Paxful Review – Η ειλικρινή μας γνώμη

«Να δώσει στους εργαζόμενους μια απλή, δίκαιη και ασφαλή πλατφόρμα για την εμπορία της αξίας της εργασίας τους. Συχνά τα μεγαλύτερα προβλήματά μας περιστρέφονται γύρω από τα χρήματα, τα κερδίζουμε και τα μεταφέρουμε. Είμαστε αφοσιωμένοι στο ξεκλείδωμα της δύναμης των ανθρώπων, δημιουργώντας μια παγκόσμια πλατφόρμα logistics peer to peer για το μέλλον. Το Paxful είναι το PayPal Uber και η Wall Street των ανθρώπων. “

Ακριβώς όπως το Changelly και το CEX.IO ελέγχθηκαν στο παρελθόν, θα εξετάσουμε επίσης σε βάθος το Paxful exchange όπου θα εξερευνήσουμε διάφορα τμήματα και τομείς όπου μπορεί να είναι σημαντικό για εσάς ως χρήστης και πώς μπορείτε να επενδύσετε τα πολύτιμα προϊόντα σας με τον σωστό τρόπο σε αυτήν την κριτική Paxful.

ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΜΕ ΠΑΧΟ

Ιστορικό του Paxful

ευχάριστη κριτικήΜε έδρα στις ΗΠΑ, η εταιρεία ιδρύθηκε το 2015 από μια ομάδα προγραμματιστών που προσπάθησαν να ξεκινήσουν και να δημιουργήσουν μια αγορά peer-to-peer που επέτρεψε στους εμπόρους (αγοραστές και πωλητές) να επικοινωνούν μετά την τοποθέτηση διαφορετικών ευκαιριών διαπραγμάτευσης. Η ομάδα που εργάζεται για την Paxful πρόθεση να δημιουργήσει και να υποστηρίξει μια απλή, δίκαιη και ασφαλή πλατφόρμα που επιτρέπει στους χρήστες να αποδίδουν αξία του εμπορίου.

Ο ιστότοπος λειτουργεί ως παγκόσμια πλατφόρμα logistics peer to peer και βοηθά τις συναλλαγές Bitcoin ισοδύναμες με τον τρόπο με τον οποίο η Ebay προωθεί την εμπορία καθημερινών αγαθών. Ο ιστότοπος συμπεριφέρεται ως διαιτητής ή διαμεσολαβητής μεταξύ των μερών που ενδιαφέρονται και δημιουργεί χώρο για τους χρήστες του να επικοινωνούν ή να επικοινωνούν αποτελεσματικά.

Το Paxful φαίνεται να είναι μια πολύ γνωστή επιλογή για την ενεργοποίηση μιας συναλλαγής Bitcoin, καθώς ο ιστότοπος παρέχει μια φιλική προς το χρήστη εμπειρία και προσφέρει επίσης τις πολλαπλές σειρές διαφορετικών μεθόδων πληρωμής που βρίσκονται ή διατίθενται στο διαδίκτυο. Διαφορετικές επιλογές πληρωμής περιλαμβάνουν τραπεζική μεταφορά, πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, PayPal, MoneyGram και Skrill.

Για τους ίδιους λόγους, μαζί με αυτές τις μεθόδους, οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να αποφασίζουν και να επιλέγουν να πραγματοποιούν αγορές, εκμεταλλευόμενοι πολλές δωροκάρτες όπως το Amazon και το iTunes. Όλες αυτές οι επιλογές επιτρέπουν στο Paxful να είναι ένας κατάλληλος ιστότοπος για συναλλαγές (αγορά και πώληση Bitcoin) με πολλαπλές συναλλαγές.

Πώς λειτουργεί?

Για να ξεκινήσουν να χρησιμοποιούν το Paxful, οι χρήστες μπορούν να φτάσουν στον ιστότοπο και να επιλέξουν εύκολα οποιοδήποτε ποσό Bitcoin επιθυμούν να αγοράσουν μαζί με το τοπικό νόμισμα, το ποσό Bitcoin θα εμφανιστεί στη συνέχεια μετά την εισαγωγή των προηγούμενων βημάτων.

Προχωρώντας, μετά τη δημιουργία λογαριασμού. οι χρήστες έχουν το δικαίωμα να αναζητούν διαθέσιμους πωλητές Bitcoin στο διαδίκτυο. Αναζήτηση κατηγοριών που αποτελούν έναν κοινό και ανοιχτό συμβιβασμό διαφορετικών τύπων νομισμάτων μαζί με διαφορετικούς τρόπους πληρωμής.

Μετά από αυτό, οι χρήστες μπορούν να ερευνήσουν όλες τις παραγγελίες που έχουν γίνει και ανοιχτές όπου; αρκετά προμηθευτές θα είναι προσβάσιμοι. Επομένως, ο πιο αποδεκτός προμηθευτής μπορεί να προσεγγιστεί βλέποντας διαφορετικούς αποδεκτούς τρόπους πληρωμής, ελάχιστα και μέγιστα ποσά παραγγελίας, καθώς και την τιμή. Οι χρήστες μπορούν επίσης να αναζητήσουν μια αξιολόγηση σχολίων από έναν πωλητή καθώς και το ιστορικό λογαριασμού προκειμένου να διευθετήσουν την καταλληλότητά τους.

Καθώς ο χρήστης πραγματοποιεί αναζήτηση και αναζήτηση ενός κατάλληλου προμηθευτή, είναι πιθανό να ξεκινήσει μια συναλλαγή επιλέγοντας “Αγορά”. Στη συνέχεια, είναι υποχρεωτικό να αποφασίζετε για το ποσό που θα ήθελε να αγοράσει ο χρήστης και, ως εκ τούτου, να το οριστικοποιήσετε. Αυτό θα οδηγήσει στο άνοιγμα μιας υπηρεσίας μεσεγγύησης και σε μια επιλογή συνομιλίας που θα κάνει τον χρήστη να επικοινωνήσει απευθείας με τον πωλητή και αργότερα να συζητήσει λεπτομερώς σχετικά με το εμπόριο.

Μόλις επιλυθεί η συναλλαγή και ο χρήστης ολοκληρώσει την αντίστοιχη πληρωμή, μπορεί να κάνει κλικ στην επιλογή “Επισήμανση ως πληρωμένη” και να κρατήσει για τη μεταφορά Bitcoin στο πορτοφόλι Paxful του αντίστοιχου χρήστη. Όταν επιτευχθεί αυτό, οι χρήστες μπορούν στη συνέχεια να επωφεληθούν από τη χρήση του Bitcoin με οποιονδήποτε δυνατό τρόπο.

Οι χρήστες που επισκέπτονται τον ιστότοπο και δεν έχουν δημιουργήσει λογαριασμό θα εμφανιστούν στη συνέχεια μια εναλλακτική ή άλλη μέθοδο για την αγορά κερμάτων. Αφού επιλέξουν το νόμισμα και το συγκεκριμένο ποσό που θα επιλέξουν να αγοράσουν, οι επισκέπτες μπορούν να ακολουθήσουν τις οδηγίες που περιγράφονται προκειμένου να δημιουργήσουν την αγορά τους εντελώς και με επιτυχία.

Το Bitcoin που αγοράσατε μέσω του Paxful είναι μια πολύ εύκολη εμπειρία. Επιπλέον, ο ιστότοπος παρέχει στους χρήστες του ένα ευρύ φάσμα τρόπων πληρωμής, πέρα ​​από αυτό, ο ιστότοπος δεν χρεώνει καθόλου τέλη απευθείας από τον αγοραστή όταν αγοράζεται Bitcoin από αυτούς. Από την άλλη πλευρά, ο χρήστης θα επιβαρυνθεί με μια αμοιβή που αποφασίζεται και επιλέγεται από τον πωλητή. Αυτή η χρέωση μπορεί να εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό ανάλογα με τη μέθοδο πληρωμής που χρησιμοποιείται. Πολύ ακριβές χρεώσεις μπορεί επίσης να προκύψουν από την πληρωμή με δωροκάρτα

Οι έμποροι που προβάλλονται στον ιστότοπο επιβάλλονται με χρέωση 1% όπου υπάρχει επίσης ένα λεπτό «τέλος εξόρυξης» που πρέπει να καταβάλει ο έμπορος όταν το Bitcoin αποστέλλεται από μια συγκεκριμένη διεύθυνση στην άλλη. Σε σύγκριση με το Localbitcoins. Η Paxful διαχειρίζεται ως αγορά peer-to-peer και εκμεταλλεύεται επίσης πολλά βασικά χαρακτηριστικά, όπου ένα υψηλό επίπεδο χρηστικότητας δοκιμάζεται και εγγυάται.

Γιατί ευχάριστο?

 • Χωρίς χρεώσεις εμπόρου: Οι έμποροι πληρώνουν 0% σε όλες τις πωλήσεις. Το μερίδιο των τιμών επιτυγχάνεται από τους πωλητές.
 • Μια τεράστια νέα αγορά:  Αποκτήστε είσοδο στα 2,5 δισεκατομμύρια ατυχώς άτομα που δεν έχουν πρόσβαση σε χρηματοοικονομικές υπηρεσίες στον κόσμο.
 • Χωρίς αντιστροφές χρεώσεων: Οι πωλητές προστατεύουν τους εμπόρους από κάθε είδους κίνδυνο.
 • Ασφαλής και αξιόπιστη: Χρησιμοποιήστε ένα ασφαλές διακριτικό για να προστατεύσετε τους χρήστες από επιθέσεις στον κυβερνοχώρο.
 • Ριζοσπαστική υποστήριξη: Η υποστήριξη πελατών διατίθεται σε όλο το χρόνο για να βοηθά τους χρήστες καθημερινά.

Πλεονεκτήματα

 • Ευκολία στη χρήση
 • Μεγάλη ποικιλία επιλογών πληρωμής
 • Καθιερωμένες βαθμολογίες
 • Πολλαπλές επιλογές για τη λήψη αποφάσεων

Μειονεκτήματα

 • Πρέπει να είστε προσεκτικοί και σε εγρήγορση για κυβερνοεπιθέσεις και άλλα θέματα
 • Η υποστήριξη πελατών φαίνεται να είναι πιο αργή από ό, τι κηρύττεται
 • Υψηλά τέλη που χρεώνονται από τον ιστότοπο

Βασικά χαρακτηριστικά

Η Paxful επιτρέπει στους αγοραστές και τους πωλητές να πραγματοποιούν συναλλαγές μέσω ενός εκπληκτικού εύρους μεθόδων πληρωμής. Αυτά περιλαμβάνουν:

 • Καταθέσεις μετρητών
 • Πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες
 • Δωροκάρτες
 • MoneyGram
 • Εθνική τραπεζική μεταφορά
 • PayPal
 • Δυτική Ένωση

Ο ιστότοπος ενσωματώνει επίσης πολλές δυνατότητες που έχουν σχεδιαστεί για να βοηθήσουν και να διασφαλίσουν ένα ασφαλέστερο εμπόριο:

 • Ασφάλεια κεφαλαίων – Η Paxful δημιουργεί πορτοφόλια που θα δεσμεύουν χρήματα καθώς ο χρήστης εγγράφεται σε λογαριασμό. Αυτό το πορτοφόλι λειτουργεί με αποτελεσματικό τρόπο για την αποθήκευση και μεταφορά χρημάτων στον ιστότοπο. Οι διακομιστές της Paxful παρακολουθούνται και συντηρούνται σε σχέση με τις προδιαγραφές του τραπεζικού συστήματος που βρίσκονται στο αποκορύφωμά τους όσον αφορά την ασφάλεια.
 • Έλεγχος ταυτότητας 2 παραγόντων – Προκειμένου να εγγυηθεί την ασφάλεια. Τα πορτοφόλια θα χρειαστούν σύνθετους κωδικούς πρόσβασης και έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων. Η εγγραφή στο 2FA βοηθά στην προστασία των πορτοφολιών των χρηστών και υποστηρίζει ένα επιπλέον επίπεδο προστασίας από επιθέσεις στον κυβερνοχώρο, ιδίως χάκερ.
 • Υπηρεσία Escrow – Καθώς οι χρήστες πραγματοποιούν συναλλαγές στον ιστότοπο, όλα τα χρήματα συγκεντρώνονται σε διαμεσολάβηση έως ότου τα μέρη και από τις δύο πλευρές επιβεβαιώσουν εάν όλα τα μέρη της συναλλαγής. Αυτό ερμηνεύει ως μέθοδο για την προστασία των εμπόρων και επιτρέπει μια πιο ομαλότερη ροή συναλλαγών.
 • Βαθμολογίες φήμης – Με βάση τις δραστηριότητες, όλοι οι έμποροι βαθμολογούνται, επιπλέον. αξιολογήσεις σχολίων, το ιστορικό συναλλαγών ανοίγεται και προβάλλεται στο κοινό.
 • Πελάτης Υποστήριξη – Το σύστημα υποστήριξης της Paxful λειτουργεί ως κατανοητή καθοδήγηση στην οποία η ομάδα υποστήριξης έχει συνήθως γρήγορο χρόνο απόκρισης. Οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να επικοινωνήσουν με την ομάδα υποστήριξης μέσω ποικίλων επιλογών όπως άμεσο μήνυμα, email, τηλέφωνο και κοινωνικά μέσα.

Πρέπει να σημειωθεί ότι η Paxful παραμένει μια επιλογή χαμηλού κόστους λόγω των χαμηλών χρεώσεων προμηθειών. Παρόλο που, σε σχέση με το Localbitcoins, οι προμηθευτές στον ιστότοπο χρεώνουν περισσότερα Bitcoins σε σύγκριση με τις πιο γνωστές συγκεντρωτικές ανταλλαγές γενικά.

Στις αγορές peer-to-peer, οι πωλητές επιλέγουν συχνά να αποφέρουν κέρδος αυξάνοντας μέτρια τις τιμές πώλησης. Συνήθως, οι προμηθευτές προχωρούν προς τον κίνδυνο πώλησης Bitcoin σε διαφορετικούς χρήστες που ενδέχεται να επιχειρήσουν να ξεκινήσουν μια αντιστροφή χρέωσης (μέσω πιστωτικής / χρεωστικής κάρτας ή PayPal), λόγω αυτού του αποτελέσματος. Οι τιμές αυξάνονται πολύ υψηλότερα μέσω της πλατφόρμας, έτσι ώστε να μειωθεί ο κίνδυνος.

Πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη

Η Paxful διαχειρίζεται ως αποκεντρωμένη ανταλλαγή Bitcoin και είναι απαραίτητο για όλους τους χρήστες να ενσωματώνουν συγκεκριμένα μέτρα ασφάλειας και διαδικασίες όταν βρίσκονται στον ιστότοπο, προκειμένου να δημιουργήσουν μια εμπειρία από μια χωρίς πόνο συναλλαγές. Ο ιστότοπος έχει δημιουργήσει και αναπτύξει μια καλή κατάταξη ως ένα αξιοπρεπές μέρος για το εμπόριο (αγορά και πώληση) Bitcoin. Παρόλο που, το ευρύ φάσμα επιλογών διακανονισμού που διατίθενται στο Paxful απευθύνεται επίσης σε πολλούς απατεώνες που επικεντρώνονται στην εξαπάτηση εμπόρων που εργάζονται επαγγελματικά. Ως αποτέλεσμα, είναι πρωτίστως:

Παρακολουθήστε το σύντομο προφίλ του προμηθευτή και επικυρώστε εάν είναι αποδεκτό για την αντιμετώπιση. Όποτε είναι δυνατόν, αναζητήστε πάντα πωλητές με έναν φημισμένο και επίσημο λογαριασμό μαζί με μια υψηλή βαθμολογία θετικών σχολίων. Οι λογαριασμοί που δημιουργούνται πρέπει να έχουν εμπειρία πάνω από ένα χρόνο, με ελάχιστη βαθμολογία τουλάχιστον 98%.

Επικοινωνήστε με τον πωλητή και ζητήστε ανταλλαγή μέσω της πλατφόρμας. Είναι υποχρεωτικό να μην διαπραγματεύεστε και να δημιουργείτε εξωτερικές συναλλαγές με πωλητές, καθώς αυτό καθιστά άκυρη την υπηρεσία διαμεσολάβησης και δημιουργεί την πιθανότητα να πραγματοποιηθούν απάτες. Σημειώνεται επίσης ότι πρέπει να συνδεθείτε μέσω του κουτιού μηνυμάτων Paxful και να μην στέλνετε μηνύματα μέσω email, κινητού ή SMS.

Βεβαιωθείτε ότι περιγράφετε τις απαιτήσεις όσο το δυνατόν περισσότερο και υπογραμμίζετε τυχόν ζητήματα που ενδέχεται να έχουν βρεθεί. Συνήθως, οι τιμές ποικίλλουν ανάλογα με τις διάφορες μεθόδους πληρωμής που επιλέγει ο χρήστης και μπορεί επίσης να εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό, οπότε φροντίστε να επιβεβαιώσετε μια αποδεκτή προσφορά.

Αποφασίστε για έναν τρόπο πληρωμής που παρέχει καλά επίπεδα προστασίας. Οι δωροκάρτες που αγοράστηκαν με μετρητά προτιμούνται από τους απατεώνες καθώς είναι δύσκολο να εντοπιστούν. Εάν ένας χρήστης αντιμετωπίσει οποιοδήποτε ζήτημα μετά από χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας, PayPal ή ίσως ακόμη και τραπεζική μεταφορά, τότε θα έχει ένα επιπλέον επίπεδο ασφάλειας.

Συνεργασία με την υποστήριξη πελατών και χρήση του φόρουμ εάν υπάρχουν προβλήματα που αντιμετωπίζετε ή έχετε απορίες σχετικά με προσφορές. Αν και φαίνεται ότι ολόκληρη η διαδικασία είναι αρκετά άμεση και απλή, είναι πάντα πιθανό για τους χρήστες να αντιμετωπίσουν τέτοια προβλήματα. Επομένως, συνιστάται να κάνετε χρήση των διαθέσιμων πόρων.

Δημόσιες κριτικές & Γνώμες

Η Paxful είναι μια από τις απλές μεθόδους για την επίτευξη των Bitcoin και ο ιστότοπος διασφαλίζει ότι η συναλλαγή αγοράς-πώλησης-πώλησης είναι διαθέσιμη και προσβάσιμη σε οποιονδήποτε διαθέτει υπολογιστή. Για τους χρήστες του Paxful, δεν υπάρχουν περιορισμοί στην αγορά και πώληση νομισμάτων, καθώς οι χρήστες έχουν την πλήρη ελευθερία να αποφασίσουν σχετικά με το ποσό της επαλήθευσης ταυτότητας που μπορούν να χρησιμοποιήσουν κατά τη διάρκεια των συναλλαγών. Δίνοντας περισσότερο φως στο Paxful, επιτρέπεται στους χρήστες να κάνουν διαφορετικές αγορές μέσω του τεράστιου εύρους επιλογών πληρωμής που είναι διαθέσιμες αυτήν τη στιγμή.

Πολλές από τις ελκυστικές πληροφορίες του ιστότοπου οφείλονται στο γεγονός ότι επιτρέπει μεγάλη ευελιξία όσον αφορά τις πληρωμές. Ωστόσο, όταν ο χρήστης χρησιμοποιεί τον ιστότοπο, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι υπάρχουν ιστότοποι στον ιστότοπο που είναι αλλοίωτοι και ψευδείς, των οποίων η κύρια ατζέντα είναι η απάτη εμπόρων που είναι νόμιμοι.

Αυτό είναι το κύριο μειονέκτημα κατά τη χρήση του ιστότοπου και η βασική ομάδα πίσω από την Paxful διασφαλίζει μια εκτεταμένη υποστήριξη πελατών, επιπλέον, η ομάδα καταβάλλει προσπάθειες σε ένα τμήμα φόρουμ και πόρων που εξασφαλίζει στους χρήστες να ειδοποιούνται και να ενημερώνονται για όλα όσα συμβαίνουν στον ιστότοπο.

Για χρήστες που επιθυμούν να ανταλλάσσουν Bitcoin ενώ χρησιμοποιούν υπηρεσίες πληρωμών όπως PayPal, MoneyGram και Skrill, το Paxful είναι η απόλυτη επιλογή. Επίσης, για να επωφεληθούν από μεγαλύτερη ευελιξία με τις μεθόδους πληρωμής, οι χρήστες πρέπει να είναι έτοιμοι να πληρώσουν πέρα ​​από τις τιμές στην αγορά, καθώς οι πωλητές επιλέγουν να επιβάλουν περισσότερα για το Bitcoin συγκριτικά σε άλλα mainstream ανταλλακτικά.

συμπέρασμα

Το Paxful είναι μια καλά ταξινομημένη μέθοδος για τα άτομα να πραγματοποιούν συναλλαγές σε Bitcoin και εξακολουθεί να διατηρείται ως ευέλικτη επιλογή για πολλούς χρήστες στην κοινότητα Bitcoin. Ο ιστότοπος παρέχει ευκαιρίες αγοράς για χρήστες που γενικά δεν είναι τυχεροί να αγοράσουν Bitcoin.

Ως αποτέλεσμα, είναι μια συνιστώμενη επιλογή τόσο για νέους όσο και για πιο έμπειρους και έμπειρους εμπόρους. Παρ ‘όλα αυτά, οι χρήστες της Paxful θα πρέπει να μπορούν να κατανοούν και να διασφαλίζουν ότι χρησιμοποιούν όλους τους απαραίτητους πόρους προκειμένου να πιστοποιούν τους πωλητές και να λειτουργούν με τρόπους που θα διασφαλίζουν την προστασία και την ασφάλεια ανά πάσα στιγμή..

ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΜΕ ΠΑΧΟ

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner