Spondoolies-Tech SP20 Jackson anmeldelse

Lad os antage, at du er gået igennem og købt et par egne Bitcoins, og vi venter nu på, at prisen springer et stort antal dollars op, før du kører videre og sælger dem og muligvis høster store overskud i processen. Hvis du gør noget af det, er du ikke alene.

Med den hidtil usete globale vrede, som Bitcoins er blevet, har millioner af mennesker over hele verden i øjeblikket tilmeldt sig Bitcoin-handel og marketing. Og da fænomenet slet ikke viser tegn på at bremse, spekuleres det stærkt i, at antallet af involverede forhandlere kun vil fordobles eller tredobles i den nærmeste fremtid.

Men er der mere ved Bitcoin-handel, end det ser ud til? Er der processer i gang bag gardinerne, som meget vel kan føre til endnu større fortjeneste og højere indtægter? Som det viser sig, er der.

Gennemgang af Spondoolies SP20

Spondoolies-Tech SP20 Jackson ASIC Bitcoin MinerDenne lille vinder fra Spondoolies Tech er lidt af en omvej fra deres sædvanlige lineup. Den er ret lille i størrelse og leveres med en imponerende hashkraft på 1,7 TH / s. Når vi ser på Spondoolies ‘tidligere præstationer, finder vi, at deres tidligere modeller, nemlig SP10 og SP30, var skønt de var stærke, men også for høje til hjemmebrug..

Den overdrevne mængde ruckus, de skabte, gjorde det umuligt at bruge dem i et boligområde, men med introduktionen af ​​SP20 var alt, der er ved at ændre sig. Denne nyeste model har støjniveauer så lave som 51 dB i en afstand af 4 fod, hvilket gør det til et optimalt valg til hjemmebrug.

KOM I GANG MED SPONDOOLIES TECH SP20

Brugergrænseflade

Hvis der er en ting, der er almindeligt på tværs af alle slags elektroniske enheder, der kræver selv den mest basale entalindgang, er det, at de alle har brug for et velplanlagt og udført UI-system. Uden et godt brugergrænseflade til understøttelse af hardware og software ser hele systemet, uanset hvor avanceret det er, dyster og uinteressant ud.

Heldigvis kommer SP20 med en intuitiv brugergrænseflade, der ikke bare er enkel nok til at bruge, men også sikrer, at din skærm forbliver ryddig og ukompliceret. Hovedpanelet viser al din statistik på en organiseret måde, hvorimod indstillingsskærmen er det sted, hvor du kan lege med alle indstillinger såsom spændings- og ydeevneindstillinger.

Så er der ASIC-statistikskærmen, som giver dig mulighed for at se alle dine chips og deres ydeevne og endda lade dig deaktivere en, hvis du ønsker det.

Alt det gode

1,7 TH / s hashrate, det er bestemt et af de mest tiltalende træk ved denne minearbejder, fordi det giver SP20 den meget tiltrængte fordel i forhold til dens nærmeste rival, som tilfældigvis er AntMiner S5. Medvirke til den lette tilgængelighed, og du har fået dig selv en vinder. Endelig støtter det faktum, at det er så stille, sin sag. Med et støjniveau på ca. 52 dB i en afstand på 4 fod bemærker du nogle gange ikke engang, at det er der.

Nogle af de dårlige ting

Hvis der er en ting, der ser ud til at være lidt kedelig ved køb af SP20, er det, at Spondoolies Co. officielt er lukket ned, hvilket betyder, at du sandsynligvis ikke får meget kundesupport og hjælp fra virksomheden selv. En anden ting at passe på er, at enheden har tendens til at blive rigtig varm, når den kører ved højere hastigheder.

Endelig overvindes det i effektivitetsafdelingen af ​​ingen ringere end S5, der kører ved 0,25 W / GH sammenlignet med S20s 0,9 W / GH.

Rentabilitet

Når vi taler om rentabilitet, er nyhederne ikke gode. Det virker faktisk ret langt hentet at forestille sig, at du nogensinde vil være i stand til at tjene tilbage de penge, du brugte ved købet, fra faktisk at bruge SP20 til at udvinde Bitcoins. Dette skyldes, at SP20 bruger meget af din elektricitet, hvilket betyder, at hvis du bruger det til at udvinde mindre end endda en enkelt BTC om et år, er du sandsynligvis tabt af de energiregninger, du vil være modtager.

Så hvad er præcis Bitcoin Mining?

Bitcoin-minedrift er en mindre kendt form for Bitcoin-operationer, der er eneansvarlig for håndtering, styring og endda oprettelse af nye Bitcoins. Processen er temmelig kompliceret for de fleste at forstå, men hvis man får den rigtige mængde tid og energi, kan man gøre et ret rentabelt venture ud af det.

Minedrift er den proces, hvor millioner af Bitcoin-transaktioner rundt om i verden holdes styr på. Bitcoins er trods alt en decentraliseret valuta. De ejes ikke af en bestemt statsregering, som kan holdes ansvarlig for at føre tilsyn med alle dens operationer og sørge for, at alt sker lovligt, og transaktioner forbliver problemfri.

Dette er grunden til, at Bitcoin-minearbejdere udnævnes til opgave at tilføje alle transaktioner, der udføres overalt i verden, til den offentlige finans. Dette forhindrer folk i at faktisk bruge de samme mønter igen og igen til forskellige transaktioner.

Derudover og interessant er minedrift også den proces, der er ansvarlig for at introducere nye Bitcoins til verden. For at holde det kort og simpelt får minearbejdere grundlæggende nogle virkelig komplicerede beregningsopgaver og matematiske problemer, som de har brug for at løse ved hjælp af deres forbedrede computere og beregningsenheder, og den som minearbejder først får den rigtige løsning får den prestigefyldte belønning på nogle få Bitcoins.

Indrømmet, det er en kompliceret proces og tager en dyrebar mængde tid og energi, men når den først er mestret, kan den faktisk drive dig til betydelig succes, hvorfor vi bringer en altomfattende gennemgang af den fantastiske Spondoolies-Tech SP20 Jackson. Spondoolies-Tech SP20 Jackson er en Bitcoin minearbejder, der har ramt alle de rigtige toner og lavet de rigtige lyde for nylig.

Dommen

På toppen af ​​sin regeringstid var SP20 bestemt en formidabel enhed, der fortjente al den opmærksomhed, den fik. Imidlertid går det efter de nuværende tendenser ikke mere end spild af dine penge. Med en præstation, der er stærkt skæmmet af de lave energieffektivitetsproblemer, ser det ud til, at AntMiner S5 er en meget bedre mulighed, hvis du planlægger at købe en minearbejder. Selvom du måske prøver at sprede det op med et stykke hardware-mod, er vi bange for, at det stadig ikke dækker de omkostninger, du ender med at investere i det.

KOM I GANG MED SPONDOOLIES TECH SP20

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner