Hur man köper kryptovaluta på Hawaii

Ända sedan kryptovalutautbytet Coinbase avslutade sin verksamhet på Hawaii 2018 har det varit många frågor om vart kryptohandel i staten är på väg. Vissa har till och med undrat om Hawaii bitcoin-lag till och med har gjort kryptovalutahandel olaglig. Om du har undrat hur man köper kryptovaluta på Hawaii, läs vidare.

Är Bitcoin nu olagligt på Hawaii?

Absolut inte. Bitcoin Mining, äga, handla och göra affärer med bitcoin och andra kryptovalutor är fortfarande lagligt på Hawaii. Staten får mycket intäkter från turister som besöker Asien, bland vilka kryptovalutan är ganska utbredd, så det är vettigt för Hawaii att inte förbjuda kryptoanvändning. Det finns till och med flera bitcoin-bankomater installerade. Så nej. Det är inte olagligt på något sätt.

Så vad hände med Coinbase?

Coinbase ansökte om licens för att fungera på Hawaii redan 2014 och började arbeta i staten strax efter. Emellertid har Hawaii-kryptovalutalagar ändrats sedan dess. I slutet av 2017 meddelade Hawaii Division of Financial Institutions att nya regler skulle införas. Enligt dessa regler måste alla digitalvalutaoperatörer (inklusive kryptobörser) ha tillräckligt med reserver för att täcka alla tillgångar som innehas av Hawaii-invånare. Dessa reserver måste vara i likvida medel. Eftersom Hawaii inte betraktar kryptovalutor som likvida tillgångar måste operatörens reserver vara i kontanter.

Från och med nu skulle detta innebära att Coinbase för varje bitcoin som innehas av en bosatt i Hawaii skulle behöva behålla en reserv på 9500 dollar. Om 150.000 invånare (endast 0,1% av statens befolkning) innehar 1 BTC vardera, skulle det innebära att Coinbase skulle tvingas behålla en reserv på drygt 1,4 miljard dollar.

Coinbase uppgav att dessa regler är alldeles för hårda och inte är praktiska för någon typ av valutaoperatörer någonstans i världen och att de inte skulle kunna följa, så de upphörde med sin verksamhet i staten.

Kryptohandeln i Hawaii har inte gjort kryptohandel i staten olaglig. De har just skapat mycket opraktiska villkor för utbyten.

Om du, efter att ha läst informationen ovan, tänker svaret på hur man köper kryptovaluta på Hawaii är ett solidt “du kan inte”, då har du fel. Det är faktiskt ganska enkelt. Men du kommer inte att kunna använda Coinbase. Istället använder vi ett Coinbase-alternativ.

Vilka Coinbase-alternativ finns för Hawaii?

Det finns flera kryptobörser, både USA-baserade och internationella, som Hawaii-invånare kan använda för att köpa kryptovaluta. Kraken, Bitstamp, Gemini och Coinmama är alla tillgängliga. Peer-to-peer-kryptohandelssidor som Localbitcoins.com är också ett alternativ. Slutligen erbjuder vissa e-plånboksleverantörer, som Skrill och Uphold, möjligheten att köpa flera kryptotoken.

Se också: Den bästa kryptovalutan under ett öre som är värt att köpa

Hur man köper Cryptocurrency på Hawaii

Låt oss anta att du vill köpa några Ripple (XRP) tokens. Jag ger dig en steg-för-steg-guide om hur du köper Ripple på Hawaii med Uphold.

1. Skapa och finansiera ditt Uphold-konto:

Uphold är faktiskt en e-plånbokslösning. I detta avseende liknar det PayPal. Men till skillnad från sin mer kända konkurrent stöder Uphold också kryptovalutaoperationer. Det kanske inte är alternativet med de lägsta transaktionsavgifterna, men dess gränssnitt – även om det är ovanligt för en kryptoutbyte – är mycket användarvänligt och erbjuder snabba tillförlitliga transaktioner.

Om du inte har ett Uphold-konto kan du skapa ett gratis klick här. Efter att du har skapat kontot måste du verifiera det för att få ut det mesta av ditt Uphold. Verifiering är enkelt och du behöver bara ange ett foto av ett regeringsutfärdat ID och en selfie.

När du loggar in på ditt konto ser du flera “kort” på instrumentpanelen. Dessa kort är som de olika plånboksadresserna du har på andra börser, så du har ett “Dollar-kort”, ett “Bitcoin-kort”, ett “Ripple-kort” och så vidare.

Hur man köper kryptovaluta på Hawaii

 1. Vårt första steg är att finansiera ditt USD-kort. Klicka på “Lägg till medel”
 2. Det finns fyra alternativ för att lägga till pengar på ditt USD-kort: från ett amerikanskt bankkonto, från ett euro-bankkonto via SEPA, från ett kredit- / betalkort eller med krypto. Klicka på “från amerikanska bankkontot”.

  hawaii bitcoin lag

 3. Fyll i nödvändig information, acceptera villkoren och klicka på “Skapa”. Observera att fältet “Namnge detta konto” är så att du kan välja ett namn som är lätt för dig att identifiera, om du länkar flera bankkonton till ditt upprätthållande konto. Namnet på själva bankkontot måste matcha namnet på ditt konto. När kontot är länkat kan du välja det som ett alternativ när du lägger till pengar på ditt USD-kort. Överföringar tar cirka fem arbetsdagar att slutföra.

  hawaiis kryptokurrencylagar

2. Att köpa kryptovaluta med USD på Uphold

 1. När pengarna finns på ditt kort är det dags att köpa dina Ripple-tokens. Låt oss anta att du vill köpa XRP för 20 dollar. Först måste du också skapa korten för de tokens du vill köpa. För att skapa ditt Ripple-kort, klicka på “Lägg till kort / valuta” från instrumentpanelen. Ge ditt kort ett namn, välj “XRP” i listrutan och klicka sedan på “Skapa”.

  köp krypto med upprätthålla

 2. Gå nu tillbaka till din instrumentpanel, klicka på ditt USD-kort, som tidigare, så kommer du till samma skärm där du länkade ditt konto från. Men nu, istället för att klicka på “Lägg till medel”, klicka på “Skicka till Uphold-kort”. Följande skärm visas:

  myntbas alternativ hawaii

 3. Välj ditt Ripple-kort i listrutan. Ange sedan det belopp du vill köpa (i USD). Du får den aktuella räntan, avgiften och det slutgiltiga beloppet. Om allt är tillfredsställande, klicka på “Bekräfta” så kommer transaktionen att slutföras på några sekunder. grattis! Du har nu köpt din Ripple.

Att gå igenom kryptobörser som Kraken eller hitta en kollega på Localbitcoins.com är också ganska enkla procedurer.

Sammanfattningsvis…

Även om kryptovalutalagar har skapat villkor som vissa kan tycka vara opraktiska eller för begränsande, är kryptohandel fortfarande helt lagligt på Hawaii. Du kanske inte kan använda Coinbase efter att de drog sig ur staten, men det finns flera fina alternativ tillgängliga för dig. E-plånboksleverantörer som Uphold är ett bra ställe att börja på.

Låt oss veta om du har några frågor om att köpa krypto på Hawaii!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner