Trezor Wallet Review – turvallinen lompakko salauksesi tallentamiseen?

Menneet ovat päivät, jolloin lompakossa olevat rasvaiset rahat olivat tarkka mittari varallisuudellesi. Nykyään rasvaiset rahat on korvattu rasvaisilla rahamäärillä Bitcoin-lompakkoissasi. Tämä on tekniikan ja innovaatioiden aikakausi. Kukaan ei enää tykkää kuljettaa liikaa käteistä. Jos jotain, sitä pidetään enemmän taakkana kuin etuoikeutena.

Siitä lähtien, kun tutustuimme pankkien ja maksukorttien käsitteeseen, ihmiset ovat sopeutuneet siihen määrään, että melkein jokainen ostos on mahdollista käteisellä. Sinun tarvitsee vain kuljettaa pankki- tai luottokorttisi mukanasi, ja voit ostaa melkein mitä tahansa maailmassa, johon olisit aiemmin käyttänyt käteistäsi.

TREZOR-lompakko: oivallus

Tässä me autamme sinua samalla tarkastelemalla yhtä markkinoiden näkyvimmistä, suosituimmista ja luotettavimmista lompakoista, TREZOR-lompakkoa. Ensinnäkin annamme sinulle pienen johdannon samasta, jota seuraa perusteellinen analyysi siitä, mikä tekee TREZORista parhaan vaihtoehdon salaustallennustarpeisiisi.

TREZOR markkinoi itseään ensimmäisenä Bitcoins-laitteiden lompakkona. Se on ainutlaatuinen siinä mielessä, että siinä yhdistyvät sekä kuumien että kylmien lompakoiden ominaisuudet, joten se on ihanteellinen valinta niille, jotka eivät ole vieläkään onnistuneet tuomaan itsensä kahden ongelman valinnasta.

Vaikka TREZOR tarjoaa erinomaisen ja turvallisen kylmän offline-tallennusominaisuuden, se antaa samalla myös joustavuuden käyttää merkkejä tien päällä yhtä helposti kuin kylmässä lompakossa..

TREZOR on hieno myös siinä mielessä, että se on monivaluuttainen lompakko, mikä tarkoittaa, että sitä voidaan käyttää useamman kuin yhden kryptovaluutan tallentamiseen kerrallaan. Sen tukemat valuutat ovat vaihtelevia ja monipuolisia, ja niiden koko luettelo on: – Bitcoin, Litecoin, Ethereum, Dash, Ethereum Classic, Bitcoin Cash, Zcash, Expanse, Bitcoin Gold, Namecoin, UBIQ, NEM, Dogecoin ja kaikki ERC20-rahakkeet.

TREZOR on aloittanut pitkän kriittisen valuutan yritys SatoshiLabsin elokuussa 2014 aloittaman toiminnan. Lisäämällä ohjelmiinsa säännöllisiä päivityksiä ja tuomalla esille uusia mielenkiintoisia ominaisuuksia, joilla on valtava kuluttajien houkutus, he ovat onnistuneet jättämään taakseen suurimman osan kilpailustaan ​​ja ovat nyt kiistatta kaikkien aikojen menestyneimpiä ja laajimmin käytettyjä kryptovaluutta-lompakoita..

ALOITA TREZOR WALLET

Koko

Yksi Trezon suurimmista asioista on se, että se on niin pienikokoinen. Sen mukana tulee upea muotoilu ja se on muotoiltu melkein kuin auton avain. Tarvitset vain yksinkertaisen USB-kaapelin, jotta voit liittää sen tietokoneeseen. Täällä on syytä mainita, että Trezo-lompakko on turvallinen yhdistää mihin tahansa tietokoneeseen, myös haittaohjelmien saastuttamaan tietokoneeseen. Lompakon omat palomuurit ja turvatoimet ovat riittävät kestämään mahdolliset turvallisuusrikkomukset ja estämään ne.

Julkinen mielipide

Tässä osassa olemme koonneet paljon arvosteluja TREZOR-lompakosta, jonka löysimme kelluvan verkossa ja tiivistäneet muutaman avainkohdan kaikista niistä. Seuraavat alla mainitut kohdat näyttivät olevan yleistä yksimielisyyttä, koska niistä on puhuttu useissa tällaisissa arvosteluissa, ja niiden avulla voit saada hyvän käsityksen siitä, mitkä tekijät tekevät lompakosta ostamisen arvoisia ja mitkä ovat järjestelmän haittoja on oltava varovainen ennen ostoksen tekemistä.

Täydelliset arvot ydintoiminnoista – salauslompakon perustoiminnoista; TREZOR-lompakko onnistuu voittamaan kaikki palkinnot. Se toimii täydellisesti säilytettävien salakirikoidesi yhden luukun kohteena ja toteuttaa kaikki tarvittavat toimenpiteet niiden turvallisuuden varmistamiseksi..

Vaikeus asennuksessa – Oli kuitenkin joitain negatiivisia arvioita, jotka koskivat järjestelmän perustamisen helppoutta, mikä näyttää olevan hieman negatiivisella puolella. Alkuperäinen käynnistys oli hieman hämmentävä ja ylivoimainen, kuten suuri määrä käyttäjiä totesi.

Rakennuksen laatu – Jotkut käyttäjät valittivat jopa kulmien leikkaamisesta laitteen rakennelaadun suhteen. Ilmeisesti fyysistä laitetta ei ole rakennettu noudattaen vaadittuja laatustandardeja, ja se näyttää olevan valmistettu heikkolaatuisesta muovista.

Käyttöliittymä

Voit käyttää TREZOR-lompakon käyttöliittymää joko kirjautumalla osoitteeseen wallet.trezor.io tai käyttää sitä Google Chromen tai TREZOR Bridgen kautta. TREZOR-lompakko välittömästi ja automaattisesti fyysisen laitteesi kanssa, jonka avulla voit helposti hallita kolikoitasi, tarkastella saldoja ja jopa tehdä tapahtumia. Lisäksi sinun täytyy luoda niin monta julkista osoitetta kuin haluat maksujen suorittamiseksi tai vastaanottamiseksi muilta käyttäjiltä.

Turvallisuuden parantamiseksi yksi ominaisuus, jota voit käyttää, on tunnuslauseominaisuus, joka on vain salasana, jonka voit asettaa vahvistamaan kolikoidesi turvallisuutta entisestään. Sinun on kuitenkin tehtävä tämä varoen, koska jos kadotat tai unohdat salasanasi, ei ole mitään tapaa saada takaisin pääsyä tilillesi tai kolikoihisi, jotka sitten menetetään ikuisesti, kuten itse virallisella verkkosivustolla mainitaan..

Turvallisuus

Koska turvallisuus on ensiarvoisen tärkeää lompakon menestykselle, TREZOR ei ole jättänyt ketään kääntämättä varmistaakseen, että he tarjoavat turvallisimmat palvelut asiakkailleen. Koska kolikkosi ovat pääasiassa kylmiä lompakoita, ne tallentuvat offline-tilaan, mikä eliminoi kokonaan Internetistä tulevien uhkien tai virushyökkäysten riskin..

Lisäksi, jos et ole vielä varma kolikoidesi turvallisuudesta, sinun tarvitsee vain laittaa kaikki kolikkosi lompakkoon ja pitää sitten lompakko fyysisesti turvallisessa paikassa. Tällä tavoin kukaan ei voi lähestyä edes pääsyä niihin ilman lupaa.

Esteettömyys

Kaupankäyntitarkoituksiin tai liiketoimien suorittamiseksi sinun on liitettävä lompakko tietokoneeseen. Liitä lompakko tietokoneeseen nopealla USB-kaapelilla. Koska TREZOR tarjoaa rajoitetun USB-yhteyden, se tarkoittaa, että jopa haittaohjelmilla mahdollisesti olevat tietokoneet voidaan kytkeä lompakkoon, koska kolikot pysyvät aina turvassa yksipuolisen yhteyden toisessa päässä.

Kun yhteys on muodostettu onnistuneesti, sinun on käynnistettävä TREZOR-lompakon käyttöliittymä osoitteessa wallet.trezor.io ja siinä kaikki. Olet valmis katsomaan saldoasi, luomaan niin monta osoitetta kuin haluat, lähettämään tai vastaanottamaan kolikoita tai suorittamaan muita perustoimintoja.

Tuomio

TREZOR, yritys on ollut tarpeeksi kauan, jotta sillä olisi merkittävä kuluttajapohja ja suosio. On myös tietty luottamus, jonka yritys on onnistunut rakentamaan itselleen vuosien varrella. Lisäksi itse lompakko on suunniteltu erittäin huolellisesti, ja siinä on voimaa, joka on täynnä kaikkea ja mitä kryptovaluutta-harrastaja voisi pyytää.

ALOITA TREZOR WALLET

Lompakot pankkitileillä

Mutta ovatko pankit ja maksukortit suurin osa innovaatioistamme? Vastaus on luja ei. Olemme todella edenneet kaukana yksinkertaisista pankkitileistä ja pankkiautomaateista. Itse asiassa olemme nyt aktiivisesti siirtymässä kohti e-lompakoiden ikää. Nämä lompakot ovat yksinkertaisempia, nopeampia ja joskus turvallisempia kuin pankkitilit. Niiden avulla voit lisätä rahaa tien päällä ja sitten käyttää niitä milloin ja milloin haluat paljon saumattomasti.

Vaikka pankkitapahtumat edellyttävätkin, että kannat pankkitilikorttiasi, kaikki sähköiset lompakot vaativat, että sinulla on henkilökohtaisesti oma älypuhelimesi ja vakaa internetyhteys. Jos täytät yllä olevat vaatimukset, olet kaikki valmis suorittamaan kaikenlaisia ​​tapahtumia ja jopa tekemään helposti rahansiirtoja kansainvälisten rajojen yli.

Kaikista näistä palveluista ja eduista johtuen ei ole ihme, että maailmaa yleensä ihastuttavat näiden digitaalisten lompakoiden kyvyt ja joustavuus. Mutta tässä kysytään, ovatko e-lompakot olemassa vain reaalimaailman valuutoille vai toimivatko ne yhtä hyvin esimerkiksi hieman hämärtyneemmille tai uudemmille digitaalisten valuuttojen muodoille, esimerkiksi kryptovaluutoille? Oikeastaan ​​he tekevät.

Tämä vie meidät tämän artikkelin seuraavaan keskustelupisteeseen. Myöhemmin artikkelissa yritämme parhaamme mukaan antaa sinulle kaiken käsityksen siitä, mikä on hyvä kryptovaluutta lompakko ja millaisia ​​niitä yleensä löydät markkinoilta.

Mutta ongelma on siinä, että niitä on niin paljon käytettävissä, että tavallinen käyttäjä yleensä yleensä hämmentyy ennen ostoksen tekemistä tai palveluun rekisteröitymistä, minkä seurauksena se tekee usein väärän päätöksen. Ainoa tapa ratkaista ongelma on viemällä aika tarkastella erilaisia ​​saatavilla olevia lompakoita ja verrata toistensa tarjoamia ainutlaatuisia ominaisuuksia. Tarkastele tarkasti heidän teknisiä tietojaan ja tee sitten tietoinen päätös valita budjettisi ja tarpeisiisi parhaiten sopiva lompakko.

Kryptovaluutan lompakot: välttämättömyys

Koska kryptovaluuttojen verkkotunnus sai suuren suosion ja ilmiömäisen vastauksen kaikkialla maailmassa, olemme pystyneet kehittämään nämä erikoistuneet e-lompakot, jotka toimivat vain salausvaluutoissa ja tarjoavat yleensä paljon turvallisemman, helpomman ja nopeamman tavan tallentaa , lähettää tai vastaanottaa salakolikoita.

Itse asiassa tällaisten lompakoiden tarve syntyi Bitcoinin menestyksestä, joka osoittautui merkittäväksi pelinvaihtajaksi finanssialalla. Heti kun se palasi voittoisaan markkinoille niin korkeilla valuuttakursseilla, kehittäjät ympäri maailmaa pyrkivät luomaan nopeita ja helppoja ratkaisuja ongelmiin, joita usein kohtaavat Bitcoin-tallennuksessa ja -hakussa..

Nämä ponnistelut johtivat Bitcoin-e-lompakon luomiseen, jota muokattiin edelleen ja muutettiin siten, että se pystyi nyt tallentamaan jopa muita kryptovaluuttoja yksi kerrallaan..

Kategoriat: Kuuma & Kylmä

Nyt ennen kuin olet innoissaan ja astut ulos saadaksesi itsellesi kryptovaluutta-lompakon, sinun on tiedettävä muutama asia. Ensinnäkin huomaat, että kryptovaluutta-lompakoita on saatavana kahdessa muodossa. Ne voivat olla joko ohjelmistotyyppisiä tai laitteistolaatuisia.

Ohjelmistolompakoiden osalta ne ovat olemassa vain ohjelmina, eikä lompakon fyysistä toteutusta koskaan luovuteta sinulle. Sinulle annetaan yleensä käyttäjänimi ja salasana, joiden avulla voit kirjautua tilillesi ja käyttää kaikkia kolikoitasi.

Sinulla on lisäksi mahdollisuus lähettää kolikkosi toiselle vastaavalle tilille, vastaanottaa lisää kolikoita tai yksinkertaisesti suorittaa tapahtumia nykyisellä kolikkosaldollasi. Näiden palvelujen koko laajuus riippuu tietysti suurimmaksi osaksi valitsemastasi lompakosta, koska nykyään markkinoilla on useita.

Toisaalta laitteistolompakot ovat fyysisiä laitteita, jotka ovat turvallisempia kuin ohjelmistolompakot ja joiden katsotaan yleensä olevan parempia kuin ohjelmistolompakot. Tämän takana on oikeastaan ​​useita syitä. Ensinnäkin laitteistolompakot antavat sinulle täydellisen immuniteetin tietokoneviruksille ja haittaohjelmahyökkäyksille, joille ohjelmistolompakot ovat yleensä alttiita. Lisäksi niiden katsotaan olevan paljon interaktiivisempia kuin ohjelmistolompakot.

Luokat: Laitteisto & Ohjelmisto

Nyt olemme pääsemässä toiseen perustavanlaatuiseen, mutta kriittiseen luokitukseen, kun on kyse salausvaluutan lompakoista, nimittäin kuumista lompakoista ja kylmistä lompakoista. Tärkein ero on siinä, ovatko nämä lompakot yhteydessä Internetiin. Vaikka kuumilla lompakoilla on jatkuva verkkoyhteys, kylmissä lompakoissa ei ole tällaista ominaisuutta.

Vaikka kuumia lompakoita pidetään yleensä paljon vähemmän turvallisina kuin kylmiä lompakoita, kylmät lompakot lunastavat itsensä käyttäjäystävällisyyden ja helppokäyttöisyyden suhteen. Syy siihen, miksi kuumia lompakoita pidetään suojaamattomina, on se, että Internet sattuu olemaan mahdollisten virushyökkäysten ja turvallisuusrikkomusten polttopaikka, kun taas todellinen maailman holvi tai tallelokero, kuten kylmien lompakoiden käyttöönotto, tekee niistä täysin helppoja käyttää ja käyttää.

Käyttökohteen mukaan kuumia lompakoita suositaan yleensä lyhytaikaisille sijoituksille ja omistuksille, kuten päivittäisissä liiketoimissa. Kylmät lompakot puolestaan ​​sopivat paremmin pitkäaikaiseen säilytykseen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner