Så här köper du EOS 2021 [Steg-för-steg-köpguide]

Handel med kryptovaluta är en av de nyaste sakerna som finns där, och många människor lever bra på det.

Många andra håller kryptovalutor antingen i hopp om att deras tokens värden ska öka dramatiskt eller för att de tror starkt på framtiden för digital valuta som ett handelsmedel.

Men det är mycket av olika kryptovalutor där ute; över två tusen och räknar. Många av dessa kryptovalutor är kopplade till en viss blockchain-baserad tjänst eller ett projekt.

Låt oss säga att du har gjort din forskning om dessa blockkedjor och kryptotoken och gillar EOS-ekosystemet. Nu vill du köpa några tokens och undrar var och hur man köper EOS. Läs vidare för att ta reda på det.

SNABBGUIDE: Hur man köper EOS

 1. Gå över till Coinswitch-webbplatsen
 2. Välj den valuta du vill köpa i rutan “Du skickar”
 3. Välj EOS i rutan “Du får”
 4. Klicka på “Visa alla erbjudanden.”
 5. Välj det bästa erbjudandet från de Coinswitch presenterar dig
 6. Ange din EOS-plånbokadress och memo (om det behövs)
 7. Klicka på “Nästa”
 8. Följ stegen på skärmen för att göra din betalning och slutföra ditt köp

Gå till Coinswitch

Innan du köper EOS

Precis som med någon annan kryptovaluta behöver du någonstans för att lagra den: en EOS-plånbok och ett konto. Om du ska hålla din EOS lagrad på en central central kommer tjänsten att ge dig en plånbokadress.

Men som alltid är det bättre om du har din plånbokadress.

Med många kryptor är det enkelt att få en plånbok som att installera programvara på din dator eller smartphone, följa några enkla steg, skriva ner en lösenfras, och det är det! Du får din adress gratis.

Saker och ting är lite svårare när det gäller EOS-plånboksadresser.

Det finns guider du kan följa, men det inkluderar vanligtvis att skapa din användarläsbara adress (till skillnad från de långa, komplexa strängarna av bokstäver och siffror som vi ser på andra blockkedjor), generera ett par nycklar och slutligen köpa några nätverksresurser.

Ja, EOS-plånböcker kommer vanligtvis inte gratis. Du måste vanligtvis betala 1-2 USD för att få en. Men efter det finns inga transaktionsavgifter.

Det finns några appar och tjänster byggda på EOS blockchain som erbjuder gratis adresser då och då, så se till att kolla in det.

Låt oss anta att du redan har din plånbokadress redo att gå vidare.

Var kan jag köpa EOS – Topp 5-utbyten

EOS är inte något oklart, nyskapat token. Det rankas konsekvent bland de 10 bästa kryptovalutorna (av över 2500) enligt marknadsvärde: Enligt cmc.io har det varit en handelsvolym på drygt 3,3 miljard USD i EOS-värde under de senaste 24 timmarna när du skrev denna artikel.

Det betyder att det finns en hel del olika börser där du kan köpa / sälja / handla EOS. Så hur väljer du en?

En sak du måste ta hänsyn till är hur du vill betala för dina EOS-tokens. Vill du köpa EOS med kreditkort? Kanske en banköverföring? Eller kanske har du redan några andra kryptotoken och vill betala med dem.

De två första fallen är fiat-till-EOS-transaktioner, medan det sista är krypto-till-EOS.

Detta kan vara en viktig faktor när du väljer ditt börs, eftersom inte alla erbjuder alla alternativ. Men i allmänhet är processen densamma: först skapar du ett konto på börsen, lägg sedan till pengar till kontot och slutligen köp din EOS.

Låt oss ta en titt på de fem bästa platserna att köpa EOS:

NameDeposit MethodBuy
Vidmakthålla

 • Kreditkort
 • Banköverföring (SEPA)
 • SNABB
 • Kryptovaluta
Betyg: 5

Gå till Köp

Binance

binance utbyte

 • Banköverföring (ACH)
 • banköverföring
 • Kryptovaluta
 • Kontokort
 • Elektronisk överföring
Betyg: 5

Gå till Köp

Changelly

 • Kreditkort
 • Kontokort
Betyg: 5

Gå till Köp

Myntbrytare

 • Kreditkort
 • Kryptovaluta
Betyg: 5

Gå till Köp

Coinbase Pro

 • Kreditkort / betalkort
 • Kryptovaluta
 • Elektronisk överföring
 • Paypal
Betyg: 5

Gå till Köp

Något av börserna som listas ovan, liksom många andra, är utmärkta platser där du kan köpa EOS. På grund av dess enkelhet och antalet tillgängliga mynt kan vi ge dig steg-för-steg-instruktioner för att köpa EOS på Coinswitch.

En steg-för-steg-guide om hur man köper EOS på Coinswitch

Coinswitch är en utbytesaggregat för kryptovaluta, vilket innebär att transaktionerna inte sker på Coinswitch själv. Istället länkar de dig till många andra börser och hjälper dig att hitta det bästa för dina pengar.

Eftersom de är decentraliserade ger de dig inte plånböcker för att hålla dina tokens, och du måste använda dina egna. Du behöver inte ens skapa ett konto på någon börs.

Låt oss anta att du vill köpa EOS för 150 USD. Här är steg för steg:

Steg 1

Gå vidare till webbplatsen coinswitch.co

Hur man köper EOS

Steg 2

Välj den valuta du vill spendera (USD) i den nedrullningsbara menyn till vänster och skriv in det belopp du vill spendera (150). Välj sedan den valuta du vill få (EOS) från den högra rullgardinsmenyn.

Du får en uppskattning av hur mycket EOS du får. Klicka på “Visa alla erbjudanden.”

Steg 3

Här presenterar Coinswitch en lista över de olika börser du kan göra det faktiska köpet. Du kan fortsätta och klicka på den rekommenderade.

Steg 4

Ange din EOS-plånbok-adress och ditt memo (Memos är vanligtvis inte nödvändiga om du använder en personlig EOS-plånbok, men du kommer säkert att behöva en om du vill ta emot din EOS i en utbytesplånbok). Godkänn villkoren och sekretesspolicyn och klicka på “Nästa”.

Steg 5

Klicka på “Betala med Visa / Mastercard” på den här skärmen och fortsätt sedan till betalningssidan. Gör din betalning, och det är det! Din transaktion kommer att slutföras på några minuter och du kommer att få din EOS strax efter.

Bästa plånböcker för att hålla EOS

NameTypeBuy

Sprida ut

Desktop-klient Betyg: 5

Få Scatter

Lodjur

Stationär och mobil Betyg: 5

Skaffa Lynx

Ledger Nano S

Hårdvara Betyg: 5

Skaffa Ledger

Guarda plånbok

Mobil Betyg: 5

Skaffa plånbok

Atomic Wallet

Stationär och mobil Betyg: 5

Skaffa plånbok

Mer information om EOS [FAQs]

Vad är EOS?

För att uttrycka det enkelt är EOS den kryptovaluta som driver EOS.IO blockchain. EOS.IO lanserades 2018 och är en smart-kontrakt-kapabel blockchain som försöker avskaffa transaktionsavgifter och kunna utföra miljoner om nästan omedelbara transaktioner per sekund.

EOS.IO använder en typ av konsensusalgoritm som heter Delegated Proof of Stake (DPoS), där blockchain-styrningen bestäms demokratiskt av röster utfärdade av EOS-tokeninnehavare. Så om du äger några EOS kan du rösta som väljer hur blockchain fungerar.

Är EOS en bra investering?

Framgången för EOS som en investering beror mycket på framgången för EOS.IO blockchain. EOS.IO strävar efter att erbjuda en kapacitet på tusentals transaktioner per sekund utan transaktionsavgifter, så det är en lovande plattform för decentraliserade applikationsutvecklare (dApp).

Med några fina dApps redan i ekosystemet ser framtiden lovande ut. EOS värderas för närvarande till 2,61 USD, och många prisförutsägningsalgoritmer uppskattar att det kan gå så högt som 100 USD inom ett år eller två. Så EOS verkar vara en bra investering på lång sikt.

Sammanfattningsvis

EOS är en av de bästa kryptovalutorna på marknaden idag och EOS.IO-blockchain är en alltmer populär plattform för att utveckla och distribuera dApps. Även om det inte är utan tekniska problem, innehåller EOS-ekosystemet många utmärkta och roliga appar.

Nu vet du var du ska köpa EOS, oavsett om du vill köpa EOS med kreditkort, banköverföring eller banköverföring eller med hjälp av några kryptotoken du redan äger. Gå vidare, köp lite EOS, utforska ekosystemet och njut av resan.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner