PrimeBit Review 2021: Ominaisuudet, arvostelut ja paljon muuta

Suurin osa meistä on jo perehtynyt kryptovaluutanvaihtoihin, joissa voimme käydä kauppaa näillä kryptovaluutoilla. Siellä on niin paljon kryptovaluutanvaihtoa, jossa voit käydä kauppaa kryptovaluutoilla. Kuitenkaan ei ole paljon pörssejä, joiden avulla sen käyttäjät voivat käydä kauppaa kryptovaluuttajohdannaisilla.

Onneksi PrimeBit on tehostanut tämän tyhjiön täyttämistä avaruudessa. Vaikka tämä ei ehkä ole ensimmäinen salaus, joka tukee kryptovaluuttajohdannaisia, se on ensimmäinen pörssi, joka tukee kryptovaluuttajohdannaisten p2p-kauppaa. Katsotaanpa nyt tarkemmin tätä vaihtoa ja ymmärretään, miten se auttaa kryptovaluutta-kauppiaita ympäri maailmaa.

Mikä on PrimeBit?

Suurin osa meistä on tottunut käymään salausvaluuttoja suosituilla kryptovaluutanvaihdoilla, kuten Binance, Coinbase, Bittrex jne..

Juuri näin voit tehdä PrimeBit-pörssissä. Toisin kuin muut kryptovaluuttapörssit, jotka tarjoavat salausvaluuttajohdannaisia ​​kaupankäyntiin, PrimeBit toimii alustana, jossa kauppiaat käyvät kauppaa p2p-tavalla. 

PrimeBit-pörssi on monipuolinen pörssi, jossa on useita mielenkiintoisia kryptovaluuttakauppatyökaluja sekä yksinkertainen p2p-kaupankäyntijärjestelmä, joka sallii vipuvaikutteiset kaupat. Ymmärretään edelleen, kuinka Prime2-kaltainen p2p-salausjohdannaisalusta voi hyödyttää meitä kaikkia.

ALOITA PRIMEBIT!

PrimeBit Review 2021: Ominaisuudet 

Olemme jo sanoneet, että PrimeBit on monipuolinen kryptovaluuttajohdannaisten pörssi. Katsotaanpa nyt joitain ominaisuuksia, joita tällä vaihtoalustalla on tarjota käyttäjilleen.

  • Vipuvaihtoehto: PrimeBit on ainoa pörssi, joka tarjoaa valtavan vipuvaikutuksen. Käyttäjät voivat saada jopa 200% vipuvaikutuksen tällä alustalla, mikä on korkeinta koko teollisuudessa.
  • Ei vähimmäistalletuksia: PrimeBit-tilin käytön aloittamiseen tarvitset vain sähköpostiosoitteen. Toisin kuin muilla alustoilla, joilla on vähimmäistalletussumma, PrimeBit antaa käyttäjilleen mahdollisuuden tallettaa minkä tahansa määrän varoja. 
  • MetaTrader-työkalu: Suurin osa pörsseistä ei yleensä tarjoa tehokasta kaupankäyntityökalua, jota voit käyttää työpöydälläsi ja mobiililaitteissasi. PrimeBit on katsonut tämän rintaman. Tehokkaalla MetaTrader 5 -kauppatyökalulla voit hallita kauppojasi alustalla.
  • Tarjotut sopimukset: Kirjoitushetkellä PrimeBit tarjoaa käyttäjilleen kolme erityyppistä sopimusta. BTC-USD, ETH-USD ja LTC-USD ovat sopimuksia, jotka ovat tällä hetkellä käytettävissä alustalla. Todennäköisesti kuitenkin lisää pareja lisätään tähän luetteloon, kun vaihtoalusta kasvaa ja vanhenee.
  • Reilun hinnan merkintä: Se on ominaisuus, joka on erittäin kätevä suuren volatiliteetin aikana. Se varmistaa, että kaikki kaupat käsitellään sujuvasti, jopa erittäin korkean volatiliteetin aikana.

Kuinka aloittaa PrimeBit?

Nyt kun olet perehtynyt ominaisuuksiin, joita PrimeBit tarjoaa käyttäjilleen, anna meidän ymmärtää, kuinka alusta toimii. Alustalle rekisteröityneet kauppiaat muodostavat pörssin keskeisen osan.

Kun olet rekisteröitynyt pörssiin, sinun on rahoitettava tilisi lompakko aloittaaksesi. Voit rahoittaa lompakkosi vain Bitcoinilla. Kun olet rahoittanut lompakon, voit mennä eteenpäin ja ostaa minkä tahansa kolmesta ikuisesta sopimuksesta (BTC-USD, ETH-USD tai LTC-USD) pörssistä.

Koko prosessin ajan pörssi saa maksutapahtumia vain, jos kauppa toteutetaan alustalla. Joten kaikki voitot tai tappiot kantavat kauppiaat.

Mikä tekee PrimeBitistä ainutlaatuisen?

Jos olet aiemmin käynyt kauppaa kryptovaluuttajohdannaisilla, saatat olla perehtynyt BitMex-pörssiin. Vaikka sekä BitMex että PrimeBit helpottavat käyttäjien käydä kauppaa kryptovaluuttajohdannaisilla, tapa on täysin erilainen.

BitMex-pörssissä kaikki johdannaiset ovat edustettuina rahakkeina. Näin ei ole PrimeBitin tapauksessa. Tällä monipuolisella pörssillä kauppiaat voivat käydä kauppaa sopimuksilla, jotka saavat arvonsa kryptovaluutoista, kuten BTC, ETH ja LTC.

Ilman vähimmäistalletuksia käyttäjät voivat kirjautua alustalle ja aloittaa kaupankäynnin salausvaluuttajohdannaisilla erittäin helposti. Pörssi tarjoaa käyttäjilleen myös täysin varustellun demotilin. 

Se voi olla erittäin hyödyllistä, jos joku uusi hyödyntää salausvaluuttajohdannaisten kauppaa. Kokeilun jälkeen demotilillä voit siirtyä kaupankäyntiin oikealla tililläsi. Tämä varmistaa, että sinulla on jonkin verran kokemusta vipuvaikutteisesta kaupasta menettämättä kovasti ansaittua rahaa.

ALOITA PRIMEBIT!

Kuinka vertaisverkko on parempi?

Peer-to-peer -ympäristössä kaupankäyntialusta toimii vain kaupan edistäjänä. Kun todelliset kauppiaat asettavat hinnan, tällaisessa ympäristössä ei voi tapahtua mitään manipulointia.

Kun pörssi toimii sekä markkinatakaajana että vastapuolena, voi olla hetki, jolloin pörssi saattaa manipuloida kryptovaluuttajohdannaisten hintoja heidän edukseen.

P2p-ympäristössä pörssi saa palkkiot vain, jos kauppaa tehtiin alustalla. PrimeBit-vaihtoalusta saa maksun vain siitä, että tarjoaa käyttäjille tehokkaan alustan kaupankäyntiin.

Edut

Jotkut edut PrimeBitin käytöstä kryptoarvojohdannaisten vaihdossa ovat:

  • Demotili: Salausmaailman aikaisempina päivinä jouduttiin kokeilemaan oikean rahan avulla ymmärtääkseen, kuinka vipuvaikutus käy. PrimeBitin kanssa tämä ei enää ole. Voit nyt käyttää esittelytiliä ja tottua alustaan ​​sekä kaupankäyntiin ilman, että sinun tarvitsee menettää ansaittua rahaa.
  • Ei vähimmäistalletusta: Kaikki siellä olevat pörssit edellyttävät käyttäjien tallettavan vähimmäismäärän varoja tililleen aloittaakseen kaupankäynnin alustalla. PrimeBitissä talletussummaa ei ole rajoitettu.
  • Salamannopeat talletukset: Suurin osa siellä olevista pörsseistä odottaa vähintään 5 solmuvahvistusta, ennen kuin varat näkyvät tililläsi. PrimeBit puolestaan ​​vaatii vain yhden. Siten talletusten tekeminen erittäin nopeaa.

Johtopäätös

PrimeBit on monipuolinen vaihtoalusta, joka tuo vertaisympäristön kaupankäyntirakenteeseensa. Kun välittäjä on valmis ansaitsemaan rahaa vasta, kun kaupat on suoritettu, voit olla varma, että hintaan ei tule vaikutusta. 

Lisäksi tehokkailla työkaluilla, kuten MetaTrader 5 -työkalulla ja demotilitilalla, pystyt hallitsemaan täydellisesti ja ymmärtämään salauksen johdannaiskauppaa paremmin. Joten, jos olet uusi kohtaus tai edes kokenut kauppias etsii muutosta, PrimeBit tarjoaa ominaisuuksia, jotka kannattaa katsoa.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner