Hur man kortar Bitcoin 2021 (BTC) [Steg-för-steg-nybörjarguide]

Kryptomarknaden har nått häpnadsväckande 267 miljarder dollar från och med maj 2020. Fler och fler handlare letar efter medel för att maximera industrin och dra nytta av den. Ett sätt som handlare kan dra nytta av Bitcoin-marknaden är genom Shorting.

Även om det kan verka som en konstig idé för en nybörjare att ”Korta bitcoins, betyder det helt enkelt att sälja bitcoin till ett lägre pris. Vi vet alla att det första handelsmantrat du skulle höra som nybörjare är “köp högsälj lågt”.

Men med kortslutning säljer du bitcoin i hopp om att det kommer att falla i pris och du kan återköpa. Handlare säljer skillnaden i marknadspris. En nybörjare måste lära sig att korta bitcoin innan han vågar in.

Det första som alla som vill våga sig in i Bitcoin-shorting måste ställa in rätt är deras motivation för att gå in på denna aspekt av handel. Bitcoin-kortslutning är beroende av att förutsäga en björnmarknad för bitcoin.

Så, om du tittar på Bitcoin ur synvinkeln att det kommer att sjunka i pris, måste du hållas uppdaterad om händelserna på marknaden.

För vissa handlare som kortar bitcoin gör de det som ett sätt att säkra mot förlust. Så när du lär dig att korta bitcoin spelar din initiala motivation mycket. 

hur man kort bitcoin btc

Snabbguide: Hur man kortar Bitcoin på Bitmex

SNABBGUIDE: Hur man kortar Bitcoin

 1. 1. Skapa ett konto på BitMEX och ställ in din 2FA2. Analysera marknaden med hjälp av BitMEX-diagrammet för att bestämma trenden.
 2. 3. Skapa en beställning av den mängd bitcoin du vill korta med hänsyn till transaktionsavgiften.
 3. 4. Klicka på knappen “Sälj / kort” för att ställa in din beställning live.
 4. 5. Placera en stoppförlust för att stänga ordern automatiskt när den når önskat pris.
 5. 6. Stäng beställningen och analysera perioden som din kort var live.

Gå till Bitmex

Var ska man korta Bitcoin – Topp 5-utbyten

När en näringsidkare kortar Bitcoin syftar han till att dra nytta av den förväntade minskningen av värdet på Bitcoin. Så, handlare köper en viss mängd bitcoin på kredit från en börs i syfte att när bitcoin faller i pris, skulle de returnera det exakta beloppet.

Det betyder att om du får 10 BTC från plattformen till kort BTC, måste du hyra 10 BTC när din beställning går igenom. För att undvika förlust måste du vara säker på att din analys är korrekt. 

Det finns olika sätt att korta bitcoin, och vi kommer att ta en titt på dem kort. 

Short Selling Bitcoin 


Det finns också möjlighet att kortsluta bitcoin på marknaden för öppna bitcoin-tillgångar. Handlare kan korta bitcoin direkt och sälja dem till ett pris de är okej med och vänta sedan på att priset ska sjunka och återköpa dem.

Det kan vara så enkelt som att kortsluta bitcoin på en börs när den är hög; näringsidkaren konverterar den till USDT och köper dem sedan tillbaka när den minskar och får därmed mer BTC. Det finns en stor chans att förlora din BTC medan du kortsluter, och det finns också möjlighet att göra vinster. 

Marginalhandel

Ett av de vanligaste sätten att kortsluta Bitcoin är marginalhandel. Investerare lånar pengar på marginalhandelsplattformar och säljer till marknadspris. Investerare köper tillbaka BTC när priset sjunker och returnerar det exakta beloppet de lånade samtidigt som de behöll sin vinst.  

Futures Market

Framtida handel har att göra med att köpa en tillgång med ett kontrakt som anger det pris till vilket investeringen kommer att säljas vid ett framtida datum. Med Bitcoin Futures-handel köper en investerare ett BTC-terminskontrakt i syfte att priset ska stiga inom närmaste eller senare framtid..

När priset stiger kan du köpa BTC till ett förutbestämt pris, som anges i terminskontraktet, vilket kommer att vara betydligt lägre än det nuvarande marknadspriset. 

Handel med binära optioner

Med binär handel får handlare välja mellan köp- eller köpoptioner. Ett optionskontrakt tillåter en näringsidkare att bestämma sig för att köpa eller sälja BTC till ett visst pris i framtiden.

Med köpoptionen får näringsidkaren ett köpoptionskontrakt som underlättar rätten att köpa bitcoin vid ett framtida datum medan säljoptionen tillåter dig att sälja bitcoinkontrakten vid ett framtida datum med användning av ett escrow-konto.

Men när det gäller kortslutning använder handlare säljoptionsavtalet.

Förutsägelsemarknader

Ända sedan början av bitcoin har förutsägelser gjorts om det var en bubbla eller inte eller om priset skulle krascha. Du kan också använda förutsägelsemarknader för att kortsluta BTC.

Allt som en näringsidkare behöver göra är att förutsäga procentandelen eller priset med vilket bitcoin skulle minska och få andra att satsa på det. Om bitcoin sjunker med det priset eller procentandelen, får näringsidkaren vinst. 

Om du letar efter utbyten till korta Bitcoin, kan följande utbyten tillåta dig kort bitcoin och göra vinster enkelt.

Bästa utbyten med korta Bitcoin

NameDeposit MethodBuy
Kraken

 • Elektronisk överföring av medel
 • Banköverföring (SEPA)
 • Elektronisk överföring
 • Ethana vårdnad
Betyg: 5

Gå till Köp

Binance

binance utbyte

 • Banköverföring (ACH)
 • banköverföring
 • Kryptovaluta
 • Kontokort
 • Elektronisk överföring
Betyg: 5

Gå till Köp

Bitfinex

 • Kreditkort
 • Kryptovaluta
Betyg: 5

Gå till Köp

Poloniex

 • Kryptovaluta
Betyg: 5

Gå till Köp

Steg-för-steg-guide till kortslutning av Bitcoin  

Till skillnad från vanlig bitcoinhandel där du köper och säljer med stop loss är Bitcoin Futures-handel lite annorlunda. I det här avsnittet ska vi titta på hur man kortar bitcoin på börser och hur man kortar krypto i USA.   

Hur man kortar Bitcoin på Binance

Steg 1: Skapa ett konto på Binance: 

Besök binance.com/en för att skapa ett konto om du inte redan har ett. Sätt upp ditt lösenord och bli verifierad genom att tillhandahålla nödvändiga dokument i “verifieringsknappen” och sätt på din tvåfaktorsautentisering (2FA).

Hur man kortar Bitcoin

Steg 2: Genomför marknadsanalys med hjälp av indikatorer och diagram 

Analysera marknaden genom diagram och indikatorer. Som nybörjare i krypto, försök använda fönstret “Basic Exchange”. Du kan använda Binance-diagrammen för att bestämma prisutvecklingen.

Indikatorn för rörligt genomsnitt (MA) öppnas automatiskt och du kan enkelt upptäcka nedgångstrenden på Binance genom de röda staplarna, en indikation på att priset är på väg att gå ner.

För att förutsäga priser är det bättre att titta på prisutvecklingen en vecka innan och ibland en månad innan för att förutsäga nästa nedgång.  

Steg 3: Skapa en kort beställning

Binance ger dig två plånböcker, en för börsen och en för marginalhandel. Gå till din utbytesplånbok och överför BTC till din marginalplånbok. Klicka på knappen ”marginal 3x” för att få en översikt över din plånbok.

Gå till sidan för marginalhandel och välj den tillgång du vill korta, i detta fall BTC. Du kan välja att använda din tillgång 3x eller 5x eller välja att låna och betala tillbaka. Du kan låna den mängd BTC du vill handla på säljsidan och mata in det belopp du vill sälja till.  

Steg 4: Övervaka marknadens beteende 

Kom ihåg att du handlar med lånad BTC, du måste titta på marknadens beteende. Det är därför det är viktigt att du använder en stop loss för att förhindra att alla dina pengar förloras.

Steg 5: Stäng order och ta vinst

Efter att ha tittat på marknaden noga, stäng ordern när BTC-priset sjunker till det förutspådda priset och återbetala den lånade BTC. Beroende på ditt verifieringsnivå och volym kan resultatet variera från 0,012% till 0,10%.

Hur man kortar Bitcoin på Kraken 

Steg 1: Skapa ett konto 

Skapa ett Kraken-konto den https://www.kraken.com. Se till att du verifierar och uppdaterar 2-faktor autentisering för ditt konto. 

Steg 2: Finansiera ditt konto 

Efter verifiering, skicka önskad tillgång (BTC) till ditt konto för att fungera som fondsäkerhet. Gå till ”Finansiering” på instrumentpanelen för att göra detta. Så snart dina medel anländer klickar du på fliken “Handel” på instrumentpanelen, som tar dig till alternativet “Kraken Pro”.

Steg 3: Placera din kortslutningsposition

För att välja handelspar, klicka på fliken ”Marknader” i det övre vänstra hörnet så får du önskat tillgångspar, i det här fallet BTC / USD. Ställ in den specifika beställningen med en begränsningsorder till ett visst pris.

Du får en uppmaning att ställa in hävstång. Ange antalet enheter du vill sälja och det pris till vilket du vill ange positionen. Du kan också ställa in tidpunkten för positionen.

Om ordern inte fylls i när tidsfönstret löper ut stängs ordern automatiskt. Klicka på Sälj-knappen för att granska din beställning och klicka sedan på ”Bekräfta” för att lägga till den i orderboken.

Steg 4: Ställ in ditt stoppförlust

Stop-Loss skyddar dig från att göra förluster om marknaden går emot dig. För att ställa in din stoppförlust skapar du en köporder med motsvarande volym som din försäljningsorder via fliken “Köp”.

Klicka på ‘Stop-Loss’ tillsammans med hävstång och ange mängden bitcoin och det pris som din position ska stängas till för att förhindra förluster. Ställ sedan in tidsramen och klicka på köp för att bekräfta din stoppförlust.

Steg 5: Ta vinst

För att få vinst, skapa en köpgränsorder med den exakta volymen som den kortslutna bitcoin och till ditt målpris. Klicka på fliken “Köp”, välj “Begränsa” som den andra typen och välj samma hävstång som din kortslutna position.

Se till att din stängningsorder är densamma som din öppna position. Lämna hävstången på samma nivå som du skapade korta order. Ange det pris till vilket handeln stängs automatiskt när priset sjunker.

Ställ in tidsramen för handeln och klicka på köp. Stäng din position med hjälp av ”Marknadsbeställning” istället för begränsningsorder för att få bästa tillgängliga pris och ta din vinst. 

Mer information om Shorting BTC [FAQS]

Vad är den bästa tiden att korta Bitcoin?

Du kan kort sälja Bitcoin, men du kan bara köpa i taget du är säker på att priset på BTC kommer att falla tillbaka till det pris du förutspådde. Det finns ingen speciell bästa tid; du måste bara göra din analys och vara säker på att trenden inte går emot dig. 

Finns det några risker med att kortsluta Bitcoin? 

Det finns flera risker med att kortsluta bitcoin. Detta beror på att du satsar på att priset på BTC kommer att sjunka någon gång i framtiden. Trenderna kanske inte går som planerat och du kan drabbas av förlust.

Det kan också finnas en prisökning som kan orsaka avveckling. överlåtelseavgifter kan döda din sannolikhetsgrad om priset förblir stabilt.

Det finns också risker med de hävstångsräntor som du använder, eftersom en hög hävstångsgrad kan göra att din likvidationspris ligger nära det ursprungliga priset du började med.   

Slutsats

När det gäller att göra investeringar måste du vara försiktig eftersom det alltid finns risker. Du måste ha tillräcklig kunskap innan du börjar handla. Det finns många bitcoin-alternativ involverade i kortslutning, och du kan välja mellan olika handels- och investeringsmetoder. Bitcoin-kortslutning kan göras när som helst, men om du är osäker på dina förutsägelser är det bäst att inte komma in i det.

Du bör också börja med lägre hävstång som 3x eller 5x istället för att använda 10x eller 20x eftersom du kan bli likviderad snabbare. Short selling Bitcoin har mycket vinstpotential eftersom priset på Bitcoin fluktuerar mycket. Att lära sig att korta bitcoin är enkelt; de små svårigheter som nybörjare kan stöta på ligger i att få rätt marknadsanalys och rätt exitstrategi. 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map