Switchere Review – Nemmeste platform til at købe Crypto?

I dagens digitale verden er handel med kryptokurrency blevet en populær praksis. Der er flere kryptohandelsbørser, der vil hjælpe og vejlede dig i dit handelsforetagende. Switchere er en sådan handelsplatform.

Hvad er Switchere?

Switchere er en af ​​de nyeste cryptocurrency handelsplatforme, som er kendt for at give brugerne mulighed for at købe cryptocurrency med deres kort. Det giver brugerne frihed til at købe krypto transparent og uden at gennemgå de regelmæssige procedurer, der er en forudsætning i andre børser.

Switchere trading bot er baseret i Tallinn, Estland. Hovedfokus for Switchere er at give en simpel grænseflade til brugerne, der ville være nybegyndervenlige. Switchere er en ikke-frihedsberøvende udveksling. I stedet for at holde dine mønter overfører Switchere dem til en offline tegnebog-adresse, der er angivet af dig.

Switchere er blevet populært primært for tre ting. For det første har den en gennemsigtig arbejdsgang. For det andet følger det strenge sikkerhedspolitikker og -bestemmelser. Endelig er det juridisk overholdt. Et af de største problemer med Switchere er dog, at det ikke accepterer kort fra alle lande. Nogle af dem er Amerikas Forenede Stater og Canada.

KOM I GANG MED SWITCHERE!

Switchere anmeldelse: Funktioner at passe på

1) Switcheres sikkerhed

Switchere er en relativt ny handelsplatform. Derfor er det første spørgsmål, vi kommer til at tænke på, om sikkerheden ved Switchere. Lad os se på Switcheres regler og sikkerhedspolitikker.

Regulering

Det følger strenge regler fra de estiske myndigheder. Det er et helt nyt koncept for en kryptokurrencyudveksling at have sin egen lovgivningsmæssige ramme. Switchere har to licenser udstedt af disse regulatorer. De er “Virtual Wallet Service” udbyderlicens og “Virtual Currency Exchange” licens.

Disse to licenser bevis for, at Switchere betragtes som en lydudveksling af de estiske myndigheder. Disse licenser gør det også obligatorisk for alle direktører i virksomheden at have gennemført omfattende KYC.

Udvekslingssikkerhed

Da Switchere er en depotbørs, behøver du ikke bekymre dig om møntopbevaring. I tilfælde af sikkerhed vedrørende kommunikation består Switchere af fuld SSL- og TLS-kryptering på deres websted. 

SSL- og TLS-kryptering sikrer, at al online kommunikation udføres privat og er kodet med SHA 256-hashing. Dette betyder, at hackeren ikke kan stjæle dine personlige data. 

Når du åbner Switchere, finder du en sikker hængelås i din browser. Dette er en af ​​de bedste foranstaltninger til at stoppe hacking. I tilfælde af kortsikkerhed anvender Switchere 3D-sikker protokol.

Brugersikkerhed

Switchere tilbyder flere brugersikkerhedsfunktioner for at forhindre hacking og andre phishing-forsøg. Det giver 2FA til kontohaverne, hvilket betyder, at du skal godkende inden hvert login. Dette forhindrer hackere i at hacke din konto, selvom de kender din adgangskode.

Der er en anden funktion ved automatisk logout i Switchere, som automatisk logger dig ud af sikkerhedsmæssige årsager. Du kan også vælge varigheden for hvor lang tid du vil være logget ind.

2) Møntstøtte

Lige nu er der kun tre mønter, der kan købes i Switchere. De tre mønter er Litecoin (LTC), Ethereum (ETH) og Bitcoin (BTC). Selvom antallet af mønter er begrænset sammenlignet med andre børser, vil der være mere krypto tilgængelig i fremtiden.

3) Switchere-gebyrer

Handelsgebyrer for switchere

I modsætning til andre platforme tillader Switchere ikke handel mellem forskellige mønter. Det giver brugeren mulighed for at købe ETH, LTC eller BTC ved hjælp af VISA eller MasterCard. Switchere viser købsprisen lidt højere end den sædvanlige pris.

Tilbagetrækningsgebyrer

Der er ingen sådanne tilbagetrækningsgebyrer nævnt på Switcheres officielle hjemmeside. Det offentliggør ikke gebyrerne på sin platform.

Switchere er kendt for sin gennemsigtighed. De opkræver ikke ekstra gebyrer undtagen dem, der vises i kassen. Alle omkostninger er inkluderet i den endelige pris, og du vil se, hvor mange mønter du får for det bestemte beløb.

4) Bekræftelse

Det er ikke påkrævet i Switchere at oprette en konto eller at blive bekræftet, når du starter din rejse inden for kryptokurrencyhandel. Hvis beløbet er mindre end € 100, kan du gå direkte til betaling, og det eneste, der kræves, er din e-mail-adresse og din offline bitcoin-adresse.

Hvis det involverede beløb er mere, skal du gennemgå nogle enkle verifikationstrin, inden du begynder at handle. De fire verifikationsniveauer udført på denne platform er:

E-mail- og telefonbekræftelse

Når du har angivet dit e-mail-id og telefonnummer, modtager du en e-mail og en sms for at bekræfte din konto. Dette er nødvendigt for et køb på € 500 ad gangen.

Identitet og bankkort

Hvis beløbet stiger til € 1000, skal du kontrollere din identitet og dit bankkort. For at bekræfte dem skal du sende kopier af din identitet og bankdokumenter.

Adresse verificeret

Hvis du vil købe op til € 5000 ad gangen, skal du bekræfte din adresse. For at bekræfte det skal du indsende en kopi af nogle dokumenter, såsom en regning eller et kontoudtog med din adresse.

Bevis for indkomst

Hvis du kan give dem dit bevis for din indkomst, vil alle grænserne blive løftet for dig.

5) Kundesupport

Et andet meget vigtigt træk ved Switchere er dets kundesupportteam. Supportteamet er tilgængeligt 24 timer i døgnet for at give dig enhver form for hjælp til enhver tid på dagen. De giver hurtig og nyttig rådgivning via online chat-funktionen. 

Du kan kontakte kundesupportteamet på en række måder. Du kan maile dem på [e-mail beskyttet] og kan også ringe til dem på nummer 3726104250.

KOM I GANG MED SWITCHERE!

Konklusion

Samlet set er Switchere en imponerende handelsplatform. Det har en af ​​de enkleste grænseflader og er en ikke-frihedsberøvende udveksling; der er ingen risici forbundet med mønterne. Desuden har det et effektivt kundesupportteam, der vil guide dig gennem hele din handelsrejse. Selvom det har forskellige ulemper, er det stadig en af ​​de bedste handelsplatforme for begyndere.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner