Kraken vs Bittrex: Jämför funktioner och avgifter 2021

Tack för att du gick med när vi tittar ner i vårt kryptoskop vid två stora börser som regelbundet behandlar hundratals miljoner och till och med miljarder dollar i handel varje dag. I slaget vid Kraken vs Bittrex tar Kraken, rankad 4 på vår rankning av kryptovalutor, mot Bittrex, som ligger på femte plats.

Låt oss se hur de klarar sig i en jämförelse ansikte mot ansikte:

Jämför Kraken vs Bittrex

kraken utbyte

Kraken 97DIMDFd

Bittrex

USA accepterat?
Ja Ja
Handelspar
177 434
7-dagars volym
1.090.234.866 $ $ 235,412,137
Besök Besök

Avgifter: Kraken vs Bittrex

Krakens handelsavgifter

Först upp i denna utbytesjämförelse tittar vi på de små provisionerna som tas under en handel. Det är goda nyheter för Kraken, som erbjuder en tillverkaravgift på 0,16% och en takeravgift på 0,26%, strax under genomsnittet för denna bransch. En tillverkaravgift tillämpas när en handel görs över det aktuella marknadspriset, och en avgiftsavgift tas ut när handeln sker omedelbart till marknadspriset.

skärmdump för kraken handelsavgiftsschemaKrakens avgiftsschema

Liksom de flesta börser erbjuder Kraken användare möjligheten att sänka sina handelsavgifter genom att handla en högre kryptovolym under en 30-dagarsperiod., som visas här. Kolla upp Krakens guide till handelskostnader.

Handelsavgifter på Bittrex

Bittrex tar ut en platt avgift på 0,2% för nybörjare, men de tar också 0,25% på alla affärer, så den sanna siffran är närmare 0,45%. Tillverkarens avgift på 0,2% eller avgiften tas till gruvarbetarna som håller kvarterna igång och 0,25% provision hålls för deras kassa. Bittrex avgiftsschema har bara fem nivåer, vilket gör det till en av branschens enklaste.

bittrex handelsavgifter

Avgifter för uttag av krypto kan vara finns här.

Bittrex vs Kraken: Kraken vinner denna omgång bekvämt.

Bli Medlem & KYC Experience

Hur man öppnar ett konto på Kraken

skapa ett konto på kraken

 1. Gå till Kraken.com och hitta knappen ”Skapa konto”
 2. Ange din e-postadress, bosättningsland och ett användarnamn och lösenord som du kommer att använda för att logga in i framtiden
 3. Acceptera användarvillkoren och tryck “Skapa konto”
 4. På en ny flik, gå till dina e-postmeddelanden och i ett e-postmeddelande från Kraken, hitta och kopiera den långa tangenten och klistra in den där det anges på fliken Kraken
 5. Ange ditt användarnamn och lösenord igen
 6. I navigeringsfältet hittar du ett alternativ till “Bli verifierad”. Klicka på detta och välj Intermediate (så att du kan överföra fiatvalutor till ditt konto)
 7. Ladda upp en skanning eller foto av ditt ID (pass eller körkort), en selfie med ditt ID, ett bevis på uppehållstillstånd och uppgifter om ditt yrke
 8. Verifiering kan ta så lite som tio minuter
 9. När du har verifierat kan du börja handla

Att bli en Bittrex-användare

Bittrex Global skapar en skärmdump av kontot

 1. Besök Bittrex.com och klicka på ‘Registrera dig’ på hemsidan
 2. Välj att öppna ett personligt konto och ange din e-postadress
 3. Klicka på ”Skapa konto” och gå sedan till din e-postinkorg för att hitta ett verifieringsmeddelande – klicka på länken inuti
 4. Acceptera användarvillkoren
 5. Ange ditt hemland, adress och födelsedatum
 6. För att påskynda verifieringstiden, ladda upp ett tydligt foto eller skanna ditt pass (även om körkort eller tillstånds-ID också fungerar, inte lika snabbt)
 7. Vänta cirka 15 minuter för verifiering, varefter du kan överföra fiatvalutor och börja handla på Bittrex

Kraken vs Bittrex: Det är oavgjort.

Användarupplevelse: Kraken vs Bittrex

Hur är Kraken?

skärmbild av kraken trading view

Kära Kraken-utvecklare … bra jobbat! Vi godkänner webbplatsens design, användarportalen, mobilapparna och mer. Men är inte det största fansen av webbläsarhandelsgränssnittet, men många av våra läsare älskar retrostil och omvänd layout.

Användarvänligheten är så hög att Kraken ofta jämförs med Gemini och Coinbase (2: a och 3: e på vår kryptovalutautbytesranking), även om en ovänlig aspekt av Kraken är att de har 3 separata mobilappar. Varför inte centralisera allt och skapa den ultimata kryptoappen?

Bittrex: Ultra-stödjande

Bittrex känns mer företagsam än Kraken, vilket är bra för institutionella kunder men inte så mycket för nybörjare i detta utrymme. Lyckligtvis, för att motverka det, har de en otroligt användarvänlig Zendesk kundsupportplattform som svarar på allt du kan tänka dig om Bittrex.

Bittrex handelsvy skärmdump

En av de designaspekter som vi gillar mest på Bittrex vs Kraken är hur sömlöst och enkelt det är att flytta från din instrumentpanel till handelsgränssnittet med orderformuläret öppet med bara ett klick. Både webbplatsen och appen erbjuder denna smidiga användning, men vi har upptäckt att de båda är buggiga, benägna att krascha och långsamt att ladda upp. Tack och lov, om något skulle gå fel kan användare snabbt lösa problemet med Bittrex utmärkta kundsupport.

Bittrex vs Kraken: Kraken vinner den här gången.

Insättningsmetoder

Göra insättningar på Kraken

Medan många grundare av kryptovalutautbyten vill tjäna hela världen är verkligheten av regler och internationell efterlevnad mycket svårare. Kraken gör ett ganska bra jobb i den här avdelningen och erbjuder kompatibilitet för 7 fiatvalutor att överföra, även för amerikaner (utom de i New York och Washington). Här är hur man gör en insättning.

kraken kontotyper skärmdump

Vilka är de 7 fiatvalutorna?

 • USD – Fedwire, SWIFT, SEN
 • EUR – SEPA, SWIFT
 • CAD – Wire, SWIFT, kontanter / debet på Canada Post
 • AUD – Banköverföring / Osko
 • GBP – FBS, BACS, CHAPS, SWIFT
 • CHF – SIC, SWIFT
 • JPY – SWIFT

Insättningsavgifterna varierar beroende på vilken metod som valts, vilket land som deponerats från och beloppet. Denna resurs bör hjälpa till att rensa upp förvirring.

Bittrex insättningsmetoder

Bittrex-medlemmar måste ge personlig information om de ska använda börsens tjänster. Genom att ange ett namn, födelsedatum, adress och bosättningsland kan användare få en grundläggande verifieringsnivå som gör att de kan sätta in och handla upp till 4 BTC per dag.

En förbättrad verifieringsstatus på Bittrex tillåter användare att sätta in fiat-valutor men kommer att kräva en uppladdning av ditt ID och en selfie som innehar det ID. Användare i USA måste också tillhandahålla ytterligare dokument som rör bank och hemvist. För amerikanska användare kan insättningar göras via ett betalkort med en avgift på 3% eller med banköverföring (minst $ 50).

Icke-amerikanska användare med förbättrad verifieringsstatus kan göra en insättning via SEPA-nätverk, en Internationell banköverföring, eller Insättningar på kredit- och bankkort (3% avgift).

Kraken vs Bittrex: Kraken erbjuder bättre insättningsalternativ.

Instant Buy-alternativ (köp med kredit- eller bankkort)

Köper Crypto On Kraken

Sedan vi skrev vår sista bit om Kraken har de lagt till ännu fler kryptovalutor och handelspar, som för närvarande har 60 mynt och 243 marknader. Detta är ett utmärkt val för användare som kan göra omedelbara köp via betalkort eller kreditkort (måste vara 3DS-aktiverat).

Skärmdump 2021 02 02 kl 13.15.24

Avgifterna för omedelbara inköp är 3,75% plus en fast avgift på 0,25 € per transaktion. Detta är dyrt, men ganska rättvist jämfört med deras rivaliserande kryptobörser. Den orättvisa delen är spridningen, vilket är skillnaden mellan det verkliga aktuella marknadspriset och det pris som Kraken mäklar krypto för, som varierar mellan 2% och 10%.

Läs hela inköpsguiden här.

Ingen mäklare på Bittrex

Till skillnad från Kraken beslutade Bittrex att inte mäta kryptovalutor, vilket är lite konstigt, men vi kommer inte hålla det emot dem.

Om du vill köpa kryptovalutor ‘direkt’ måste du göra en fiat-insättning först (så det är inte riktigt direkt) och sedan handla den fiatvalutan i en fiat-kryptomarknadsparning, som USD / BTC (US-dollar och Bitcoin). Om du köper till det aktuella marknadspriset kommer din affär att gå igenom, men om du försöker få en bättre affär måste du vänta på att marknadsförhållandena ändras.

Bittrex vs Kraken: Kraken vinner igen.

Handelserfarenhet

Kraken: Något för varje handlare

Bortsett från retro-designen av webbhandelsgränssnittet, finns det inte mycket vi kan hitta fel när det gäller handelsupplevelsen på Kraken. De har alla de diagram, diagram och data du kan förvänta dig. De har tre fantastiska mobilappar, Kraken, Kraken Pro och Kraken Futures, som erbjuder olika tjänster.

Kraken Pro Crypto Trading-appen är här! | Kraken blogg

Mer avancerade handlare som kanske läser detta kommer att vara glada att veta att Kraken erbjuder upp till 5x hävstång på sin handelsaktivitet, vilket ger möjlighet att handla med större risk.

Bittrex: Intuitiva handelsfunktioner

Vi har varit brutalt ärliga om Bittrex plattform, eftersläpningen, kraschen och diagrammen som inte laddas upp, men vi har inte sagt tillräckligt om de goda sakerna de gör. För det första är det bland de enklaste kryptobörserna för nybörjare att använda (men inte så grundläggande som Coinbase), och erbjuder hela handelsupplevelsen utan de komplikationer som skapar överväldigade handlare.

Bittrex Exchange-hemsidaHemsida

Att använda Bittrex är inte enklare eller svårare än att använda Binance, som är det mest använda börsen i världen, så det är mycket positivt. För alla nyinvesterade investerare som vill lära sig att handla och ha ett stort urval av altcoins, bör de 600 marknadsföringarna vara tillräckligt för att komma igång med din satsning på krypto. Dessutom, om något går fel, är kundsupporten fantastisk.

Kraken vs Bittrex: Kraken har den här.

Rykte & säkerhet

Kraken: Guldstjärna!

Här är en liten anekdot som du förmodligen inte visste om Kraken. För några år sedan bestämde de sig för att publicera en granskning av reservreserver, vilket är ett dokument som visar att du håller alla dina användares pengar ansvarsfullt i kylförvaring. De fick mycket bra feedback för det och plötsligt började andra utbyten följa efter och mildra deras risker också.

Kraken har aldrig hackats, vilket borde vara en mycket bra indikation på hur högt de värdesätter säkerhet. Användare har mycket kontroll över sina säkerhetsinställningar och rekommenderas att ställa in tvåfaktorautentisering för att säkerställa att deras enheter är skyddade.

Bittrex: En annan guldstjärna!

Grundarna av Bittrex var ett team av cybersäkerhetsingenjörer som tidigare arbetat på Microsoft, Amazon och Blackberry. Kanske förklarar detta varför de aldrig har hackats och varför deras säkerhet och anseende är solid.

Om det finns ett negativt med Bittrex är det att vissa amerikanska användare känner att de får en bumavtal, med färre kryptovalutor än sina europeiska motsvarigheter.

Bittrex vs Kraken: Det är oavgjort.

Kraken vs Bittrex: Who Wins?

I början av denna Bittrex vs Kraken-utbytesjämförelse berättade vi för dig att Kraken rankas som 4: e och Bittrex 5: e på vår kryptovalutaväxlingsranking och det kommer sannolikt inte att förändras snart.

Bittrex har många bra kvaliteter, men i sanning ligger de ganska långt efter Kraken när det gäller handelsvolym, användarvänlighet och locka nybörjare.

För amerikanska användare som utgör den största delen av vår publik och användare i alla andra tillåtna länder, den tydliga vinnaren här är Kraken, Bittrex måste försöka hårdare 2021.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner