Zignaly Review – Ένα νέο εμπορικό κέντρο Crypto Trading;

Η αγορά κρυπτονομισμάτων σημείωσε άνοδο λόγω της ξαφνικής αύξησης των τιμών το 2017. Αυτό προκάλεσε μεγάλο αριθμό ανθρώπων να επενδύσουν σε κρυπτογραφικές αγορές. Αλλά η έλλειψη ευαισθητοποίησης στην αγορά είχε ως αποτέλεσμα τεράστιες απώλειες για αυτούς τους ανθρώπους.

Καθώς οι αγορές κρυπτογράφησης υπόκεινται σε υψηλό βαθμό μεταβλητότητας, είναι αδύνατο να αξιοποιηθεί πλήρως η αλλαγή στις τιμές της αγοράς χωρίς να είστε στα δάχτυλά σας 24 × 7. Εδώ είναι χρήσιμα τα bots συναλλαγών. Μόλις δημιουργήσετε μια στρατηγική για το bot συναλλαγών σας, θα εκτελεί συναλλαγές για λογαριασμό σας.

Τα αυτοματοποιημένα bots διαπραγμάτευσης βοηθούν τους ανθρώπους να εξαγάγουν τεράστια οφέλη από την αστάθεια της αγοράς αυξάνοντας τη συχνότητα των συναλλαγών. Ένα τέτοιο bot συναλλαγών είναι το Zignaly. Ας εξερευνήσουμε τις διάφορες πτυχές του Zignaly και να κατανοήσουμε τους διάφορους τρόπους με τους οποίους μπορεί να βοηθήσει τους εμπόρους.

ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ZIGNALY!

Zignaly: Πώς λειτουργεί?

Το Zignaly είναι ένα αυτοματοποιημένο bot συναλλαγών κρυπτογράφησης που κυκλοφόρησε πρόσφατα και βρίσκεται επί του παρόντος στη φάση beta των δοκιμών του. Παίρνει τα δεδομένα του από εξωτερικούς παρόχους σημάτων, οι οποίοι επιτρέπουν στους χρήστες να πραγματοποιούν αυτόματες συναλλαγές. Λειτουργεί σε συνδυασμό με παρόχους σημάτων όπως το TradingView που μπορούν να συνδεθούν και να χρησιμοποιηθούν για τη λήψη δεικτών διαπραγμάτευσης. Εκτός από το TradingView, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ένα τερματικό συναλλαγών που αναπτύχθηκε εσωτερικά για τον καθορισμό της στρατηγικής συναλλαγών σας.

Εάν θέλετε να ξεκινήσετε τις συναλλαγές με τη Zignaly, πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό παρέχοντας βασικές λεπτομέρειες όπως όνομα, αναγνωριστικό email και κωδικό πρόσβασης. Μετά την εγγραφή του λογαριασμού σας, θα σας ζητηθεί να επιλέξετε μια ανταλλαγή της επιλογής σας μέσω σύνδεσης API. Προς το παρόν, μόνο η ανταλλαγή Binance υποστηρίζεται από την πλατφόρμα. Ωστόσο, η ομάδα πίσω από τη Zignaly ανακοίνωσε ότι σύντομα θα προσθέσει και άλλες ανταλλαγές όπως η Bittrex.

Αφού επιλέξετε την ανταλλαγή σας, πρέπει να επιλέξετε τις προτιμήσεις σας. Αυτές οι προτιμήσεις περιλαμβάνουν την επιλογή του βασικού νομίσματός σας, την απόκλιση τιμής αγοράς, τη διακοπή απώλειας, τη διακοπή στο τέλος, τον ελάχιστο όγκο, τις μέγιστες ταυτόχρονες θέσεις και ούτω καθεξής που είναι απαραίτητα για να κάνετε τις ζωντανές συναλλαγές μια εμπλουτισμένη εμπειρία για εσάς.

Επί του παρόντος, υπάρχουν 21 πάροχοι σημάτων που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως δείκτες διαπραγμάτευσης στο Zignaly και νέοι πάροχοι θα προστεθούν τις επόμενες ημέρες. Μερικά από αυτά τα σήματα είναι δωρεάν, ενώ άλλα πληρώνονται.

Χαρακτηριστικά του Zignaly

1) Διεπαφή που βασίζεται σε σύννεφο

Το Zignaly διαθέτει μια διεπαφή που βασίζεται εξ ολοκλήρου σε σύννεφο. Αυτό καθιστά όλη την εμπειρία σας χωρίς προβλήματα. Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα, μπορείτε εύκολα να ενημερώσετε το λογισμικό από οπουδήποτε οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Προσθέτει πολλά στον παράγοντα ευκολίας, καθώς μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στον λογαριασμό σας από οποιαδήποτε πλατφόρμα, είτε πρόκειται για φορητές συσκευές είτε για επιτραπέζιους υπολογιστές. Τυχόν αλλαγές που κάνετε ενημερώνονται στο cloud και αντικατοπτρίζονται σε ολόκληρη.

2) Κρυπτο-σήματα

Το Zignaly αποκτά εξέχουσα θέση κυρίως λόγω της απρόσκοπτης αλληλεπίδρασης με πλατφόρμες που παρέχουν σήματα κρυπτογράφησης. Αυτό το χαρακτηριστικό είναι πολύ βολικό για άτομα που δεν μπορούν να παρακολουθούν την αγορά λόγω άλλων δεσμεύσεων, αλλά έχουν την τάση να επενδύσουν. Οι πλατφόρμες που παρέχουν σήματα αναλύουν τις συνθήκες της αγοράς και σας ενημερώνουν ότι οι συνθήκες είναι ευνοϊκές για τη μεγιστοποίηση των κερδών σας.

3) Τρέχουσα απώλεια απώλειας

Κάθε έμπορος γνωρίζει πόσο χρήσιμη είναι αυτή η στρατηγική συναλλαγών. Ωστόσο, οι περισσότερες ανταλλαγές κρυπτογράφησης δεν προσφέρουν αυτήν τη δυνατότητα. Χάρη στους προγραμματιστές, το trailing stop loss μπορεί εύκολα να χρησιμοποιηθεί στο Zignaly.


Είναι βασικά μια εμπορική στρατηγική που σας βοηθά να μεγιστοποιήσετε τα κέρδη σας και να ελαχιστοποιήσετε τις απώλειές σας. Όταν η τιμή ενός νομίσματος πηγαίνει, το αγοράζει το ακολουθεί μέχρι που υπάρχει αντιστροφή των τιμών. Μόλις οι τιμές αρχίσουν να πέφτουν μετά την αντιστροφή, αρχίζει να πουλάει τα altcoins σας. Αυτό διασφαλίζει ότι απολαμβάνετε το ανάποδο χωρίς να αντιμετωπίζετε απώλειες στο μειονέκτημα του cryptomarket.  

4) Χωρίς όριο στις συναλλαγές

Ως επενδυτής, εάν χρησιμοποιείτε ανταλλαγή κρυπτογράφησης στο Zignaly, μπορείτε να ανταλλάξετε οποιοδήποτε ζεύγος νομισμάτων που είναι διαθέσιμο στην πλατφόρμα ανταλλαγής.

5) TradingView

Κάθε σήμα διαπραγμάτευσης στο Zignaly πραγματοποιείται μέσω του TradingView, το οποίο είναι ένα από τα χαρακτηριστικά που το ξεχωρίζει από τους ανταγωνιστές του. Το TradingView είναι ένα bot συναλλαγών που σας επιτρέπει να στέλνετε τα δικά σας σήματα συναλλαγών χρησιμοποιώντας αυτόματους δείκτες. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τις προτάσεις που παρέχονται από το Cryptocurrency Signal Finder για να λάβετε δείκτες συναλλαγών.

Δομή τιμολόγησης του Zignaly

Αυτήν τη στιγμή, που βρίσκεται στη λειτουργία beta των δοκιμών του, χρεώνει μια ελάχιστη τιμή 9 $ ανά μήνα. Ωστόσο, απομένει να δούμε αν η τιμή θα παραμείνει η ίδια ή θα αυξηθεί όταν προστίθενται νέες δυνατότητες. Μερικοί άνθρωποι έχουν προβλέψει ότι η τιμή μπορεί να αυξηθεί μόλις τα προηγμένα χαρακτηριστικά γίνουν λειτουργικά, αλλά αυτό μπορεί να είναι αντίθετο με τους ισχυρισμούς της ομάδας πίσω από το Zignaly.

Τιμές Zignaly

Η εταιρεία ισχυρίζεται ότι θα «παγώσει» τις τιμές στα 9 $ το μήνα για άτομα που το αγοράζουν στα αρχικά στάδια της υιοθέτησής του. Αυτό μπορεί να είναι πολύ καλό, εάν ψάχνετε για ένα crypto bot και συμμετέχετε νωρίς καθώς βρίσκονται σε εξέλιξη διάφορες νέες δυνατότητες.

Μερικές από τις διαθέσιμες δυνατότητες για τα μέλη είναι η υποστήριξη για απεριόριστες ανταλλαγές, απεριόριστος αριθμός ζευγών νομισμάτων, η επιλογή για λήψη απεριόριστων θέσεων και υποστήριξη προτεραιότητας. Υπάρχουν μερικές προηγμένες λειτουργίες όπως Trailing Stop Loss, Autoclose, DCA ReBuy και ούτω καθεξής που είναι αποκλειστικά προσβάσιμα στα premium μέλη.

ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ZIGNALY!

Zignaly Review: Η ετυμηγορία

Το Zignaly προσφέρει ένα εξαιρετικό περιβάλλον συναλλαγών για τους χρήστες του. Η πλατφόρμα είναι αρκετά φιλική προς το χρήστη και ο σχεδιασμός της διεπαφής προσδίδει μια κομψή εμφάνιση σε αυτήν. Έχει επίσης καλές δυνατότητες ασφαλείας καθώς δεν παρέχει κανένα δικαίωμα υπαναχώρησης στη Zignaly.

Όλες οι συναλλαγές που κάνετε και τα ψηφιακά σας στοιχεία αντικατοπτρίζονται στην πλατφόρμα ανταλλαγής. Η ασφάλεια ενισχύεται περαιτέρω από το γεγονός ότι βασίζεται σε σύννεφο. Τα σήματα λειτουργούν αρκετά σωστά καθώς έχετε ισχυρούς παρόχους σημάτων όπως Mining Hamster Signals, Crypto Quality Signals και ούτω καθεξής.

Το μόνο μειονέκτημα για τη χρήση του Zignaly είναι ότι βρίσκεται επί του παρόντος στη φάση beta των δοκιμών του που περιορίζει τη λειτουργικότητά του και το αφήνει ευάλωτο σε πιθανές δυσλειτουργίες. Ωστόσο, με προγραμματισμένες πολλές περισσότερες δυνατότητες, η πλατφόρμα θα δει περαιτέρω βελτιώσεις μόνο καθώς η αύξηση των χρηστών στην πλατφόρμα έχει σημειώσει μέση αύξηση 70% ανά μήνα. Μόνο τον Δεκέμβριο του 2018, είχε όγκο συναλλαγών άνω των 2 εκατομμυρίων δολαρίων. Αν ψάχνετε για ένα bot συναλλαγών σε προσιτές τιμές, το Zignaly μπορεί να είναι αυτό για εσάς.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map