Top Bitcoin-handelsplatforme 2021

Handelssoftware og Bitcoin-platforme, der bruges til handel på kryptokurrencymarkedet, har eksisteret i et stykke tid. Denne type teknologi har gjort det muligt for investorer overalt i verden enten at få økonomisk frihed eller vokse deres passive indkomst.

Vi forstår, at der kan være tvivl omkring Bitcoin-platforme og software til automatisk handel og besluttede at kurere nogle nyttige oplysninger for at besvare nogle af dine mest presserende spørgsmål.

Hvad er en Bitcoin-handelsplatform?

En bitcoin-handelsplatform er et automatiseret handelssystem, der drives af komplekse algoritmer og kunstig intelligens til at hjælpe dig med at handle kryptokurrency baseret på markedstendenser og data. Bitcoin-robotalgoritmen er i stand til at scanne markeder, læse signaler, udtrække data og analysere dataene for at træffe rentable handelsbeslutninger. Et Bitcoin-system er langt mere effektivt og produktivt end manuel, menneskelig handel. Algoritmerne eliminerer den menneskelige fejlfaktor og er i stand til at scanne gennem markederne og informationen på rekordtid. Bitcoin-platformene fokuserer på køb og salg af signaler på markedet. Dette er hvad der gør det muligt for disse førende handelssystemer at være sekunder foran markedet og generere større fortjeneste end deres konkurrenter.

Fordele og ulemper ved at bruge Bitcoin Systems

Der er altid fordele og ulemper ved enhver teknologi eller softwareprogram. Det er vigtigt at forstå begge dele for at få mest muligt ud af det værktøj, du bruger. Vi har nævnt nogle fordele og ulemper ved at bruge Bitcoin-platforme.

Fordele Ulemper
✔️ Bitcoin-platforme er mere produktive, nøjagtige og effektive end mennesker, da de er i stand til at scanne, udtrække og analysere store stikprøver af data på få sekunder. ❌ Bitcoin-platforme har sine risici. Det kan love høj fortjeneste på hver handel, der er placeret, eller 100% nøjagtighed ved hver handel.
✔️ Bitcoin-platforme styres ikke af deres følelser. De tager beslutninger baseret på logik og fornuft indlejret i deres algoritme. Dette forklarer, hvorfor deres nøjagtighedsniveauer er så høje, hvor nogle handelssystemer rapporterer en succesrate på 99,4%. Trading Disse handelssystemer kan være komplekse at forstå og kan kræve lidt vejledning i starten.
✔️ Bitcoin-platforme er meget hurtigere end manuel handel. Deres algoritme fungerer på få sekunder, hvor manuel handel kan være en lang kompleks proces især for nye handlende. Cryptocurrency Kryptovalutamarkedet er ikke reguleret og ekstremt ustabilt. Derfor er det stadig vigtigere, at nye brugere laver deres lektier, inden de investerer.

De bedste handelsplatforme i 2021

Der er masser af Bitcoin-platforme og handelssystemer i drift i dag. Disse platforme kan let findes online ved at foretage en simpel søgning. Mens konceptet bag disse platforme er legitimt, er ikke alle platforme verificeret. Nogle af dem fungerer som svindel og narrer nye investorer til at miste store summer. Vi har udført vores forskning og testet en række bitcoin-platforme.

Vi har besluttet at liste vores top tre muligheder for handel med kryptokurrency:

Bitcoin Digital

Bitcoin Digital er en bitcoin-handelsapplikation oprettet til handel baseret på tendenser på kryptokurrencymarkedet. Kryptovalutamarkedet kan dog være svært at navigere, især for førstegangsinvestorer, og markedet er ekstremt ustabilt. Bitcoin Digital har rapporteret en høj succesrate på 89% for nye brugere. Mange rapporter har hævdet, at Bitcoin Digital kan hjælpe brugere med at generere tusindvis af dollars på daglig basis.

Bitcoin æra

bitcoin æra

Bitcoin Era er en avanceret handelsteknologi, der letter automatiseret handel med bitcoin såvel som andre fremtrædende kryptovalutaer. Denne handelsteknologi bruger statistiske algoritmer til at sammenligne store mængder historiske og friske data. Det anvender derefter disse data på det eksisterende kryptokurrencymarked ved hjælp af markedstendenser til at forudsige rentable handler.

Bitcoin Evolution

bitcoin evolution estafa

Bitcoin Evolution er et avanceret handelssystem, der er designet til at handle bitcoin og andre kryptokurver ved hjælp af intelligente algoritmer for at levere højt afkast til dig. Denne automatiserede handelssoftware er kendt for at være en af ​​de hurtigste, nøjagtige og mest velrenommerede handelsapplikationer for bitcoin. Systemerne, der bruges til handel med bitcoin, er intuitive og reducerer transaktionstiden. Hvad der ville tage et par minutter at gøre manuelt, gør denne handelssoftware på få sekunder.

Top anbefalede Bitcoin-platforme

Bitcoin Trader Bitcoin Evolution Bitcoin smuthul
Bitcoin fortjeneste Crypto Trader Bitcoin æra
Bitcoin livsstil Bitcoin kredsløb Bitcoin Rush
Bitcoin-kode Crypto Superstar Bitcoin op
Bitcoin Superstar Bitcoin milliardær

Sådan laver du din første handel ved hjælp af en Bitcoin-handelsplatform

Det er hurtigt og nemt at oprette en konto med ethvert Bitcoin-robot eller handelssystem. I dette eksempel bruger vi bitcoin digital som et eksempel.

1. Registrering

Det første skridt til at åbne en ny konto involverer registrering. Du kan tilmelde dig via CoinInsider ved at finde handelssystemet i vores topmenu og udfylde en formular som den nedenfor, så du får en dedikeret personlig mægler til at lede dig gennem tilmeldingsprocessen. Alternativt skal du udfylde formularen på det officielle websted, som kræver nogle grundlæggende oplysninger såsom for- og efternavne, e-mail-adresse og kontaktoplysninger. Det er vigtigt for brugeren at udfylde disse oplysninger så nøjagtigt som muligt for at bekræftelse skal lykkes.

2. Verifikation

Når registreringen har fundet sted, begynder en obligatorisk verificeringsproces. Verifikation kræver enten en e-mail-adresse eller kontaktoplysninger i registreringsformularen. Når kontoen er bekræftet, kan brugeren gå videre til næste trin.

3. Depositum

Den almindelige minimumsindbetaling for en Bitcoin-robot er £ 250 / € 250. Denne indbetaling fungerer som din oprindelige kapitalinvestering. De fleste Bitcoin-handelssystemer bruger regulerede mæglere. Det forfaldne depositum betales til mæglerne, og de vil derefter rådgive dig om yderligere trin.

4. Live handel

Når indbetalingen er foretaget, kan live handel begynde. Mægleren, der er tildelt brugeren, vil komme med anbefalinger og hjælpe brugeren med at konfigurere deres indstillinger, aktivere stop-loss-funktionen og hvordan man kan gå frem til at afslutte deres konto så optimalt som muligt, før man starter live handel. De fleste handelssystemer giver brugeren en demo-konto-funktion, før de starter live-handel, så de kan gøre sig bekendt med platformen, og hvordan den fungerer. I dette tilfælde hjælper mægleren også brugeren med at navigere sig rundt på platformen.

Sådan handler du med succes med en Bitcoin-applikation

At underskrive og udføre handler på Bitcoin Application er en forholdsvis nem proces. Med henblik på denne illustration vil vi fokusere på Bitcoin Digital som et eksempel.

Bitcoin Digital er et bitcoin-handelssystem, der hævder at hjælpe nye brugere med ringe eller ingen formel handelserfaring til at give enorme afkast på deres investering. Dette handelssystem er afhængigt af intelligente computeralgoritmer til at analysere og scanne kryptokurrencymarkederne og foretage smarte handelsvalg på brugerens vegne. Handelssystemet siges at have en succesrate på over 90%, hvilket anses for at være blandt de højeste i branchen. Selvom handelssystemet er automatiseret, anbefaler vi, at handlende bruger mindst 20 minutter på deres konto om dagen.

Her er en trinvis opdeling af, hvordan et Bitcoin-system fungerer:

 • Computeralgoritmer

Computeralgoritmen analyserer data fra kryptokurrencymarkedet for at etablere lukrative handelsbeslutninger. Analysen sker på få sekunder for at sikre, at handler placeres inden markederne ændres. Denne intelligente algoritme giver brugeren mulighed for at se logikken bag hvert fortjeneste eller tab, de måtte pådrage sig.

 • Markedsanalyse

En god handelsrobot vil være i stand til at fange værdifuld information, såsom banebrydende nyheder og foretage handler under hensyntagen til disse faktorer. Når en bruger først tjener overskud, er det muligt at se logikken bag den, da algoritmerne kan vise de analyserede data, og hvad der førte til investeringsbeslutningen. Markedsanalyse sker hurtigt, og på få sekunder kan der opnås overskud. Selv om markedet er ustabilt, kan det naturligvis være risikabelt at tjene penge.

 • Handelssignaler

En god Bitcoin-robot vil være i stand til at kopiere identificerede eksperters handelsstrategier og udføre dem på brugerens konto. Denne metode kaldes ofte handel med kopier af sociale medier.

 • Kunstig intelligens

Kunstig intelligens og maskinindlæring er en stor del af en Bitcoin Robots system. Det giver også disse handelssystemer mulighed for at træffe mere nøjagtige beslutninger end deres konkurrenter.

 • Matematiske formler

Algoritmer er meget komplekse, fordi de involverer matematiske formler af en forudbestemt strategi. Disse matematiske formler driver handelssystemet, og de bliver ved med at forbedre sig for at give brugeren de bedste handler og den mest optimale oplevelse.

Hvor mange penge kan du tjene med en Bitcoin-robot?

Der er mange platforme derude, der hævder at hjælpe investorer med at tjene ca. € 10.000 om dagen. Mens nogle af disse påstande kan være sande, er det vigtigt for investorer at vide, at handel på kryptokurrencymarkedet er risikabelt, da markederne aldrig er statiske og kan være ustabile. At generere høje overskud afhænger også af, hvor mange penge der er investeret på kontoen. Nogle brugerudsagn har hævdet, at de tjener enorme overskud hver dag, mens andre har rapporteret at have lidt tab ved deres første forsøg. Derfor er det vigtigt, at brugerne laver deres hjemmearbejde på denne type investeringer.

Er Bitcoin-platforme legitime?

Ja. Mange nye brugere tjener dagligt bitcoin-fortjeneste ved hjælp af Bitcoin-platforme og relaterede handelssystemer.

 • Denne handelsapplikation har en høj succesrate, især for nye brugere.
 • Jo højere risikoen er, jo højere er fordelene: kryptovalutaen er ustabil, og det betyder, at der også er flere risici involveret.
 • Bitcoin Platforms tilbyder nye brugere en gratis demo-konto, de kan prøve, før de udfører live-handler.

Hvad er en software til automatisk handel & Hvordan adskiller det sig fra en Bitcoin-handelsapplikation?

Software til automatisk handel refererer til handelssoftware, der normalt bruges af erfarne investorer til at analysere historiske prisdata og tendenser for at vurdere, hvordan disse tendenser er relateret til instrumentets aktuelle pris. Der er forskellige auto-handelssystemer online, der inkluderer kopihandel-funktionen, hvor handler eller rettere handelsstrategier duplikeres fra rentable investorer. Alternativt kan handelssoftware bruge autonom analyse, som generelt understøttes af kunstig intelligens og maskinindlæring, til at identificere rentable handelsmuligheder.

Nogle handelssystemer, såsom Bitcoin-platforme, er i stand til at scanne kryptomarkedet og udtrække specifikke tendenser og derefter præsentere investoren for de mest rentable handler. Det er vigtigt at bemærke, at både Bitcoin-platforme og auto-trading-systemer er til fordel for brugerne og kan hjælpe dem med at blive meget succesrige.

Bedste Bitcoin-handelsmæglere i 2020

Vi har listet vores anbefalede handelssoftwareudbydere nedenfor:

1. eToro

eToro er en velkendt fintech-handelsmægler. Virksomheden blev grundlagt i 2007 og har base i Israel. Det rapporteres, at eToro er et af verdens største sociale handels- og investeringsselskaber i verden. eToro har millioner af kunder i over 140 lande. Oprindeligt var eToro en grafisk intensiv forexplatform, som nu har integreret værktøjer til kryptohandel. Kunder, der ikke er i USA, kan handle med yderligere aktivklasser som CFD’er og aktier på en række børser. Platformen er en leg for investorer, der har en grundlæggende forståelse af kryptovalutahandel.

Der er mange CFD-mæglere og mange Bitcoin Trading-platforme rundt om i verden, men eToro er en af ​​få platforme, der er udstyret til begge tjenester, og dens produkter er godt designet og intelligente. Mange handlende har rost den brugervenlige platform og mobilapp. eToro er bedst kendt for sit udvalg af sociale handelsfunktioner, hvilket gør den praksis at investere sådan en givende oplevelse for kunder på alle niveauer. Platformen tilbyder også mange sikkerheds- og aktivtyper, og det giver nu også mulighed for handel med kryptokurrency. Kunder kan handle cryptocurrency-bitcoins og andre kryptokurrencyaktier på eToro.

2. 24 valg

24Option administreres af Rodeler Limited, et cypernbaseret investeringsselskab. Det giver nye handlende en brugervenlig platform, der er rettet mod en hurtig og nem handelsoplevelse samt en mobil handelsapp. Nye handlende kan vælge mellem flere handelstyper og aktiver. Fortjeneste vil variere afhængigt af den underliggende aktivpræstation, men platformen har dog meget lave spreads sammenlignet med sine konkurrenter. Handlende vil være i stand til at vælge det underliggende aktiv, som de vil handle med, fra en liste eller ved at søge i klassen eller kategorien i en rullemenu. Handelsvinduet vil altid være synligt lige ved siden af ​​listen og opdateres, så snart et andet underliggende aktiv eller en anden aktie er valgt.

24Option tilbyder handlende en innovativ, fuldt webbaseret platform, der giver investorerne de nødvendige værktøjer til succesfuld handel med CFD’er og andre aktiver. Webstedet er brugervenligt, intuitivt og let at forstå. Siden 24Option blev grundlagt, har de opgraderet og redesignet hjemmesiden for at sikre, at nye og erfarne forhandlere har en optimal oplevelse. Antallet af underliggende aktiver er også steget. MT4 er tilgængelig for forhandlere, der er fortrolige med det. Det er også den nemmeste måde at få adgang til alle indikatorer og værktøjer, hvad enten det er standard eller brugerdefineret. Det er blevet rapporteret, at 24Option er en officiel partner for Juventus Football Club. Dette tilføjer platformens troværdighed og profil. 24Option tilbyder handlende fremragende kundeservice 24 timer i døgnet. Alle nye handlende skal gøre er at samle deres minimumsindbetaling for at komme i gang med demo- eller live-konto-funktionen.

3. EuropeFX

EuropeFX er en Forex- og CFD-mægler baseret på Cypern. Som nævnt har mægleren været i drift siden 2013. Det rapporteres, at virksomheden har haft kæmpe succes, selvom det anses for at være relativt nyt på markedet. EuropeFX tilbyder klienter innovative handelsværktøjer såsom MetaTrader4 platform, HTML5 Webtrader og EuroTrader 2.0. Mægleren understøtter også social handel gennem Mirror Trader og automatiseret handel via RoboX. EuropeFX tilbyder handlende over 300 omsættelige aktiver og eksponering for en række forskellige markeder. Mægleren har også et andet kontor i Tyskland.

Det er blevet rapporteret, at EuropeFX ejes af MAXIFLEX LTD, som er et cypriotisk investeringsselskab, autoriseret af CySEC, Cyperns Securities and Exchange Commission. Dette betyder, at mægleren overholder EUs direktiv om finansielle instrumenter 2014 / 65EU eller MiFID II og EUs 5Th-direktiv om bekæmpelse af hvidvask af penge.

Top Crypto CFD-mæglere

24 valg eToro Plus500
FXTB 101Investering EuropeFX
FXVC Alvexo UFX
Handel360 Exness

Sådan åbnes en konto hos en Bitcoin-mægler

1. Tilmeld dig

Det er hurtigt og nemt at åbne en konto med software til automatisk handel. Alt, hvad en ny klient skal gøre, er at gå til deres websted, hvor de bliver bedt om oplysninger såsom navn, efternavn og e-mail-adresse, hvorefter de promoveres for at oprette et sikkert kodeord og brugernavn. En bekræftelses-e-mail vil blive sendt til den klienters angivne adresse, og efter bekræftelse er gjort, vil den nye klient være i stand til at linke deres konti til en Facebook-side eller Google-konto, hvilket gør logning i en problemfri proces.

2. KYC & Kontoverifikation

Verifikation er en obligatorisk proces. Det beskytter klienten mod svindel og svindlere. Bekræftelse finder sted ved tilmelding. Du bliver bedt om at give nogle personlige oplysninger. Bekræftelsen tager tre-fem dage at gennemføre. Først når kontoen er bekræftet, kræves der et depositum. Før bekræftelse er demo-kontofunktionen tilgængelig. Dette giver nye kunder mulighed for at gøre sig bekendt med platformen.

3. Depositum

En af de mest betydningsfulde funktioner i software til automatisk handel er, at platformen accepterer flere betalingsmetoder. Når det er bekræftet, er klienter i stand til at indbetale så meget som € 2000 i rigtige penge, besvare nogle enkle spørgsmål eller indsende regerings-id og bevis for opholdstilladelse for højere indskud. Kunder kan stadig indbetale £ 250 / € 250 uden at bekræfte deres konto, men de vil ikke være i stand til at foretage nogen udbetalinger, før de er bekræftet.

4. Begynd at købe Cryptocurrency

Når en ny klient har foretaget en indbetaling, kan de nu begynde at handle ved at klikke på knappen “Handelsmarkeder” på en software til automatisk handel med software. Der vil de se alle tilgængelige værdipapirer, Forex og kryptomarkeder. Kunder vil også være i stand til at søge efter bestemte aktiver eller kopiere andre handlende ved hjælp af forskellige sociale handelsværktøjer. De mest tilgængelige markeder vises på overvågningslisten. Når klienten har valgt et aktiv til handel, skal de klikke på det og vælge en ordretype “Marked”, “Begræns” eller “Stop-tab”. Markedsordrer sælges til den pris, der aktuelt er tilgængelig, Begræns ordrer giver kunder mulighed for at vente på en bestemt pris, og Stop-Loss ordrer afvikles, hvis prisen falder til et bestemt niveau.

5. Sælge din kryptovaluta

Brugere kan til enhver tid sælge deres positioner. Hvis en klient indtog en “kort position”, tjener de penge, hvis aktivet falder under spreadets nedre grænse. Kunder kan trække enhver saldo på € 50 eller derover.

Sådan finder du den bedste software til automatisk handel

Vi har gennemgået en række forskellige software til automatisk handel på markedet og nøje overvejet hver af dem, da der er mange svindel og falske websteder, der fungerer. Vi har angivet nogle faktorer, der skal overvejes for at vurdere, om en leverandør af automatiseret handelssoftware er troværdig.

 • Halvautomatisk eller fuldautomatisk: Det er vigtigt at foretage en korrekt vurdering af, hvordan handelssoftwaren faktisk fungerer. Nogle platforme undersøger og analyserer markederne manuelt, mens andre bruger algoritmer til automatisk at scanne markederne.
 • Valider resultaterne: Udover softwarens operationelle system skal nye brugere sikre sig, at de er i stand til at validere de resultater, som en udbyder hævder.
 • Minimumsindskud og gebyrer: En ny erhvervsdrivende skal sikre sig, at de forstår, hvad der kræves depositum, og hvilke andre gebyrer der er inkluderet i softwaren. Dette beløb kan variere afhængigt af hvilken software den erhvervsdrivende vælger.
 • Indbetalingsmuligheder: nye forhandlere skal sørge for, at softwaren imødekommer deres foretrukne betalingsmetode, og hvor lang tid transaktioner kan tage, før softwaren bliver live.
 • Aktivklasser: nye handlende skal sikre sig, hvilke aktivklasser de er i stand til at handle med ved hjælp af softwaren. Noget software giver mulighed for en række forskellige aktivklasser, mens andre måske er mere begrænsende.

Har nogen berømtheder godkendt bitcoin-platforme?

Der er annoncer, der cirkulerer online, der forbinder mange verdensberømte berømtheder med bitcoin- og bitcoin-systemer. En celeb, der godkender noget, skaber interesse omkring det produkt, derfor vil det være til platformens fordel at blive godkendt af en fremtrædende figur. Vi har skrevet mange artikler om berømtheder knyttet til bitcoin-systemer for at finde ud af, hvilke berømtheder der faktisk støtter bitcoin-platforme, og hvilke der kun er rygter eller falsk reklame. Læs vores artikler her: Berømtheder forbundet med Bitcoin Systems

Vores konklusion

Det er vigtigt at bemærke, at der er risici forbundet med ethvert bitcoin-system eller handelssystem. Risikoen er muligvis ikke stor, men hvis den udføres forkert, er der en mulighed for, at nye brugere kan miste deres investering. Day trading adskiller sig fra langsigtede investeringer, da det indebærer at komme hurtigt ind og ud af handelspositioner, hvilket gør det muligt for handlende at opleve enorme overskud og store tab.

Bitcoin-platforme og handelsplatforme tilbyder nye brugere en mulighed for at generere en betydelig mængde formue eller en passiv indkomst. Vi anbefaler, at nye handlende handler med et beløb, der er taget fra deres passive indkomst. Som en generel tommelfingerregel anbefaler vi, at erhvervsdrivende ikke tager mere end 10% af deres portefølje for at investere i det, vi kalder spekulative investeringer. Der er ingen skade ved at starte små og gradvist investere større beløb, efterhånden som tiden går. Nye handlende bør sørge for, at de foretager tilstrækkelig omhu på deres konti, inden de begynder at investere.

Ofte stillede spørgsmål

 • Hvad er Bitcoin-platforme?

Bitcoin Platforms er et handelssystem, der er programmeret til at genkende kryptovalutamarkedsmuligheder for brugere, der er interesserede i at begynde at handle.

 • Er det rentabelt at investere i Bitcoin-platforme?

Der er investorer, der hævder at have indtjening over € 5.000 dagligt. Dog skal brugerne investere store summer for at tjene sådanne afkast. Vi råder nye brugere til at starte med et minimum depositum på € 250 og øge deres fortjeneste derfra.

 • Hvordan fungerer handelsapplikationen?

Handelsplatformene fungerer ved hjælp af en intelligent algoritme. De scanner og analyserer massive datamængder for at finde kryptokurrency til meget lave priser. Disse kryptokurver købes og sælges derefter til en højere pris senere.

 • Er mine oplysninger sikre med Bitcoin-platforme?

De fleste Bitcoin-platforme bruger et SSL-certifikat, som er en online sikkerhedsprotokol, der krypterer fortrolige oplysninger på webstedet.

 • Hvordan tjener en automatisk handelssoftware penge?

en software til automatisk handel opkræver klienter et gebyr for at bruge dets tjenester som et indtægtsmiddel.

 • Kan en software til automatisk handel køre min IRA eller anden pensionskonto?

Desværre ikke. En software til automatisk handel er ikke et investeringsselskab for pension og bør ikke overvejes i denne henseende. Platformen tilbyder sociale handelsfunktioner, men dette må ikke forveksles med automatiserede investeringstjenester.

 • Kan jeg få adgang til min Auto-trading softwarekonto ved hjælp af min smartphone?

Ja du kan. Med eToro har du en konto, der er tilgængelig via en række forskellige apptyper, herunder eToro-appen til Iphone.

 • Hvor mange penge skal jeg indbetale, når jeg begynder?

Vi anbefaler, at du starter med det absolutte minimum. De fleste software til automatisk handel kræver et minimum depositum på £ 250 / € 250. Det er sandsynligvis en god indbetaling for de fleste brugere.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner