Switchere-arvostelu – Helpoin alusta ostaa salausta?

Nykypäivän digitaalisessa maailmassa kryptovaluuttakaupasta on tullut suosittu käytäntö. On olemassa useita krypto-pörssejä, jotka auttavat ja ohjaavat sinua kaupankäynnissäsi. Switchere on yksi tällainen kaupankäyntialusta.

Mikä on Switchere?

Switchere on yksi uusimmista kryptovaluuttakauppapaikoista, joka tunnetaan siitä, että käyttäjät voivat ostaa kryptovaluutta kortillaan. Se antaa käyttäjille vapauden ostaa salausta avoimesti ja ilman säännöllisiä menettelyjä, jotka ovat edellytys muille vaihdoille.

Switchere-kaupan botti sijaitsee Tallinnassa, Virossa. Switcheren pääpaino on tarjota käyttäjille yksinkertainen käyttöliittymäystävällinen käyttöliittymä. Switchere on vapaana pidetty vaihto. Sen sijaan, että pidät kolikoita, Switchere siirtää ne offline-lompakko-osoitteeseen, jonka annoit.

Switchere on tullut suosittu pääasiassa kolmesta asiasta. Ensinnäkin sillä on avoin työnkulku. Toiseksi se noudattaa tiukkoja turvallisuuspolitiikkoja ja määräyksiä. Lopuksi sillä on lakisääteinen noudattaminen. Yksi Switcheren suurimmista ongelmista on kuitenkin se, että se ei hyväksy kortteja kaikista maista. Jotkut heistä ovat Yhdysvallat ja Kanada.

ALOITA KYTKIN!

Switchere Review: Ominaisuudet, joihin kannattaa kiinnittää huomiota

1) Switcheren turvallisuus

Switchere on suhteellisen uusi kaupankäyntialusta. Siksi ensimmäinen mieleemme tuleva kysymys koskee Switcheren turvallisuutta. Katsotaanpa Switcheren määräyksiä ja turvallisuuspolitiikkaa.

Säätö

Se noudattaa Viron viranomaisten tiukkoja määräyksiä. Se on täysin uusi käsite, että kryptovaluutanvaihdolla on oma sääntelykehyksensä. Switcherellä on kaksi näiden sääntelyviranomaisten myöntämää lisenssiä. Ne ovat “Virtual Wallet Service” -toimittajan lisenssi ja “Virtual Currency Exchange” -lisenssi.

Nämä kaksi lisenssiä osoittavat, että Viron viranomaiset pitävät Switchereä järkevänä vaihtoa. Näiden lisenssien vuoksi kaikkien yhtiön johtajien on pakko suorittaa laaja KYC.

Vaihtoturva

Koska Switchere on säilytysyhteisö, sinun ei tarvitse huolehtia kolikoiden varastoinnista. Viestinnän turvallisuuden vuoksi Switchere käsittää täydellisen SSL- ja TLS-salauksen heidän verkkosivustollaan. 

SSL- ja TLS-salauksella varmistetaan, että kaikki verkkoviestintä tapahtuu yksityisesti ja koodataan SHA 256 -hajautuksella. Tämä tarkoittaa, että hakkeri ei voi varastaa henkilötietojasi. 

Kun avaat Switcheren, löydät selaimestasi turvallisen riippulukon. Tämä on yksi parhaista toimenpiteistä hakkeroinnin lopettamiseksi. Korttiturvan tapauksessa Switchere käyttää 3D-suojattua protokollaa.

Käyttäjien turvallisuus

Switchere tarjoaa useita käyttäjien tietoturvaominaisuuksia hakkeroinnin ja muiden tietojenkalasteluyritysten estämiseksi. Se tarjoaa 2FA tilinhaltijoille, mikä tarkoittaa, että sinun on valtuutettava ennen jokaista kirjautumista. Tämä estää hakkereita hakkeroimasta tiliäsi, vaikka he tietävät salasanasi.

Switcheressä on toinen automaattisen uloskirjautumisen ominaisuus, joka kirjaa sinut automaattisesti ulos turvallisuussyistä. Voit myös valita ajan, kuinka kauan haluat kirjautua sisään.

2) Kolikkotuki

Tällä hetkellä Switcheressä on vain kolme kolikkoa, jotka ovat ostettavissa. Kolme kolikkoa ovat Litecoin (LTC), Ethereum (ETH) ja Bitcoin (BTC). Vaikka kolikoiden määrä on rajallinen verrattuna muihin pörsseihin, tulevaisuudessa on mahdollista ostaa lisää salauksia.

3) Vaihtopalkkiot

Vaihda vaihtokaupan palkkiot

Toisin kuin muut alustat, Switchere ei salli kauppaa eri kolikoiden välillä. Sen avulla käyttäjä voi ostaa ETH: n, LTC: n tai BTC: n VISA: n tai MasterCardin avulla. Switchere näyttää ostohinnan hieman tavallista korkeammalla.

Nostomaksut

Switcheren virallisilla verkkosivustoilla ei mainita tällaisia ​​nostomaksuja. Se ei paljasta palkkioita alustallaan.

Switchere tunnetaan läpinäkyvyydestään. He eivät veloita ylimääräisiä maksuja lukuun ottamatta niitä, jotka näkyvät kassalla. Kaikki kustannukset sisältyvät lopulliseen hintaan, ja näet kuinka paljon kolikoita saat tietystä summasta.

4) Todentaminen

Switcheressä ei vaadita tilin luomista tai saada vahvistusta aloittaessaan matkansa kryptovaluuttakaupassa. Jos summa on alle 100 €, voit siirtyä suoraan maksuun, ja tarvitset vain sähköpostiosoitteesi ja offline-bitcoin-osoitteesi.

Jos summa on suurempi, sinun on suoritettava muutamia yksinkertaisia ​​tarkistusvaiheita ennen kaupankäynnin aloittamista. Tällä alustalla tehdyt tarkistuksen neljä tasoa ovat:

Sähköpostin ja puhelimen vahvistus

Kun olet antanut sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi, saat sähköpostin ja tekstin tilisi vahvistamiseksi. Tätä tarvitaan 500 euron ostokseen kerrallaan.

Henkilötodistus ja pankkikortti

Jos summa nousee 1000 euroon, sinun on vahvistettava henkilöllisyytesi ja pankkikorttisi. Niiden vahvistamiseksi sinun on lähetettävä kopiot henkilöllisyystodistuksestasi ja pankkitodistuksistasi.

Osoite vahvistettu

Jos haluat ostaa enintään 5000 € kerrallaan, sinun on vahvistettava osoitteesi. Vahvistaaksesi sen, sinun on lähetettävä kopio joistakin asiakirjoista, kuten yleishyödyllinen lasku tai tiliotteesi, jossa on osoitteesi.

Palkan todiste

Jos pystyt toimittamaan heille todistuksen tuloistasi, kaikki rajat nostetaan sinulle.

5) Asiakastuki

Toinen Switcheren tärkein ominaisuus on sen asiakastukitiimi. Tukitiimi on käytettävissä 24 tuntia vuorokaudessa ja tarjoaa kaikenlaista apua milloin tahansa päivästä. Ne tarjoavat nopeita ja hyödyllisiä neuvoja online-chat-toiminnon kautta. 

Voit ottaa yhteyttä asiakastukitiimiin monin tavoin. Voit lähettää ne osoitteeseen [sähköposti suojattu] ja voi myös soittaa heille numeroon 3726104250.

ALOITA KYTKIN!

Johtopäätös

Kaiken kaikkiaan Switchere on vaikuttava kaupankäyntialusta. Sillä on yksi yksinkertaisimmista käyttöliittymistä ja se on vapaudenhuoltoon kuulumaton vaihto; kolikoihin ei liity riskejä. Lisäksi sillä on tehokas asiakastukitiimi, joka opastaa sinut koko kaupankäynnin ajan. Vaikka sillä on erilaisia ​​haittoja, se on silti yksi parhaista aloittelijoiden kaupankäyntialustoista.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner