Καλύτερα podcast Bitcoin – Μάθετε περισσότερα με τα Crypto Podcasts!

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για το Bitcoin και το cryptocurrency; Θα θέλατε να το κάνετε στο δρόμο για εργασία ή ενώ μαγειρεύετε φαγητό; Μην ανησυχείτε, μπορείτε να σκάψετε βαθιά και να μάθετε περισσότερα σχετικά με την κρυπτογράφηση μέσω podcast. Αλλά πιθανώς το γνωρίζετε ήδη, γι ‘αυτό είστε εδώ για να μάθετε ποιο είναι το καλύτερο podcast bitcoin!

Σε αυτό το άρθρο, θα απαριθμήσουμε, κατά τη γνώμη μας, τα καλύτερα podcast κρυπτογράφησης. Και καθώς τα podcasts είναι ένα πολύ υποκειμενικό ζήτημα (μερικές φορές η φωνή τους ενοχλεί μόνο τον ζωντανό f * από εσάς ή χρειάζεστε περιεχόμενο που σας προκαλεί να σκεφτείτε και να μάθετε περισσότερα, αντί να εξηγήσετε έννοιες που έχετε ήδη καταλάβει).

Ας πηδήσουμε κατευθείαν σε αυτό.

(Η λίστα δεν έχει συγκεκριμένη σειρά, είναι απλώς μια λίστα χωρίς ταξινόμηση)

Κορυφαία 6 καλύτερα Podcasts Cryptocurrency / Bitcoin

1) Επενδύστε σαν το καλύτερο – Καλύτερο Podcast Bitcoin για αρχάριους

Εάν θέλετε να επενδύσετε ένα κομμάτι, πιθανότατα έχετε ακούσει για αυτό το podcast. Και ενώ ο οικοδεσπότης, ο Patrick O’Shaughnessy, δεν επικεντρώνεται μόνο στην επένδυση Bitcoin ή κρυπτογράφησης, έχει κάνει ένα ντοκιμαντέρ 3 μερών που είναι ιδανικό για έναν αρχάριο που ονομάζεται Hashpower.

Σε αυτό το ντοκιμαντέρ τριών μερών μαθαίνουμε τα ακόλουθα τρία σημεία:

  • Τι είναι το blockchain
  • Επένδυση κρυπτονομισμάτων
  • Το μέλλον του Bitcoin και άλλων κρυπτογράφησης

Το ντοκιμαντέρ λειτουργεί τέλεια για να κατανοήσει τι είναι το Bitcoin, την τεχνολογία πίσω από αυτό και πώς να επενδύσετε σε αυτό. Συνεντεύγει ηγέτες στον τομέα του blockchain για να μην βασίζεται μόνο στις απόψεις και τις σκέψεις του.

Το ντοκιμαντέρ μπορεί να είναι βρέθηκε εδώ για να ακούσετε δωρεάν.

2) Χωρίς αλυσίδες

Παρόλο που δεν έχουμε τα ακριβή στατιστικά στοιχεία για την επερχόμενη αξίωσή μας, είμαστε αρκετά σίγουροι ότι έχουμε δίκιο σε αυτό: Το Unchained είναι το πιο δημοφιλές podcast κρυπτογράφησης και δεν εκπλήσσουμε. Με επικεφαλής τη Laura Shin, Senior Editor στο Forbes, μπαίνουμε βαθιά σε συνεντεύξεις με βασικούς ανθρώπους στο πεδίο blockchain και cryptocurrency.

Η Λόρα έχει αξιοποιήσει τη θέση της για να νικήσει τον ανταγωνισμό, απλά. Λόγω της θέσης της, κατάφερε να πάρει συνέντευξη από μεγάλα ονόματα στην αρχή, όπως ο συνιδρυτής του MyEtherWallet. Μόλις οι άνθρωποι έφτασαν στο podcast της, συνειδητοποίησαν πόσο καλός είναι ένας οικοδεσπότης και είναι εγγεγραμμένοι σε αυτό.

Σας συνιστούμε να το δοκιμάσετε μόνο εάν έχετε 48 ώρες για να κλειδώσετε τον εαυτό σας από τον κόσμο και απλώς να ακούσετε κάθε επεισόδιο. Ανέκδοτα, το Unchained podcast είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εμβαθύνεις τα μυαλά των ειδικών σε αυτόν τον τομέα και να πάρεις νέες σκέψεις για το πώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί το κρυπτογράφηση και ποιες είναι οι φιλοδοξίες τους.

Ακούστε το podcast δωρεάν εδώ!

3) Η εκπομπή Tim Ferriss

Ίσως να έχετε διαβάσει το βιβλίο του την 4ωρη εβδομάδα εργασίας, μπορεί να έχετε δει την εκπομπή του στην τηλεόραση ή ίσως να μην το έχετε ακούσει καθόλου. Το Tim Ferriss Show δεν είναι παρά απίστευτο. Αν και αυτό το podcast δεν έχει κρυπτογράφηση καθώς είναι το κύριο θέμα ή ένα θέμα που καλύπτει συχνά, έκανε ένα επεισόδιο σχετικά με την κρυπτογράφηση.

Σε αυτό το επεισόδιο, κάθεται και μιλά με τον Nick Szabo – τον νομικό μελετητή, επιστήμονα υπολογιστών και κρυπτογράφος – γνωστός για την έρευνά του για έξυπνα συμβόλαια και κρυπτογράφηση. Μερικοί μάλιστα εικάζουν ότι είναι Satoshi Nakamoto.

Αυτό είναι ένα ακόμη υπέροχο podcast για αρχάριους. Υπάρχει κάτι για το πώς ο Tim Ferriss εξηγεί πράγματα που μπορούν να κάνουν πολύπλοκες ιδέες και σκέψεις πολύ εύκολο για έναν μέσο Joe να κατανοήσει.

Ακούστε το podcast εδώ!

4) Κυριαρχία νομισμάτων

Το Coin Mastery είναι σαν ένας κόμβος ειδήσεων για όλα τα κρυπτονομίσματα που σχετίζονται. Ενώ υπάρχει ένα γενικό θέμα της διαπραγμάτευσης Bitcoin, δεδομένου ότι ο Carter Thomas, ο οικοδεσπότης είναι επενδυτής, εξακολουθούν να υπάρχουν αρκετά πράγματα που πρέπει να μάθετε από τα καθημερινά επεισόδια, ακόμη και αν δεν σας ενδιαφέρει να κάνετε συναλλαγές.

Μας αρέσει ότι είναι εύκολο να παρακολουθήσετε τα πρόσφατα νέα, καθώς όλα τα διαφορετικά νέα συγκεντρώνονται σε ένα επεισόδιο που κυκλοφορεί την ημέρα. Οι περισσότεροι ιστότοποι ειδήσεων για κρυπτονομίσματα είναι γεμάτοι με νέα πράγματα που έρχονται κάθε ώρα της ημέρας, καθιστώντας δύσκολο να είστε πάντα ενημερωμένοι και να μην χάνετε τίποτα σημαντικό.

Το Coin Mastery είναι πιο στοχευμένο σε όσους ασχολούνται περισσότερο με την κρυπτογράφηση, αλλά μόλις ακούσετε το ντοκιμαντέρ τριών μερών και το podcast του Tim Ferriss, θα πρέπει να είστε καλοί να πάτε και να κατανοήσετε τους περισσότερους όρους.

Ακούστε το πιο πρόσφατο επεισόδιο εδώ!

5) Bitcoin χωρίς λογοκρισία

Ακόμα κι αν αυτό το δίδυμο podcast χωρίστηκε το 2017, ήταν η κορυφαία δύναμη πληροφοριών στο πεδίο blockchain. Ενώ δεν μπορείτε πραγματικά να περιμένετε το επόμενο επεισόδιο, υπάρχουν ακόμα τόνοι και τόνοι πολύτιμων πληροφοριών για λήψη στο Bitcoin Uncensored.

Σε ορισμένους, οι οικοδεσπότες μπορεί να φαίνονται αρκετά ενοχλητικοί με πολλή ορκωμοσία, βίαια και γενικά μη απολογητική. Αντιμετωπίζουν έναν επισκέπτη φρικτά, σε τέτοιο σημείο αντιμετώπισαν νομική δράση για αυτό, επισημαίνοντας πόσο λίγη γνώση έχει σχετικά με το blockchain και το cryptocurrency.

Ό, τι κι αν πιστεύετε για αυτήν την κατάσταση ή για τους οικοδεσπότες συνολικά, εξακολουθούν να υπάρχουν πολλοί πολύτιμοι λίθοι στο καθυστερημένο αρχείο.

Ακούστε όλα τα επεισόδια εδώ!

6) Το Bitcoin Podcast

Με περισσότερα από 140 επεισόδια για να απολαύσετε, το Bitcoin Podcast είναι πραγματικά ένα ορυχείο χρυσού για γνώσεις σχετικά με το Bitcoin. Είναι ένα από τα πρωτότυπα podcast και συνεχίζεται για πάντα και δεν υπάρχει κεντρικός υπολογιστής. Το podcast καθοδηγείται από τα πάντα, από συμβούλους επιχειρήσεων έως μαθηματικούς.

Αυτό που έχουν κάνει είναι να διευρύνουν το Bitcoin Podcast για να γίνουν το Bitcoin Podcast Network, το οποίο είναι ένα δίκτυο podcast που παράγουν – όλα με επικεφαλής διαφορετικούς κεντρικούς υπολογιστές και δημοσιεύοντας εβδομαδιαία επεισόδια. Αυτό ουσιαστικά σημαίνει ότι από αυτό το ένα podcast, έχουν εμφανιστεί 10 άλλοι. Ένα πακέτο 10 σε 1!

Δείτε όλα τα podcast τους εδώ!

συμπέρασμα

Και εκεί το έχουμε, τα 6 καλύτερα podcast bitcoin για αρχάριους, καθώς και για ενδιάμεσους λάτρεις της κρυπτογράφησης. Δοκιμάστε το καθένα από αυτά, ίσως να μην σας αρέσει η φωνή των οικοδεσποτών ή ίσως να ερωτευτείτε όλα αυτά, με κάθε τρόπο, χαρούμενη!

Psst… Συγγνώμη που χρησιμοποιήσατε το “Bitcoin” ως τον γενικό όρο για το “cryptocurrency”. Θέλουμε να επικοινωνήσουμε με όλους τους αρχάριους εκεί έξω με αυτό το άρθρο και οι αναζητήσεις τους βασίζονται συνήθως στο ότι το bitcoin είναι το μοναδικό κρυπτογράφηση. Ας ελπίσουμε ότι, αφού ακούσουν αυτά τα podcast, θα καταλάβουν λίγο περισσότερο.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner