Hur man köper bitcoins med kontanter på Walmart [2021 uppdaterad]

Bitcoin är en decentraliserad digital valuta som drivs av ett stort, distribuerat nätverk av datorer. Numera har det blivit en integrerad del av människors liv där det kan köpa kaffe eller använda för att köpa produkter från Walmart. Frågan är nu att det är möjligt att köpa Bitcoin på Walmart.

Det brukade vara så att du kunde köpa Bitcoins på affärer, men de dagar är ett avlägset minne. För närvarande kan du få dem i ett urval av platser som säljs på närliggande butiker. Faktum är att du kan få dem på Walmart.

Det kan mycket väl vara en förvirrande cykel om du är ny i spelet. Försök att inte stressa, vi har ryggen. Nedan hittar du steg för steg instruktioner om hur du gör din första transaktion stressfri.

Att köpa bitcoin på en Walmart är kanske inte så enkelt, men det är möjligt. För att Bitcoin ska vara en fiat som ersätter valuta måste människor börja köpa den i butiken snarare än att byta ut den.

I den här artikeln kommer det att visa läsarna hur man köper bitcoin med kontanter och hur deras shoppingmart kan förvandlas till en plats där de enkelt kan köpa Bitcoins

SNABBGUIDE: Hur man köper Bitcoin med kontanter på Walmart 1. Skapa ett konto och logga in på P2P-utbyte på LocalBitcoins

2. När du väl är inne, navigera till alternativet snabbköp.

3. Ändra betalningsmetod till Walmart 2 Walmart.

4. Bläddra igenom säljarlistan och välj en.

5. Godkänn försäljningsvillkoren.

6. Betala kontant på valfritt Walmart-uttag med Walmart 2 Walmart för att överföra betalning till säljaren.

Var och hur kan jag köpa Bitcoins med kontanter?

Hur man köper Bitcoins med kontanter på Walmart

Peer-to-Peer-handelsplatser med Walmart2Walmart penningöverföring

Det första du behöver göra är att hitta en säljare på en av dessa webbplatser, LocalBitcoins, Paxful, eller LocalCryptos, villiga att acceptera en Walmart2Walmart pengaöverföring. Vi rekommenderar LocalBitcoins, Paxful och LocalCryptos eftersom de erbjuder spärrtjänster som ger en rimligt säker plats att köpa och sälja bitcoins.

Med hjälp av dessa tjänster måste du vara på topp med ditt spel och se upp för bedragare. Leta efter användare med gott rykte som också har gjort ett stort antal affärer. Premien för att använda denna tjänst är dyr.

Alla tjänsteanvändare säljer långt över marknadsvärdet, beviljade köpare erbjuder också att sälja långt under marknadsvärdet, så det handlar om att ställa in marknaden.

När du väl har valt en säljare och har förbundit dig till handeln måste du gå till Walmart och göra insättningen eller Walmart2Walmart penningöverföring och vänta, BTC bör släppas på ditt konto strax efter mottagande av betalning.

Walmart fungerar precis som en överföringsagent, och det ansvarar inte för hur du spenderar dina pengar. Ingen av parterna behöver skapa ett konto hos Walmart för att överföra pengar och därmed befriar Walmart från kundansvar om du blir lurad. Walmart kräver inte heller att du registrerar dig som kund och godkänner ett slags kontrakt.

Bitcoin-bankomat och Walmart

Hur man köper Bitcoins med kontanter på Walmart

Bitcoin-bankomater

Antag att du har stora pengar och är villig att lämna huset. Bitcoin-bankomater skulle vara ditt nästa bästa steg, att köpa bitcoin med kontanter. Bitcoin-uttagsautomater finns tillgängliga överallt i USA, och fler dyker upp hela tiden.

Tyvärr behöver du ett statligt ID-kort för din KYC-verifiering och en mobiltelefon för att köpa bitcoin. Du kan alltid välja att använda en förbetald telefon som ytterligare döljer din identitet.

För resten av världen är det mycket enkelt att använda en bitcoin-ATM (BATM). Du kommer behöva; kontanter, en mobiltelefon och kanske en mobilplånbok. Som ett försiktighetsord, se upp för de plånböcker som skrivs ut av BATM: erna. Någon kan enkelt skanna den och stjäla din BTC.

BATM: s platser kan ha installerat CCTV som kan visa pappersplånboken och utsätta dig för potentiella risker.

Du kan också förlora det eller till och med kasta bort det av misstag med andra kvitton. Av denna anledning rekommenderar vi en mobil plånbok. Du kan länka din mobilplånbok som Wasabi plånbok eller Samourai plånbok till en hårdvaruplånbok för extra säkerhet.

Undvik att förvara dina kryptovalutor i en brännande plånbok. Det vore bäst om du alltid hade en hårdvaruplånbok i din säkerhetsmix. Säkerhetsfördelarna överväger långt besväret med att använda dem.

Att använda en bitcoin-bankomat kommer också med en premie, och du kommer att betala högre än spotpriset på BTC. Detta är en rimlig kompromiss för säkerheten eftersom du inte behöver ta itu med en kryptovalutautbyte och är mindre benägna att få smutsiga mynt.

Bitcoin-bankomat på Walmart

Att få bitcoin i Walmart med BATM är ännu inte tillgängligt. Walmart har för närvarande inga fysiska bitcoin-BATM och de placerar inte inlösbara bitcoin-kuponger på sina diskar.

Det betyder att du inte kan köpa bitcoin från Walmart direkt istället, du kan köpa bitcoin på Walmart med deras finansiella enheter. Walmart2Walmart penningöverföringssystem erbjuder ett sätt att ta ut pengar och till bitcoin, som vi har diskuterat tidigare.

Med det snabbt ökande antalet BATM: er finns det en god chans att man dyker upp på Walmart närmast dig.

Walmart presentkort för att köpa Bitcoins

Walmart stöder inte den här typen av transaktioner. Om en användare har lite extra Walmart presentkort kan han hitta någon som har Bitcoins och dela det med användaren. Om de båda är överens och det finns en affär för att byta Walmart-kort med BTC. Det är en vinn-vinn-situation för båda.

Fysiskt möte

Det enda alternativet är att hitta någon som är villig att byta. Att träffa människor du chattar med på nätet i verkligheten är inte en bra idé i allmänhet. Att involvera pengar i ett möte gör det ännu mer osäkert. Även om du skulle träffas på en polisstation eller en trång plats rekommenderar vi fortfarande inte det, men det skulle vara en bra start.

Byta varor mot kontanter

Om du var tvungen att köpa bitcoin med presentkort från Walmart, skulle du först titta på en pantbank för att se vad som förlorar minst värde. Köp dessa saker med presentkort på Walmart och sälj sedan sakerna på pantbanken.

Du skulle då ta intäkterna från försäljningen och använda kontanterna i en bitcoin-bankomat. Du kan också be dina vänner och familj att köpa presentkort från dig och sedan använda en bitcoin-bankomat för att köpa bitcoin.

Även om vi tycker att det är en bra idé att berätta för alla om bitcoin och dess användning, tycker vi inte att det är en bra idé att berätta för personer du äger bitcoin av säkerhetsskäl.

Online Peer-to-Peer

Förutom alla befintliga tjänster kan du nu också använda Walmart presentkort för att köpa bitcoins på Paxful. Paxful gör processen att köpa BTC med Walmart Presentkort mycket enklare. Betala med Walmart presentkort för att ha bitcoin i din Paxful plånbok så snart transaktionen har verifierats.

Du kan antingen köpa från ett av många erbjudanden som anges av leverantörer för att sälja sin BTC med Walmart presentkort eller skapa ditt eget erbjudande om att sälja din bitcoin i Walmart presentkortsaldo. Hos Paxful kan leverantörer ställa in sina egna priser och bestämma sina marginaler. Välj det erbjudande som passar dig bäst när du köper och skapar erbjudanden med bästa chans att konvertera.

Hur man köper Bitcoins med kontanter på Walmart

Hur man köper Bitcoins med förbetalda kort?

Detta beror på det förbetalda kortet, men du kan använda Local Bitcoins, Paxful eller LocalCryptos. Detta skulle vara vår föredragna sekretessmetod. Ett förbetalt kort och en förbetald telefon ger köparen mest anonymitet. Detta beror på beloppet du gör transaktioner med och vilken tjänst du använder.

Om du är intresserad av det bästa sättet att köpa Bitcoin med ett förinstallerat kort, då kommer du gärna att inse att många steg som erkänner Visa och Mastercard erbjuder detta alternativ.

Bitcoin Revolution bekänner sig för att hjälpa normalt med människor att komma in på kryptomarknaden genom ett kryptomekaniserat utbyte.

Förinstallerade kort är inte samma som betalkort, eftersom de inte är kopplade till dina finansiella poster. Med förinstallerade kort kan du köpa varor eller administrationer med kontanter som du staplade på kortet hittills.

Oavsett om denna strategi för att säkra Bitcoins inte är den mest vanliga, finns det ett par administrationer som ger dig möjlighet att köpa mynt med förinstallerade kort.

Hur man köper Bitcoins med kontanter på Walmart

Slutsats

Nu när du vet hur man köper bitcoins med kontanter på Walmart. Nästa fråga är, ska du köpa bitcoin på Walmart? Vi tror inte det, men det betyder inte att detta inte kommer att vara den bästa åtgärden för dig. Att använda de system och verktyg som finns i bitcoin- och kryptovalutaekosystemet kan vara farligt.

Detta behöver dock inte vara din upplevelse om du undersöker och ser hur människor har bluffats, vilka tjänster som erbjuds och om dessa tjänster fungerar med dina riskparametrar.

Du kommer att ha det bra att använda kryptoekosystemet. Allt designades från grunden med säkerhet i åtanke. Anonymitet är också tillgänglig om du vet hur du använder de tillgängliga verktygen. Vi rekommenderar mycket läsning, från och med Mastering Bitcoin. Om det inte är din hastighet kan du läsa The Little Bitcoin Book eller The Bitcoin Standard, som utforskar bitcoins ekonomi.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner