Sådan køber du Ethereum ved hjælp af kredit- / betalingskort

Med boom i værdier af kryptokurver i 2017 er mange valutaer opstået som de bedst kendte kryptokurver på grund af den enorme stigning i værdierne og hurtig vækst i kundernes databaser. Ethereum (ETH) er også en af ​​de kryptokurver, der oplevede en stor stigning i værdien. Tallene viser, at det har registreret en stigning på 4000% i værdi i 2017. Dette hjalp det med at høre til blandt de tre bedste kryptokurver, der blev brugt over hele verden. Kryptovaluta blev udviklet i 2015 og er blevet en af ​​de mest handlede kryptokurver i hele verden i dag.

Denne stigende værdi af kryptokurrency har tiltrukket mange investorer til at investere i dette token. Disse investorer vil købe token ganske let med færre gebyrer. De vil også være i stand til det købe, sælge og handle med kryptokurrency på vejen. Tidligere var der ikke mange platforme, der kunne tilbyde en brugervenlig grænseflade og accepterede kun køb af kryptokurver. Det tog længere tid at modtage penge på dine konti på grund af gamle og nedslidte metoder. Nu har faciliteten til at købe kryptovalutaer via kreditkort lettet handlen meget. Følgende er de platforme, der giver dig mulighed for at købe ETH ved hjælp af dine kreditkort.

 1. Changelly Super hurtig
 2. Coinbase Mest populære
 3. Coinmama Populær

Før vi starter:

Du har brug for en Ethereum-tegnebog, før du køber Ethereum.

Hvis du endnu ikke har en tegnebog, skal du lære at få en kryptovaluta-tegnebog nu.

Vi venter på dig her &# 128521;

1-Changelly

changelly gennemgå kryptokurrency

Når du tænker på købe Ethereum med et kreditkort, der er ingen bedre kryptoudveksling end Changelly. Dette er fordi det kræver meget lidt gebyr for at købe ETH med kreditkort. Desuden er registreringsprocessen og brugergrænsefladen til udvekslingen ret let. Changelly er en tjekkisk baseret kryptobørs, der blev etableret i 2015. Siden da vokser børsens kundedatabase med konstant hastighed. En af de største årsager til denne hurtige vækst i kundernes database er den kurs, der gives af børsen for alle typer transaktioner. Denne udveksling har mere end 2M registrerede brugere

Ingen anden børs over hele verden kan konkurrere med Changelly, hvis du vil købe ethereum med et kreditkort. Børsen giver mulighed for øjeblikkelig køb via kreditkort. Når du har indstillet din betalingsmetode via et kreditkort, kan du købe ethvert værd af ethereum efter et bestemt tidspunkt. Dette betyder, at folk, der bor i mange dele af verden, kan købe ethereum via kreditkort ved at betale i forskellige valutaer. Børsen er også bedst bedømt, fordi den understøtter mere end 140 tokens. Det tager 0,25% gebyrer på alle transaktioner. 

En ting værd at nævne ved denne udveksling er, at den fungerer gennem automatiske robotter, der yderligere er forbundet med topbedømte platforme. Følgende er fordele og ulemper ved at købe ethereum gennem denne udveksling.

LÆS Decentral Exchange Uniswap Nears sin næste fem millioner UNI Airdrop

PROS

 • Drift af forretning i stor skala med store kunders databaser.
 • Understøtter mere end 35 valutaer og 140 kryptotokener.
 • Det tilbyder konkurrencedygtige valutakurser.
 • Det giver mulighed for køb, salg og handel.
 • Enkel og brugervenlig brugergrænseflade.
 • Det giver mulighed for at købe med kredit- / betalingskort.
 • Har partnerskaber med store og ansete virksomheder som Jaxx, Poloniex osv.
 • Fondoverførselshastigheden er ret hurtig.

ULEMPER

 • Tager højere gebyrer for direkte køb af kryptokurver gennem fiat-valutaer.

Læs også: Trin for trin vejledning til køb af kryptovaluta ved hjælp af Changelly

changelly mønt køb

2-Coinbase

Coinbase kryptovaluta

Hvis du bor i Europa eller Amerika og ønsker at investere i ethereum, Coinbase skal være din præference. Dette skyldes, at børsen giver de laveste kurser i hele Europa og Amerika. Denne kryptobørs blev grundlagt i San Francisco, USA i 2012. I en periode på 6 år har webstedet tiltrukket mange kunder ved at tilbyde bonusser. Børsen har udvidet sin forretning i mere end 32 lande over hele verden. Det tillader også køb, salg og handel med etherum med fiat-valutaer.

For nylig har børsen også givet mulighed for køb af kryptokurver via kreditkort. Hvis du vil købe ethereum med et kreditkort gennem denne udveksling, skal du betale et fast transaktionsgebyr på 3,99%. Børsen foretrækkes af investorer på grund af høj likviditet. Følgende er fordele og ulemper ved at købe ethereum gennem denne kryptobørs.

PROS

 • Det giver de maksimale købsgrænser.
 • Det tilbyder også bonusser ved køb til en værdi af $ 100.
 • Har store kunders databaser.
 • Har meget højere likviditet.
 • Understøtter mange kryptoer og fiat-valutaer.
 • Har en enkel og attraktiv brugergrænseflade.
 • Accepterer betalinger via forskellige metoder.
 • Tager minimumsgebyr for at købe ethereum via kreditkort.

LÆS Rusland forbereder sig på at forbyde Crypto som betalingsmiddel – Rapport

ULEMPER

 • Sporer pengeoverførsel og -udgifter.
 • At købe ethereum med betaling via bankkonti tager meget tid.

Læs også: Trin for trin vejledning til køb af kryptovaluta ved hjælp af Coinabase

kom i gang krypto

3-Coinmama

køb bitcoin coinmama

Coinmama er den udbredte kryptobørs over hele verden. Denne israelsk baserede kryptobørs fungerer i næsten alle lande i verden. Den har en database med mere end 2.000.000 kunder. Hvis du vil købe et stort antal ethereum-tokens, skal du bruge denne udveksling, fordi den giver højere indkøbsgrænser end alle andre kryptobørser i verden. Brugerne kan købe ethereum til en værdi af $ 5000 gennem denne udveksling. På grund af sideaktiviteter over hele verden accepterer børsen også et stort antal lokale valutaer til køb af ethereum.

Her er en ting meget vigtig at nævne, at du ikke kan købe ethereum-tokens til en værdi af mere end $ 20.000 om en måned. Det tager et lidt højere gebyr på 6% på alle former for transaktioner. Kundens database over børsen vokser hurtigt på grund af operationer overalt i verden. Følgende er fordele og ulemper ved denne kryptobørs.

PROS

 • Meget smuk og brugervenlig grænseflade.
 • Driver en virksomhed i næsten alle verdens lande undtagen nogle få.
 • Accepterer betalinger i mange lokale valutaer.
 • Tilbyder at købe ethereum via kreditkort.
 • Det giver højere købsgrænser end alle andre børser.
 • Det tilbyder mange sikkerhedsfunktioner.

ULEMPER

 • Tager højere transaktionsgebyrer.
 • Det understøtter ikke faciliteten til salg af kryptokurrency.

Læs også: Trin for trin guide til køb af kryptovaluta ved hjælp af Coinmama

kom i gang mønter

Konklusion

For at opsummere kan vi sige, at alle disse kryptobørs er topbedømte og giver forskellige faciliteter til investorerne. Alle disse tilbyder god 24/7 kundesupport i tilfælde af problemer. Disse børsers likviditet er højere end andre mindre børser. Disse understøtter også mange kryptokurver og accepterer betalinger i forskellige fiat-valutaer.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner