Parhaat Bitcoin Cloud Mining -sopimukset vuonna 2021 – arvostelut ja osto-opas

1. Eobot 2. HashFlare 3. Genesis Mining
eobot-logo hashflare synty kaivos
ALOITTAA! ALOITTAA! ALOITTAA!

Oletko kiinnostunut bitcoinin louhinnasta, mutta et halua ostaa kalliita laitteita, asettaa niitä ja louhita Bitcoin itse? Sitten pilvikaivos on sinulle. Pilvikaivoksella tai pilvihajautuksella, kuten sitä kutsutaan, annat muiden (palvelinkeskusten) louhia Bitcoineja puolestasi vuokraamalla heidän laitteitaan ja maksamalla heille varmistaaksesi, että se toimii sujuvasti (palvelumaksut).

Tässä artikkelissa käymme läpi tarkalleen mitä se on, miksi palvelinkeskukset vuokraavat ne pois itse laitteiden hyödyntämisen sijaan, ja tietysti luetellaan parhaat pilvikaivosopimukset Bitcoin-pilvikaivostoiminnoissa. Hypätään suoraan siihen!

Miksi palvelinkeskukset vuokraavat kaivoslaitteita?

Vastaus on yksinkertainen, todella. Vaikka heidän liiketoimintamallinsa perustuu jollakin tavalla Bitcoiniin, he eivät rakenna koko liiketoimintamalliaan Bitcoinin hintaan, koska hinta on erittäin epävakaa. He tarjoavat periaatteessa lapioita ja poimia kultaisen kiireessä. Se on Pick-and-lapio peli. Tämä on jotain, joka tehtiin Kalifornian kultakuuhun aikana ja tehdään nyt Bitcoinilla.

He saavat sijoitetun pääoman tuottoprosentin luottamatta liikaa Bitcoinin hintaan. Jos Bitcoin kaatui 0 dollariin, heidän pääomansa olisi 0 dollaria, jos he olisivat kaivanneet Bitcoinin ja pitäneet sen itse. Se on turvallisempi tapa harjoittaa liiketoimintaa vuokraamalla laitteita ainakin nyt.

Koska Bitcoinin hinta kuitenkin nousee, heidän käyttäjät saavat yhä enemmän voittoa palvelustaan. Joten se on win-win-tilanne; käyttäjän ei tarvitse investoida bitcoin-kaivoslaitteisiin ja maksaa sähköstä (kaivostyöläisen hinta voi olla 3000 dollaria, ja sähkölaskut voivat nousta nopeasti). Ja palvelinkeskus ei luota täysin Bitcoinin hintaan.

Mitkä ovat pilvikaivoksen edut

  • Ei ylläpito-, sähkö-, ohjelmistoasennuksia tai kalliita laitteistoja
  • Sinun ei tarvitse kuunnella huminaa, joka juoksee villinä koko päivän
  • Voit lopettaa milloin tahansa, jos / kun Bitcoin-kaivostoiminta tulee kannattamattomaksi
  • Kuumien laitteiden ilmanvaihtoa ei tarvita
  • Bitcoinin louhinnan aloittamista ei tarvitse odottaa
  • Ei varastossa olevia laitteita, jotka odottavat varastointia

Pilvisekoittamisen haitat

  • Monet huijaukset: Monet aloittaneet yritykset hyödyntävät aloittelijoita ja vaikeuttavat luotettavan palveluntarjoajan löytämistä
  • Kädet ovat sidottuja palveluntarjoajan päätöksiin. Et voi päivittää vaihdetta itse.
  • Pienemmät voitot pitkällä aikavälillä
  • Luotat pilvikaivostoimittajaan, joka voi sulkea milloin tahansa, jos Bitcoinin hinta on liian alhainen

Nämä ovat joitain pilvihajautuksen etuja ja haittoja, voit käyttää niitä tekemään mielesi siitä, mikä menetelmä on paras. Vaikka useimmille ihmisille, jotka eivät ole niin teknisesti taitavia tai joilla on rahaa kalliiden laitteistojen asettamiseen, pilvikaivosopimukset ovat paras valinta.

Nyt kun tiedät miksi ne toimivat ja pilvikaivoksen edut / haitat, on aika varmistaa, että valitsemme oikean sopimuksen. Tässä on joitain ohjeita, joita suosittelemme noudattamaan palveluntarjoajaa valittaessa.

Varoa pilvikaivosopimusta valittaessa

Maine

Pilvikaivosopimuksen maine on tärkeä. Sinun on varmistettava, että operaatiot suoritetaan ilman vaivaa ja että yritys ei yritä hyödyntää “bitcoin-puomia” ja repeää sinut käytännössä.

Suosittelemme, että luet aina eri lähteistä tehdyt arvostelut koulutetun päätöksen tekemiseksi. Älä huoli, tämän osan jälkeen luetellaan kaikki parhaat Bitcoin-pilvipalvelusopimukset, jotta sinun ei tarvitse tehdä laajaa tutkimusta itse.

Hinta

Toiminnan hinta on tärkeä. Useimmat yritykset sanovat, että saavutat kannattavuuden tietyllä kuukaudella. Voit valita, minkä koneen haluat vuokrata, ja kuinka monta, joten voit todella laittaa siihen niin paljon rahaa kuin haluat – vähimmäismäärä on yleensä noin 10-20 dollaria kuukaudessa.

Parhaat Bitcoin Cloud Hashing -palvelut 2021

1. Eobot

eobot-logoTämä on ylivoimaisesti paras pilvikaivosratkaisu. Eobot tarjoaa ratkaisun toisin kuin muut. Eobot Cloud Mining -sovelluksella voit ostaa murto-osia pilvi-ilmentymästä. Maksa PayPalilla tai käyttämällä kryptovaluuttoja ja louhitse monenlaisia ​​kryptovaluuttoja, kuten LiteCoin, Ethereum, Bitcoin Cash, DogeCoin, Ripple, Dash, Golem ja Ethereum Classic muutamia mainitakseni.


Jokaisesta omistamastasi SHA-256: ta käyttävästä pilvi-ilmentymästä saat 1,0 gigahashia sekunnissa. Tämä on Bitcoinin suosima vaikeustasonsa vuoksi. Cloud Scrypt antaa sinulle 1,0 megahashes sekunnissa, mikä sopii paremmin LiteCoinille ja muille matalamman vaikeustason kolikoille.

Koska voit aloittaa pienestä, tämä on loistava valinta aloittelijoille, jotka haluavat vain upottaa varpaansa Bitcoin-kaivoksen viidakkoon. Aloittaminen on helppoa, ja voit aloittaa vain 10 dollarilla. Saat kaivospäivityksiä 60 sekunnin välein, mikä helpottaa voittojesi seurantaa. He tarjoavat myös laskimen verkkosivustollaan, jotta voit helposti laskea tulot pilvi-ilmentymää kohti.

ALOITA EOBOT

2. Hashflare

hashflareHashflare on tunnettu pilvikaivostoimittaja, joka on toiminut vuodesta 2014 lähtien. Ne tarjoavat räätälöitävän uima-altaan kaivosratkaisun, voit päättää, mihin altaisiin haluat louhita, jotta saat mahdollisimman paljon rahaa. Läpinäkyvien palkkioiden ja palkkioiden avulla voit aina seurata, kuinka paljon olet tosiasiallisesti ansainnut, mukaan lukien palkkiot.

He, kuten useimmat muut Bitcoin-pilvikaivostoimittajat, tarjoavat kahta kaivostyyppiä; Scrypt ja SHA-256. Ne tarjoavat myös erityisiä paketteja kiinnostaville kaivostoiminnassa Ethereum, ZCash ja Dash. Hinnoittelu on helppo ymmärtää ja kilpailukykyinen.

Saat ensimmäisen maksusi 24 tunnin sisällä. Tämä on hienoa, koska näet investointisi nopeasti kannattavan, hitaasti, mutta varmasti.

ALOITA HASHFLARE

3. Genesis Mining

synty kaivosGenesis Mining on helppokäyttöinen käyttöliittymä ja helppo tapa aloittaa Bitcoinsin louhinta, ja se on loistava kilpailija parhaimpana pilvikaivostoimittajana. Genesis Mining on yksi vanhimmista pilvikaivostoimittajista, joten heillä on paljon kokemusta alalta. Ne ovat myös suurin bitcoin-kaivosyhtiö, joka osoittaa, että he pystyvät käsittelemään paljon määriä ja silti tekemään sen hyvin.

Voit kohdistaa omistamasi hashowerin kaivamaan eri kolikoita samanaikaisesti. Siksi voit käyttää yhtä esiintymää erilaisiin kryptovaluuttoihin. Tämä ei ole vain hauskaa ja erittäin helppo saavuttaa, se myös monipuolistaa sijoituksen riskiä.

Genesis Mining tarjoaa erilaisia ​​hinnoittelupaketteja sen mukaan, mitkä kolikot olet kiinnostunut louhinnasta, sekä haluamasi hajautusvoiman määrän. Ne ovat hieman kalliimpia kuin muut kentällä, mutta heidän tukensa ja kokemuksensa painottavat sitä.

ALOITA GENESISEN KAIVOSTA

4. Hajautus24

hajautus 24Hashing24 on vakiintunut pilvikaivosyritys, koska ne ovat toimineet vuodesta 2012 ja palvelleet tuhansia tyytyväisiä asiakkaita siitä lähtien. Käyttämällä nykyaikaisia ​​Bitfuryn ASIC-laitteita he varmistavat, että he todella käyttävät mahdollisimman tehokasta ja tehokasta laitteistoa. Ne takaavat myös 100%: n käyttöajan, sinun ei koskaan tarvitse menettää unta yöllä seisokkeista tai virheistä, ne eivät toimi niin.

Heidän palvelinkeskuksensa sijaitsevat Georgiassa ja Islannissa. He tekevät odotetun ROI-aikataulun laskemisen todella helpoksi näyttämällä sinulle kaikki mukana olevat numerot etukäteen. Muista kuitenkin, että kuten kaikki pilvikaivosyhtiöt, he eivät voi luvata mitään. Mutta jos kaikki menee suunnitellusti, laskelma on arvioitu tulos.

Hashing24 on erittäin suositeltava palvelu. He tietävät mitä tekevät ja pitävät käyttäjän ajan tasalla mukana olevista maksuista. Niistä ei todellakaan ole mitään pahaa sanottavaa.

ALOITA HASHING24

5. Minergate

minergate-logoMinergate tarjoaa paitsi pilvikaivoksen myös kaivosohjelmiston, jotta voit helposti kaivaa kryptovaluutat tietokoneellasi. Kuten aiemmin mainituissa palveluissa, Minergate näyttää myös selkeästi kaikki mukana olevat kustannukset ja potentiaaliset voittolaskelmat.

Minergate on 20 000 tyytyväistä käyttäjää ja puhdas käyttöliittymä (käyttöliittymä) loistava valinta aloittelijoille. Voit helposti asettaa summan, jonka haluat sijoittaa päivässä, ja voilá, olet päässyt salauskaivoksen maailmaan. Niiden avulla voit kaivaa Bitcoinin, Ethereumin ja Moneron.

ALOITA MINERGAATTI

7. Hashnest

hashnest-logoAntmainer-linjan takana olevien Bitmainin ylläpitämä Hashnet tarjoaa erinomaiset pilvikaivosopimukset. Tällä hetkellä heillä on vuokrattavana yli 600 Antminer S7 -laitetta, ja koska se on Bitmainin omistuksessa, he voivat varastoida nopeasti, jos niitä loppuu.

Heillä on erityissopimus nimeltä PACMiC V5. PACMiC tarkoittaa “takaisinmaksun nopeutettua pilvikaivosopimusta”, mikä tarkoittaa, että sen tavoitteena on lyhentää takaisinmaksuaikaa paljon. Suosittelemme sen käyttöä, koska näet sijoitetun pääoman tuoton nopeammin PACMIC V5: n avulla kuin perinteiset pilvikaivosopimukset.

ALOITA HASHNESTIN KANSSA

8. Bitcoin Cloud Mining

tällä hetkellä loppuunmyyty.

9. NiceHash

nicehash-logoTämä on enemmän markkinapaikka kuin pilvikaivostoimintaa myyvä yritys. Täällä voit tavata kaivoskapasiteetin myyjiä tai jos haluat myydä kapasiteettia, voit ottaa yhteyttä ostajiin täällä. Plussat ovat, että voit peruuttaa milloin tahansa ilman peruutusmaksua (et ole lukittu sopimukseen) ja että hinnat voivat olla täällä hieman halvempia kuin palvelinkeskusten vuokratessa tilaa ja huoltopalvelua. NiceHashin huijaus on, että voit maksaa ja maksaa vain Bitcoinissa tai fiatissa.

ALOITA Nizzahashilla

Onko pilvikaivostoiminta kannattava?

Kyllä, se on tällä hetkellä. Nykyinen kaivoslaitteisto tekee siitä kannattavan tietyn ajan kuluttua. Olemme sisällyttäneet siihen, kuinka nopeasti kukin yritys väittää kannattavuutesi (ja sen jälkeen kaikki on voittoa), mutta jonnekin 12-16 kuukauden linjat ovat yleensä standardi. Tämä saattaa tuntua pitkältä ajalta, mutta jos ajattelet sitä – kaikki yritykset, jotka hajoavat jopa 12 kuukauden kuluessa, tekevät jotain oikein.

Se riippuu suuresti myös Bitcoinin hinnasta. Jos Bitcoinin hinta nousee, niin myös kokonaistulomme kasvavat. Pilvikaivoksessa on myös se, että joudut sijoittamaan vähän rahaa, jotta näet todella jonkin verran tuottoa, mitä enemmän pystyt sijoittamaan kuukausittain, sitä enemmän rahaa saat takaisin. Vaikka saat saman ROI: n 10 dollaria kuukaudessa kuin 100 dollaria kuukaudessa, jälkimmäinen johtaa 10 kertaa rahamäärään. Olet kuitenkin investoinut paljon enemmän jälkimmäisen avulla.

Suurimmalle osalle ihmisiä Bitcoinin ostaminen ja kaupankäynti muiden altcoiinien kanssa tai pelkkä hölynpöly on paljon kannattavampaa kuin kaivostoiminta (ellet saa vapaasti sähköä ja hyvää varastotilaa).

Bitcoin Cloud Mining -huijaushistoria

Valitettavasti Bitcoin-pilvikaivosteollisuudessa on paljon huijauksia. Kuinka kysyt, on melko helppoa perustaa verkkosivusto nykyään ja väittää, että käyttäjät saavat X: n, Y: n ja Z: n. Todellisuudessa heillä ei ehkä ole laitosta tai mitään laitteistoa.

Kaksi isoa tapausta pilvikaivoshuijauksista on HashOcean ja Bitcoin Cloud Services, jota syytettiin 500 000 dollarin Bitcoin Mining Ponzi -järjestelmän hallinnasta ja ovat sittemmin sulkeneet.

Pilvikaivosvirukset

Siellä on melko paljon viruksia, jotka tartuttavat tietokoneita ja kaivavat Bitcoinin kyseisestä laitteesta. Jos pelkäät, että näin on tapahtunut sinulle, jos olet ladannut vaarallisia ohjelmia tai torrenteja, suorita virustarkistus tietokoneellasi. Kaivos voidaan tehdä taustalla, eikä sitä löydy tietokoneen etupäästä. Kaivostoiminta ei vain hidasta tietokonettasi (käyttää paljon prosessoria), mutta maksaa myös paljon korkeiden sähkölaskujen vuoksi.

Suorita virustarkistus viikoittain tai kuukausittain varmistaaksesi, että virus ei vaikuta sinuun. Tämä on tärkeää myös, jos sinulla on verkkolompakko etkä halua juosta hakkeroinnin vaarassa.

Onko olemassa ilmaisia ​​pilvikaivostutkimuksia?

Ei. Jokainen yritys, joka tarjoaa ilmaisia ​​kokeilujaksoja, yrittää varmasti huijata sinua. Kukaan ei ole halukas vain luovuttamaan sinulle ilmaista käteistä vastineeksi turhaan, etenkään yritykselle. Suosittelemme, että kaikki ja heidän äitinsä pysyvät poissa pilvihajautusyrityksistä, jotka tarjoavat ilmaisia ​​kokeiluja.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map