Parhaat Bitcoin-lainasivustot vuonna 2021 Bitcoin-lainoille

1. BitBond 2. BTCPOP 3. XCoinit
bitbond btcpop kolikot
ALOITTAA! ALOITTAA! ALOITTAA!

Bitcoin-lainausKaikilla suosioilla ja tunnustuksilla, joita Bitcoin saa tällä hetkellä kaikkialta maailmasta, saatat tuntea itsesi hieman jätetyksi, jos et ole vielä ostanut yhtään Bitcoineja tai sijoittanut minkäänlaiseen kryptovaluuttaan. Asia on, että kukaan ei olisi voinut odottaa ennennäkemätöntä suosiota, jonka Bitcoin on onnistunut saamaan niin lyhyessä ajassa.

Alkaen melko nöyristä alkuista tulemiseen yhdeksi maailman suosituimmista valuutoista, Bitcoin on varmasti edennyt pitkälle, jopa menemällä niin pitkälle, että avaa kokonaan uuden tavan parhaista Bitcoin-lainauspaikoista. Matkan varrella se onnistui myös kaatamaan joitain todella suuria virstanpylväitä ja jopa ajamaan eteenpäin joitain muita teollisuudenaloja, jotka eivät ole koskaan tehneet suuria, jos he jättivät itsensä.

Jos luulet meidän tekevän hauskaa, ota esimerkkinä kryptovaluuttateollisuus. Jos Bitcoin ei olisi itse ollut kryptovaluutta, kuka olisi uskonut, että kryptovaluutat olisivat käyttäneet niin paljon valtaa maailmassa? Tällä hetkellä ei ole väliä mitä ostat tai minkälaisia ​​palveluita etsit, voit saada kaiken vastineeksi kryptovaluutoista.

Esittelyssä: Bitcoin Lending Platforms

Mutta entä jos et ole valmis investoimaan Bitcoineihin juuri nyt? Entä jos sinusta tuntuu, että bitcoinit teollisuutena ovat edelleen epävakaat ja siksi sinusta tuntuu huolestuttavalta, kun laitat rahasi valuutaksi? Tai ehkä et ole taloudellisesti riittävän vakaassa asemassa, jotta voit todella nostaa ylimääräistä rahaa Bitcoinsin ostamiseen? Syyt voivat olla lukuisia.

Mutta lopputulos pysyy samana. Ja se on, että et pysty hankkimaan Bitcoineja itsellesi. Jos olet jumissa samankaltaisessa tilanteessa, älä tuskaile, sillä tässä artikkelissa pyrimme tuomaan toimivan ratkaisun ongelmasi. Esittelemme sinut Bitcoin-laina-alustoille. Nämä alustat ovat pohjimmiltaan lainapalveluja, paitsi että ne käsittelevät Bitcoineja. Sinun tarvitsee vain kirjautua verkkosivustolle, luoda tili itsellesi ja kun olet suorittanut kaikki tarvittavat muodollisuudet. Olet nyt valmis lainaan Bitcoineja itsellesi verkkosivuston annettujen ehtojen mukaisesti.

Koko prosessi on erittäin virtaviivainen ja täysin avoin. Jos tunnet olevasi pelkäävä ja sinusta tuntuu, että saatat joutua loukkuun jättimäisten lainojen takaisinmaksun piiriin, joka ei lopu koskaan, niin voit olla varma, sillä tällaista skenaariota ei todennäköisesti tapahdu. Kaikki seuraavat verkkosivustot on suunniteltu ja konseptuoitu pitäen mielessä asiakkaan mukavuus ja niin kauan kuin hyväksyt verkkosivuston ohjeet ja pidät kiinni maksusuunnitelmasta, sinun pitäisi olla täysin kunnossa.

On kuitenkin kysymys siitä, että monet näistä btc-lainausyrityksistä tai verkkosivustoista ovat todellakin jonkin verran varjoisia ja saattavat mahdollisesti asettaa sinut ahtaaseen paikkaan. Niin kauan kuin pidät kiinni luettelosta, jonka aiomme kuratoida täällä, sinun pitäisi olla kunnossa. Tosiasia on, että nykyään markkinoilla on niin paljon tällaisia ​​palveluja, että keskivertokuluttajan voi olla vaikea erottaa hyvää ja huonoa. Vaikka suurin osa näistä yrityksistä on turvallista käyttää ja täysin laillista, voi olla joitain, jotka ovat olemassa vain tarkoituksenaan pettää sinut rahoistasi. Nämä ovat niitä, joista sinun on vältettävä. Pelastaaksemme sinut törmäämästä tällaisiin varjoisiin alustoihin käymme läpi kaikki tärkeimmät palvelut siellä ja valitsimme erän parhaat. Nämä antavat sinulle täydellisen varmuuden heidän palvelujensa laadusta ja rahojesi turvallisuudesta. Jatka lukemista.

Top 5 parasta Bitcoin-lainasivustoa 2021

1. Bitbond

bitbondBitbond sallii sekä investointeja että lainoja Bitcoineille. Koko prosessi on täydennetty ja on nyt täysin vaivaton eikä vie myöskään paljon aikaa. Vaikka yritys on ollut olemassa muutaman vuoden ajan, menestys, jonka se on onnistunut saavuttamaan tuona aikana, on yksinkertaisesti hämmästyttävää. Tuotemerkki on kehitetty täydelliseksi ja asiakkaiden luottamus palveluun on suurempi kuin koskaan ennen. Sen lisäksi, että olet lainanottaja, saat myös olla lainanantaja alustalla, jos sinulla on oikeat resurssit. Eli jos sinulla on hyvä kokoelma bitcoineja käytettävissänne tai haluaisit muuten auttaa bitcoineja etsiviä, voit aina ilmoittautua palvelun lainanantajaksi ja aina, kun sinut sovitetaan lainanottajan kanssa, pääset lainaa Bitcoinejasi henkilölle ja ansaitse jopa kunnollista rahaa prosessin aikana. Joten riippumatta siitä, odotatko innolla ihmisten auttamista vai oletko kiinnostunut nopean rahan ansaitsemisesta, voit ilmoittautua lainanantajaksi verkkosivustolle. Et tule pettymään kummallakaan tavalla. Sijoitettavalle rahamäärälle ei myöskään ole asetettu mitään rajoitusta.

Tapa, jolla koko prosessi toimii, on melko yksinkertainen. Kuka tahansa, jolla on perustiedot Bitcoineista, voi valita jommankumman alustalla tarjotusta palvelusta. Ensinnäkin, kuten aiemmin mainittiin, lainanantajan ja luotonsaajan välillä sovitaan. Kun täydellinen ottelu on löydetty, sopimus aloitetaan. Sopimuksessa luetellaan selvästi lainanottajalle lainattavien bitcoinien määrä tai määrä. Lainan kesto voi olla alle kuusi viikkoa ja kestää jopa kuusi vuotta. Lisäksi, jotta varmistetaan, ettei järjestelmässä tapahdu petoksia eikä mukana ole epärehellisiä ihmisiä, verkkosivusto ylläpitää tarkkaa valppautta kaikkia käyttäjiä kohtaan. Lainanottajien on erityisesti suoritettava henkilöllisyystarkastus toimittamalla perustiedot ja jopa toimittamalla taloudellinen perustiedot. Kun he ovat kaiken tämän läpi, heille annetaan luokitus. Tämä luokitus on lopullinen asteikko, jolla lainanottajat arvioidaan samalla kun ne puhdistetaan lainoista. Mitä korkeampi luokitus, sitä korkeammat ovat mahdollisuutesi saada selvitys lainasta. Ne lainanottajat, joille ei ole vielä annettu luokitusta, eivät saa hakea lainaa. Kun muodollisuudet on suoritettu, latauspyynnössä voi kestää jopa 14 päivää todellisten tulosten saamiseksi. Kun määritetty aika on kulunut ja laina on selvitetty, sekä lainanottaja että lainanantaja saavat takaisinmaksuaikataulun, joka näkyy selkeästi heidän mukavuutensa mukaisesti verkkosivuston käyttäjätilit -sivulla.

ALOITA COINBASE

2. BTCPOP

btcpop-logoVaikka tässä suositussa palvelussa voidaan käyttää kaikenlaisia ​​lainoja, ehkä suosituin Bitcoin-lainan muoto, joka sattuu hallitsemaan kaikkia muita tämän alustan tapahtumia, on vertaislainapalvelu. Sivuston kehittäjät ovat toteuttaneet intuitiivisen tavan rakentaa asiakkaiden luottamusta palveluun. Tämä loistava mekanismi sisältää suoran keskustelun itse verkkosivuston eri jäsenten kesken. Tämä livekeskusteluruutu on itse verkkosivuston kotisivulla, ja sen avulla jäsenet voivat keskustella useista itse alustan näkökohdista, kuten luotonantoon tai lainaksi ottamiseen liittyvistä riskeistä, muista verkkosivuston jäsenistä tai muista aiheista auringon alla. Sen varmistamiseksi, että luotonantaja ei koskaan tunne epävarmuutta antamistaan ​​Bitcoineista ja että luottamus verkkosivustoon ei koskaan luopu, jotkin verkkosivuston lainat tuetaan myös vakuudella, mikä varmistaa, että luotonantajalla on aina takuu pääoman menetys.

ALOITA COINBASE

3. XCoinit

kolikotJos sinulla on Paypal-tili ja luottokortti, suosittelemme valitsemaan XCoinsin bitcoin-lainoille. Palvelu on erikoistunut auttamaan asiakkaitaan hankkimaan Bitcoineja Paypalin kautta luottokortillaan. Vaikka useimmat muut tällaiset palvelut ja alustat ovat hylänneet Paypalin, XCoins omaksuu aktiivisesti alustan ja on siten hieno uutinen kaikille niille, jotka haluavat kanavoida kaikki taloudelliset liiketoimintansa Paypalin kautta. Prosessi Bitcoinsin saamiseksi on melko yksinkertainen ja yksinkertainen. Sinun tarvitsee vain rekisteröityä tai rekisteröityä palveluun, luovuttaa henkilöllisyystietosi ja vahvistaa henkilöllisyytesi ja tallettaa lainaa tarvitsemasi Bitcoins Yhdysvaltain dollareina. Sinua saatetaan jopa pyytää joitain toimittamaan nimellinen käsittelymaksu, jotta myös valmistaudut siihen.

Nyt palvelu on yhtä lainaus luotonantajille kuin lainanottajille. Jos sinusta tuntuu, että sinun olisi edun mukaista lainata joitain Bitcoinejasi lainanottajille vastineeksi verkkosivuston sopimasta maksusta ja etsit nopeasti rahaa, kirjaudu tähän palveluun. Luotonantajien ensimmäinen vaihe alkaa kuitenkin päättää määrä, jonka he ovat valmiita lainaan. Tämä on olennainen osa prosessia, koska juuri näiden tietojen perusteella lainanottaja ja luotonantaja sopivat yhteen. Kun määrästä on sovittu, tehdään haku ja aina, kun luotonsaajan ja luotonantajan välinen täydellinen haku löydetään, lainanottajan odotetaan tallettavan rahat lainanantajan Paypal-tilille. Asiakastuen osalta, vaikka XCoins tarjoaa vaihtoehdon ottaa yhteyttä verkkosivuston ylläpitäjiin tai tukihenkilöstöön valitusten ratkaisemiseksi, voi kestää useita päiviä, ennen kuin asianmukainen ja tehokas vastaus saadaan.

ALOITA COINBASE

4. BitLendingClub

BitLendingClub-logoToinen Bitcoineihin erikoistunut vertaislaina-alusta, BitLendingClub, on ollut käytössä jo muutaman vuoden ja on onnistunut rakentamaan itselleen huomattavan luottamuksen vuosien varrella. Se tarjoaa lainaa lainanottajille bitcoineina, ja myöskin joillakin melko kilpailukykyisillä koroilla, joita et löydä helposti muilta Bitcoin-laina-alustoilta. He ylpeilevät jopa matalalla transaktiomaksulla, mutta verkkosivuston mielenkiintoisimmista ja kiehtovimmista piirteistä on se, että niissä järjestetään hollantilainen huutokauppa, joka antaa alustan lainanantajille kilpailla. Lainanottajat voivat käydä tehokkaasti läpi suuren määrän lainanantajia yhdessä paikassa tämän huutokaupan kautta ja tehokkaat päätökset siitä, mistä lainanantajasta lainataan Bitcoineja vastaavien korkojensa perusteella. Lisäksi tämän verkkosivuston maksu on melkein aina melko alhainen, eikä lainanmaksua peritä oikealla ennen kuin laina maksetaan.

Valitettavasti BitLendingClub suljettiin vuonna 2016.

5. Poloniex

Poloniex-logoPoloniex on melko kuuluisa valuutanvaihtopalvelu, yksi parhaista Bitcoin-lainauspaikoista ja sattuu olemaan kiistaton johtaja monien siellä olevien krypto-valuutanvaihtosivustojen tai -palvelujen joukossa. Tämä monipuolinen alusta on kuuluisa ja erittäin menestyvä useista syistä. Ensinnäkin se tarjoaa hyvät likviditeettivaihtoehdot hyvälle määrälle Altcoineja, jotka voidaan sitten vaihtaa jopa Bitcoineiksi. Vuonna 2014 perustettu Poloniex-kehittäjät, jotka toimivat tällä hetkellä San Franciscossa Kaliforniassa, ovat päättäneet asettaa Yhdysvaltojen asukkaat kampanjoidensa keskipisteeksi. Heillä on kuitenkin suunnitelmia laajentaa liiketoimintaansa ja laajentaa tukea muihin maihin myös lähitulevaisuudessa.

ALOITA POLONIEX

6. Uskottavat ystävät

Credible Friends on peer to peer Bitcoin -luottoalusta, jonka avulla voit lisätä luottoa ystäville. Toisin kuin nykyiset Bitcoin-lainapuvut, Credible Friends ei ole tarkoitettu lainanhakijoille, vaan ensisijaisten luottolimiittien käyttämiseen, jotta ihmiset voivat nauttia Bitcoinista ja sen eduista.

Se on erittäin helppokäyttöinen alusta. Kun olet luonut tilin, voit joko yhdistää sosiaalisen median tilisi samaan tai kutsua ystäviä sähköpostitse. Kun ystäväsi liittyvät uskottaviin ystäviin, voit lisätä heidät luetteloon ihmisistä, joille voit lainata.

Kun lainaat Bitcoinia jollekulle, saat korkoa, josta voit saada voittoa. Lainanottajilta veloitetaan 25% korko ja 60% tästä menee lainanantajalle. Uskottavat ystävät varmistaa, että luotonantajalle maksetaan koko summa. Lainanottajalle maksetaan vähimmäismaksut kerran kuukaudessa, ja ne perustetaan maksamaan viimeisen tilikauden korko sekä 1 prosentin periaate..

Jotkut lainanottajat eivät välttämättä pysty maksamaan ajoissa, jolloin heiltä veloitetaan erääntynyt maksu. Luotonsaajan on uskottava luotonantaja henkilökohtaisen suhteen, keskinäisen ymmärryksen ja luottamuksen perusteella. Lainanottajan uskottavuus voidaan arvioida myös muiden lainanantajien antamien palautteiden ja sovelluksen arvostelujen perusteella..

Jos luotoa ei jostain syystä makseta takaisin, Credible Friends ei ole vastuussa menetyksistä, koska se on lainanantajan ja luotonsaajan välinen sopimus.

7. Nebeus-salauspankki

Nebeus on salauspankki, joka sijaitsee Lontoosta. Se on kryptovaluutta-alusta, jota käytetään luomaan ja kuluttamaan rahoituspalveluja ja tuotteita. Kaksi heidän saavutuksestaan ​​on Nebeus Crypto -maksukortin käyttöönotto ja salausvakuuslainojen asettaminen saataville Bitcoinissa ja Ethereumissa.

Molemmat pyrkimykset, salausvakuuslainojen tarjoaminen ja The Nebeus Crypto Debit Cards -korttien käyttöönotto, tekevät kryptovaluutoista paljon hyödyllisempiä todellisessa maailmassa.

Nebeus on askel kaikkien muiden tavallisten kryptovaluuttaohjelmien ulkopuolella, koska sen avulla voit muuntaa kryptovaluutan Fiatiksi. Näin voit antaa sen käyttää vapaasti, huolimatta kaikista digitaalisen valuutan rajoituksista.

Nebeus-maksukortti muuntaa myös kryptovaluutan Fiatiksi. Kortille voidaan lisätä kaikki tärkeimmät kryptovaluutat, ja voit nostaa Fiat-rahaa suoraan mistä tahansa pankkiautomaatista ympäri maailmaa. Voit käyttää korttia myös tavaroiden ja palveluiden maksamiseen, mikä on mahdollista ilman, että kauppias hyväksyy edes kryptovaluutta, koska maksukortti muuntaa kryptovaluutan automaattisesti Fiat-valuutaksi.

Pienin voitto, jonka käyttäjä voi odottaa, on 12,5%. Lainanantaja voi päättää korosta, mutta sen tulisi olla välillä 0,01% – 3%.

Nebeus varmistaa, että cryptocurrency -hinnan markkinavaihtelut eivät vaikuta lainaan, joten kaikki palautukset ja takaisinmaksut suoritetaan Bitcoinissa.

Nebeus veloittaa sijoittajiltaan vähimmäismaksun, joka on 10% voitosta. Tämä maksu veloitetaan vasta, kun laina on maksettu takaisin kokonaan ja asiakkaalle on ilmoitettu samasta sähköpostitse.

Tämä Nebeuksen pankkikortti yhdistää valtavan kuilun digitaalisen valuutan ja saavutettavuuden välillä. Se tekee niin tarjoamalla kryptovaluutan yksinkertaisen muuntamisen Fiat-valuutaksi, jota kaikki ympäri maailmaa käyttävät laajalti.

Johtopäätös

Bitcoinin hankintaprosessista itsessään on tullut merkittävä teollisuus. On olemassa useita tapoja saada muutama oma Bitcoins. Voit joko ostaa ne vaihtopalvelusta, joka on mielestäsi tarpeeksi hyvä mainita kohtuullinen valuuttakurssi, tai voit ostaa kryptovaluutan kaivoslautan itsellesi. Kuten yllä on lueteltu, jotkut verkkosivustot tunnetaan myös btc-lainasta. 

Nämä raskaat koneet ovat melko raskaita energiankulutuksessa ja niitä on myös hieman vaikea hallita, koska ne aiheuttavat paljon melua, kun ne kytketään päälle. Tämän seurauksena monet ihmiset pitävät heitä hässäkkänä ja ujo ostamasta sellaista. Jos onnistut kuitenkin saamaan sen, on todennäköistä, että tulet ansaitsemaan itsellesi hyvää rahaa, koska muutamat näiden kaivostyöläisten mallit ovat erittäin tehokkaita ja tuottavia.

Lisäksi on olemassa toinen vähemmän käytetty muoto bitcoinien hankkimiseksi, josta monet ihmiset eivät ole tietoisia. Voit aina tehdä muutaman kolikon pelaamalla Bitcoin-ansaintapelejä Internetissä. Nämä pelit on huolellisesti ja erityisesti suunniteltu olemaan hauskoja ja luovia, ja niiden avulla voit ansaita myös Bitcoineja prosessin aikana

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner