Wall of Coins Review – Hur de sticker ut

Om du har till och med det minsta intresset för att övervaka potentiella finansiella investeringssystem eller till och med har en allmän vana att hålla dig uppdaterad med alla aktuella förfaranden i världen, finns det inte en enda chans att du kanske har missat det härliga och plötsliga popularitet upplevd av Bitcoins.

Allmänt betraktad som en kryptovaluta, började Bitcoin först vinka tillbaka redan 2009, när den lanserades som ett sätt att förenkla onlinetransaktioner och utsågs som den allmänt accepterade valutan som alla är på väg att revolutionera hur online-transaktioner fungerar.

Tyvärr levde det inte riktigt upp till all hype och ganska snart, bleknade till anonymitet. Men historien om Bitcoins var ännu inte över. Nästan ett decennium senare gjorde Bitcoins en spektakulär avkastning. Medan de smygande klättrade på valutastegen, nästan obemärkt av den allmänna befolkningen, slog de 2017 alla rekord när de nådde ett rekordhögt värde på 19 783,06 dollar..

När investerare blev galna och vissa individer som hade turen att ha investerat i valutan redan 2009-10 fann enorma skäl att fira, såg världen vilken enastående kraft Bitcoins hade visat sig vara.

I denna Wall of Coins recension kommer vi att gräva djupare in i vad Wall of Coins är och hur de sticker ut, men först en genomgång!

Wall of Coins Review: A Briefing

wallofcoins granskningMed ökningen av Bitcoins makt har behovet av effektiva plattformar också ökat som gör det möjligt för användare från hela världen att handla i Bitcoins och faktiskt använda dem för att genomföra transaktioner. Naturligtvis verkar ett antal sådana plattformar och applikationer ha dykt upp, och en av dem är Wall of Coins.

Wall of Coins är en växlingstjänst som endast riktar sig till Bitcoins och tillåter sina kunder att köpa och sälja kryptovalutan genom att ansluta dem direkt till motparten. Kanalerna som används av Wall of Coins har utropats för att vara säkra och pålitliga till fullo, medan själva tjänsten är bekväm och enkel att använda.

Några av de främsta funktionerna i Wall of Coins som den har marknadsfört sig på är en nollprocent transaktionsavgift, webb-API och slutligen det faktum att de har fryslagringsreserver för att lagra dina mynt.

Det spelar ingen roll om du är en erfaren köpare av kryptovalutor eller bara ska göra ditt första köp. Wall of Coins tillgodoser alla. Om du verkligen är en erfaren köpare, kommer du att upptäcka att du har många alternativ att utforska från och ett antal betalningsalternativ för att driva dina transaktioner.

För de som är helt nya i hela processen har Wall of Coins faktiskt något bra i butiken. De har ett SMS-system som är helt unikt i sig och guidar första gången köparen genom allt som krävs för att göra ett köp och ger också användbara rekommendationer som du kan följa för att få bästa service och produkt för dina pengar. Detta är precis anledningen till att Wall of Coins råkar vara ett utmärkt val för första gången köpare som vill spendera sina pengar på Bitcoins.

Vad du ska leta efter

För det första, innan vi ens börjar ge dig en djupgående analys av vad Wall of Coins handlar om och hur den lyckas göra vad den gör, finns det ett stort behov av att förstå vad det är som gör en vanlig gammal växlingstjänst till en av topplinjen och kraftfulla men förenklade verktyg som alla verkar prata om. I grund och botten måste vi förstå vad som gör en utmärkt tjänst för utbyte av kryptovaluta.

Till att börja med, som med alla bra tjänster, är användarvänlighet ett måste. När allt kommer omkring, vilken nytta är en tjänst med alla de senaste funktionerna och vilka galna funktioner man kan tänka på om det inte ens låter kunderna komma åt dem utan mycket krångel?

För det andra måste man kunna välja mellan ett stort utbud av betalningsmetoder för en bra utbyte av kryptovaluta. Inte alla är bekväma med att göra betalningar med ett kreditkort eller direkta kontoöverföringar till exempel. Såvida de inte har ett bra utbud av betalningsalternativ förblir en god del av deras konsumentbas missnöjd.

Dessutom måste en bra växlingstjänst ha en överkomlig betalningsplan, det vill säga de måste erbjuda rimliga priser på alla typer av betalningsalternativ och kryptovalutor. Slutligen kan du inte prata om en bra service utan att nämna behovet av ett fantastiskt kundtjänstteam. Såvida inte kundernas klagomål behandlas tidigast, finns det ingen anledning för dem att fortsätta komma tillbaka till den berörda portalen.

Betalningar och inköp

Wall of Coins är ganska flexibel i den bemärkelsen att det ger säljaren fullständig frihet att acceptera vilken betalningsform som helst. Å andra sidan måste köpare konsultera den tillgängliga orderboken för att kontrollera om deras föredragna betalningsform är acceptabel för säljaren.

Det som gör Wall of Coins bra är att det ger säljaren ett varierat utbud av betalningsalternativ att välja mellan. De kan antingen acceptera betalningar i kontantdepositioner eller kräva kredit- eller bankkortbetalningar. Även direkt kontoöverföring är ett alternativ. När betalningssättet väl har fastställts av säljaren måste köparen tillgodose detta och göra betalningen endast enligt vad som anges av säljaren.

Statistiskt sett föredrar säljare i allmänhet en enkel kontantdeposition, vilket också verkar vara den mest föredragna betalningsmetoden för köpare. Dessa kontanta insättningar innebär att köparen fysiskt måste gå till banken och göra en insättning för det överenskomna beloppet på säljarens konto.

När säljaren får beloppet på sitt konto måste de gå tillbaka till portalen och bekräfta att betalningen är slutförd. När bekräftelsen har mottagits krediteras det nödvändiga antalet Bitcoins på köparens konto.

Där det står

Om du jämför Wall of Coins med andra populära utbytestjänster på marknaden, kommer du att upptäcka att det faktiskt går ganska bra på ett antal domäner. Medan andra växlingstjänster som BitQuick och LibertyX tar ut en avgift på 2% respektive 1,5-8% för varje börs som görs med deras tjänster, debiterar Wall of Coins dig bara 1% avgift på någon av dina transaktioner.

En annan fantastisk funktion som gör Wall of Coins till ett utmärkt val är det faktum att inga ID-nummer krävs för att göra transaktioner medan de flesta andra ledande växlingstjänster kräver att deras kunder tillhandahåller ett ID. Medan BitQuick och LibertyX inte låter dig göra transaktioner utan ID kan LocalBitcoins också kräva att du tillhandahåller ID i vissa fall. Men just den här funktionen gör Wall of Coins till ett mottagligt mål för bedrägerier och gör det till en idealisk plattform för att utföra olagliga transaktioner.

När det gäller räckvidden för tjänsten är den för närvarande igång i totalt 12 länder, varav några är bland annat USA, Storbritannien, Australien, Brasilien, Tyskland, Mexiko och Polen. Jämför detta med andra populära börser, finner du att även om LocalBitcoins är tillgängliga över hela världen och utökar stöd till nästan alla andra länder, så är BitQuick och LibertyX endast tillgängliga och fungerar inom ramen för USA..

Förstå gränser och skydda din integritet

Wall of Coins sätter officiellt ingen gräns för hur mycket pengar du kan spendera på Bitcoin-transaktioner. Du kan köpa dem för så högt du vill eller så lite som du vill. Och ändå är fångsten här att för att du ska investera enormt och göra stora inköp måste säljaren först gå med på att göra en stor försäljning, vilket i allmänhet inte händer på plattformen.

Så på ett sätt är köpare begränsade av de alternativ som säljarna lägger till dem. Om det finns ett erbjudande från en säljare om det belopp de ser fram emot att köpa det, kommer de att kunna göra köpet. Annars måste de helt enkelt vänta på att rätt erbjudande kommer med.

Sekretess verkar vara ganska högklassigt på Wall of Coins, för allt du behöver för att göra en transaktion är ett telefonnummer. Även om andra utbytestjänster kan be om mer intima detaljer som en kopia av ditt ID, dina kontaktuppgifter och mer, följer inte Wall of Coins den policyn.

De behöver inte ens uttryckligen din adress, utan bara be om det eftersom de behöver leta efter angränsande banker. I stället för att ge dem tillgång till din plats kan du till och med välja att helt enkelt mata in postnummer för ditt område manuellt för att minimera risken för informationsintrång eller intrång i din integritet.

Skyndsamhet

Hastigheten med vilken transaktioner fungerar på Wall of Coins lämnar inget att klaga på. Transaktionerna är nästan omedelbara och så snart betalningen görs av köparen tar det i genomsnitt högst 15 minuter för mynten att återspegla på deras konto.

Befogenheten att bekräfta köparens betalning ligger dock hos säljaren, varför vissa transaktioner kan kräva längre tidsperioder för slutförandet. Som förklarats tidigare släpper Wall of Coins endast det tillämpliga antalet mynt till köparens konto när de är säkra på att betalningen har gjorts i sin helhet och mottagits av säljaren.

Och det enda sättet för dem att veta detta är om säljaren själva bekräftar den betalning som köparen gjort på portalen.

Genomskinlighet

Oavsett hur bra en tjänst eller produkt, en kund kommer fortfarande att tveka att spendera pengar på den om de inte är medvetna om det företag som säljer produkten eller till och med personerna bakom företaget. Det är just anledningen till att stora varumärken tjänar mer pengar än mindre eftersom de är mer medvetna och kan identifiera sig mer med de stora namnen på marknaden..

När det gäller Wall of Coins har denna speciella fråga aldrig varit ett problem eftersom de har varit ganska transparenta i sina tjänster och aldrig försökt hålla information från sina kunder. I själva verket nämns mycket av informationen om tjänsten, tillsammans med ägarnas namn och kontaktuppgifter på webbplatsen så att alla kan läsa och gå igenom dem..

Lösa problem

Alla dessa funktioner som beskrivs ovan skulle innebära ingenting om Wall of Coins inte hade ett tillfredsställande kundserviceteam för att säkerhetskopiera allt. Lyckligtvis gör de det.

För att tillfredsställa frågor, acceptera feedback eller för någon annan allmän hjälp är alla kunder i tjänsten fritt att ringa till sitt avgiftsfria nummer eller till och med kontakta dem via en livechattruta som alltid är tillgänglig på själva webbplatsen.

Dessutom lovar en unik och omfattande SMS-tjänst att vägleda nya köpare om hur man gör inköp så snart de registrerar sig på webbplatsen.

Domen

Om Bitcoins fortsätter att bli framträdande kommer också sådana utbytestjänster och transaktionsplattformar att göra. Och det är inte bara Bitcoins som snabbt vinner helt nya nivåer av stardom, världen av kryptovalutor ser generellt ut att expandera och vidga sina horisonter.

Med framgången med att Bitcoins fungerar som en katalysator har ett antal andra kryptovalutor börjat fånga allmänhetens uppmärksamhet på ett fantastiskt sätt. Och eftersom var och en av dem strävar efter att få mer framträdande än den andra, är det en sak som säkert bara blir större och större behovet av en sådan Wall of Coins Review.

Även om det kan bli förvirrande för en genomsnittlig investerare att besluta om en bra service från överflödet av tillgängliga alternativ, har Wall of Coins verkligen visat sig vara ett värdigt alternativ och en bra lösning för dem som letar efter en omfattande men bekväm plattform för deras kryptovalutahandel.

Nybörjare och erfarna handlare kan vederbörligen registrera sig för tjänsten och helt enkelt låta tjänsten själv vägleda dig när du tittar på dina intäkter flera.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner