Hur man använder Blockfolio: fullständig handledning, installation, installation

Om du har hört lite om människor som har lyckats tjäna en hel del pengar på kryptohandel kan du ha bestämt dig för att prova det själv. Men efter att ha undersökt och läst kryptovalutaguider fick du veta att det finns tusentals av digitala mynt där ute och handlar över hundratals olika börser med olika valutakurser på var och en. Ser du detta har du säkert tänkt ”Hur kan någon hålla reda på allt detta?”. En Google-sökning ledde dig till en app och du undrar nu hur du använder Blockfolio. Läs den här korta Blockfolio-guiden för att ta reda på det.

Vad är Blockfolio?

Innan vi förklarar hur du använder Blockfolio, låt oss kort kommentera precis vad det är. Blockfält är en kryptoportföljspårare. Portföljspårning är inte nytt eller exklusivt för kryptohandel. Aktiemäklare har alltid övervakat sina aktier för att lära sig hur de beter sig och göra vinster från det gamla ”köp lågt och sälj högt” axiom. Kryptovalutor beter sig på ungefär samma sätt och så kom kryptoportföljspårare till. De är programvaruapplikationer som låter dig övervaka priserna på kryptotoken så att du kan bestämma när du ska köpa eller sälja.

Hur fungerar Blockfolio?

Blockfolio fungerar genom att samla in och visa information. En del av denna information samlas in av själva appen. Den spårar ständigt priser på över 8000 mynt över många börser och visar priserna för de mynt som är relevanta för dig. Den andra informationen tillhandahålls av dig. Om du till exempel skulle köpa några Ripple (XRP) tokens med Bitcoin (BTC), skulle du ange informationen om denna transaktion (köpta belopp, pris, avgifter etc.). Detta skulle göra det möjligt för appen att visas om just det här köpet gör eller förlorar dina pengar på lång sikt.

Är Blockfolio säkert?

Blockfolio låter dig länka det till dina kryptoutbyteskonton så att information om dina affärer kan synkroniseras direkt till appen. Vissa människor kan ha några tvivel om att bevilja denna typ av tillstånd till Blockfolio av säkerhetsskäl. Men det finns verkligen inget att frukta.

Först och främst är det helt frivilligt att länka dina byteskonton. Du kan spåra dina token perfekt utan att ge åtkomst till börserna, men det innebär att man anger all transaktionsinformation manuellt. För det andra, appen faktiskt krav växlingslänken sker genom skrivskyddade nycklar så att appen inte har tillgång till affärer eller uttag. För det tredje lagras alla nycklar på din enhet och inte på Blockfoles servrar. Slutligen kräver Blockfolio ingen personlig information om sina användare.

Med andra ord, att använda Blockfolio är helt anonymt och säkert.

Det enda potentiella säkerhetsproblemet är att någon kan få tag på din telefon och kolla hur mycket din portfölj är värd. Du kan förhindra detta genom att aktivera lösenordslås. Om du gör det väljer du ett fyrsiffrigt lösenord som måste anges varje gång du öppnar appen.

Är Blockfolio den enda kryptofoliospåraren där ute?

Absolut inte. Det finns några Blockfolio-alternativ tillgängliga. Några av de större namnen i detta avseende är Delta, CoinTracking, Crypto Compare och Hodler. Alla är bra alternativ för att övervaka din kryptoportfölj. Vissa av dem kräver dock att man köper proversioner för att låsa upp alla deras funktioner. Blockfolio är helt gratis att ladda ner och använda med alla dess funktioner, balanserad med ett trevligt användargränssnitt och användarvänlighet. Både iOS- och Android-versionerna är mycket väl värderade av användarna.

Låt oss nu gå vidare till den aktuella Blockfolio-självstudien

Hur man använder Blockfolio

Steg 1: Installera appen

Blockfolio är tillgänglig för både iOS (version 9.1 eller senare) och Android (5.0 eller senare) och kan laddas ner gratis från både Apple App Store och Google Play. Efter att ha klickat på “Installera” och accepterat nödvändiga behörigheter kommer Blockfolio att ladda ner och installera på några minuter, beroende på din internetanslutning.

När installationen är klar öppnar du appen och du ser välkomstskärmen. Svep för att läsa introduktionsskärmarna och tryck sedan på för att börja använda Blockfolio. Du kommer att se din första startskärm, där Bitcoin och Ethereum redan är synliga.

hur man använder blockfolio

Om du trycker på de tre punkterna längst upp till höger visas en meny där du kan komma åt inställningsskärmen och några andra alternativ. Två användbara alternativ som är tillgängliga direkt kan du växla om du vill att dina innehav ska visas i procent eller om du helt vill dölja dina saldon.

blockfolio nedladdning

Steg 2: Lägg till dina mynt

Nu är det dags att börja lägga till de mynt du håller eller vill spåra. Processen är mycket enkel. Tryck först på “+” -knappen längst ner. Detta kommer att visa en skärm där du kan lägga till mynt eller länkbyten. Eftersom Blockfolio kan spåra över 8000 olika mynt är det inte det mest praktiska alternativet att bläddra genom listan. Använd sökfältet och skriv in namnet eller koden för det mynt du vill lägga till. I det här exemplet vill jag lägga till EOS.

lägga till dina mynt i blockfolio

När symbolen som du vill övervaka visas i listan, tryck på den och tryck sedan på “Watch” -knappen som visas.

Det är allt! Du lade till ditt första mynt i din portfölj. Upprepa stegen ovan för varje mynt du vill spåra och de läggs till på din startskärm.

Steg 3: Länka en Exchange

Som jag nämnde ovan är det här steget inte nödvändigt, men det kan förbättra din portföljspårningsupplevelse och är helt säker. Om du länkar ditt konto kan Blockfolio inte handlas eller ta ut pengar från dina börsplånböcker. Den här länken låter bara appen läsa och visa din transaktionshistorik.

För att länka ditt växlingskonto, tryck på “+” ikonen längst ner precis som du gjorde när du lade till mynt. Några av de bästa börserna, som Binance, Bitfinex, Bittrex och Coinbase är synliga direkt, men det finns fler alternativ. Tryck på “se alla” för en fullständig lista.

Låt oss anta att du vill länka ditt Bitfinex-konto. Klicka på ikonen så kommer du till rätt skärm.

bitfinex-konto

Observera att du måste ange både en API-nyckel och en API-hemlig nyckel för att skapa länken. Du måste skapa dessa nycklar på Bitfinex webbplats. När du har skapat dem kan du skriva in dem manuellt eller knacka på QR-kodikonen för att skanna dem till Blockfolio. Observera att dessa nycklar måste vara inställd på skrivskyddad.

När dina nycklar finns i appen trycker du på “Lägg till anslutning”. Om appen upptäcker att dina API-nycklar inte är skrivskyddade kommer du att påminnas om detta och du måste fixa dina nyckelbehörigheter på din börs webbplats. Om allt checkar ut kommer din länk att skapas.

Steg 4: Registrera en transaktion

Nu när du har lagt till alla dina mynt och länkat dina börser, låt oss se hur du lägger till en transaktion. Antag att du sålde 4,3 EOS-tokens för att köpa lite ETH på Poloniex.

På din startskärm hittar du EOS i din portfölj och trycker på knappen “Lägg till” bredvid den. Nu kommer du att se en skärm där du kan välja börsen där du köpte, handelspar, token-pris och andra detaljer. När du har fyllt i allt trycker du på knappen “Spara transaktion”. Efter att du har sparat kommer dina innehav att uppdateras.

Andra funktioner

Blockfolio kan ge mycket värdefull information för handlare. Med hjälp av knapparna längst ner kan du se marknadsinformation och få uppdateringar från två typer av källor. Knappen “Nyheter” visar information från flera webbplatser som specialiserat sig på kryptohandel och du kan till och med anpassa vilka källor du föredrar. “Signal” visar information om de tokens du följer, tillhandahållna av tokens skapare själva. Slutligen kan du programmera Blockfolio så att du får en varning när dina tokens pris går över eller under gränserna du själv ställer in. Du kan till exempel programmera Blockfolio för att meddela dig när priset på Bitcoin stiger över 12 000 USD eller faller under 8 000 USD.

Se även: Bästa sättet att ta ut Bitcoin

Sammanfattningsvis…

Med tusentals mynt spridda bland hundratals börser kan kryptovalutahandel erbjuda otaliga möjligheter att tjäna lite pengar. Men övervakning av tokenpriser och handelsmöjligheter kan visa sig skrämmande. Crypto-portföljspårare låter dig hålla koll på din handelsinformation när du är på språng och varna dig för potentiella erbjudanden. Om du går in i kryptohandel är en portföljspårare en nödvändighet. Och Blockfolio får jobbet gjort säkert och effektivt.

Vi hoppas att du tyckte att den här guiden om hur du använder Blockfolio är användbar!

Lämna en kommentar nedan om du har några frågor om att ställa in Blockfolio-appen!

Läs mer: Hur man köper fler altcoins

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner