9 Bedste Crypto & Bitcoin News Aggregators i 2021

Mens snesevis af cryptocurrency-websteder analyserer digitale valutaer. Vi er her for at give dig en omfattende, men detaljeret gennemgang af de bedste kryptonyhedsaggregatorer, der er tilgængelige på markedet lige nu. Krypto-nyhedsaggregatorer samlet webindhold relateret til krypto danner forskellige platforme såsom blogs, online aviser og populære krypto nye websteder til nem visning.

I denne artikel vil vi tale om nogle af de bedste bitcoin-aggregatorer fra 2021. Listen er samlet ud fra den samlede hastighed, nytte, pålidelighed og mest af alt nyhedens ægthed. Lad dig grave i sagen for at udforske indholdet.

Crypto News Aggregation Sites List

1. Coinddit

Coinddit er en anden populær aggregator. Platformen er ganske imponerende og nem at bruge på grund af sin brugervenlige grænseflade. Hjemmesiden er temaet sort sort, hvilket gør det mere tiltalende for de besøgende.

På hjemmesiden vil du se en tabel, der viser dig de nyeste prisgrafer for forskellige kryptovalutaer. Graferne viser en detaljeret gennemgang af hver krypto på en måde, der er i stand til og elegant. De digitale valutaer ændrer deres position automatisk på bordet baseret på ændringer i deres volumen og pris hver 24. time.

Der er et separat afsnit på hjemmesiden, der viser de mest populære nyheder fra kryptoverdenen. Der kaldes denne funktion Nyhedskilder, der nævner de websteder, som du ofte bruger. Aggregatoren henter automatisk nyheder fra dette websted og viser dig baseret på din interesse.

Ønsker at udvinde bitcoin ved hjælp af cloud mining-websteder? her er vores guide til de bedste cloud mining-sider i 2021.

Du kan også optjene gratis kryptokurver ved at udføre enkle opgaver hver dag. Du skal bare følge dem på forskellige sociale medieplatforme for at deltage.

2. Coinspectator

Coinspectator er i øjeblikket en af ​​de bedste kryptokurrency nyhedsaggregatorer, du kan finde på nettet. Platformen dækker næsten alt relateret til krypto på dets feed.

Du kan finde alt lige fra de seneste nyheder eller aktuelle begivenheder i kryptoverdenen til artikler om alt, hvad der er eksternt forbundet med krypto. Det henter sine oplysninger fra andre top-kryptovaluta-websteder.

Webstedet har et separat afsnit, hvor Coinspectator kun viser lister over de højeste sytten mønter, der afhænger af markedsværdi, og hvor meget de er populære på kryptomarkedet i øjeblikket. Hjemmesiden giver dig også indsigt i de kommende projekter, der lanceres i fremtiden.


Til alle investorer og handlende, der ønsker sig opdateret, kan abonnere på nyhedsbreve, hvor du dagligt kan modtage en opdateret liste over hvad der sker på markedet direkte i din indbakke

3. CryptoPanic

Når vi taler om de bedste kryptoaggregatorer, vil CryptoPanic uden tvivl gøre det til en liste. Deres hovedfokus er at bringe forskellige medieressourcer og nyhedsressourcer op.

Nyhederne rangeres også efter det øjeblik, de frigives, selvom deres sociale mediesektion fremhæver videoer fra influencerne fra YouTube.

Mens sådanne funktioner tilbyder en meget overfyldt oplevelse, men jo flere mennesker ser nyhederne og udtrykker deres følelse, jo flere nyheder bliver autentiske. Du kan også lave din portefølje til at sortere nyhederne og tilpasse dit feed efter dine likes og antipatier.

4. CoinLib

Det er det perfekte valg, hvis du er en langt mere dedikeret investor i kryptohandel og ønsker eksponering for analyseværktøjer, herunder diagrammer og grafer.

Ud over rapportering leverer platformen fremragende illustrationer og diagrammer til dem, der ikke ønsker at læse lange artikler. Du kan også se ændringerne i priserne på alle digitale valutaer i realtid.

Hjemmesiden er meget brugervenlig, og brugergrænsefladen er meget enkel at bruge og behagelig at se på. Selvom grænsefladen er enkel, er CoinLib mere populær med sine porteføljestyringsværktøjer. Du kan opbygge din portefølje baseret på din interesse for mønter og kan forbinde mindst 8 live-børser for at holde styr. Aggregatoren har også en appversion tilgængelig for brugere i playbutikken.

5. CryptoControl.io

Udseendet og grænsefladen på denne aggregator ligner meget CryptoPanic. Det er en to i en nyhedsaggregator, der samler sociale medier og nyheder.

Platformen tilbyder en fantastisk funktion til sine brugere. Det giver dig mulighed for at vælge en mønt, som du er mere interesseret i, og resten af ​​det bullish arbejde er alt sammen i disse aggregators hånd.

Hjemmesiden samler alle fund, artikler og opdaterede nyheder fra forskellige sociale medieplatforme og websteder og laver derefter et tilpasset feed til dig baseret på din valgte interesse. Er det ikke fantastisk? I øjeblikket er Google, Twitter og Reddit de vigtigste tilgængelige sociale medieplatforme til denne fantastiske funktion.

De går mod at skabe porteføljestyringssystemer ligesom CoinLib for at give brugerne mulighed for at oprette forbindelse til flere børser og anvendte handelsværktøjer. Webstedet tilbyder også en mobilapp med en betalt plan til premiumversionen.

6. CoinNA

Når vi taler om CoinNA, er det en af ​​de bedste aggregatorer i 2020. Det er en anden almindelig, men alligevel populær aggregator, der kategoriserer data i topnyheder og historier.

De har en separat dedikeret undervisningsdel, hvilket også gør denne platform til et meget pædagogisk forum. Du kan kontrollere, hvilken slags nyheder du søger ved hjælp af et søgemaskineværktøj. De giver også en detaljeret oversigt over de ting, der er relateret til krypto, og udsender også rapporter landsdækkende om forskellige kryptoer.

De opdaterer regelmæssigt deres nyhedsfeed. Hver gang et nyt indlæg kommer, indtager det automatisk positionen for gamle nyheder ved at trække de gamle nyheder til bunden af ​​feedet. Hjemmesiden indeholder også filtre, der kan hjælpe læseren med at læse baseret på hans / hendes likes og interesser.

Webstedet har også en dedikeret sektion til den førende kryptobørs og tegnebog Coinbase. Sidst men ikke mindst tilbyder webstedet et bredere udvalg af indledende mønttilbud og de startups, der lancerer deres tjenester eller har lanceret.

7. CryptoGoat

CryptoGoat er klassificeret som en fremragende kilde til en bred vifte af nyheder og artikler relateret til Cryptocurrency af mange kryptoentusiaster.

Selvom webstedets overordnede udseende og grænseflade er meget simpelt og et sted uinspirerende, er det indhold, som platformen leverer til sine brugere, meget kreativt og informativt på samme tid.

Hvad der får CryptoGoat til at stå i alle andre aggregatorer, er mængden af ​​nyhedsrelaterede funktioner, som platformen leverer, og det der gør aggregatoren tiltalende. Et af nøgleaspekterne ved CryptoGoat er, at det filtrerer alle falske nyheder ud og doser, der ikke viser de indlæg på dit feed, der er markeret som sponsoreret med en høj grad af effektivitet.

Ægtheden af ​​nyheder er virkelig, fordi aggregatorerne indsamler det fra en af ​​de populære nyhedskæder i kryptoindustrien, dvs. Coindesk, Cointelegram osv..

8. Ccowl

Ccowl kan forkortes som Crypto Coin Owl er et andet veldesignet crypto aggregator-websted, der er tilgængeligt på markedet lige nu..

Det er praktisk ved muligheden for, at det nemt navigerer brugeren fra krypten nyhedsfeed til afsnittet priser uden stress. Platformen henter sine nyheder fra et af de bedste nyhedswebsteder som Coindesk, NewsBTC og Bitcoin.com.

Hovedfokus for denne platform er at dække adfærd fra forskellige og store kryptovalutaer. Selvom aggregatoren kun viser de 3 bedste bullish og bearish kryptoer på sin hjemmeside. Grænsefladen på platformen er meget brugervenlig og det store plus for de handlende, der er interesseret i porteføljeinvesteringer.

Det har også en funktion kaldet rangalarm, hvor den automatisk sender dig en advarsel, når kryptoen ændrer sin rang. For at hente forsyningerne og de aktuelle satser for alle mønter bruger kryptoaggregaterne den mest autentiske CoinMarketCap.

9. Cryptopys

Cryptopys er en enestående ressource til at samle kryptorelaterede nyheder i realtid fra over 100 pålidelige brancheressourcer. Hvad får disse aggregatorer til at skille sig ud fra alle andre, idet den understøtter, at denne app leverer over 18 udenlandske builds på sprog.

Platformen arbejder på begrebet anbefalinger fra offentligheden for at fremvise indholdet baseret på offentlig interesse. Det gør også aggregator på grund af dets voksende ressourceværktøj. Webstedets overordnede design er meget simpelt, men alligevel elegant og let tilgængeligt. Brugerne kan nemt overvåge deres respektive kryptoaktiver med en enkelt knap.

Med en enkelt knap betyder det, at indholdet er meget let at få adgang til, og at der ikke er nogen kompleks proces for at få adgang til dets indhold. De langsigtede medlemmer af denne aggregator har adgang til at markere nyhederne bullish, bearish eller FUD.

Konklusion

Kryptomarkedet tjener helt sikkert sin bro. I dag er markedet fyldt med fantastiske krypto-nyhedsaggregatorer, der opfordrer vores læser til at vælge at foretage bedre investeringer, der kan gavne dem i fremtiden. Desuden hjælper alle aggregatorer også brugeren med at identificere og analysere kryptomarkedet på en mere effektiv og strømlinet måde. Vi er overbevist om, at denne liste helt sikkert vil hjælpe dig med at starte et sted.

Vil du føje noget til dette indlæg. Hvilke kryptoaggregatorer har du prøvet endnu? Hvordan er din oplevelse. Vi ville være glade for at høre historien fra din side. Fortæl os det i kommentarfeltet nedenfor.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map