Hvalerne i kryptohavet

Hver gang jeg læste artikler eller meninger om hvaler på internettet, fandt jeg ud af, at det er et ret kontroversielt emne. I princippet kender erfarne handlende hvalernes rolle og ved, at det er godt at følge dem. Der er også mange hvalanmeldelser, der kommer især fra begyndere, der købte en kær valuta og blev udbrændt på grund af hvaler. Artikler om hvaler er blevet skrevet endnu, men alle disse artikler virker overfladiske for mig. Denne artikel viser hvalerne nøjagtigt som de er.

Men hvad er en hval? På det specifikke Crypto Market-sprog er en hval en person, der har betydelige mængder fiat- eller Bitcoin-konto. Med disse summer af fiat eller Bitcoin kan hvalen flytte tendensen i en positiv (når man køber) eller en negativ (når man sælger) trend. Tegnebøger er ikke nødvendigvis enkeltpersoner. I hvalkategorien kan spekulationsfonde, hedgefonde og endda banker komme ind.

Hvaler kan også klassificeres efter deres størrelse. Kan være babyhvaler ($ 100k-500k USD), mellemhvaler ($ 500k-2milioner USD), store hvaler (over $ 2milioner USD). Selvfølgelig er denne klassificering vejledende. Lad os nu komme lidt ind i teorien om trenddannelse og se nøjagtigt hvalernes rolle i prisbevægelse og dannelse af tendenser.

Som vi alle ved, skyldes prisbevægelsen for en børsnoteret valuta efterspørgsel og udbud på markedet på det tidspunkt. Mere præcist vil prisen svinge på grund af prisforskelle mellem bud- og anmodningsordrer.

Og alligevel er dette en forenklet forklaring på prisbevægelsen. Faktisk er det, der får priserne til at bevæge sig op eller ned, markedssentiment. Kort sagt, hvis markedet er optimistisk, vil prisen stige, hvis markedet er pessimistisk, vil prisen falde. Faktisk er de erhvervsdrivendes følelser dem, der får prisen til at stige eller falde. Når markedssentimentet er optimistisk, vil handlende købe mønter direkte fra spørgerprisen. Dette vil langsomt, langsomt øge prisen. Når markedet er pessimistisk, sælger forhandlere deres mønter direkte til købers pris (bud). Dette sænkes langsomt, når priserne falder. Nu hvor vi ved, at handlernes følelser er dem, der styrer efterspørgsel og udbud, lad os komme til hvaler.

LÆS Bedste bevis for indsats (POS) -mønter 2021

I princippet bygger hver hval sin købs- og salgsstrategi på to faser: akkumulering og distribution.

Hvad betyder ophobningsfasen? I akkumuleringsfasen køber hvaler store mængder billige penge. For at gøre dette bruger de forskellige tricks. Et af trickene er at placere “sælge vægge” ordre. At markedsføre disse salgsmure har en dobbelt effekt. På denne måde skræmmes andre store og små købere og køber ikke endnu. På samme tid er der en kategori af begyndere, der allerede har købt valuta og har et lille tab. De skræmmes af dem, der sælger vægge og sælger. Hvalerne køber let store mængder mønter fra “svage hænder”. Senere, når mængderne af akkumulerede mønter er tilstrækkelige, hæver hvalerne salgsvæggene.

Et billede siger undertiden mere end 1000 ord. Nedenfor har du et billede, der forklarer faser af en “boble”.

hvaler krusning

Hvem er hvalerne på dette billede? Nå, hvalerne er det Smarte penge og institutionelle investorer. Selvfølgelig er der i kategorien Smart penge også en lille mængde små og mellemstore investorer, der har erfaring på dette marked og kender mulighederne for at købe. Efter at væggene blev plukket op af individuelle, lette hvaler, blev kategorien Institutionelle investorer købt.

Snart kommer valutaen til mediernes opmærksomhed. Artikler vises på blogs eller endda i den klassiske økonomiske presse. Denne valuta kan også få opmærksomhed fra tv-kanaler og YouTube-kanaler. Og så kommer denne valuta til offentlighedens opmærksomhed. Folk, der ser sådanne shows og læser den økonomiske presse, begynder at købe valutaen. De seneste købere vil være dem, der ikke har nogen idé om valutaen eller Crypto Market, men har hørt fra venner eller bekendte, at de kunne tjene nogle penge, hvis de køber dem.

I hele denne prisstigning vil hvalerne gribe ind, når det er nødvendigt. Generelt vil hvaler købe store mængder kryptomønter til salg. Tegnebøger vil købe disse mini-vægge til salg. Mellemstore eller mellemstore købere har tilladelse til at købe ordrer i normal størrelse. Når en taxachauffør i New York vil fortælle dig, at han kender en god mulighed for at tjene penge og vil specificere det betalingsmiddel, ved, at det er tid til at sælge. En boble er tæt på.

LÆS Ripple lancerer ny brand Awareness Campaign, #RunsOnRipple 

Uanset hvalerne begynder at sælge. “Distributionsfasen” begynder. Hvalssalg er normalt aggressivt, hvis deres overskudsmål er nået, eller hvis de føler, at markedet viser tegn på svaghed. En stor betydning i hvalfangststrategien er pengestyring. Alt er meget nøjagtigt. Tegnebøger ved nøjagtigt, hvor meget de kan købe i løbet af det stigende løb, efter at de har købt store mængder billige mønter. Generelt fungerer deres plan og giver meget gode resultater. Der er myten om, at hvaler aldrig mister penge. Det er bare en myte. De kan tabe penge, når der opstår specielle begivenheder med negativ indvirkning på markedet. Der er også en lille “ingen radar” -hval, der tilfældigt svømmer i Crypto-havet.

Der er andre problemer her. Crypto Market er fuld af mønter. Ovenstående scenario refererer til en top 10 Crypto Market-mønt. En enkelt hval kan ikke flytte disse mønter. Det tager en hvalfangstbande at flytte op på en topmønt (BTC, ETH, XRP, BCH). En valuta kan flyttes meget lettere, når den første udstedelse af mønter er lav, og valutaen er billig. Mange mønter på Crypto Market pumpes og dumpes regelmæssigt af en enkelt hval eller to. Disse mønter kommer aldrig til tv-kanaler eller klassiske medier, men diskuteres på forskellige fora eller på forskellige YouTube-kanaler.

Alle vil drage sine egne konklusioner efter at have læst denne artikel. Det er sikkert, at hvaler er dem, der starter tendensen og ofte hjælper den med at bevæge sig op. De er også ansvarlige for aggressivt salg. Hvis vi følger hvalerne, og vi ikke er imod dem, tjener de gode penge. Hver gang du køber, skal du se på et historisk diagram over den valuta, du vil købe, og spørge dig selv, om prisen er dyr eller billig. Reglen “køb billigere og sælge dyre” forhindrer dig i at gå imod hvaler.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner