En guide til Bitcoin arbitragehandel i Sydafrika

Hvad er arbitragehandel i krypto?

Arbitragehandel i kryptokurrency er, når en erhvervsdrivende køber en kryptokurrency til en billig pris fra et sted og derefter sælger den til fortjeneste på en anden børs for at drage fordel af prisforskelle. Bitcoin arbitragehandel er en af ​​de nemmeste måder at tjene penge på at handle med bitcoin med minimale risici.

Er arbitragehandel lovlig?

Arbitragehandel er lovlig, så længe du handler i lande, hvor bitcoin er lovligt. En arbitragehandler drager blot fordel af prisforskellen mellem flere børser for at tjene penge.

Hvordan fungerer arbitragehandel?

Cryptocurrency sælges til en præmie i udviklingsmarkeder og lande med økonomiske problemer som Zimbabwe og Venezuela, mens kryptovaluta i udviklede lande sælger til en pris tættere på den reelle markedsværdi. Handlende med adgang til udenlandske markeder kan drage fordel af prisforskellen og efterspørgslen ved at købe bitcoin til en lav pris i udviklede lande og sælge til en højere pris i udviklingslande eller lande uden et udviklet krypto-økosystem.

Sådan kommer du i gang med bitcoin arbitragehandel

Når du vil købe bitcoin til en lav pris og sælge til en højere pris på en anden børs. Den første ting du skal gøre er at åbne en konto på alle børser, der understøtter din betalingsmetode. Efter tilmelding til de forskellige børser skal du købe bitcoin til børsen med den billigste pris og sælge på børsen med den dyreste pris.

Hvad er gebyrerne involveret i bitcoin arbitragehandel?

Ud over at se på bitcoin-prisen skal du se på handelsgebyrer og tilbagetrækningsgebyrer for de forskellige børser. For at få overskud skal din Købsprisen inklusive transaktionsgebyrer skal være mindre end din salgspris inklusive transaktionsgebyrer.

Transaktionsgebyrer inkluderer gebyrer for hver handel og tilbagetrækningsgebyrer for at sende krypto til en anden børs.

Bitcoin arbitrage handel i Sydafrika

I Sydafrika kan du lave bitcoin-arbitrage ved at købe videre Coindirect.com og sælger videre Luno.com eller localbitcoins.com.

Tricket er at købe med dit kreditkort / check-kort på Coindirect, hvor kreditkortindkøb er billigere end andre betalingsmetoder og sælge på Luno, hvor bitcoin sælges til den lokale præmie.

På tidspunktet for skrivningen ville køb af bitcoin på Coindirect ved hjælp af et kreditkort koste dig R176,077 mod R178900 på Luno. Jo mere ustabile markederne er, jo større bliver dette prisforskel, når lokale børser tager et stykke tid at tilpasse sig mere konkurrencedygtige globale bitcoinpriser.

Sådan køber du bitcoin på Coindirect ved hjælp af et kreditkort (eller et VISA-kontrolkort)

 1. Tilmeld dig en gratis Coindirect-konto (log ind, hvis du allerede har en konto).
 2.  Find vej til din bitcoin-tegnebog.
 3. Klik på ‘Køb’, og vælg derefter ‘Nyt VISA-kort (EUR)’ i rullemenuen.
 4. Indtast EUR-værdien for den BTC, du vil købe (mere end minimumsgrænsen) eller det BTC-beløb, du vil købe, og klik derefter på ‘Preview Buy’.
 5. Du modtager et tilbud, tryk på ‘bekræft’ inden timeren løber ud (tæller ned fra 55 sekunder).
 6. Indtast dine kreditkortoplysninger og betal.
 7. Du føres til en side for at bekræfte din transaktion.
 8.  Endelig vil du blive omdirigeret tilbage til din Coindirect Wallet, når betalingen er vellykket.

Sådan sælges bitcoin på Luno

 1. Tilmeld dig en Luno-konto, og bekræft din identitet.
 2. Send Bitcoin fra din Coindirect Bitcoin Wallet til din Luno Bitcoin Wallet.
 3. Enten klik på ‘Sælg’ i din Luno Wallet, og få et tilbud for at se, om du vil modtage flere penge, end hvad du købte til på Coindirect.com, eller

Opret en salgsordre på Luno Exchange, der er større end det beløb, du købte på Coindirect til (inklusive transaktionsgebyr og tilbagetrækningsgebyr).

Når du har solgt Bitcoin til fortjeneste på den dyrere børs. Du er nødt til at trække penge på din bankkonto (kreditkort) og gentage processen for at holde købet lavt og sælge højt, når en prisforskel præsenterer sig. Jo mere ustabil bitcoin-prisen er, jo flere muligheder for at opnå en større fortjeneste.

Vigtige risikofaktorer at være opmærksom på:

 • Det er bedst at handle hurtigt for at minimere eksponeringen for markedsbevægelser. Da prisforskellen kan forsvinde, før du handler, på grund af kryptokurrencyens volatilitet.
 • Hvis der er mange transaktioner, kan blockchain blive overbelastet, så det kan tage lidt tid at overføre din bitcoin fra en udvekslingspung til en anden.
 • Sørg altid for, at du har penge på dit kreditkort til at drage fordel af prisforskelle i tilfælde af pludselige prisændringer. Den sidste ting, du vil have, er ikke at have midler til at købe på den billigere børs, når muligheden byder sig.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner