Paras tapa ostaa Bitcoin American Express 2021: llä

1. Paxul 2. LocalBitcoins 3. Abra
tuskallinen LocalBitcoins.com-logo
ALOITTAA! ALOITTAA! ALOITTAA!

Oletteko yksi niistä, jotka ajattelevat, että Bitcoin on tulevaisuuden valuutta? Jos kyllä, niin olet varmasti oikealla tiellä etkä ole yksin. Miljoonat ihmiset ympäri maailmaa jakavat tällaisia ​​mielipiteitä, joista monilla on tosiasiallisesti hyvät asemat joissakin todella suurissa yrityksissä ja laitoksissa. Siksi ei ole mikään yllätys, että Bitcoin on nykyään yksi maailman tehokkaimmista valuutoista.

Vaikka se oli aikaisemmin osoittautunut epäonnistumiseksi, se onnistui vetämään feeniksin koko maailmaan ja nousi kirjaimellisesti omasta tuhkastaan ​​saavuttaakseen melko vaikuttavia ja peliä muuttavia arvoja. Oli aika, jolloin yhden Bitcoinin arvo oli lähes kaksikymmentätuhatta dollaria. Tällaista tekoa ei ole koskaan ennen nähty, ja se riitti ravistelemaan rahoitusalaa ja saamaan valtavat kansainväliset ja paikalliset yritykset istumaan ja ottamaan huomioon.

Nykyään Bitcoinilla on suuri enemmistö markkinaosuudesta ja se pystyy kirjaimellisesti synnyttämään monen miljoonan dollarin teollisuuden kokonaan yksin. Voit esimerkiksi sanoa, että kryptovaluutta-verkkotunnus sai aikaan työnsä ja työnsi itsensä tälle äkilliselle suosiolle vain siksi, että Bitcoin onnistui saavuttamaan mainetta. Jopa kryptovaluuttakaivosteollisuus kukoistaa nyt, koska yhä useammat ihmiset ovat nyt valmiita investoimaan Bitcoin-kaivostyöläisiin ja louhimaan salauskolikoita itselleen.

Tässä artikkelissa tarkastelemme kuitenkin parasta tapaa ostaa Bitcoin AMEX: n kanssa. Hypätään suoraan siihen!

American Express: Vaihtoehdot sinulla on

Yleisesti ottaen Bitcoinsin ostaminen luotto- tai maksukortilla voi tulla melko hämmentäväksi. Jos se tehdään oikealla tavalla, se voi kuitenkin osoittautua melko nopeaksi ja yhdeksi parhaimmista menetelmistä. Aluksi sinun on ensin valittava kunnollinen vaihtopalvelu, jonka avulla käyttäjä voi itse suorittaa maksuja kortillaan. Lisäksi sinun on etsittävä kyseisestä pörssistä joitain kaivattuja ominaisuuksia, kuten kohtuuhintaiset vaihtopalkkiot, nopea palvelu ja hyvät ennätykset Bitcoin-siirtojen käsittelyssä.

Antaakseni sinulle hieman taustaa, vaikka kolikoiden ostaminen luotto- tai maksukorteilla oli aiemmin ollut monimutkainen prosessi, teknologiset muutokset sekä Coinbasen ja CoinMaman kaltaisten yritysten vilpittömät ponnistelut ovat varmistaneet, että koko prosessi on nyt paljon virtaviivaisempi ja toimivampi melko sujuvasti.

Alla olevassa artikkelissa esitellään muutama huomionne arvoinen valuutanvaihtopalvelu, joka on osoittautunut tehokkaaksi maksettaessa Bitcoineista luottokorteilla, etenkin American Express -kortilla. Ennen kuin aloitat bitcoinien ostamisen tai edes kirjaudut mihin tahansa näistä palveluista, voi olla hyvä rekisteröityä lompakkopalveluun, joka on tarpeeksi hyvä pitämään kaikki kolikkosi vaivattomasti eikä tee kompromisseja heidän turvallisuudestaan. Kun olet tehnyt sen, on hyvä jatkaa salauksenvaihtopalvelun valitsemista.

Viisi parasta tapaa ostaa Bitcoin American Expressillä

1. Vaikeita

tuskallinen

Paxful on toinen merkittävä salausvaihtoalusta, jonka avulla käyttäjät voivat suorittaa maksuja American Expressillä. Paxful tarjoaa myös Tether-vaihtoa bitcoinin kanssa. Se on epäilemättä yksi turvallisimmista bitcoin-vaihtoalustoista.

Kaikki alustan kautta tapahtuvat vaihdot ovat täysin turvallisia. Tällaisten signaalien poistaminen voi todellakin kestää kauan.

Paxfulilla on myös live-chat-käyttöliittymä puhua mahdollisten ostajien ja myyjien kanssa. Se tarjoaa myös joukon maksumenetelmiä. Voit joko vaihtaa sen käteiseksi yksityisellä myyjällä tai ilman myyjää. Jos kuitenkin haluat ostaa irtotavarana, kannattaa käyttää verkkosiirtomenetelmää.

Sen tarjoamat lukuisat osto- ja myyntimenetelmät ovat tehneet Paxfulista todellisen kaupan. Voit myös vaihtaa kolikot lahjakortteihin, suoriin maksuihin, muihin digitaalisiin valuuttoihin sekä tavaroihin ja palveluihin.

Siinä on myös uusimmat turvaominaisuudet. Jos ostaja tai myyjä vetäytyy rahansiirron jälkeen, Paxful huolehtii siitä. Kun kauppa on sovittu ja se on alkanut, kolikot poistuvat myyjän tililtä. Ne eivät myöskään mene ostajan tilille. Ne pysyvät avaruudessa, kunnes lisätutkimukset on saatu päätökseen, mikä tekee kolikoista täysin hyödyttömiä.

Escrow’lla on suuri asiakaskunta, noin 4,8 miljoonaa asiakasta, mikä vaikeuttaa kaikkien uusien ominaisuuksien pysymistä. 

Bitcoinien ostamisen ja myymisen lisäksi voit tulla myös Bitcoin-myyjäksi. Ainoa syy menestykseen on helppokäyttöinen käyttöliittymä, intuitiivinen käyttöliittymä ja puhdas käyttöliittymä. Paxful tekee salakirjoituksesta niin sujuvan kuin saa.

Kaikki kaupankäynnin ominaisuudet sisältävät Paxful-tarjouksia ja kohtuullinen palkkio on se, mikä tekee Paxfulista fantastisen salauksenvaihtofoorumin.

ALOITA PAXFUL!

2. Abra.com

abra.comAbra on uuden aikakauden sovellus, jonka avulla voit tallentaa, ostaa ja sijoittaa erilaisia ​​kryptovaluuttoja ja fiat-valuuttoja yhdessä paikassa. Se on bitcoin-lompakkosovellus, jota voivat käyttää sekä Android- että iOS-käyttäjät. Sen avulla käyttäjät voivat jopa vaihtaa jopa 50 fiat-valuuttaa ja 28 kryptovaluutta 100-prosenttisesti vertaisverkkotekniikan avulla ja ylpeä tästä ominaisuudesta. Se varmistaa, että sinä olet se, joka hallitsisi täysin rahaa.

Abra tarjoaa sinulle myös mahdollisuuden rahoittaa tilisi pankkisiirrolla, luotto- tai maksukortilla, litecoin-bitcoinilla tai bitcoin-käteisellä ja sitten voit aloittaa sijoittamisen kryptovaluuttoihin.

Abra tekee koko prosessista nopean ja helpon sijoittaa ohittamalla monipalvelujen hallinnan monimutkaisuuden. Siinä on käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja sen avulla voit tarkistaa nykyiset hinnat, seurata edistymistä sekä käyttää kryptovaluutan sijoituksiasi vain yhdessä paikassa. Voit vaihtaa kryptovaluuttoja milloin tahansa, ja prosessi on valmis melkein välittömästi.

Abra antaa sinun vaihtaa bitcoinia muille kryptovaluutoille niiden alustalla. Abra käyttää hajautettua lähestymistapaa, mikä tarkoittaa, että Abralla ei ole asiakkaan omaisuudenhoitajaa – mikä tekee asiakkaiden rahoista vähemmän alttiita hakkeroinnille ja vapauttaa Abran myös rahansiirtosäännöksistä.

Toisin kuin useimmat kryptovaluutanvaihdot, Abra on täysin integroitu Yhdysvaltojen ja Filippiinien pankkijärjestelmiin, koska Abra aloitti ensin. American Express antaa yhdysvaltalaisten kortinhaltijoiden maksaa talletuksista Abra-sovelluksen kautta.

Kuitenkin tapa, jolla Abra tallentaa valuuttaa Litecoin-lompakkoon ja ansaitsee tuloja valuuttakaupoista, hämmentää ensimmäisiä käyttäjiä, koska ne ovat tuntemattomia finanssikäsitteitä, kuten Forex-leviämiset tai pörssissä kaupat.

Hyvät ja huonot puolet

Abra tarjoaa suoria pankkisiirtoja, vaikka tämä palvelu on saatavilla vain Yhdysvalloissa ja Filippiineillä. Sen avulla voit myös rahoittaa talletuksia American Expressillä Yhdysvalloissa.

Abra tarjoaa laajan valikoiman fiat-valuuttoja ja kryptovaluuttoja, jättäen sinut kirjaimellisesti hemmoteltu valinnanvaraa varten. Mobiilisovelluksia on myös melko helppo käyttää, ja ne ovat varmistaneet rahalähetysten kustannusten alenemisen.

Abralla on myös joitain takaiskuja. Se ei tarjoa käyttöympäristöjen välistä pääsyä, eikä korkean taajuuden kaupankäynnille ole tarjolla edistyneitä työkaluja. Synteettisen valuutan järjestelmää on melko vaikea ymmärtää, ja viimeisenä mutta ei vähäisimpänä rahalähetysjärjestelmä on täysin käytettävissä vain Filippiineillä.

ALOITA ABRA.COM

3. Kolikkopohja

kolikkopohjaCoinbase on yksi suurimmista ja toimivimmista kryptovaluutanvaihtopalveluista ympäri maailmaa. Se laajentaa toimintaansa useisiin maihin ja sitä pidetään yleensä hienona palveluna salausvaluuttatoimintojen suorittamiseksi riippumatta siitä, mistä valuutasta olet kiinnostunut. Erityisesti Bitcoinsille Coinbase antaa sinun ostaa jopa 150 dollaria kolikoita viikossa American Express -luottokortilla.

Kuten minkä tahansa muun palvelun kohdalla, ensimmäinen asia, joka sinun on otettava huomioon, on maksu. Valitettavasti kaikille kuluttajille kaupankäynti Bitcoinsin kanssa missä tahansa näistä pörsseistä on hintaa. Mukana on usein hinta, joka on noin 0-5% koko tapahtumasi arvosta. Erityisesti luottokorteille, kuten American Express -kortille, josta olemme tällä hetkellä kiinnostuneita, Coinbase on asettanut tämän maksun 3,99 prosentiksi. Ensisijainen syy miksi tämä on niin hienoa, on se, että amerikkalaisille tai eurooppalaisille käyttäjille kaikista palveluista, joita he voivat valita, Coinbase-maksu on yksi vähiten.

Vaiheittainen opas

Coinbaseen rekisteröityminen ja ostosten tekeminen Amex-luottokortilla ei ole kovin monimutkainen prosessi. Ensinnäkin sinun tarvitsee vain kirjautua verkkosivustolle ja luoda tili. Kun olet tehnyt sen, sinun on varmistettava, että luottokorttisi on yhdistetty tiliisi. Ainoa tapa tehdä tämä on antaa joitakin luottokorttitietojasi. Kun olet antanut tiedot, korttisi näkyy luettelossa ja lisätään Coinbase-profiiliisi. Seuraava vaihe edellyttää, että vahvistat juuri luomasi tilin napsauttamalla vahvistuslinkkiä. Lopuksi sinun tarvitsee vain aloittaa ostoksesi, ja huomaat, että Bitcoinsin ostaminen Amex-korteilla on helpompaa kuin koskaan.

Plussat & Haittoja

Vaikka Coinbase tarjoaa korkeat likviditeetti- ja ostorajat, se rajoittaa sinua siinä mielessä, että kaikki pankkisiirrolla tehdyt ostokset saattavat kestää jopa viisi päivää. Koska Bitcoin on luonnostaan ​​suunniteltu nopeaksi ja saumattomaksi, se tulee hikkaan useimmille käyttäjille, että palvelu voi viedä niin kauan yhden tapahtuman käsittelemiseen. Mitä tulee uusiin tulokkaisiin tai ihmisiin, jotka ovat juuri liittyneet alustaan, tai jopa niille, jotka ovat uudet salausvaluutta-verkkotunnuksessa kokonaan, Coinbase toimii erinomaisesti, koska se antaa heille mahdollisuuden hankkia helposti Bitcoineja. Tämä kannustaa uusia tulokkaita käyttämään enemmän Bitcoineja ja todella helpottaa verkkotunnuksen yleistä kehitystä. Toisaalta, koska Bitcoineja on luotu pitämään taloudelliset kaupat yksityisinä ja auttamaan tiettyjä henkilöitä ja kiinnostuneita osapuolia pitämään liiketoimet itsessään, se tietyllä tavalla rikkoo näiden kolikoiden tarkoituksen, jos organisaatio seuraa näitä tapahtumia tai jopa valvoo niitä etänä. Coinbasesta on raportoitu, että palvelu tosiasiallisesti seuraa ostamiasi kolikoita ja saattaa seurata kulutustasi ja ostojasi, joita teet kyseisillä kolikoilla. Amex-käyttäjillä on kuitenkin toinen suuri etu, että he pääsevät hyödyntämään Instant Buy -vaihtoehtoa, jonka avulla he voivat ostaa kolikoita helposti ja nopeasti.

ALOITA COINBASE!

4. CEX.io

Yhtenä kaikkien aikojen vanhimmista toimivista Bitcoin-vaihtopalveluista CEX.io ansaitsee paikan tässä luettelossa yksinkertaisesti siihen liittyvän suuren määrän kokemuksen vuoksi. Se toimii Yhdysvalloissa, Euroopassa ja jopa joissakin Etelä-Amerikan maissa. Palvelun avulla, joka on ollut olemassa niin kauan, voit olla varma, että saat parhaat palvelut. Yksi ongelma CEX: ssä on kuitenkin se, että sen mukana tulee melko pitkä vahvistusprosessi, jonka suorittaminen voi viedä jopa puoli tuntia.

Plussat & Haittoja

Ensinnäkin sinun on kiitettävä alustan pelkkä ulottuvuus, koska sitä on saatavana niin monissa maissa ja alueilla. Toiseksi CEX.io: n perimä maksu, jonka hinta on vain 0,2%, on yksi alhaisimmista kryptovaluuttakaupassa. Lopuksi, kuten aiemmin yksityiskohtaisesti, CEX.io on ollut olemassa jo kauan, ja siksi se on vakiintunut ja luotettu. Nyt puhuttaessa haitoista, todentamisprosessi on ehdottomasti hieman tuskaa, koska kukaan ei halua istua puolen tunnin ajan vain saadakseen vahvistuksen. Lisäksi se pyytää paljon henkilökohtaisia ​​tietoja, kuten valokuvia. Myös alustan GBP-markkinoilla ei ole likviditeettiä.

ALOITA CEX.IO!

5. BitPanda

bitpandaBitPanda toimii Itävallasta, koska palvelun pääkonttori sijaitsee siellä. Se on tällä hetkellä saatavana vain Euroopan mantereen asukkaille, vaikka heillä on suunnitelmia laajentaa sitä edelleen tulevaisuudessa. Ensimmäinen asia, joka tulee mieleen palvelusta, on palkkion määrä, jonka he ovat valmiita veloittamaan, ja BitPanda veloittaa sinua missä tahansa 3-4 prosentissa koko tapahtumamaksustasi. Tietyt poikkeamat BItPandan palveluissa ovat, että maksu ei tosiasiallisesti näy heidän verkkosivustollaan, vaan se näkyy lopullisessa ostohinnassasi, kun jatkat ostoksen suorittamista.

Plussat & Haittoja

Amex-maksujen osalta BitPanda tarjoaa yhden alhaisimmista transaktiopalkkioista liiketoiminnassa ja aivan kuten CoinMama, heillä on myös luotettavuus- ja luottamustekijä. Ainoa huijaus, jonka löysimme, on kuten aiemmin mainittiin, ostaja pysyy jonkin verran pimeässä maksun suhteen, koska hän näkee sen vasta ostoksen valmistuttua.

ALOITA BITPANDA!

Johtopäätös

Mitä tahansa tekemistä Bitcoinsin kanssa ja tosiasiallisen ansaitsemiseksi, kuten liiketoimintamahdollisuudet, ensimmäinen askel on sinun mennä eteenpäin ja hankkia nämä kolikot. Nyt, kuten aiemmin mainittiin, voit tehdä sen kryptovaluuttakaivoksella, joka on nouseva kenttä näinä päivinä. Kauppaan liittyy kuitenkin muutama puute, joista sinun on oltava tietoinen. Ensinnäkin kryptovaluuttakaivostoiminta ei ole aina kannattavaa. Itse asiassa se vaatii paljon huolellista suunnittelua ja toteuttamista, jotta asiat saadaan oikein ja ansaitaan huomattavia voittoja Bitcoin-kaivostoiminnalla.

Ensinnäkin nämä kaivostoiminnalle välttämättömät kaivoslaitteet kuluttavat usein paljon sähköä, mikä tarkoittaa, että suuri määrä mitä tahansa voittojasi kompensoi korotetut energialaskusi. Tämä tarkoittaa yrityksellesi sitä, että käytät enemmän kuin ansaitset, mikä ei tietenkään ole kovin fiksu valinta. Toinen turvallisempi ja yleisemmin käytetty vaihtoehto on kolikoiden ostaminen suoraan. Ainoa ongelma on, että ihmisillä on usein taipumus hämmentyä ja hukata siitä, miten he voivat ostaa näitä kolikoita, kun heille on kirjaimellisesti satoja vaihtoehtoja ja satoja tapoja tehdä niin. Voi olla todella vaikeaa sanoa, mikä maksutapa valita ja mihin palveluun kannattaa etenkin ihmisille, jotka ovat uusia ammattilaisia ​​ja jotka eivät ole liian perehtyneitä standardeihin.

Mutta päästäkseen sinuun tällaisista ongelmista uskomme, että on parasta käsitellä ongelma yksi menetelmä kerrallaan, ts. Käytämme aikaa ja katsomme huolellisesti jokaista näistä maksutavoista erikseen, ja luetellaan myös parhaat palvelut joita voidaan käyttää tarkoitukseen. Ja juuri tämän artikkelin tarkoituksena on tehdä. Toivomme oppaamme Bitcoinsin ostamisesta ja auttaa sinua tekemään tietoisen päätöksen ostaessasi Bitcoineja American Expressillä.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner