Hur man köper Ethereum med kredit- / bankkort

Med uppgången i värdena på kryptovalutor 2017 har många valutor dykt upp som de högst rankade kryptokurvorna på grund av den enorma ökningen av värdena och snabb tillväxt i kundernas databaser. Ethereum (ETH) är också en av de kryptovalutor som bevittnat en stor värdeökning. Siffrorna visar att det har registrerat en värdeökning på 4000% under 2017. Detta hjälpte den att rankas bland de tre bästa kryptovalutorna som används över hela världen. Kryptovalutan utvecklades 2015 och har blivit en av de mest omsatta kryptovalutorna över hela världen idag.

Detta ökande värde på kryptovalutan har lockat många investerare att investera i denna symbol. Dessa investerare vill köpa token ganska lätt med färre avgifter. De vill också kunna köpa, sälja och handla kryptovalutan påväg. Tidigare fanns det inte många plattformar för att erbjuda ett användarvänligt gränssnitt och accepterade endast köp av kryptovalutor. Det tog längre tid att ta emot pengar till dina konton på grund av gamla och slitna metoder. Nu har möjligheten att köpa kryptovalutor via kreditkort lättat handeln mycket. Följande är plattformarna som låter dig köpa ETH genom att använda dina kreditkort.

 1. Changelly Super snabb
 2. Coinbase Mest populär
 3. Coinmama Populär

Innan vi börjar:

Du behöver en Ethereum-plånbok innan du köper Ethereum.

Om du inte har en plånbok ännu kan du lära dig att få en kryptovaluta-plånbok nu.

Vi väntar på dig här &# 128521;

1-Changelly

changelly granska kryptovaluta

När du tänker på köper Ethereum med kreditkort, det finns inget bättre kryptoutbyte än Changelly. Detta beror på att det tar mycket lite avgift att köpa ETH med kreditkort. Dessutom är registreringsprocessen och användargränssnittet för utbytet ganska enkelt. Changelly är ett tjeckiskt baserat kryptobörs som grundades 2015. Sedan dess växer kunddatabasen för börsen med konstant hastighet. En av de största anledningarna till denna snabba tillväxt i kundernas databas är den kurs som erbjuds av börsen för alla typer av transaktioner. Utbytet har mer än 2M registrerade användare

Inget annat börs över hela världen kan tävla Changelly om du vill köpa ethereum med ett kreditkort. Börsen ger möjlighet att omedelbart köpa via kreditkort. När du väl har ställt in din betalningsmetod med ett kreditkort kan du köpa valfritt eterum efter en viss tid. Detta innebär att människor som bor i många delar av världen kan köpa eterum med kreditkort genom att betala i olika valutor. Börsen är också högst rankad eftersom den stöder mer än 140 tokens. Det tar 0,25% avgifter för alla transaktioner. 

En sak värt att nämna om det här utbytet är att det fungerar genom automatiska robotar som är ytterligare kopplade till topprankade plattformar. Följande är för- och nackdelar med att köpa eterum genom detta utbyte.

LÄS Decentraliserad Exchange Uniswap Nears sin nästa fem miljoner UNI Airdrop

FÖRDELAR

 • Verksamhet i stor skala med stora kunders databaser.
 • Stöder mer än 35 valutor och 140 kryptotoken.
 • Det erbjuder konkurrenskraftiga växelkurser.
 • Det gör det möjligt att köpa, sälja och handla.
 • Enkelt och lättanvänt användargränssnitt.
 • Det ger möjlighet att köpa med kredit- / betalkort.
 • Ha partnerskap med stora och ansedda företag som Jaxx, Poloniex, etc..
 • Fondöverföringshastigheten är ganska snabb.

NACKDELAR


 • Tar högre avgifter för direktköp av kryptovalutor genom fiatvalutor.

Läs också: Steg för steg guide för att köpa kryptovaluta med Changelly

changelly mynt köp

2-Coinbase

myntbaserad kryptovaluta

Om du bor i Europa eller Amerika och vill investera i ethereum, Coinbase bör vara din preferens. Detta beror på att börsen ger de lägsta priserna i Europa och Amerika. Denna kryptobörs grundades i San Francisco, USA 2012. Under en period av 6 år har webbplatsen lockat många kunder genom att erbjuda bonusar. Börsen har utökat sin verksamhet i mer än 32 länder över hela världen. Det tillåter också att köpa, sälja och handla eter med fiatvalutor.

Nyligen har börsen också tillhandahållit anläggningen för köpa kryptovalutor via kreditkort. Om du vill köpa ethereum med ett kreditkort genom det här utbytet måste du betala en fast transaktionsavgift på 3,99%. Börsen föredras av investerare på grund av hög likviditet. Följande är för- och nackdelar med att köpa eterum genom detta kryptoutbyte.

FÖRDELAR

 • Det ger maximala köpgränser.
 • Det erbjuder också bonusar vid köp till ett värde av $ 100.
 • Har enorma kunders databaser.
 • Har mycket högre likviditet.
 • Stöder många kryptor och fiatvalutor.
 • Ha ett enkelt och attraktivt användargränssnitt.
 • Accepterar betalningar med olika metoder.
 • Tar minimiavgift för att köpa eterum via kreditkort.

LÄS Ryssland förbereder sig för att förbjuda Crypto som betalningsmedel – Rapportera

NACKDELAR

 • Spårar överföring och utgifter.
 • Att köpa eterum med betalning via bankkonton tar mycket tid.

Läs också: Steg för steg-guide för att köpa kryptovaluta med Coinabase

komma igång krypto

3-Coinmama

köp bitcoin coinmama

Coinmama är det allmänt använda kryptobörsen över hela världen. Detta israelbaserade kryptobörs verkar i nästan alla länder i världen. Den har en databas med mer än 2 000 000 kunder. Om du vill köpa ett stort antal ethereum-tokens, bör du använda detta utbyte eftersom det ger högre inköpsgränser än alla andra kryptobörser i världen. Användarna kan köpa eterum till ett värde av 5000 dollar genom detta utbyte. På grund av sidoperationer över hela världen accepterar börsen också ett stort antal lokala valutor för att köpa eterum.

Här är en sak som är mycket viktig att nämna att du inte kan köpa ethereum-poletter till ett värde av mer än $ 20 000 på en månad. Det tar lite högre avgift på 6% för alla typer av transaktioner. Kundernas databas över börsen växer snabbt på grund av verksamhet över hela världen. Följande är för- och nackdelar med detta kryptoutbyte.

FÖRDELAR

 • Mycket vackert och användarvänligt gränssnitt.
 • Driver ett företag i nästan alla länder i världen utom några få.
 • Accepterar betalningar i många lokala valutor.
 • Erbjuder att köpa eterum via kreditkort.
 • Det ger högre köpgränser än alla andra börser.
 • Det erbjuder många säkerhetsfunktioner.

NACKDELAR

 • Tar högre transaktionsavgifter.
 • Det stöder inte anläggningen för försäljning av kryptovaluta.

Läs också: Steg för steg-guide för att köpa kryptovaluta med Coinmama

komma igång mynt

Slutsats

Sammanfattningsvis kan vi säga att alla dessa kryptobörser är högst rankade och ger olika faciliteter för investerarna. Alla dessa erbjuder bra 24/7 kundsupport i händelse av problem. Likviditeten i dessa börser är högre än andra små börser. Dessa stöder också många kryptovalutor och accepterar betalningar i olika fiatvalutor.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map