Paras Bitcoin-pörssi päivittäiskaupalle 2021 – Aloita päivän kauppa parhaiden kanssa!

1. CEX.IO 2. Binanssi 3. Kolikkopohja
ALOITTAA! ALOITTAA! ALOITTAA!

Tiedämme, että bitcoinin arvo ei ole pysähtynyt ja se muuttuu jatkuvasti. Voiton saaminen tällä epävakaalla hinnalla on suuri haaste. Onko sinulla henkilö, jolla on bitcoineja, eikä sinulla ole aavistustakaan siitä, kuinka ansaita siitä voittoa? Tämä on tapa, joka auttaa maksimoimaan voiton. Bitcoin-päivän kaupankäynti on yksi tapa, jolla voit kasvattaa voittojasi bitcoinilla, käymällä kauppaa muilla kryptovaluutoilla pörssissä.

Mikä on Bitcoin Day Trading?

Jokaisen on oltava tietoinen ja tunnettava kaikki bitcoin-kaupankäynnin näkökohdat ennen päivittäiskaupan aloittamista. Päivän kaupankäynti voidaan tehdä käyttämällä taloudellista vipuvaikutusta, mutta se voi olla sekä kannattavaa että kannattamatonta, joten kaikkien näkökohtien on oltava tuttuja ennen aloittamista. Päiväkauppaan liittyy monia välittäjiä ja pörssejä, jotka auttavat sinua käymään kauppaa helposti. On kaksi suurta tapaa, jotka auttavat sinua käymään kauppaa päivän sisällä. Kaksi tapaa ovat:

1. CFD-kauppa

Jos olet kauppias ja et halua osallistua blockchainin tekniseen puoleen, CFD on oikea vaihtoehto sinulle. CFD: llä voit ostaa ja myydä bitcoineja aivan kuten bitcoin-vaihto, mutta etuna, että et odota vahvistusta lohkoketjulta, mikä on aikaa vievää. Päivän kaupankäynnissä monen ajan kulutus ei olisi tehokasta. CFD on paljon parempi verrattuna normaaliin bitcoinien ostamiseen ja myyntiin.

2. Kaupankäynti säännöllisissä Bitcoin-pörsseissä

Toinen vaihtoehto on niille, jotka haluavat säilyttää bitcoinit heidän kanssaan ja vaihtaa niitä suoraan bitcoin-pörssien kautta. On monia alustoja, joihin liittyy bitcoin-vaihtoa, mutta nämä alustat veloittavat jonkin verran maksuja tapahtumista. On parempi, jos kaikki sivustot tarkistetaan ja verrataan ennen kaupan aloittamista (mitä olemme tehneet). Täällä kannattaa varoa korkeita maksuja, koska ne voivat nopeasti lisätä ja syödä voittosi.

On joitain alustoja, jotka tarjoavat lisäominaisuuksia pieninä maksuina niiden käytöstä (mikä sopii täydellisesti päivittäiskauppaan). Tässä on luettelo parhaista bitcoin-vaihdon sivustoista, joita voit harkita päivittäisessä kaupankäynnissä.

7 parasta pörssiä päivittäiskaupalle 2021

1. CEX.IO

CEX.IO: lla on yli 2 000 000 asiakkaan käyttäjäkunta, ja se tarjoaa kaupankäynnin krypto-valuutalla useita fiat-vaihtoehtoja vastaan ​​- USD, EUR, GBP, RUB. CEX.IO: lla on kaksi tarkoitusta:

1) perinteinen kryptovaluutanvaihtopalvelu – se sallii cryptovaluutan ostamisen ja myymisen fiatille välittömästi;

2) kehittynyt kryptovaluuttakauppapaikka – käyttäjät voivat tehdä markkinoita ja rajoittaa toimeksiantoja, harjoittaa marginaalikauppaa (enintään 1: 3 vipuvaikutus) ja käyttää API-ratkaisuja automatisoituun kaupankäyntiin.

CEX.IO on helppo aloittaa. Alustalle rekisteröityminen on suoraviivaista eikä vaadi paljon aikaa. CEX.IO: n täysimääräisen käytön varmistamiseksi asiakkaiden on kuitenkin oltava varmennetut. Vaihto tukee talletuksia ja nostoja luottokortilla tai pankkisiirrolla. Talletukset voidaan tehdä millä tahansa fiat-valuutalla, koska se muunnetaan automaattisesti alustalla käytettävissä olevaksi.

Kaupankäyntimaksuista riippuen ne vaihtelevat kuukausikaupan määrällä kaikille pareille. CEX.IO-maksuaikataulun mukaan kauppiailta veloitetaan 0% -0,25%. Markkinatakaajille maksu on asetettu välille 0% -0,16% ja ostajille 0,1% -0,25%. Marginaalin kaupankäyntimaksut eroavat toisistaan ​​ja sisältävät avoimen palkkion (0,2%), siirtymismaksun (0,01%) ja sulkemismaksun (0%).

Automaattisen kaupankäynnin API-ratkaisujen osalta CEX.IO tarjoaa useita vaihtoehtoja, joilla on kaikki kaupankäyntitoiminnot – REST API, WebSocket API, FIX API. Ne sopivat sekä yksityishenkilöille että instituutioille.


Kaupan hallitsemiseksi ja markkinatietojen seuraamiseksi asiakkaat voivat käyttää myös CEX.IO: n kehittämää mobiilisovellusta.

ALOITA CEX.IO

2. Binanssi

Binance IoS -lompakko

Binance tukee useita kryptovaluuttoja. Se tarjoaa kahdenlaisia ​​bitcoin-vaihtoa eli perus- ja edistyneitä. Käyttäjän mieltymysten perusteella nämä kaksi vaihtoehtoa osoittavat vähän ja yksityiskohtaista tietoa kaupankäynnistä. Kaavion tietoja voidaan muuttaa kynttilänjalan ja syvyyden välillä käyttäjän valinnan mukaan.

Tämä pörssi tarjoaa ilmaisia ​​talletuksia ja toimii 0,1% kaupankäyntimaksulla. Se tarjoaa korkean likviditeetin. Aloittelijoille saattaa olla vaikeaa työskennellä tämän sivuston kanssa, koska käyttöliittymä on melko monimutkainen. Sivusto ei viivästy, mikä on etu päiväkaupoille.

ALOITA BINANCE

3. Kolikkopohja

Coinbase-päivän kauppa

Yhtenä harvoista pörsseistä, joista voit ostaa salauksen fiat-valuutoilla, sitä pidetään maailman suurimpien ja suosituimpien päivittäiskaupan alustojen joukossa. Vaikka sitä ei ole vielä saatavilla kaikissa maissa eikä se tue monia pieniä kryptovaluuttoja, siinä on ominaisuuksia ja turvallisuusnäkökohtia, joita pidetään markkinoiden parhaimpina.

Yli 20 miljardin dollarin omistusosuus Coinbase ei ole vain vaihtoalusta, vaan tarjoaa käyttäjille myös integroidun lompakon. Heidän ydintuotteitaan ovat GDAX-niminen kaupankäyntialusta ja välittäjäpörssi. Jotta voit käydä kauppaa, sinun on varmistettava, että osto- ja myyntipalvelut ovat saatavilla maassasi. Tällä hetkellä tämä ominaisuus on käytettävissä 32 kehittyneessä maassa ympäri maailmaa.

Coinbase sallii vain BTC: n, Litecoinin, Ethereumin ja Bitcoin Cashin ostamisen, eikä yleensä tue potentiaalisia turvallisuus- tai osakekohtaisia ​​kryptovaluuttoja. Aloittelijoille helppokäyttöinen käyttöliittymä ja helppo navigointi tarjoavat paljon odotettavaa.

Coinbasen suurin etu on, että se sallii fiat-valuuttojen vaihdon kryptovaluuttoiksi (se hyväksyy tällä hetkellä EUR, GBP ja USD). Tämän lisäksi sillä on ominaisuuksia, joita kehittyneimmät käyttäjät rakastavat, kuten pikavaihto, vaihtokortti ja ilmainen GDAX-päivitys usein kauppiaille.

Turvallisuuden näkökulmasta 99% Coinbase-varoista varastoidaan offline-tilassa, kun taas loput 1% online-varastoista on vakuutettu varkauksilta tai muilta menetyksiltä. Toinen tärkeä turvaominaisuus on, että Coinbasea ei voida käyttää nimettömästi. Siksi jokainen kauppias voidaan jäljittää, mikä tarkoittaa, että vain todennetut, lailliset käyttäjät voivat käydä kauppaa tällä alustalla. 

ALOITA COINBASE

4. BitMEX

bitmex-arvosteluBitMEX tarjoaa kauppaa bitcoinilla ja muilla kryptovaluutoilla. Voit käydä kauppaa ja tallettaa varoja täällä ja saada voittoa bitcoinilla. Yhtiö perustettiin vuonna 2014 marraskuussa. Tämän sivuston talousalan ammattilaisilla on yli 40 vuoden kokemus. Tämä sivusto hyväksyy ja suorittaa liiketoimensa vain bitcoineilla eikä muulla valuutalla. Tulevat sopimukset ja swapit ovat kaksi tärkeintä kaupankäyntityyppiä, jota tämä sivusto tarjoaa.

Tällä sivustolla ei ole mitään maksua bitcoinin talletuksesta ja nostosta. Kaikille käyttäjille on vain yksi tyyppinen tili, eikä erityistileille ole tilaa. Sillä on yksinkertainen käyttöliittymä, mutta käyttäjille, jotka ovat uusia tälle alustalle, saattaa olla vaikea käyttää aluksi. Tämän sivuston suojaustaso on erittäin korkea. Se tarjoaa 0,025%: n alennuksen valmistajapalkkioina ja soveltaa valmistaja-ostajan kauppamaksuja.

ALOITA BITMEX

5. Valaanklubi

valaankerhoWhaleclub palvelee päivittäin tuhansia kauppiaita. Se hyväksyy ja käsittelee liiketoimet vain digitaalisella valuutalla. Se tarjoaa asiakkailleen matalat spreadit ilman transaktiomaksua. Bitcoinin ja tilitoiminnan tallettamiseen ei liity maksua, mutta kyllä, se veloittaa joitain maksuja noston aikana. Se noudattaa tarjous- ja kyselykäytäntöä. Nostot suoritetaan tunnissa pyynnön esittämisen jälkeen. Se suoritetaan manuaalisesti useimmiten turvallisuussyistä. Tämä sivusto tukee tilauskantakauppaa. Koska sivusto tarjoaa marginaalikauppaa, kaupankäynti tässä on vähän spesifistä. Se tarjoaa helpon käyttöliittymän ja on nopea suhteellisen nopea.

ALOITA VALAKLUBI

6. Bitfinex

Bitfinex tarjoaa spot-kauppaa kaikille tärkeimmille kryptovaluutoille. Se tarjoaa helpon ja korkean likviditeetin Bitcoinilla. Se tarjoaa marginaalikauppaa ja sallii 3,3-kertaisen vipuvaikutuksen kaupankäyntiin hankkimalla rahoitusta vertaisverkkomarginaalin rahoitusalustalta. Tarjoamalla rahoitusta elinkeinonharjoittajille, jotka haluavat käydä kauppaa vipuvaikutuksella, marginaalirahoitusmarkkinat tarjoavat tavan ansaita voittoa bitcoinista ja muista kryptovaluutoista. Käyttäjät voivat lainata halutun määrän varoja valitsemallasi nopeudella ja kestolla syöttämällä tilauksen.

Tämä pörssi tarjoaa paljon tilaustyyppejä kauppiaille, mikä on erittäin hyödyllistä päivittäiskauppiaille. Se jopa hyväksyy ja käsittelee fiat-valuuttoja. Siihen sisältyy valmistajan ottopalkkioita, joissa on 0,1% ja 0,2% maksuista. Käyttöliittymä on yksinkertainen ja sopii myös aloittelijoille. Se tarjoaa räätälöidyn käyttöliittymän, joka on ainutlaatuinen ominaisuus. Tämä sivusto tarjoaa edistyneitä turvatoimia.

ALOITA BITFINEX

7. Salaus [SULJETTU]

cryptopia-logoCryptopia tarjoaa erityyppisiä kryptovaluuttoja. Sen avulla käyttäjät voivat myydä mitä tahansa ympäri maailmaa vastineeksi kryptovaluutasta. Kaupankäyntimaksu on 0,20% bitcoinien kokonaismäärästä. Se ei peri maksua talletuksista. Käytetään uutta ominaisuutta nimeltä “arbitrage”, joka vertaa osto- ja myyntihintaa tai hintaeroa muista markkinoista sinulle. Tämä sivusto tarjoaa sinulle tietoa markkinoiden eroista muutamalla napsautuksella.

ALOITA CRYPTOPIA

Johtopäätös

Bitcoinin kysyntä kasvaa ja siten myös halu ansaita voittoa bitcoinista kasvaa. Edellä mainitut sivustot auttavat sekä aloittelijoita että kokeneita ammattilaisia ​​ansaitsemaan voittoja päivittäiskaupalla. Bitcoin-kaupankäynnin kaikki osa-alueet on tunnettava ennen hyppäämistä siihen, jotta vältetään esteet kaupankäynnin aikana.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map