Hur man köper Siacoin (SC) 2021 [Steg-för-steg-köpguide]

Att säkerhetskopiera dina filer och data i molnet kan vara en livräddare. Oavsett om det beror på att du kan behöva tillgång till en viss fil när du är på språng eller att återställa data efter att din dator tappat upp dig, kan det vara en välsignelse att ha fjärrkopior av information.

Det är därför online-lagringstjänster som bland annat Google Drive, Dropbox och Box blomstrar. Och precis som blockchain-tekniken formar framtiden i många aspekter av våra dagliga liv som utbildning, finans, värdepapper, handel, juridik och andra områden, siktar utvecklare också på att skapa blockchain-tjänster för online-lagring.

Det är här Sia kommer in i bilden; en blockchain-baserad molnlagringstjänst som drivs av Siacoin (SC) -token. Om du redan har hört talas om det och undrar hur du köper Siacoin, läs vidare för en fullständig steg för steg.

SNABBGUIDE: Hur man köper Siacoin

 1. Skapa och logga in på ditt Binance-konto
 2. Gå till Plånböcker – Plånböcker för att få din Binance BTC-adress
 3. Överför medel till Binance
 4. Gå till Binance Markets-sidan
 5. Hitta marknadssidan för SC / BTC-handelsparet
 6. Skriv in hur mycket BTC du vill spendera och klicka på “Köp SC”

Gå till Binance

Var kan man köpa Siacoin – Topp 5-utbyten

Att vara ett relativt litet altcoin (det är för närvarande rankat # 66 av alla kryptovalutor enligt marknadsvärde), det finns inte massor av börser där du kan köpa Siacoin, men det är listat på några av de bästa. Här är en snabb översikt över de fem bästa Siacoin-börserna:

NameDeposit MethodBuy
Binance

binance utbyte

 • Banköverföring (ACH)
 • banköverföring
 • Kryptovaluta
 • Kontokort
 • Elektronisk överföring
Betyg:

Gå till Köp

Kraken

 • Elektronisk överföring av medel
 • Banköverföring (SEPA)
 • Elektronisk överföring
 • Ethana vårdnad
Betyg: 5

Gå till Köp

Bittrex

 • Kreditkort
 • Banköverföring
 • Kryptovaluta
Betyg: 5

Gå till Köp

OKEx

 • Kreditkort
 • Banköverföring
 • Kryptovaluta
 • Alipay
Betyg: 5

Gå till Köp

Poloniex

 • Kryptovaluta
Betyg: 5

Gå till Köp

Alla börserna ovan är bra ställen att köpa Siacoin. Att välja bland dem kan bero på vissa specifika funktioner du vill ha. Om du till exempel ska köpa Siacoin med USD eller konvertera Siacoin till USD, kan du bara se handelsparen Siacoin Bittrex och Siacoin Kraken inklusive USD.

Naturligtvis finns det andra börser där du kan få SC-tokens. För en komplett lista över börser och handelspar kan du kolla in posten från coinmarketcap.com genom att klicka här.

Steg-för-steg-guide om hur man köper Siacoin

Låt oss anta att du vill köpa Siacoin på Binance. Även om Binance accepterar kreditkortsinsättningar inkluderar Siacoin Binance-handelspar inte USD.

Du måste antingen först använda din USD för att köpa en av de tokens som kopplas ihop med Siacoin (BTC, ETH, USDT och BNB) eller använda någon kryptovaluta som du redan äger för att göra ditt köp.

Vi antar att du har lite Bitcoin i en personlig plånbok och vill använda några av dem för att köpa SC.

Steg 1: Skapa ett konto på Binance

Om du redan har ett Binance-konto, gå vidare och hoppa till nästa steg. Om inte, läs vidare.

Gå över till www.binance.com och klicka på den gula “Registrera” -knappen i den översta bannern.

hur man köper siacoin

Fyll i din e-postadress, skriv in ett säkert lösenord, klicka sedan på “Skapa konto” och följ alla steg för att verifiera och aktivera ditt konto. Glöm inte att ställa in tvåfaktorautentisering (2FA) för ökad säkerhet.

Steg 2: Sätt in medel

Nu när du har konfigurerat ditt Binance-konto måste du sätta in de medel du kommer att använda för att köpa Siacoin. För att göra det måste du överföra Bitcoin från din personliga plånbok till din Binance BTC-plånbok.

Logga först in på ditt Binance-konto och klicka på “Plånbok” och sedan på “Plånbok” från det övre bandet.

Denna sida visar din allmänna balans. Med andra ord, det kombinerade värdet av tokens i alla dina plånböcker. Klicka på ”Insättning” från menyn till vänster.

Välj den token du vill sätta in på den här sidan från rullgardinsmenyn. I detta fall Bitcoin. Din Binance BTC-plånboksadress visas till höger. Här kan du kopiera adressen till Urklipp eller visa en QR-kod som du kan skanna.

Gå nu till din plånbok där du har lagrat din Bitcoin och överför önskat belopp till plånbokadressen du fick ovan. Om några minuter, efter att alla nätverksbekräftelser har slutförts, kommer dina tokens att vara i Binance redo att köpas.

Steg 3: Att köpa Siacoin

Nu när din BTC är på Binance måste du gå över till kryptovalutamarknaden. Klicka på “Markets” i det övre bandet.

Eftersom vi köper med Bitcoin klickar du på fliken “BTC-marknader” och skriver sedan SC i sökrutan till höger.

SC / BTC-handelsparet kommer att dyka upp i fönstret. Klicka på den för att gå till handelssidan.

Detta är marknadssidan för handelsparet Siacoin / Bitcoin. Den första delen visar lite prisinformation. Den del du behöver för att göra köpet är längst ner, så rulla ner.

Den högra kolumnen är för att köpa BTC med SC, så vi måste titta på den vänstra kolumnen. Fyll i hur mycket BTC du vill spendera i rutan “Totalt”. I detta exempel 0,0003 BTC. Vi kan se här att vi får 882 SC. När allt är fyllt i klickar du på knappen “Köp SC” för att slutföra processen. Om några minuter kommer dina Siacoin-tokens att finnas i din plånbok.

Bästa plånböcker att hålla Siacoin

Om du ska investera i Siacoin behöver du en plånbok för att lagra dina tokens. Kom ihåg att det inte är en bra idé att lämna din kryptovaluta (Siacoin eller någon annan) på en bytesplånbok under långa perioder. Här är de fem bästa Siacoin-plånböckerna:

NameTypeBuy
Sia UI

Desktop-klient Betyg: 5

Skaffa plånbok

Sia kylförvaring

Desktop-klient Betyg: 5

Skaffa plånbok

Ledger Nano S

Hårdvara Betyg: 5

Skaffa plånbok

Sia Android-plånbok

Mobil (Android) Betyg: 5

Skaffa plånbok

Sia Central Plånbok

Desktop-klient Betyg: 5

Skaffa plånbok

Ledger Nano S är en hårdvaruplånbok som inte bara kan innehålla Siacoin utan över 1300 olika kryptotoken. Det är ett utmärkt alternativ för att hålla dina kryptovalutor säkra.

Om du funderar på att investera mycket i krypto, överväga definitivt att få en hårdvaruplånbok. Sia UI är den officiella plånboken som utvecklats av Sia-teamet.

Sia Cold Storage är ett gränssnitt som genererar plånboksadresser som låter dig hålla Siacoins offline. Du behöver en faktisk plånbok (som Ledger eller Sia UI) för att komma åt dina tokens.

Sia Android-plånbok är inte utvecklad av Sia-teamet men är ett bra alternativ för att hålla och handla i Siacoins.

Mer information om Siacoin [FAQs]

Vad är Siacoin?

I ett nötskal är Siacoin den infödda kryptovalutan som driver Sia blockchain, en decentraliserad, blockchain-baserad plattform för online informationslagring..

Hur fungerar Sia-plattformen?

Sia låter användare köpa och sälja datalagringsutrymme. Traditionella, centraliserade lagringstjänster som Dropbox låter dig lagra filer på deras servrar, och du kan alltid köpa extra utrymme efter behov.

Men dessa servrar tillhör Dropbox, och om de någonsin går uppåt kan du sluta förlora värdefull data. Men du känner Bob? Den killen från jobbet som köpte en dator med en 1 TB hårddisk och bara använder sin dator för att skicka e-post och titta på kattvideor? Han har massor av oanvänd diskutrymme.

Sia skulle låta honom hyra ut det utrymmet till användare som behöver det. Filer skulle delas upp på flera datorer och kodas kryptografiskt, så Bob kan aldrig veta precis vad som lagras på sitt hyrda diskutrymme, mycket mindre tillgång till dessa filer.

Filer skyddas av kryptografiska nycklar som bara du har, så dina filer är alltid säkra. Och eftersom plattformen är decentraliserad finns det ingen server som i fall av fel skulle få dig att förlora dina data.

Att köpa diskutrymme på Sia är mycket billigare än att göra det på de traditionella plattformarna … upp till 90% billigare!

Är Siacoin en bra investering?

Det här är den stora frågan, eller hur? Ska du investera pengar i Siacoin? Som med alla saker relaterade till krypto är svaret ibland inte lätt. När allt kommer omkring, vem skulle ha ansett Bitcoin själv som en bra investering redan 2009?

Den långsiktiga framgången för alla altcoin beror på hur framgångsrik dess blockchain-baserade plattform är. Siacoin är inget undantag, så låt oss titta på vad blockchain själv erbjuder: ett säkert, effektivt, decentraliserat, billigt alternativ till traditionella molnlagringsplattformar.

Det verkar som om Sia erbjuder en tjänst som kan vara av stort värde för många människor. Saker ser bra ut för Siacoin ur denna vinkel.

Siacoin-prisförutsägelser brukar vara överens. 1 SC har för närvarande ett värde på 0,003261 USD. Det här priset förväntas öka till 0,006061 USD i slutet av 2020 eller i början av 2021, en nästan 86% högre värdet.

Vid slutet av 2021 är det förutspådda priset 0,007023 USD; 115% högre än nuvarande pris. Och efter det förväntas saker och ting bli ännu bättre. Den femåriga prisförutsägelsen är 0,069064 USD, en imponerande värdetillväxt på 2000% från nuvarande pris. Så ja. Siacoin ser ut som en bra investering på lång sikt.

Sammanfattningsvis

Sia blockchain erbjuder en spännande tjänst. Datamolnlagring är ett viktigt verktyg, oavsett om du är på farten tillgängligt eller återställer efter datorfel.

Människor över hela världen spenderar miljoner dollar på molnlagringstjänster varje år, och Sia erbjuder en säkrare tjänst till bara en bråkdel av kostnaden.

Sia verkar ha en ljus framtid, och det betyder att Siacoin också gör det. Vi har visat dig hur du köper Siacoin. Du vet nu hur du köper Siacoin och har läst prisförutsägelserna.

Allt som återstår är att du går vidare och gör ditt första SC-köp och kanske överväger att hyra ut det oanvända diskutrymme du har. Kanske en dag snart kommer några av mina filer att lagras på din dator, men varken du eller jag kommer någonsin att veta.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner