Hur man säljer Ethereum (ETH) för USD, EUR och CAD [Fullständig guide]

Ethereum utvecklades i början av 2014 och är en globaliserad plattform för kryptovaluta och andra digitala applikationer som är extremt lätt att interagera med och kräver lite kunskap om programvaruteknik eller datorkodning. Även om Bitcoin har populariserat användningen av blockchain använder Ethereum också blockchain för att gå utöver grundläggande monetär transaktion och tillhandahålla ett medium för snabb etablering av komplexa, globaliserade applikationer. Möjligheterna för denna teknik är obegränsade, från elektronisk omröstning till digital handelreglering och vidare. I dagens guide kommer vi att diskutera hur man säljer Ethereum för andra valutor.

Hur man säljer Ethereum

Ethereum blockchain är beroende av en kryptovaluta som kallas Ether, men den varierar från Bitcoin på några sätt. Medan Bitcoin fokuserar på möjligheten att spåra affärer, inköp, ägande och handeldistribution i en peer-to-peer-miljö, är Ethereum-nätverket mer koncentrerat på att vara värd för flexibel kod för flera tvärvetenskapliga applikationer. Ether kommer in i bilden genom att spela en roll inte bara som en omsättbar kryptovaluta utan också som en metod som används av utvecklare för att sponsra sina transaktionsavgifter på Ethereum-plattformen. Medan andra blockchain-nätverk, som Bitcoin, är begränsade i sina möjligheter, Ethereum producerades för att utvecklare skulle kunna skapa ett obegränsat antal program.

Ethereum Key Metrics

Två viktiga komponenter påverkar Ethereums framgång. Först och främst finns det lite utrymme för bedrägerier eller störningar från tredje part. Ethereum kör datorkoder som kallas “smarta kontrakt”, självstyrande system som initierar utbyte av digital lagligt betalningsmedel så länge som fasta villkor är uppfyllda. För det andra gör förekomsten av Ethereum Virtual Machine (EVM), en Turing-programvara som tillåter alla användare att köra applikationen oavsett programmeringsspråk, Etherum-nätverket mycket mer operativt och tillgängligt än vissa andra blockchain-plattformar. En grundläggande förståelse för denna bakgrund är avgörande för att veta hur man köper och säljer.

Ethereum BlockGeeks

Hur man säljer Ethereum: USD

Som med alla kryptovalutor är kunskap som är specifik för din önskade region avgörande. Att sälja Ethereum är mycket enklare när det byts mot fiatvaluta, till exempel amerikanska dollar. Det första steget i varje utbyte är att registrera sig på en plattform eller ett program som listar ETH (Ethereum) för handel för USD, var noga med att noga väga tillgängliga alternativ baserat på oberoende behov. Coinbase är ett toppval för nybörjare, med en portfölj som är utformad för att hålla reda på alla virtuella valutor på en enhetlig plats, en mängd olika valutor som erbjuds, ett användarvänligt gränssnitt, en försäkringsgaranti och en mobilapp som är tillgänglig för bekvämlighet. Omvänt fokuserar en plattform som Kraken på möjligheten att erbjuda användarna ett brett utbud av funktioner och låga handelsavgifter för användning av handlare från början till framåt. Amerikanska handlare kan också hitta en plattform som Coinmama mer passande eftersom det trots högre avgifter bekvämt tillåter användare att köpa digital valuta med ett kreditkort.

Beroende på vald plattform kan användare behöva verifiera sin identitet innan de köper och säljer. Det rekommenderas också att aktivera en 2-faktor auktorisering, eftersom detta konto handlas i valuta och bör skyddas. Efter verifiering måste användare exportera sina externa ETH-innehav till nätverkskontot. När dessa innehav överförts kan de handlas för USD och dras tillbaka till ett externt konto. De flesta plattformar förser sina användare med aktuella handelspriser och annan relevant information för att hjälpa dem att göra bästa möjliga handel. Handels- och uttagsavgifter varierar beroende på plattform, så se till att granska alla transaktioner innan du slutför dem, liksom metoderna för att handla, överföra och ta ut pengar.

Ethereum till USD

Hur man säljer Ethereum: EUR

Coinbase, Kraken och CEX.IO är alla plattformar tillgängliga för användning vid handel med ETH till EUR (euro) också. Av de tre rekommenderas CEX.IO starkt för en handel mellan ETH och EUR, med tanke på dess förmåga att tillhandahålla solid likviditet och hantera Euro-banköverföringar snabbt, pålitligt och direkt. CEX.IO erbjuder också direkta kortöverföringar med ett verifierat bankkort, en anpassningsbar mobilapp för bekvämlighet och möjligheten att göra omedelbara transaktioner. Även om webbplatsen tar ut en provision baserad på den valda handelsmetoden och det valda beloppet, är det fördelaktigt för aktiva handlare som söker enkelhet, på grund av dess tydliga skildringar av europeiska marknadsförändringar och lättlästa marknadsdiagram, perfekt för individuell användaranalys baserat på presenterade exakta uppgifter och statistik.

För dem som handlar i flera fiatvalutor och undrar hur man säljer Ethereum för de olika alternativen i sin portfölj, är den verkliga verkligheten att handeln med ETH till USD och EUR skiljer sig endast mycket lite. Distinkta plattformar kan krävas beroende på vilken plattform användaren väljer baserat på deras personliga preferenser, men så är inte alltid fallet. Värden kan också skilja sig, men kanske inte, beroende på marknadens nuvarande tillstånd. Eftersom de amerikanska och de europeiska marknaderna är så lika kan regler också vara lika. Det är viktigt att användare som vill handla i båda fiatvalutorna är medvetna om skillnaderna mellan USD och EUR, eftersom de är mycket lika.

Hur man säljer Ethereum: CAD

När du väl är bekant med processen för att köpa och sälja Ethereum är det en lika enkel process att lära sig att sälja Ethereum i Kanada. Användare bör utforska kanadensiska baserade kryptovalutaplattformar som Coinbase, bitbuy.ca eller Quebex, och bekanta sig med fördelarna och nackdelarna med varje plattform och ta med detaljer som transaktionsavgifter, överföringstid, accepterade betalningsmetoder, enkelhet användning, inköpsgränser och hur snabbt handelspriser och annan relaterad marknadsinformation uppdateras på plattformen. Användare som är intresserade av kanadensiskt digitalt utbyte bör också ha ett öppet konto i en bank inom Kanadas gränser och kunna verifiera denna information när de öppnar ett konto på deras valbara plattform..

Som med vilken plattform som helst, när användare överför ETH till sin nätverksplånbok kan de sälja den i Kanada via transaktioner som gjorts i nätverket. Ett annat livskraftigt, mindre formellt alternativ innebär användning av ett program som heter LocalEthereum, som främjar peer-to-peer-handel som undviker transaktionskostnader. Även om det inte är lika beroende av ett kodesystem för att göra dessa affärer har peer-to-peer-handel vunnit popularitet för fiat och kryptovalutor för sin användarvänlighet och brist på merkostnad för handlarna.

Är nu en bra tid att sälja Ethereum?

Eftersom Ethereum är en kryptovaluta för marknadsvärde kan kontinuerliga marknadsförändringar inträffa som snabbt kan förändra det aktuella handelsvärdet. Utöver detta är försäljningsprispunkterna också något beroende av valutan som ETH handlas mot, och huruvida den här valutan är fiat eller digital valuta. Även om Bitcoin fortfarande är solidt ledande på den digitala valutamarknaden, är Ethereum en mycket nära, konsekvent andra, med sin hedersnamn som det första blockchain-nätverket som möjliggör underlättande av smarta kontrakt. Att märkas som sådan indikerar att Ethereum inte bara är värdefullt som en kryptovaluta utan som en affärsmarknadsinriktad tillgång på flera miljarder dollar. De som söker långsiktiga investeringar väljer mer och mer att stödja Ethereum.

Med detta sagt presterar Ethereum i genomsnitt något över Bitcoin. Detta beror delvis på att Ethereum mer än fördubblar Bitcoins transaktionsverifieringsgrad, och delvis på grund av Ethereums status som pionjäruppbackare för smarta kontrakt. När man tittar på de faktorer som analyserar huruvida det för närvarande är ett bra tillfälle att köpa in Ethereum, är källorna i slutet av 2020 optimistiska. Som med alla kryptovalutor är ETH naturligtvis föremål för snabba upp- och nedgångar; dock ökar det för närvarande och experter förutspår att en snabb återhämtning kommer att följa till och med en krasch. Med tålamod och uppmärksamhet gentemot marknadsförutsägelser och nuvarande förändringar kan även en nybörjare bli en framgångsrik investerare på vilken tid som helst.

Är det dags att sälja ETH?

Efter en topp i 2018 ökar Ethereum igen.

Kan jag ta ut Ethereum till Paypal-konton?

Som med andra kryptovalutatransaktioner måste Ethereum bytas mot Paypal-kredit med en online-konverteringsplattform. Eftersom detta är en kryptovaluta till digitalt baserad valutaöverföring, är det jämförbart med att sälja Ethereum för Paypal-kredit; växelkurser gäller dock fortfarande, beroende på plattformen som används för konvertering. Dessutom bör de vanliga faktorerna beaktas noga när man väljer en konverteringsplattform: användarvänlighet, transaktionskostnader, köptid och växlingsgränser.

Paypal-uttagsalternativ varierar mycket. LocalCryptos erbjuder peer-to-peer-handel som minskar de flesta avgifterna och medlare samtidigt som de är helt självhushållande och djupt krypterade för användarupprätthållen säkerhet. Omvänt fungerar en plattform som eToro som en mäklare och har boende för 14 olika kryptovalutor, inklusive Paypal-kredit. Exmo är en valutaväxling som handlar i realtid och erbjuder många utbetalningsalternativ. CEX.IO och Coinbase, som nämns tidigare i artikeln, erbjuder bland annat Paypal-kredit. LitBit erbjuder Paypal-utbyte för europeiska leverantörer. ALFACashier är ett annat alternativ för ett rimligt standardbyte.

Handel med ETH till PayPal

Slutsats

Som närmast till Bitcoin, med en mycket mer omfattande, innovativ användarutvecklad, blockkedjebaserad plattform och en optimistisk framtidsutsikter, finns det ingen tid som nu att investera i Ethereum. Rekommendationerna i den här artikeln för intresserade parter ett steg närmare ytterligare kunskap om den inre funktionen i den kommande kryptovalutahandeln.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner