät kauppaa Bitcoineilla yhteisösi sisällä. Kuitenkin on myös luettava vastuuvapauslauseke, jolla säilytät aina itsesi turvallisuuden tunteen, kun käsittelet tällaisia ​​liiketoimia, koska siellä, missä on aidosti kiinnostuneita osapuolia, voi olla olemassa myös vilpillisiä järjestelmiä, joiden ainoa tarkoitus on huijata sinut salakirjoistasi tai rahaa. Sinun on oltava varovainen tällaisten petosten suhteen ja vältettävä kriittisten tietojen luovuttamista kenellekään käyttäjälle, jonka kanssa olet tekemisissä, koska se voi johtaa henkilötietojesi rikkomiseen tai jopa varkauteen. Palataksemme takaisin Krakeniin, heidän tarjoama ainutlaatuinen ominaisuus on saman päivän SEPA. Aloittamattomille SEPA viittaa yhtenäiseen euromaksualueeseen, joka on aloite Euroopan unionin maksujen integroimiseksi yksinkertaistettujen pankkisiirtojen suorittamiseksi euroina.

   Top 4 parasta Bitcoin Mining -ohjelmistoa Windowsille, Linuxille ja Mac OSX 2020: lle

   1. Kaivos

   MinePeon on loistava siinä mielessä, että se on avoimen lähdekoodin, mikä tarkoittaa, että se on ilmainen ladata ja kaikki lähdekoodit ovat helposti saatavilla Internetissä. Se saattaa kuitenkin tarvita WinDisk32Imagerin toimimaan sujuvasti.

   2. EasyMiner

   EasyMiner on loistava kaivosohjelmisto, joka on yhteensopiva Windows-, Linux- ja Mac-koneiden kanssa. Se on kaivosmies, joka perustuu graafiseen käyttöliittymään, mikä tarkoittaa, että navigointi eri valikoiden ja sivujen vaihtamisen välillä on melkein yhtä sujuvaa kuin se voi saada. Jos järjestelmissäsi on CG- tai BFGMiner-ohjelmisto, EasyMiner voi toimia melko tehokkaana kääreohjelmana molemmille. Suorita Bitcoin-kaivoslaitteidesi helppo määritys ja tarkista jopa tilastokaaviot, kuten suorituskykytaulukot ja muut, joiden avulla voit seurata edistymistäsi ja selvittää kriittisen valuutan tai Bitcoin-kaivostoiminnan heikot kohdat..

   3. BFGMiner

   BFGMiner on toinen upea kaivosohjelmisto Bitcoin-kaivoslaitteellesi. Se on kirjoitettu C-kielellä ja markkinoi itseään modulaarisena FPGA-, CPU-, GPU- ja ASIC-kaivosmiehenä. Se on monialustainen kaivosmies, joka toimii hyvin Windows-, Mac- ja Linux-laitteissa ja jopa laajentaa tukea OpenWrt-yhteensopiville reitittimille.

   4. CGMiner

   CGMiner ylpeilee siitä, että se on monisäikeinen ja usean altaan GPU-, ASIC- ja FPGA-kaivosmies. Se on täynnä ATI GPU -seurantaa ja ylikellotusta sekä tuulettimen nopeustukea Bitcoinille ja johdannaiskolikoille.

   Muita Bitcoin Mining -sovelluksia

   Ensinnäkin on 50Miner, joka on kaivosmies, joka toimii hyvin Windowsissa (DiabloMiner, Poclbm, Phoenix). Käyttöliittymä koostuu graafisesta käyttöliittymästä, mikä tekee siitä erittäin käyttäjäystävällisen ja helppokäyttöisen.

   BTCMiner on toisaalta Bitcoin-kaivosmies, joka toimii pääasiassa ZTEX FPGA -levyille.

   Seuraavaksi on BitMoose, joka on ainutlaatuinen siinä mielessä, että se ajaa kaivostyöläisiä tietokoneellasi Windows-palveluiden muodossa.

   Poclbm sattuu olemaan ohjelmoitu Python-ohjelmointikielellä ja sitä mainostetaan OpenCL GPU -mineraattorina. Poclbm-mod on yksinkertaisesti toinen alkuperäisen version laajennus tai muunnos, joka toimii aivan kuin tehokkaampi versio Poclbm: stä.

   Diablo on satunnaisesti ohjelmoitu Java-ohjelmointikielellä ja sitä mainostetaan OpenCL GPU -mineraattorina.

   RPCMiner, kuten nimestä voi päätellä, on RPC-kaivosmies.

   Phoenix Miner julkaistiin jo vuonna 2011 ja on siitä lähtien onnistunut saamaan ansaitsemansa julkisen huomion. Se on täysin ilmainen ja on myös avointa lähdekoodia, mikä tarkoittaa, että kaikki lähdekoodit ovat helposti saatavilla Internetissä.

   CPU Miner on toinen kaivosohjelmisto, jota voidaan käyttää yhdessä kunnollisen kaivoslaitteiston tai kaivoslaitteen kanssa. CPU Minerin ainoa ainutlaatuinen ominaisuus on, että se toimii hyvin molemmille kaivostyöläisille, toisin sanoen niille, jotka haluavat kaivaa kaivosaltaassa, sekä niille, jotka haluavat kaivaa yksin.

   Ufasoft Miner on tarkoitettu kaivostoimintaan kaivosaltaassa ja käytännössä hyödytön yksin kaivostyöläisille. Se toimii Windows-alustalla ja sitä markkinoidaan yleensä prosessorina tai GPU-kaivosmiehenä.

   Pyminer julkaistiin myös samaan aikaan kuin Phoenix Miner vuonna 2011. Tämä CPU-kaivosasiakas toimii erinomaisesti yksinkertaisissa kaivossovelluksissa ja toimii hyvin kaikkien kaivoslaitteiden kanssa.

   Remote Miner on toinen avoimen lähdekoodin kaivosmies, mikä tarkoittaa, että kuka tahansa, joka on kiinnostunut kurkistamaan ohjelman todellista lähdekoodia, voi tehdä niin. Se on Bitcoin-kaivosmies ja mainostetaan uima-altaan kaivosmieheksi, mikä tarkoittaa, että se on edelleen hyödyllinen vain niille kaivostyöläisille, jotka ovat kiinnostuneita työskentelemään kaivosaltaassa. Lisäksi se toimii hyvin RPC Minerin kanssa.

   Avoimen lähdekoodin FPGA Bitcoin Miner lanseerattiin myös noin samaan aikaan kuin Pyminer tai Phoenix Miner vuonna 2011, ja se sattuu olemaan melko ainutlaatuinen kaivosohjelmisto siinä mielessä, että se käyttää yhteensopivaa FPGA-korttia ja on riittävän joustava käytettäväksi molemmissa altaissa tai yksin kaivos.

   Bitcoin Cloud Mining -ohjelmisto

   Nyt kun olemme antaneet sinulle hyvän johdannon yleisiin ja laajasti käytettyihin Bitcoin-kaivosohjelmistoihin Windows-, Linux- tai Mac-alustoille, on myös välttämätöntä mainita, että jotkut kaivosohjelmistot ovat kokonaan pilvessä ja niihin pääsee helposti mistä tahansa. Se, että he ovat pilvessä, antaa heille ominaisuuden työskennellä eri alustoilla ja tekee niistä siten paljon monimuotoisempia. Pilvipohjaiset kaivosohjelmistot ovat kuitenkin vaarallisia myös siinä mielessä, että ne ovat yleensä hieman vähemmän turvallisia kuin perinteiset ohjelmistot, johtuen siitä, että niitä on pilvipalvelimilla ja ne ovat siten alttiimpia tietoturvaloukkauksille.

   Hashflare

   Ensimmäinen ohjelmisto, josta puhumme, on Hashflare, joka tarjoaa käyttäjilleen SHA-256-kaivosopimuksia ja osoittautuu yleensä paljon kannattavammaksi, koska SHA-256-kolikot voidaan helposti kaivaa, vaikka automaattiset maksut suoritettaisiin Bitcoineissa. Ainoa haittapuoli järjestelmälle on, että asiakkaiden on ostettava vähintään 10 GH / s.

   Genesis Mining

   Pilvikaivostoimittajien osalta Genesis Mining sattuu olemaan Bitcoinsin suurin pelaaja. Sen tarjoamat palvelut ovat melko erilaisia ​​siinä mielessä, että se tarjoaa kolme maksusuunnitelmaa, jotka kaikki ovat melko kohtuullisia ja aidosti hinnoiteltuja. Lisäksi Zcash-kaivossopimukset ovat helposti saatavilla myös käyttäjille.

   Hajautus24

   Hashing 24 aloitti salausvaluutat ja bitcoinit jo vuonna 2012. Siitä lähtien he ovat käynnistäneet useita palveluita, jotka pyörivät salausvaluuttojen ympärillä, ja pilvikaivausohjelmistot sattuu olemaan yksi niistä. Heidän toimintapohjansa on kahdessa paikassa, jotka ovat Islanti ja Georgia. Operaatioiden mukaan heillä on tapana käyttää BitFuryn valmistamia moderneja ASIC-siruja, joiden avulla he pystyvät esittämään käytettävissä olevan tehokkuuden ja suorituskyvyn enimmäistasot.

   Minex

   Minex on melko ainutlaatuinen ja palvelu sattuu olemaan täysin ainutlaatuinen, ja se on onnistunut houkuttelemaan suuren määrän käyttäjiä laajalle levinneen vetovoiman ja sujuvien palvelimien ansiosta. Se toimii lohkoketjun ympärille keskittyneiden projektien yhdistäjänä ja esittelee ne myöhemmin pelimuodossa, joka on muotoiltu taloudelliseksi simulaatioksi. Sisäänkirjautuneiden käyttäjien on ostettava Cloudpacks, joita voidaan sitten käyttää luomaan hakemisto ennalta valituista maatiloista, kasinoista, arpajaisista, reaalimarkkinoista ja paljon muuta.

   Mike Owergreen Administrator
   Sorry! The Author has not filled his profile.
   follow me
   Please Follow Us
   Facebooktwitter
   Promo
   banner
   Promo
   banner