Switchere Review – Enklaste plattform att köpa Crypto?

I dagens digitala värld har kryptovalutahandel blivit en populär metod. Det finns flera kryptohandelbörser som hjälper dig och guidar dig i din handelssatsning. Switchere är en sådan handelsplattform.

Vad är Switchere?

Switchere är en av de nyaste handelsplattformarna för kryptovaluta, som är känd för att låta användare köpa kryptovaluta med sina kort. Det ger användarna frihet att köpa krypto transparent och utan att genomgå de vanliga procedurerna som är en förutsättning i andra utbyten.

Switchere trading bot är baserat i Tallinn, Estland. Huvudfokus för Switchere är att tillhandahålla ett enkelt gränssnitt till användarna som skulle vara nybörjarvänligt. Switchere är ett utbyte utan förvar. Istället för att hålla dina mynt överför Switchere dem till en offlineplånbokadress som du tillhandahåller.

Switchere har blivit populärt främst för tre saker. För det första har den ett transparent arbetsflöde. För det andra följer det strikta säkerhetspolicyer och regler. Slutligen har den lagstadgad efterlevnad. Ett av de största problemen med Switchere är dock att det inte accepterar kort från alla länder. Några av dem är Amerikas förenta stater och Kanada.

KOMMA IGÅNG MED SWITCHERE!

Switchere Review: Funktioner att se upp för

1) Säkerhet för Switchere

Switchere är en relativt ny handelsplattform. Därför är den första frågan som kommer att tänka på oss om Switcheres säkerhet. Låt oss ta en titt på Switcheres regler och säkerhetspolicyer.

Förordning

Det följer strikta regler från de estniska myndigheterna. Det är ett helt nytt koncept för en kryptovalutautbyte att ha ett eget regelverk. Switchere har två licenser som utfärdats av dessa tillsynsmyndigheter. De är licensgivare för “Virtual Wallet Service” och “Virtual Currency Exchange” -licens.

Dessa två licenser bevisar att Switchere betraktas som ett ljudutbyte av de estniska myndigheterna. Dessa licenser gör det också obligatoriskt för alla företagsledare att ha genomfört omfattande KYC.

Utbytesäkerhet

Eftersom Switchere är en depåbörs behöver du inte oroa dig för myntlagring. I händelse av säkerhet avseende kommunikation består Switchere av fullständig SSL- och TLS-kryptering på deras webbplats. 

SSL- och TLS-kryptering säkerställer att all online-kommunikation görs privat och kodas med SHA 256-hashing. Detta innebär att hackaren inte kommer att kunna stjäla dina personuppgifter. 

När du öppnar Switchere hittar du ett säkert hänglås i din webbläsare. Detta är en av de bästa åtgärderna för att stoppa hacking. Vid kortsäkerhet tillämpar Switchere protokollet för säkert 3D.

Användarsäkerhet

Switchere erbjuder flera användarsäkerhetsfunktioner för att förhindra hacking och andra nätfiskeförsök. Det ger 2FA för kontoinnehavarna, vilket innebär att du måste auktorisera före varje inloggning. Detta kommer att hindra hackare från att hacka ditt konto, även om de känner till ditt lösenord.

Det finns en annan funktion för automatisk utloggning i Switchere, som automatiskt loggar ut dig av säkerhetsskäl. Du kan också välja hur länge du vill vara inloggad.

2) Myntstöd

Just nu finns det bara tre mynt som finns att köpa i Switchere. De tre mynten är Litecoin (LTC), Ethereum (ETH) och Bitcoin (BTC). Även om antalet mynt är begränsat jämfört med andra börser, kommer mer krypto att finnas att köpa i framtiden.

3) Växlingsavgifter

Avgifter för byteshandel

Till skillnad från andra plattformar tillåter inte Switchere handel mellan olika mynt. Det tillåter användaren att köpa ETH, LTC eller BTC med hjälp av VISA eller MasterCard. Switchere visar inköpspriset något högre än det vanliga priset.

Uttagsavgifter

Det finns inga sådana uttagsavgifter som nämns på Switcheres officiella webbplats. Det avslöjar inte avgifterna på sin plattform.

Switchere är känt för sin transparens. De tar inte ut några extra avgifter förutom de som visas i kassan. Alla kostnader ingår i slutpriset och du ser hur mycket mynt du får för det specifika beloppet.

4) Verifiering

Det är inte nödvändigt i Switchere att skapa ett konto eller att verifieras när du startar din resa inom kryptovalutahandel. Om beloppet är mindre än 100 € kan du gå direkt till betalning, och det enda som krävs är din e-postadress och din offline bitcoin-adress.

Om det berörda beloppet är mer måste du genomgå några enkla verifieringssteg innan du börjar handla. De fyra verifieringsnivåerna på denna plattform är:

Verifiering av e-post och telefon

När du har angett ditt e-post-id och telefonnummer får du ett e-postmeddelande och en text för att verifiera ditt konto. Detta behövs för ett köp på 500 euro åt gången.

Identitet och bankkort

Om beloppet stiger upp till € 1000 måste du verifiera din identitet och ditt bankkort. För att verifiera dem måste du skicka kopior av din identitet och bankdokument.

Adress verifierad

Om du vill köpa upp till € 5000 åt gången måste du verifiera din adress. För att verifiera det måste du skicka in en kopia av vissa dokument, t.ex. en räkning eller kontoutdrag med din adress.

Inkomstbevis

Om du kan ge dem ditt intäktsbevis kommer alla gränser att tas bort för dig.

5) Kundtjänst

En annan viktig funktion hos Switchere är dess kundsupportteam. Supportteamet är tillgängligt dygnet runt för att ge dig alla typer av hjälp när som helst på dygnet. De ger snabba och hjälpsamma råd genom onlinechattfunktionen. 

Du kan kontakta kundsupportteamet på flera sätt. Du kan maila dem på [e-postskyddad] och kan också ringa dem på nummer 3726104250.

KOMMA IGÅNG MED SWITCHERE!

Slutsats

Sammantaget är Switchere en imponerande handelsplattform. Det har ett av de enklaste gränssnitten och är ett utbyte utan förvar; det finns inga risker med mynten. Dessutom har den ett effektivt kundsupportteam som guidar dig under hela din handelsresa. Även om det har olika nackdelar är det fortfarande en av de bästa handelsplattformarna för nybörjare.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner