Uptrennd ($ 1UP): Et “community first” Facebook-alternativ

Uptrennd ($ 1UP) er et decentraliseret socialt netværk. Med stigningen i sociale medianetværk øges grad af privatlivsrisiko og brugerdata bekymringer. På nuværende tidspunkt vil enhver bruger på internettet være sikker, mens han bruger disse applikationer. Centraliserede sociale medieplatforme som Facebook og Twitter har undladt at give deres brugere sikre og pålidelige systemer, der beskytter deres data. Derfor dukker platforme som Uptrennd op som et alternativ.

Baggrund

Jeff Kirdeikis, grundlæggeren af ​​Uptrennd lagde grundlaget for platformen i januar 2019. Han pointerede det som “den næste udvikling af sociale medier”. Kirdeikis er en kryptokurrencyentusiast, der ejer verdens største kryptofacebook-gruppe Investering i kryptovaluta. Han er også vært for Bitcoin & Crypto Podcast.

Tilbage i 2017, da tech-giganter Facebook, Google og Twitter havde forbudt kryptovaluta-baserede reklamer, steg decentrale sociale medieplatforme som Steemit, Weku, D.Live osv. Til fremtrædende plads. Imidlertid var disse platforme også indviklet i deres egne kontroverser. For eksempel blev Steemit overtaget af Tron (hvilket i sig selv var meget kontroversielt blandt Steemit-brugere) og fik medlemmer til at påberåbe sig en blød gaffel for at reducere Steemit og Trons stemmeret. Imidlertid mislykkedes den bløde gaffel, og brugerne beskyldte Tron og 3 populære kryptokursudvekslinger for at spille resultatet.

Jeff og hans team anerkendte denne stigende bekymring og var vidne til dette drama, som rev samfundet fra hinanden. Og således blev Uptrennd skabt for at overvinde problemer, der i øjeblikket plager alle de andre decentrale platforme. Uptrennd adskiller sig fra alt andet ved at være ”fællesskab først”, som citeret af Kirdeikis selv.

Aldrig.

Uptrennd er samfund først, og det vil forblive sådan.

– Jeff Kirdeikis (@JeffKirdeikis) 3. marts 2020

Den dag i dag er Uptrennd et standard web 2.0-websted, der ikke gennemgik nogen frøfinansiering eller noget indledende møntoffer (ICO).

Hvad er Uptrennd?

Uptrennd er en incitamentsbaseret social medieplatform, der tilbyder indtjeningsmuligheder for sine brugere til at skabe kvalitet og originalt indhold. Platformen er designet med et moderne touch til at understøtte fire grundlæggende faktorer:

 • Ytringsfrihed
 • Datasikkerhed
 • Lige muligheder
 • Fair fordeling af velstand

Derudover planlægger Uptrennd at investere 80% af al genereret omsætning tilbage i platformen for at skabe en pålidelig og rentabel social økonomi. I det store og hele betyder Uptrennds introduktion virkelig starten på en ny æra i den sociale medieindustri, en der fremmer sine brugere frem for alt.

Det har designet fantastiske gamification-funktioner med et nivelleringssystem. Dette giver brugerne mulighed for at øge deres belønninger fra deres opstemte indholdsindlæg & kommentarer, da de nivellerer deres konto med det oprindelige “1Up” -token.

Hvad er 1UP-token?


1UP er et ERC-20-token, der fungerer som det oprindelige aktiv på Uptrennd-platformen. 1UP-token følger det centrale opstemningssystem, der mere almindeligt omtales som punkter.

Disse point kan optjenes ved at udføre alle mulige aktiviteter som udstationering, kommentering, visning af indlæg osv. Og brugere kan udveksle dem til 1UP-tokens. På nuværende tidspunkt er et punkt et 1UP-tegn værd.

Det er værd at bemærke, at værdien af ​​1 upvote ikke altid vil være 1 token værd. I fremtiden kan værdien stige til 100+ point for at tjene et token. Platformen giver således værdi til tidlige indehavere og adoptere. Desuden sikrer det, at 1UP-token-økonomien er uendelig skalerbar.

1UP Tokenomics

Samlet set blev 1.000.000.000 tokens udgravet og opbevaret sikkert i kølerum. Poletterne tages kun, når brugerne trækker dem tilbage fra deres optjente point på platformen. Desuden har netværket lovet at gøre 1UP til et deflationsmærke.

Uptrennd forbrænder 30% af de point, der bruges af aktive medlemmer af platformen til at niveauere hver måned. 30% af hvert punkt forbrændes fra den samlede forsyning, der bruges til at øge, udjævne eller foretage køb på stedet. For eksempel, hvis der bruges 10 millioner point, brænder platformen 3 millioner tokens.

Dette betyder, at 1UP bliver mere og mere knappe med hver måned der går, ligesom ethvert deflatorisk aktiv.

Derudover distribuerer platformen også yderligere 20% af det investerede beløb til samfundets vækstfond. På nuværende tidspunkt er der næsten 900 millioner tokens i Uptrennds fryselager og omkring 100 millioner tokens i den cirkulerende forsyning.

Tokenet er i øjeblikket tilgængeligt på børser som Uniswap, P2PB2B, Altilly, Idex og mere.

Hvordan tjener Uptrennd brugerne point?

Bortset fra oprettelse og interaktion af indhold kan brugere også optjene point på Uptrennd på følgende måder:

 1. Modtagelse af en opstemning på din kommentar eller indlæg
 2. Optjening ved deling – du kan optjene 50% af pointene, når du reposterer.
 3. Indsamling af donationer fra aktive medlemmer af platformen.
 4. Daglig aktivitetsbonus (kræver mindst 10 besøg om dagen)
 5. Månedlige og ugentlige konkurrencer
 6. Inviterer nye brugere på platformen
 7. Udveksling af poletter for point.

Dybest set, når en enkelt opstemning i Uptrennd sælges, er den værd $ 0,05. Virksomheden forklarer dog, at i tilfælde af at et token overstiger $ 0,05 på børser, så stiger også prisen på point. Ifølge webstedet er platformens hovedmål “at opretholde en præmie på 10% for at tilskynde køb på børser for likviditet.

Desuden hævdede virksomheden også, at ”hvis prisen falder til under grænsen på $ 0,05, ændres værdien ikke, dette betegnes som [gulvprisen].

Brug tilfælde af 1UP-token

Platformen giver brugerne flere måder at bruge deres optjente point på.

 1. Brugere kan bruge tokens til at udjævne deres konti. For hvert ekstra niveau-up giver platformen adgang til at øge den belønning, der optjenes for hvert opstemt indlæg eller kommentar.
 2. Man kan nemt øge deres eget indlæg til et bestemt antal visninger med 1UP-tokens.
 3. Brugere kan købe bannerreklamer på platformen med 1UP-tokens. Desuden gives 80% af annonceindtægterne tilbage til samfundet.
 4. Brugere kan donere tokens til andre som tip. Derudover kan man bruge det som en fordel for at udføre bestemte opgaver, der er annonceret af brugeren.
 5. Brugere kan sælge deres 1Up-tokens på en tredjepartsbørs for fiat eller enhver anden kryptovaluta.
 6. Platformen planlægger også at give brugerne mulighed for at bruge deres 1UP-tokens til at låse op for brugeroprettede eksklusive samfund, der er baseret på abonnement.

Uptrend – Fremtidig implementering

Ifølge Jeff går Uptrend nu ind i det decentrale finansieringsrum (DeFi) med flere implementeringer og partnerskaber. DeFi-funktionerne inkluderer

 • Fast APY-indsats
 • Likviditetsminedrift
 • Indsætter belønninger baseret på netværksaktivitet

Bortset fra DeFi gør det store træk inden for andre områder som Android- og iOS-mobilapps, rejser kapital og Direct FIAT onramp til 1UP-tokens. Platformen ser også frem til at notere 1UP-tokens på de bedste børser.

Konklusion

Uptrennd er nu blevet en af ​​verdens mest engagerede decentrale sociale medieplatforme. Det har givet en mulighed for iværksættere, forfattere, hobbyister og andre deltidsarbejdere til at tjene penge på deres færdigheder og lidenskab.

Med alle dens innovative brugssager ser det ud til, at platformen forsøger at blive den næste store ting blandt alle decentrale sociale medianetværk. Samlet set har den evnen til at bringe øget synlighed & engagementer med brugerens indhold ved at give incitamenter via cryptocurrency-belønninger.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map