11 bedste Cloud Mining Sites i 2021 til Cryptocurrency

På udkig efter bedste og pålidelige cloud mining website? Nå, du er på det rigtige sted. Vi er her for at give dig listen over de bedste cloud mining-sider, der kører rundt på internettet.

Har du generet at leje hardwareudstyret og mine selv? Cloud mining kan hjælpe dig i denne henseende. Vi gennemgår alt fra cloud mining til hvordan du kan leje udstyr for at sikre, at din minedrift kører problemfrit. Lad os dykke ned i dette!

Hvad er cloud mining?

Cloud Mining er en proces, hvor du deltager i en minepool og køber en vis mængde “Hash magt”. En lige stor andel af overskuddet fordeles på alle deltagere, der deltager i minepuljen på basis af den tildelte hashkraft. Det giver dig mulighed for at mine kryptovaluta uden at installere hardware. Der er mange virksomheder, der gør dette hårde arbejde for dig og deltager i cloud mining for dig til en meget grundlæggende pris. Hvis du ønsker at tjene gratis kryptokurrency eller bitcoin, her er vores perfekte guide til de bedste bitcoin-vandhaner.

Bedste cloud mining sites 2021

For at starte skyminedrift er der forskellige top-legitime cloud mining-websteder, der sikrer den bedste sikkerhed for dine aktiver og giver en omfattende liste over funktioner. Følgende er de bedste og bedst bedømte Bitcoin cloud mining-websteder på markedet.

1. IQ Mining

I slutningen af ​​2016 begyndte IQ-minedrift at levere sine tjenester. Der er ganske positive tilbagemeldinger fra kunderne i disse dage.

Virksomheden leverer fjernudstyr, der gør det muligt for brugere at leje dem ud for at deltage i cloud mining. Inden for en begrænset periode har IQ Mining fået næsten 50.000 brugere. Der er tre forskellige pakker tilgængelige afhængigt af dine ønsker og investeringer.

  • Bronzepakker
  • Sølvpakke
  • Guldpakker

Der er mange kryptokurver tilgængelige, som du kan vælge til minedrift. Registreringen er gratis uden abonnementsgebyr. Der er smarte kontrakter til rådighed for at reducere risikoen.

IQ Mining har en meget blød og brugervenlig grænseflade. Da det er baseret i Europa, leverer platformene fire store sprog (fransk, spansk, russisk og engelsk). Resultatprognoserne er ret høje sammenlignet med investeringer, som ikke er forståelige. Platformen er velegnet til mindre investeringer, indtil den får mere anerkendelse fra kunderne. læs denne vejledning til bedste ethereum cloud mining sites

2. Genesis Mining

Genesis mining er et af de største cloud mining-virksomheder, der tilbyder bitcoin mining-projekter. Grundlagt i 2013 havde virksomheden sit ry på markedet ved at levere smarte og nemme investeringsløsninger.

Virksomheden har over 2 millioner kunder fra hele verden. Når det kommer til hashkraft, er genvindingsminedrift den største hashkraftudbyder til altcoins og bitcoin.

Platformen tilbyder minedrift i både bitcoin og altcoins. Du kan udvinde forskellige mønter på samme tid ved hjælp af den hashkraft, du ejede. For eksempel kan du bruge forskellige kryptoer til at sprede risikoen for dine investeringer. Virksomheden tager sig af minearbejdere og vedligeholdelse for at slippe af besværet.

Genesis Mining leverer adskillige prispakker baseret på din hashkraft og den type mønt, du er interesseret i minedrift. Sammenlignet med andre cloud mining-platforme er de lidt dyre, men de giver fremragende oplevelse og support.

3. Shamining

Lanceret i 2018 er det britiske baserede minedrift Shamining med sine gårde i London, San joe og Capetown en af ​​de bedst egnede minedriftsplatforme til minearbejdere med minimal viden om krypto-minedrift..

Shamining’s brugervenlige webstedsgrænseflade med animeret eller rettere spillignende minedrift er den funktion, der får Shamining til at skille sig ud blandt andre. Alle med mindst $ 100 kan starte minedrift ved hjælp af Shamining-platformen. Det garanterer et 1,43X afkast af investeringen ($ 400 afkast på $ 1000). det giver også 24/7 kundesupport. Siden 2018 har det et samfund på 8000 plus kryptoinvestorer. En yderligere nyttig funktion, som deres websted har, er den indbyggede investeringsberegner.

Shamining Tilbyder fire typer kontrakter: CPU, GPU, ASIC og individuel kontrakt.

CPU tilbyder kraften på 23 580 GH / s i $ 0,0120 pr. GS / s med et vedligeholdelsesgebyr på $ 0,0108 pr. GH / s dagligt. Rentabilitet = 143%

GPU tilbyder kraften på 94 340 GH / s i $ 0,0113 pr. GH / s med et vedligeholdelsesgebyr på $ 0,0106 pr. GH / s dagligt. Rentabilitet = 149%

ASIC tilbyder kraften 235 849 GH / s i $ 0,0109 pr. GH / s med et vedligeholdelsesgebyr på $ 0,0104 pr. GH / s dagligt. Rentabilitet = 156%

Som det er indlysende med ovennævnte information, giver systemets høje effekt høj rentabilitet, og hvis en bruger ikke er sikker på, hvilken kontrakt der skal opnås, er kundeservice døgnet rundt ved deres tjenester.

For at starte minedrift af Bitcoin på Shamining, registrer din konto nu og få en 37% bonus på din første investering.

Indsæt populære kryptokurrencymønter i 2021, læs vores guide Best Proof of Stake (POS) Coins 2021

4. ECOS

ECOS er en af ​​de bedste cloud mining-udbydere i branchen. Det blev etableret i året 2017 i Armenien i den frie økonomiske zone sammen med en aftale mellem Armeniens regering og virksomheden bag denne cloud mining-udbyder. ECOS blev udviklet i et forsøg på at dække behovene hos kunder, hvis smag er i kryptokurrency cloud mining og som ønsker at få lindring fra selvminedrift. Bortset fra at have hovedkvarter i Armenien, har virksomheden også et hovedkontor i landet Rusland.

ECOS er en cloud mining-udbyder, du kan stole på, da det er en af ​​de første cloud mining-udbydere, der fungerer med lovlig status. Betragtes som en af ​​de bedste cloud mining-udbydere, tilbyder ECOS sine kunder cloud mining-tjenester til kun en digital valuta, der er Bitcoin verdens største kryptokurrency med hensyn til markedsværdi. I øjeblikket tilbyder virksomheden sine tjenester til over 40000 brugere fra hele verden.

Virksomheden tilbyder en lang række minedriftskontrakter til brugerne. Minimumsprisen for en specificeret minekontrakt er ca. $ 125. Denne kontrakt forbliver aktiv i en periode på seks til halvtreds måneder. Der er forskellige muligheder for dig, som du kan bruge til indskud eller udbetalinger. Disse inkluderer kreditkort og kryptokurver som Bitcoin, Ethereum (ETH), XRP og Litecoin (LTC).

Der er mange fordele, som du kan få under minedrift med ECOS. En af fordelene ved minedrift med ECOS er, at nye brugere får en en måned gratis promo-kontrakt. Andre fordele inkluderer skatteincitamenter, overkommelig elektricitet, driftsstøtte, moderne udstyr og en lang række kontrakter.

5. Kryptounivers

Live siden 2018 er crypto-universet et andet cloud mining-projekt, der giver brugerne mulighed for at tjene crypto mining med rentable planer og kontrakter.

Platformen leverer hovedsagelig sine tjenester i den russiske føderation. Elhastigheden er lav i den nordlige region, og det er en stor fordel for kryptouniverset. Der er 3 forskellige planer tilgængelige med navnet Standard, VIP og taksten 2025 for langsigtede fordele.

Brugerne kan udvinde gennem to typer kontrakter “Cloud Miners”Og‘BTC Mining”. Platformen lader sine brugere købe udstyr til minedrift. Brugerne kan videresælge udstyret til minearbejdere og kan tage deres midler tilbage i slutningen af ​​kontrakten.

Da kryptomarkedet blomstrer, øges værdien af ​​minedriftudstyr, og det kan give brugerne en ekstra fortjenstmargen. Interfacet på hjemmesiden er ret brugervenligt. Der er en række planer tilgængelige med lave investeringer og uden skjulte gebyrer. Der er adskillige crypto-tilknyttede programmer tilgængelige, hvorigennem kunder kan tjene.

6. HashShiny

Hashshiny er en minedriftsplatform til minedrift af Bitcoin (BTC), som er sikrere at bruge og fungerer hurtigere. Den blev udviklet i år 2017, og siden dengang arbejder den i branchen og tilbyder cloud mining-tjenester til kryptokurver, inklusive verdens største kryptokurrency, Bitcoin. Udviklerne af HashShiny hævder at have udviklet verdens øverste cloud mining platform integreret med up-to-date implementeringsteknologi.

Det er en af ​​de bedste kryptokurrency cloud mining platforme, der findes derude. Det tilbyder omkring 1,5 procent af Bitcoin (BTC) hash-hastigheden i verden.

Hashshiny.io understøtter i øjeblikket forskellige større kryptokurver, herunder den førende digitale valuta bitcoin (BTC), den andenrangerede kryptokurrency Ethereum (ETH), Zcash (ZEC), Litecoin (LTC), Dash (DASH) og Decred (DCR).

Hvis du vil starte minedrift med HashShiny.io, har virksomheden en pakke til nye brugere. Det giver nye brugere en gratis 5TH / S SHA-256 (BTC) hashrate.

Sådan starter du Cloud Mining med HashShiny.io

For at du kan begynde cloud mining med HashShiny.io, skal du kun følge tre enkle trin:

Trin 1: Den første ting, du skal gøre, er at oprette en konto hos HashShiny.io og registrere dig selv. For at registrere en konto skal du udfylde en tilmeldingsformular, der er til stede på det officielle websted ved at angive personlige data som dit fornavn, efternavn, e-mail-adresse osv..

Trin 2: Det næste trin, du skal følge, er at vælge en plan. Der er seks cloud mining-planer for seks forskellige digitale valutaer. Du har mulighed for at vælge en af ​​dem.

Disse seks planer inkluderer SHA-256 CLOUD MINING (for BTC cloud mining, ETHASH CLOUD MINING (for ETH cloud mining), SCRYPT CLOUD MINING (LTC cloud mining), X11 HASH CLOUD MINING (for DASH cloud mining), BLAKE256R14 CLOUD MINING (for DCR cloud mining) og EQUIHASH CLOUD MINING (til ZEC cloud mining).

Trin 3: I det tredje trin skal du betale for den plan, du vælger, og så er du klar til at begynde din cloud mining med HashShiny.io.

Desuden er hovedtræk tilbudt af HashShiny er poolallokering, service fra et eksperthold, sikkerhed, daglige udbetalinger, mobil applikation, minedrift switch og lavt vedligeholdelsesgebyr.

7. Hashing24

Hashing24 er den mest almindelige Bitcoin-kryptovaluta-platform, der leverer lovlige cloud mining-tjenester. Organisationen har kørt siden 2016, og dens forskerteam har fokuseret på efterspørgslen efter kryptokurver siden 2012.

Hashing24 er officielt baseret i Storbritannien, Thailand og Ukraine. I sammenligning med andre platforme giver hashing24 ubegrænsede kontrakter, som brugerne kan investere i.

På hashing24 er der ingen faste kontrakter. Kunderne vælger selv hashkraften og betalingsmetoden. De kan vælge deres ønskede plan afhængigt af den forventede fortjeneste. Bitcoin er den eneste valuta, som de understøtter i deres tilgængelige kryptovalutaer. Virksomheden betaler sine kunder uden forsinkelse.

8. Hashflare

Et sted omkring 2015 lancerede webstedet sine tjenester til sine brugere og er vokset enormt siden da. I øjeblikket har webstedet omkring 1 million besøgende hver måned.

Hashflare er en tjeneste, der tilbyder cloud mining-kontrakter. Brugerne kan udvinde fem forskellige kryptokurver via denne platform, dvs. ZCASH, DASH, Ethereum (ETH), Litecoin (LTC) og Bitcoin (BTC). Platformen tilbyder forskellige pool mineløsninger. Du kan bestemme din egen tilpasningspool baseret på dine præferencer og Hashrate.

Overskuddet fordeles på alle kunder baseret på Hashrate. Det bedste ved Hashflare er, at du ikke har brug for store investeringer for at starte. Udbetalingerne er meget gennemsigtige med forskellige betalingsmetoder. Det tilbyder statistik over minedrift i realtid, så du nemt kan spore, hvor meget fortjeneste du har opnået. her er vores guide til de bedste steder at købe bitcoin i 2021

9. Ultra Miner (fungerer ikke)

Lanceret for et år siden er det en bitcoin-minedriftsplatform dedikeret til at levere den bedste cloud mining-oplevelse og kundeservice af høj kvalitet.

De har vundet så meget popularitet og støtte fra deres kunder over hele verden for, hvor meget oprigtige og professionelle de er. Platformen leverer fire pakker til bitcoin cloud mining. Det har de laveste investeringsplaner blandt alle andre mineplatforme. Det er en ureguleret platform.

Du kan også tjene provision ved at henvise til nogen. De leverer VIP-service ved køb af 1000 TH / s, som inkluderer mange frynsegoder og fordele for brugerne.

10. BeMine

Etableret i begyndelsen af ​​2018 leverer BeMine sine tjenester i Rusland og SNG-lande. De var pionerer inden for cloud-deling af ASIC-minearbejdere, hvilket gjorde det modsatte sammenlignet med salg af minekontrakter. BeMine driver mere end ~ 70.000Th / s placeret i Irkutsk, Moskva og Chelyabinsk-regionen, i Sibirien, selv i Almaty, Kasakhstan, og de fortsætter med at skalere.

BeMine forener russiske datacentre såvel som minearbejdere og enkeltpersoner, der ønsker at deltage i kryptokurrency over hele verden. Minearbejdere opfordres til at opbevare deres udstyr i partnerskabte datacentre, mens brugere kan købe og opbevare minedrift uden behov for personlig tilstedeværelse under køb, transport, installation, konfiguration og vedligeholdelse af ASIC.

Hvis du ikke ønsker at købe hele ASIC-minearbejderen, kan du også prøve med dens aktier. BeMine kan sælge op til 1/100 andel af nøjagtig ASIC til en rimelig pris, hvilket kan blive en meget nyttig måde at starte en møntminedrift uden behovet for selv at købe en hel dyr maskine. Men hvis du har det hele, kan du også købe dør-til-dør-levering af ASIC. Nu har de endda billetpriser i skyen med inddragelse af depositum.

11. Eobot

Eobot er en cloud mining-tjenesteudbyder og kryptoveksler. Det blev lanceret tilbage i 2013 i USA. På trods af brugen af ​​denne platform i webbrowseren er Eobot også tilgængelig på både Android og iOS.

Siden lanceringen har Eobot over 2,2 millioner brugere med hundreder af tusinder af aktive brugere dagligt. Det letter også handel i realtid gennem forskellige digitale aktiver. Eobot leverer innovative minetjenester til sine brugere med en bred vifte af værktøjer. Det giver en bred vifte af kryptokurver, der giver brugeren mulighed for at handle imellem.

Der er en funktion kaldet ‘Eobot crypto Faucet’, hvorigennem webstedet tilfældigt giver en lille mængde cryptocurrency dagligt til brugerne. Medlemskabet er gratis på børsen, og der er heller ingen månedlige gebyrer.

På hver transaktion opkræver de dog et gebyr på 5%. Da udvekslingen er operationel, går de aldrig på kompromis med sikkerheden. Børsen leverer også en bug bounty auditrapport, der opdateres hvert 60. sekund. Det lader brugerne observere, hvor meget kryptokapital der er i fare.

Sådan vælger du et bitcoin cloud mining-websted?

Når det kommer til at vælge det bedste minedriftswebsted, er processen meget glat og ret ligetil. Du skal kun vælge en plan for at se, hvordan tjenesten fungerer.

Måske er den mest komplicerede del at finde den rigtige vært. Kontroller altid virksomhedens baggrund, se på deres websteder og læs deres anmeldelser. Dobbeltkontrol, om de har statistikkerne over deres tidligere arbejde

Konklusion

Cloud mining er for nylig ved at blive den øverste trend inden for crypto og bitcoin. Årsagen er meget enkel. Cloud mining gør minedrift mere let og praktisk. Ved at bruge skyen kan du undgå besværet og stresset med at bruge hardware i dit eget tempo. I denne henseende er cloud mining mere rentabel end den minedrift, du laver med din hardware.

Desuden, selvom cloud mining kan have nogle ulemper, har det fordele. Det giver kryptokurrency og bitcoin mere tilgængelig for offentligheden. Cloud mining har et klart omfang i fremtiden, men der er et spørgsmål om legitimiteten af, om det er legitimt eller ej.

Mange af de virksomheder, der tilbyder cloud mining-tjenester, er fidus, eller de bruger ineffektive forretningsmodeller. Ved ineffektiv mener jeg, at hvis du køber eller har bitcoins, risikerer du enten dine penge eller vinder mindre, end du skulle.

Vi vil meget gerne høre, hvordan din oplevelse med skyen var minedrift. Fortæl os i kommentarfeltet nedenfor, hvis du har brug for hjælp.

Hvad er det bedste cloud Mining-websted i 2021?

at vælge den bedste minedriftstjeneste er ikke en let opgave, da markedet er fyldt med svindlere.  Hashflare, Genesis Mining og IQ Minedrift er de langt bedste cloud mining-udbydere. Dette er de mest pålidelige og legitime websteder, der tilbyder cloud mining-løsninger. Men sørg for at søge og finde ud af alt, før du investerer.

Hvilken cloud mining er rentabel?

Det afhænger helt af det firma, du vælger. Nogle virksomheder giver gearing til sine brugere i månedlige gebyrer, mens andre virksomheder opkræver store beløb af hensyn til registreringsgebyrer. Du bør også fokusere på minedriftens rentabilitet for at vide, hvilket firma der er mere rentabelt med hensyn til kontrakter. Sidst men ikke mindst er kvaliteten af ​​den service, de leverer. Der er så mange ulemper, som hare er fuldstændig forsømte, mens du vælger, så sørg for at undersøge alle disse aspekter for at nå på bundlinjen.

Lønner cloud mining sig?

Det afhænger af, om platformen er legitim eller ej. For det meste er der Ponzi-ordninger, og de opkræver normalt form for nyankomne, der betaler det til deres gamle kunder og sig selv, og for det meste forsvinder virksomheden for posten. Så du skal kontrollere de autentiske oplysninger inden du dykker ind.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner