Forudsigelse af stjernepris 2021-2025 | XLM $ 5 mulig?

Da det kun er begyndelsen på året 2021, er det også det perfekte tidspunkt at lave fremskrivninger. Så i dag præsenterer vi jer Stellar lumen prisforudsigelse.

Når vi ser nøjagtigt på kryptomarkedet, er en faktor, der straks dukker op for os, indtrykket af, at kryptomarkedet slet ikke går dårligt, men snarere gør det ret imponerende..

De to tilsyneladende fakta, der bekræfter denne opfattelse, er: For det første stiger alle kryptokurver på top ti-listen (efter markedsværdi) med undtagelse af XRP, hvis værdi er ved at blive udtømt, da den bliver ramt af en SEC-retssag, og den anden er udførelsen af bitcoin, som har set en vækst på ca. 60% i løbet af de sidste tre uger.

Det generelle markedsmiljø og Bitcoin-ydeevne er altid de vigtigste faktorer, mens man foretager analysen af ​​enhver Altcoin inklusive Stellar. Men før vi springer ind i Stellar’s prisanalyse, lad os først undersøge, hvad altko handler om.

Hvad er Stellar?

Fantastisk er et open source-netværk, hvilket i det væsentlige betyder, at enhver Steller-bruger kan få adgang til sine systemer og påvirke funktionen. Det accepterer alle slags penge, ingen privilegier og understøtter folk til at oprette, sende og handle med alle slags valutaer.

Steller som alle de andre berømte kryptokurver kører på tværs af et decentraliseret netværk, bygget på en blockchain, der holder netværket synkroniseret. Stellar Blockchain øger netværkets effektivitet, reducerer omkostningerne, sparer tid og gør det også muligt for netværket at udføre grænseoverskridende transaktioner tilstrækkeligt. Skønt det i sin natur meget ligner Bitcoin og Ethereums praktisk talt, er det meget forskelligt fra dem, da det portrætterer sig selv i det væsentlige som en betaling og ikke som en kryptokurrency..

Tidligere fungerede den på protokol 13, men den 23. november opgraderede Stellar-udviklingsfonden netværket, og nu fungerer Stellar på protokol 15, som er relativt mere passende og effektiv.

Stellar er også berømt for sin unikke konsensusprotokol, som er den første af sin art. Stjernekonsensusprotokollen er den første praktiske implementering af FBA (Federated Byzantine Network) protokol idealiseret af professor David Mazieres i 2015.

En ting mere, der gør Stellar unik blandt sine jævnaldrende, er dens vision om at forbedre og revolutionere kryptomarkedet. leje finansielt system. Med andre ord er det her at støtte det eksisterende finansielle system og ikke at udfordre det. Grundlæggende er det designet til at bygge bro mellem de forskellige finansielle institutter, og dets primære mål er at skabe et synkroniseret miljø for alle former for finansielle netværk.

Stellar XLM Kort historie

Jed McCaleb er sindet bag innovationen fra Stellar. han er en af ​​de største bidragydere til kryptomarkedet, det marked, vi ser i dag, skylder Jed ham masser. Han er også medstifter af Ripple, og på den negative side er han den samme mand, der opfandt den berygtede kryptobørs Mt. Gox (som på et tidspunkt var den største kryptobørs i verden og havde mere end 70% af Bitcoin), der blev erklæret konkurs af Tokyo District Court i april 2014.

Jed McCaleb samarbejdede med advokaten Joyce Kim og lancerede Stellar i 2014. Senere samarbejdede Stellar med Stripe CEO Patrick Collison, og de fandt sammen Stjernefundament, en non-profit organisation, der understøtter udviklingen og vedtagelsen af ​​Stellar Lumens betalingsnetværk. Oprindeligt understøttede Stripe også Stellar ved at investere 3 millioner dollars i frøfinansiering.

Stellars XLM i modsætning til Bitcoin eller Ethereum og kan ikke udvindes, og hverken kan tildeles efter protokollen. Det faste antal Stellar XLM’er blev produceret, da det for første gang gik live.

Oprindeligt blev der produceret 100 milliarder XLM’er, og antallet var planlagt til at stige med 1% hvert år, men senere stemte Stellar-samfundet for at begrænse XLM-forsyningen med 50% i oktober 2019, hvilket resulterer i, at vi nu har 50 milliarder XLM’er, Ud af hvilke 20 milliarder handles, købes og bruges af Stellar-brugerne og resterende 30 milliarder ejes af Stellar-stiftelsen til at støtte og fremme Stellar-adoption som et betalingsnetværk.

  1. Cardano-prisforudsigelse 2021-2025 | Opnår ADA nogensinde $ 10?
  2. Dogecoin-prisforudsigelse 2021-2025 | Kan DOGE nogensinde ramme $ 1?

Stellar (XLM) Prishistorik hele tiden

I årevis efter lanceringen opnåede Stellar aldrig rigtig nogen væsentlige fødder, men i december 2017. Den overgik prisniveauet på $ 0,10 i den første uge af december. Derefter krydsede de i de første par dage af januar 2018 prisniveauet på $ 0,50 og i samme uge , Nåede Stellar hele tiden højden på $ 0,93 (på det tidspunkt ramte det også toppen på BTC / XLM handelspar og nåede 6.300 satoshis-mindste enhed af BTC).

Men det undlod at opretholde dette prisniveau længe, ​​da det inden for de næste tre uger mistede ca. 70% af sin værdi, og i flere måneder fortsatte Stellar med at snuble på de forskellige prisniveauer, og i midten af ​​december 2018 faldt prisen ned til mindre end $ 0,10 prisniveau og fortsatte med en gennemsnitspris på ca. $ 0,07 i flere måneder indtil halen fra november 2020 og fra da af havde Stellar handlet til et gennemsnitligt prisniveau på $ 0,15.

Den igangværende måned januar 2021 viser sig at være en ekstremt lukrativ måned for Stellar, da dens værdi er steget med cirka 60% i de sidste par dage, netop i dag har Stellar også ramt de 2 år høje på $ 0,41, denne nylige prisstigning har endnu en gang placeret Stellar på top 10-listen over ordets største kryptokurver.

XLM seneste prisforhøjelse

Forudsigelse af stjernepris

Forudsigelse af stjernepris

Stellar er nu verdens 9. største kryptokurrency, en af ​​de mest effektive mønter blandt sine jævnaldrende, og er vokset med mere end 160% i løbet af den sidste uge med en markedsværdi på $ 7.533.322.623.

Lad os nu se, hvad berømte prognosebureauer har forudsagt om det?

Stellar Price Prediction by LongForecast

Prognosebureau, Long Prognose har foretaget den mest omfattende forudsigelse af forhandlerens pris Deres forudsigelser er lavere side sammenlignet med den aktuelle markedssituation.

Stellar XLM-prisforudsigelse 2021

I henhold til de fremskrivninger, der er foretaget af Longforecast Agency, vil Stellar handle et sted mellem $ 0,26 – $ 0,32 i april 2021, i løbet af august 2021, vil det handle omkring $ 0,35 – $ 0,45, og i løbet af december 2021 handler Stellar et sted mellem $ 0,45 – $ 0,50.

Stellar XLM-prisforudsigelse for 2022-2023

De forudsiger stjernernes ophold på et sted mellem $ 0,60 – $ 0,70 i løbet af 2022. Imidlertid vil dens værdi falde en smule ned i august 2022, da Stellar forventes at handle mellem $ 0,50 – $ 0,55 i mellemtiden, og i slutningen af ​​året ville der ikke være nogen betydelig ændring i dens værdi, og mønten vil fortsætte med at handle mellem $ 0,60 – $ 0,70. I første kvartal af 2023 forventes Stellar at være mellem $ 0,72 til $ 0,80 og vil blive vurderet et sted mellem $ 1 – $ 1,50 ved årets udgang.

Forudsigelse af stjernepris 2024-2025

Stellar (XLM) forudsigelse på 5 år, form nu, synes groft, da Cryptos er flygtige, og vi kan ikke træffe nogen bestemt beslutning om vil de reagere i de næste minutter. Men XLM burde have startet inden udgangen af ​​2025. Prisen vil være omkring $ 3. Det betyder, at den aktuelle pris er steget med mere end 600 procent.

Stellar Price Prediction af Captianaltcoin

Selvom de projicerer en kortsigtet stigning i værdien af ​​Steller i løbet af året 2021, da de antyder, at den vil handle under $ 0,50 i løbet af året.

Ifølge de fremskrivninger, de har foretaget, kan Altcoin Stellar helt sikkert være en ting i betragtning af det stabile markedsmiljø, der kan få det til muligvis at krydse prisniveauet på $ 5 i løbet af de næste 5 år.

Stellar Price Prediction 2025 af Møntkontakt

Ifølge Coinswitch vil Stellar handle omkring $ 0,77 i år 2021 og vil helt sikkert nå $ 5 inden 2025.

Stellar Price Prediction 2025 af Cryptoground

Cryptogroud projicerer Stellar til at nå omkring $ 0,74 inden år 2025. RippleCoinNews-holdet er uenig i denne prisforudsigelse.

Forudsigelse af stjernepris 2021

Forudsigelse af stjernepris 2021

Vores Stellar (XLM) prisforudsigelse

Efter at have overvejet alle de faktorer, der er involveret i Stellar-prisvariation, fremsætter vi følgende forudsigelser om XLM:

I løbet af året 2021 vil dens værdi forblive noget mellem $ 0,30 – $ 0,50, i år 2022 kan det gå på hovedet og forventes at handle mellem $ 0,45 – $ 0,65 og fortsætte sin vækst, det kan sandsynligvis krydse $ 1 og kan handles mellem $ 1 – $ 1,40 i år 2023.

Yderligere i løbet af året 2024 fortsætter Stellar sin rejse mod $ 2, og i mellemtiden vil den forblive et sted mellem $ 1,45 – $ 1,70, og hvis alt går glat, og skepsis til markedet over for kryptokurrency fortsætter med at udtømme, vil den ende med at krydse værdien af ​​$ 2 som det slutter året 2025.

Konklusion

Stjerner med sit enorme potentiale kan gå op hurtigt efter hinanden. I betragtning af markedet forbliver miljøet stabilt, og Bitcoin fortsætter med at udføre glat, hvilket bestemt påvirker alle de voksende altcoins. Desuden, hvis Stellar fortsatte med at arbejde i den rigtige retning, er det ikke usandsynligt, at det bliver en af ​​de fem bedste mønter på det digitale marked og når $ 5 langt tidligt end forventet.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner