Suosituimmat Bitcoin-kaupankäyntialustat 2021

Kaupankäyntiohjelmistoja ja Bitcoin-alustoja, joita käytetään kaupankäyntiin kryptovaluuttamarkkinoilla, on ollut olemassa jonkin aikaa. Tämän tyyppinen tekniikka on mahdollistanut sijoittajien ympäri maailmaa joko taloudellisen vapauden saamisen tai passiivisten tulojensa kasvattamisen.

Ymmärrämme, että Bitcoin-alustoilla ja automaattisella kaupankäynnin ohjelmistolla saattaa olla epäilyksiä, ja päätimme kuratoida hyödyllistä tietoa vastaamaan kiireellisimpiin kysymyksiisi.

Mikä on Bitcoin-kaupankäyntialusta?

Bitcoin-kaupankäyntialusta on automatisoitu kaupankäyntijärjestelmä, joka toimii monimutkaisten algoritmien ja tekoälyn avulla, jotta voit käydä kauppaa kryptovaluutalla markkinoiden trendien ja tietojen perusteella. Bitcoin-robotti-algoritmi pystyy skannaamaan markkinoita, lukemaan signaaleja, poimimaan tietoja ja analysoimaan tietoja kannattavien kaupankäyntipäätösten tekemiseksi. Bitcoin-järjestelmä on paljon tehokkaampi ja tuottavampi kuin manuaalinen ihmiskauppa. Algoritmit eliminoivat inhimillisen virheen tekijän ja pystyvät skannaamaan markkinat ja tiedot ennätysajassa. Bitcoin-alustat keskittyvät ostamaan ja myymään signaaleja markkinoilla. Tämän ansiosta nämä johtavat kauppajärjestelmät voivat olla sekuntia edellä markkinoita ja tuottaa suurempia voittoja kuin kilpailijat.

Bitcoin-järjestelmien käytön edut ja haitat

Kaikilla tekniikoilla tai ohjelmistoilla on aina etuja ja haittoja. Molempien ymmärtäminen on välttämätöntä, jotta saat kaiken irti käyttämästäsi työkalusta. Olemme listanneet joitain Bitcoin-alustojen käytön etuja ja haittoja.

Edut Haitat
✔️ Bitcoin-alustat ovat tuottavampia, tarkempia ja tehokkaampia kuin ihmiset, koska ne pystyvät skannaamaan, poimimaan ja analysoimaan suuria näytteitä tiedoista muutamassa sekunnissa. ❌ Bitcoin-alustoilla on riskinsä. Se voi luvata suuria voittoja jokaisesta kaupasta eikä 100% tarkkuutta jokaisesta kaupasta.
✔️ Bitcoin-alustoja eivät ohjaa heidän tunteensa. He tekevät päätöksiä logiikan ja järjen perusteella, jotka on sisällytetty algoritmiinsa. Tämä selittää, miksi niiden tarkkuustasot ovat niin korkeat, että joidenkin kaupankäyntijärjestelmien onnistumisaste on 99,4%. ❌ Nämä kaupankäyntijärjestelmät voivat olla monimutkaisia ​​ymmärtää ja saattavat vaatia aluksi ohjeita.
✔️ Bitcoin-alustat ovat paljon nopeampi kuin manuaalinen kaupankäynti. Heidän algoritminsa toimii muutamassa sekunnissa, jolloin manuaalinen kaupankäynti voi olla pitkä monimutkainen prosessi erityisesti uusille kauppiaille. ❌ Salausvaluuttamarkkinat eivät ole säänneltyjä ja erittäin epävakaita. Siksi on yhä tärkeämpää, että uudet käyttäjät tekevät kotitehtävänsä ennen sijoittamista.

Parhaat kauppapaikat vuodelle 2021

Nykyään käytössä on tonnia Bitcoin-alustoja ja kaupankäyntijärjestelmiä. Nämä alustat löytyvät helposti verkosta tekemällä yksinkertaisen haun. Vaikka näiden alustojen taustalla oleva käsite on legitiimi, kaikkia alustoja ei ole vahvistettu. Jotkut heistä toimivat huijauksina ja huijaavat uusia sijoittajia menettämään suuria summia. Olemme tehneet tutkimuksemme ja testanneet erilaisia ​​Bitcoin-alustoja.

Olemme päättäneet listata kolme parasta vaihtoehtoa kryptovaluuttakaupalle:

Bitcoin Digital

Bitcoin Digital on bitcoin-kaupankäyntisovellus, joka on luotu kaupankäyntiin krypto-valuuttamarkkinoiden trendien perusteella. Salausvaluuttamarkkinoilla voi kuitenkin olla vaikea navigoida, etenkin ensimmäistä kertaa sijoittajille, ja markkinat ovat erittäin epävakaat. Bitcoin Digitalin mukaan uusien käyttäjien onnistumisaste on korkea, 89%. Monet raportit ovat väittäneet, että Bitcoin Digital voi auttaa käyttäjiä tuottamaan tuhansia dollareita päivittäin.

Bitcoin Era

bitcoin-aikakausi

Bitcoin Era on edistynyt kaupankäyntitekniikka, joka helpottaa bitcoinin ja muiden merkittävien kryptovaluuttojen automatisoitua kaupankäyntiä. Tämä kaupankäyntitekniikka käyttää tilastollisia algoritmeja vertaamaan suuria määriä historiallisia ja tuoreita tietoja. Sitten se soveltaa näitä tietoja nykyisille kryptovaluuttamarkkinoille käyttämällä markkinoiden suuntauksia ennustamaan kannattavia kauppoja.

Bitcoin Evolution

bitcoin evoluutio estafa

Bitcoin Evolution on edistynyt kaupankäyntijärjestelmä, joka on suunniteltu kaupankäyntiin bitcoinilla ja muilla kryptovaluutoilla älykkäillä algoritmeilla korkean tuoton tuottamiseksi sinulle. Tämän automatisoidun kaupankäyntiohjelmiston tiedetään olevan yksi nopeimmista, tarkimmista ja arvostetuimmista bitcoin-kaupankäyntisovelluksista. Bitcoinin kaupassa käytetyt järjestelmät ovat intuitiivisia ja lyhentävät transaktioaikaa. Mitä kestää muutama minuutti manuaalisesti, tämä kaupankäyntiohjelmisto tekee muutamassa sekunnissa.

Suosituimmat Bitcoin-alustat

Bitcoin-kauppias Bitcoin Evolution Bitcoin-reikä
Bitcoin-voitto Salauskauppias Bitcoin Era
Bitcoin-elämäntapa Bitcoin-piiri Bitcoin Rush
Bitcoin-koodi Salaus Superstar Bitcoin ylös
Bitcoin Superstar Bitcoin-miljardööri

Kuinka tehdä ensimmäinen kauppa Bitcoin-kaupankäyntialustalla

Tilin luominen missä tahansa Bitcoin-robotissa tai kaupankäyntijärjestelmässä on nopeaa ja helppoa. Tässä esimerkissä käytämme esimerkkinä bitcoin digitalia.

1. Rekisteröinti

Ensimmäinen vaihe uuden tilin avaamiseen liittyy rekisteröinti. Voit rekisteröityä CoinInsiderin kautta etsimällä kaupankäyntijärjestelmän ylävalikosta ja täyttämällä alla olevan lomakkeen kaltaisen lomakkeen, jotta saat oman henkilökohtaisen välittäjän, joka opastaa sinut kirjautumisprosessissa. Vaihtoehtoisesti sinun on täytettävä lomake virallisella verkkosivustolla, joka vaatii joitain perustietoja, kuten etu- ja sukunimet, sähköpostiosoite ja yhteystiedot. On tärkeää, että käyttäjä täyttää nämä tiedot mahdollisimman tarkasti, jotta varmistus onnistuu.

2. Todentaminen

Kun rekisteröinti on suoritettu, pakollinen varmennusprosessi alkaa. Vahvistus edellyttää joko sähköpostiosoitetta tai ilmoittautumislomakkeessa annettuja yhteystietoja. Kun tili on vahvistettu, käyttäjä voi siirtyä seuraavaan vaiheeseen.

3. Talletus

Bitcoin-robotin yhteinen vähimmäistalletus on 250 £ / 250 €. Tämä talletus toimii alkuperäisenä pääomasijoituksena. Suurin osa Bitcoin-kauppajärjestelmistä käyttää säänneltyjä välittäjiä. Erääntyvä talletus maksetaan välittäjille ja he neuvovat sinua jatkotoimenpiteistä.

4. Live-kauppa

Kun talletus on tehty, kauppa voi alkaa. Käyttäjälle osoitettu välittäjä antaa suosituksia ja auttaa käyttäjää määrittelemään asetukset, aktivoimaan stop-loss-ominaisuuden ja kuinka viimeistellä tilinsä mahdollisimman optimaalisesti ennen live-kaupan aloittamista. Useimmat kaupankäyntijärjestelmät tarjoavat käyttäjälle esittelytilitoiminnon ennen live-kaupan aloittamista, jotta he voivat tutustua alustaan ​​ja sen toimintaan. Tällöin välittäjä auttaa myös käyttäjää navigoimaan tiensä ympäri alustaa.

Kuinka käydä kauppaa onnistuneesti Bitcoin-sovelluksessa

Kaupan allekirjoittaminen ja toteuttaminen Bitcoin-sovelluksessa on melko helppo prosessi. Tässä kuvassa keskitymme esimerkkinä Bitcoin Digitaliin.

Bitcoin Digital on bitcoin-kaupankäyntijärjestelmä, joka väittää auttavansa uusia käyttäjiä, joilla ei ole lainkaan muodollista kaupankäyntikokemusta antaakseen valtavan tuoton sijoitukselleen. Tämä kaupankäyntijärjestelmä perustuu älykkäisiin tietokonealgoritmeihin salausvaluuttamarkkinoiden analysoimiseksi ja skannaamiseksi ja älykkään kaupan valinnan tekemiseksi käyttäjän puolesta. Kaupankäyntijärjestelmän sanotaan olevan yli 90 prosentin menestysaste, jonka katsotaan olevan alan korkeimpia. Vaikka kaupankäyntijärjestelmä on automatisoitu, suosittelemme, että kauppiaat viettävät tilillään vähintään 20 minuuttia päivässä.

Tässä on askel askeleelta erittely siitä, miten Bitcoin-järjestelmä toimii:

 • Tietokonealgoritmit

Tietokonealgoritmi analysoi salausvaluuttamarkkinoiden tietoja tuottoisien kaupankäyntipäätösten muodostamiseksi. Analyysi tapahtuu vain muutamassa sekunnissa sen varmistamiseksi, että kaupat toteutetaan ennen markkinoiden muutosta. Tämän älykkään algoritmin avulla käyttäjä voi nähdä jokaisen mahdollisesti syntyvän voiton tai tappion takana olevan logiikan.

 • Markkina-analyysi

Hyvä kaupankäynnin robotti pystyy sieppaamaan arvokasta tietoa, kuten uutisia ja tekemään kauppoja, jotka ottavat nämä tekijät huomioon. Kun käyttäjä ansaitsee voittoa, on mahdollista nähdä sen takana oleva logiikka, koska algoritmit voivat näyttää analysoidut tiedot ja sen, mikä johti sijoituspäätökseen. Markkina-analyysi tapahtuu nopeasti, ja voit saada muutamassa sekunnissa voittoa. Tietysti, kun markkinat ovat epävakaat, voiton tuottaminen voi olla riskialtista.

 • Kaupankäyntisignaalit

Hyvä Bitcoin-robotti pystyy kopioimaan tunnistettujen asiantuntijoiden kaupankäyntistrategiat ja toteuttamaan ne käyttäjän tilillä. Tätä menetelmää kutsutaan usein sosiaaliseksi kopiokaupaksi.

 • Tekoäly

Tekoäly ja koneoppiminen ovat iso osa Bitcoin-robottien järjestelmää. Se antaa myös näiden kaupankäyntijärjestelmien tehdä tarkempia päätöksiä kuin kilpailijat.

 • Matemaattiset kaavat

Algoritmit ovat hyvin monimutkaisia, koska niihin liittyy ennalta määritetyn strategian matemaattisia kaavoja. Nämä matemaattiset kaavat ohjaavat kaupankäyntijärjestelmää ja parantuvat jatkuvasti tarjotakseen käyttäjälle parhaat kaupat ja optimaalisen kokemuksen.

Kuinka paljon rahaa voit ansaita Bitcoin-robotilla?

On olemassa monia alustoja, jotka väittävät auttavansa sijoittajia ansaitsemaan noin 10000 euroa päivässä. Vaikka jotkut näistä väitteistä saattavat olla totta, sijoittajien on tärkeää tietää, että kaupankäynti kryptovaluuttamarkkinoilla on riskialtista, koska markkinat eivät ole koskaan staattisia ja voivat olla epävakaita. Suurten voittojen tuottaminen riippuu myös siitä, kuinka paljon rahaa tilille on sijoitettu. Jotkut käyttäjien suositukset ovat väittäneet tuottavansa suuria voittoja päivittäin, kun taas toiset ovat kertoneet kärsineensä tappioita ensimmäisellä yrityksellään. Siksi on tärkeää, että käyttäjät tekevät kotitehtävänsä tämäntyyppisissä investoinneissa.

Ovatko Bitcoin-alustat oikeutettuja?

Joo. Monet uudet käyttäjät saavat päivittäistä bitcoin-voittoa käyttämällä Bitcoin-alustoja ja niihin liittyviä kaupankäyntijärjestelmiä.

 • Tällä kaupankäyntisovelluksella on suuri menestysaste etenkin uusille käyttäjille.
 • Mitä suurempi riski, sitä korkeampi hyöty: kryptovaluutta on epävakaata ja tämä tarkoittaa, että myös riskejä on enemmän.
 • Bitcoin Platforms tarjoaa uusille käyttäjille ilmaisen demotilin kokeilla ennen suorien kauppojen suorittamista.

Mikä on automaattinen kaupankäynnin ohjelmisto & Kuinka se eroaa Bitcoin-kaupankäyntisovelluksesta?

Automaattisen kaupankäynnin ohjelmistolla tarkoitetaan kaupankäynnin ohjelmistoa, jota kokeneet sijoittajat käyttävät yleensä historiallisten hintatietojen ja trendien analysointiin arvioidakseen, miten nämä suuntaukset liittyvät instrumentin nykyiseen hintaan. Verkossa on useita automaattisia kaupankäyntijärjestelmiä, joihin sisältyy kopiointikauppaominaisuus, jossa kaupat tai pikemminkin kaupankäyntistrategiat kopioidaan kannattavilta sijoittajilta. Vaihtoehtoisesti kaupankäyntiohjelmisto voi käyttää itsenäistä analyysiä, jota yleensä tukee tekoäly ja koneoppiminen, tunnistaakseen kannattavat kaupankäyntimahdollisuudet.

Jotkut kaupankäyntijärjestelmät, kuten Bitcoin-alustat, pystyvät skannaamaan salausmarkkinat ja poimimaan tiettyjä trendejä ja esittämään sitten sijoittajalle kannattavimmat kaupat. On tärkeää huomata, että sekä Bitcoin-alustat että automaattiset kaupankäyntijärjestelmät ovat käyttäjien eduksi ja voivat auttaa heitä menestymään hyvin.

Vuoden 2020 parhaat Bitcoin-välittäjät

Olemme listanneet suositeltavat kaupankäyntiohjelmistojen tarjoajat alla:

1. eToro

eToro on tunnettu fintech-sosiaalisen kaupan välittäjä. Yritys on perustettu vuonna 2007 ja sen kotipaikka on Israel. On raportoitu, että eToro on yksi maailman suurimmista sosiaalisista kauppa- ja sijoitusyhtiöistä. eTorolla on miljoonia asiakkaita yli 140 maassa. Aluksi eToro oli graafisesti intensiivinen forex-foorumi, joka on nyt integroinut salaustoiminnan työkalut. Asiakkaat, jotka eivät ole Yhdysvalloissa, voivat käydä kauppaa ylimääräisillä omaisuusluokilla, kuten CFD: llä ja osakkeilla, useissa pörsseissä. Alusta on tuulta sijoittajille, joilla on perustiedot kryptovaluuttakaupasta.

On monia CFD-välittäjiä ja monia Bitcoin Trading -alustoja ympäri maailmaa, mutta eToro on yksi harvoista alustoista, joka on varustettu molemmille palveluille, ja sen tuotteet ovat hyvin suunniteltuja ja älykkäitä. Monet kauppiaat ovat ylistäneet sen käyttäjäystävällistä alustaa ja mobiilisovellusta. eToro tunnetaan parhaiten erilaisista sosiaalisen kaupankäynnin ominaisuuksistaan, mikä tekee käytännöstä tällaisen palkitsevan kokemuksen sijoittamisen asiakkaille kaikilla tasoilla. Alusta tarjoaa myös monia tietoturva- ja omaisuuslajeja, ja se sallii nyt myös kryptovaluuttakaupan. Asiakkaat voivat käydä kauppaa kryptovaluutta-bitcoineilla ja muilla kryptovaluuttavarastoilla eTorossa.

2. 24 vaihtoehto

24Optionia hallinnoi Kyprosissa toimiva sijoituspalveluyritys Rodeler Limited. Se tarjoaa uusille kauppiaille käyttäjäystävällisen alustan, jonka tavoitteena on nopea ja helppo kaupankäyntikokemus, sekä mobiilikauppasovelluksen. Uudet kauppiaat voivat valita useista kauppatavaroista ja varoista. Voitot vaihtelevat kohde-etuuden kehityksen mukaan, mutta alustalla on kuitenkin hyvin matalat spreadit verrattuna kilpailijoihin. Elinkeinonharjoittajat voivat valita avattavasta valikosta kohde-etuuden, jolla he haluavat käydä kauppaa, luettelosta tai etsimällä luokkaa tai luokkaa. Kaupankäynti-ikkuna on aina näkyvissä, aivan luettelon vieressä ja päivittyy heti, kun toinen kohde-etuus tai osake on valittu.

24Option tarjoaa kauppiaille innovatiivisen, täysin verkkopohjaisen alustan, joka tarjoaa sijoittajille työkalut, joita tarvitaan CFD: n ja muun omaisuuden menestyvään kauppaan. Sivusto on käyttäjäystävällinen, intuitiivinen ja helppo ymmärtää. 24Optionin perustamisen jälkeen he ovat päivittäneet ja uudistaneet verkkosivustoa varmistaakseen, että uusilla ja kokeneilla kauppiailla on optimaalinen kokemus. Myös kohde-etuuksien määrä on kasvanut. MT4 on saatavana kauppiaille, jotka viihtyvät sen kanssa. Se on myös helpoin tapa käyttää kaikkia indikaattoreita ja työkaluja, olivatpa ne vakiona vai mukautettuja. On todettu, että 24Option on Juventus Football Clubin virallinen kumppani. Tämä lisää alustan uskottavuutta ja profiilia. 24Option tarjoaa kauppiaille erinomaista asiakaspalvelua ympäri vuorokauden. Uusien kauppiaiden on vain kerättävä vähimmäistalletuksensa aloittaakseen esittely- tai live-tilitoiminnon.

3. EuropeFX

EuropeFX on Kyproksella toimiva Forex- ja CFD-välittäjä. Kuten mainittiin, välittäjä on ollut toiminnassa vuodesta 2013. On raportoitu, että yhtiöllä on ollut valtavia menestyksiä, vaikka sitä pidetäänkin suhteellisen uutena markkinoilla. EuropeFX tarjoaa asiakkailleen innovatiivisia kaupankäyntityökaluja, kuten MetaTrader4-alustan, HTML5 Webtraderin ja EuroTrader 2.0: n. Välittäjä tukee myös sosiaalista kauppaa Mirror Traderin kautta ja automaattista kaupankäyntiä RoboX: n kautta. EuropeFX tarjoaa elinkeinonharjoittajille yli 300 vaihdettavaa omaisuutta ja altistumista useille markkinoille. Välittäjällä on myös toinen toimisto Saksassa.

On raportoitu, että EuropeFX: n omistaa MAXIFLEX LTD, joka on Kyproksen sijoituspalveluyritys, jonka CySEC, Cyprus Securities and Exchange Commission on valtuuttanut. Tämä tarkoittaa, että välittäjä noudattaa EU: n rahoitusvälineiden direktiiviä 2014 / 65EU tai MiFID II ja EU: n viidennen rahanpesudirektiivin vaatimuksia..

Suosituimmat salauksen CFD-välittäjät

24 vaihtoehto eToro Plus500
FXTB 101Sijoittaminen EuropeFX
FXVC Alvexo UFX
Kauppa360 Exness

Kuinka avata tili Bitcoin-välittäjällä

1. Rekisteröidy

Tilin avaaminen automaattisen kaupankäynnin ohjelmistolla on nopeaa ja helppoa. Uuden asiakkaan tarvitsee vain mennä verkkosivustolleen, jossa heiltä kysytään tietoja, kuten nimi, sukunimi ja sähköpostiosoite, minkä jälkeen heitä ylennetään luomaan turvallinen salasana ja käyttäjätunnus. Vahvistussähköposti lähetetään asiakkaille annettuun osoitteeseen, ja kun vahvistus on tehty, uusi asiakas voi linkittää tilinsä Facebook-sivulle tai Google-tilille, jolloin kirjaaminen tapahtuu saumattomasti.

2. KYC & Tilin todentaminen

Vahvistus on pakollinen prosessi. Se suojaa asiakasta petoksilta ja huijareilta. Vahvistus tapahtuu rekisteröitymisen yhteydessä. Sinua vaaditaan antamaan joitain henkilökohtaisia ​​tietoja. Vahvistuksen suorittaminen kestää kolmesta viiteen päivään. Vasta kun tili on vahvistettu, vaaditaan takuumaksu. Ennen vahvistusta esittelytilitoiminto on käytettävissä. Tämä antaa uusien asiakkaiden tutustua alustaan.

3. Talletusrahastot

Yksi automaattisen kaupankäynnin ohjelmiston merkittävimmistä ominaisuuksista on, että alusta hyväksyy useita maksutapoja. Vahvistettuaan asiakkaat voivat tallettaa jopa 2000 euroa oikeaa rahaa, vastata joihinkin yksinkertaisiin kysymyksiin tai lähettää valtion henkilöllisyystodistuksen ja todistuksen asumisesta korkeammille talletuksille. Asiakkaat voivat silti tallettaa 250 puntaa / 250 euroa vahvistamatta tilinsä, mutta he eivät voi tehdä nostoja ennen kuin ne on vahvistettu.

4. Aloita kryptovaluutan ostaminen

Kun uusi asiakas on tehnyt talletuksen, hän voi nyt aloittaa kaupankäynnin napsauttamalla “Kaupan markkinat” -painiketta automaattisen kaupankäynnin ohjelmistoalustalla. Siellä he näkevät kaikki saatavilla olevat arvopaperit, Forex- ja salausmarkkinat. Asiakkaat voivat myös etsiä tiettyjä varoja tai kopioida muita kauppiaita käyttämällä erilaisia ​​sosiaalisen kaupankäynnin työkaluja. Eniten käytetyt markkinat näkyvät tarkkailulistalla. Kun asiakas on valinnut omaisuuden, jolla käydään kauppaa, hänen tulee napsauttaa sitä ja valita ”Market”, “Limit” tai “Stop-loss” -tyyppinen tilaustyyppi. Markkinatilaukset myydään sillä hetkellä käytettävissä olevalla hinnalla, Limit-tilaukset antavat asiakkaiden odottaa tiettyä hintaa ja Stop-Loss-tilaukset purkautuvat, jos hinta putoaa tietylle tasolle.

5. Myydä kryptovaluuttasi

Käyttäjät voivat myydä asemansa milloin tahansa. Jos asiakas otti “lyhyen aseman”, hän ansaitsee rahaa, jos omaisuus putoaa spredin alarajan alle. Asiakkaat voivat nostaa minkä tahansa vähintään 50 euron saldon.

Kuinka löytää paras automaattinen kaupankäyntiohjelma

Olemme tarkastelleet erilaisia ​​markkinoilla olevia automaattisen kaupankäynnin ohjelmistoalustoja ja harkinneet niitä kaikkia huolellisesti, koska käytössä on paljon huijauksia ja petollisia verkkosivustoja. Olemme listanneet joitain tekijöitä, jotka on otettava huomioon arvioidaksemme, onko automaattisen kaupankäynnin ohjelmistotoimittaja uskottava.

 • Puoliautomaattinen tai täysin automatisoitu: On tärkeää tehdä asianmukainen arviointi siitä, miten kaupankäyntiohjelmisto todella toimii. Jotkut alustat tutkivat ja analysoivat markkinoita manuaalisesti, kun taas toiset käyttävät algoritmeja markkinoiden automaattiseen skannaukseen.
 • Vahvista tulokset: Ohjelmiston käyttöjärjestelmän lisäksi uusien käyttäjien on varmistettava, että he voivat vahvistaa palveluntarjoajan ilmoittamat tulokset.
 • Minimitalletukset ja palkkiot: Uuden elinkeinonharjoittajan on varmistettava, että hän ymmärtää, mikä talletus vaaditaan ja mitkä muut maksut sisältyvät ohjelmistoon. Tämä määrä voi vaihdella sen mukaan, minkä ohjelmiston kauppias valitsee.
 • Talletusvaihtoehdot: uusien kauppiaiden on varmistettava, että ohjelmisto soveltuu valitsemaansa maksutapaan ja kuinka kauan tapahtumien suorittaminen voi kestää ennen kuin ohjelmisto käynnistyy.
 • Omaisuusluokat: uusien kauppiaiden on varmistettava, minkä omaisuusluokkien kanssa he voivat käydä kauppaa ohjelmiston avulla. Jotkut ohjelmistot sallivat useita erilaisia ​​omaisuusluokkia, kun taas toiset saattavat olla rajoittavampia.

Ovatko julkkikset hyväksyneet bitcoin-alustoja?

Verkossa liikkuu mainoksia, jotka yhdistävät monia maailmankuuluja kuuluisuuksia bitcoin- ja bitcoin-järjestelmiin. Julkkis, joka tukee mitä tahansa, herättää kiinnostusta kyseisen tuotteen ympärillä, joten alustojen eduksi olisi merkittävän henkilön tukeminen. Olemme kirjoittaneet monia artikkeleita bitcoin-järjestelmiin liittyvistä julkkiksista selvittääkseen, mitkä julkkikset todella tukevat bitcoin-alustoja ja mitkä ovat vain huhuja tai väärää mainontaa. Lue artikkelimme täältä: Julkisuuden henkilöt, jotka liittyvät Bitcoin-järjestelmiin

Meidän johtopäätöksemme

On tärkeää huomata, että mihin tahansa bitcoin-järjestelmään tai kauppajärjestelmään liittyy riskejä. Riski ei ehkä ole suuri, mutta jos se tehdään väärin, on mahdollista, että uudet käyttäjät voivat menettää sijoituksensa. Päiväkauppa eroaa pitkäaikaisista sijoituksista, koska siihen sisältyy nopea pääsy kaupankäyntiasemiin ja sieltä pois, mikä antaa kauppiaille mahdollisuuden kokea valtavia voittoja ja tappioita.

Bitcoin-alustat ja kaupankäyntialustat tarjoavat uusille käyttäjille mahdollisuuden tuottaa huomattava määrä varallisuutta tai passiivisia tuloja. Suosittelemme, että uudet kauppiaat käyvät kauppaa passiivisista tuloistaan ​​otetulla määrällä. Nyrkkisääntönä suosittelemme, että elinkeinonharjoittajat eivät saisi käyttää yli 10% salkustaan ​​sijoittamaan niin sanottuihin spekulatiivisiin sijoituksiin. Ei ole haittaa aloittaa pienistä ja sijoittaa vähitellen suurempia määriä ajan myötä. Uusien kauppiaiden tulisi varmistaa, että he tekevät riittävän huolellisuuden tileillään ennen sijoittamisen aloittamista.

UKK

 • Mitä ovat Bitcoin-alustat?

Bitcoin Platforms on kaupankäyntijärjestelmä, joka on ohjelmoitu tunnistamaan salausvaluutan markkinamahdollisuudet käyttäjille, jotka ovat kiinnostuneita kaupan aloittamisesta.

 • Onko kannattavaa sijoittaa Bitcoin-alustoihin?

On sijoittajia, jotka väittävät saavansa yli 5000 euron päivittäiset tulot. Käyttäjien on kuitenkin investoitava suuria summia saadakseen tällaista tuottoa. Suosittelemme uusille käyttäjille aloittamaan vähimmäistalletuksella 250 € ja kasvattamaan voittoa sieltä.

 • Kuinka kaupankäynnin sovellus toimii?

Kaupankäyntialustat toimivat älykkäällä algoritmilla. He skannaavat ja analysoivat valtavia tietomääriä löytääkseen kryptovaluutta erittäin edulliseen hintaan. Nämä salausvaluutat ostetaan ja myydään myöhemmin korkeampaan hintaan.

 • Onko tietoni turvassa Bitcoin-alustoilla?

Suurin osa Bitcoin-alustoista käyttää SSL-varmentetta, joka on online-suojausprotokolla, joka salaa luottamukselliset tiedot sivustolla.

 • Kuinka automaattinen kaupankäyntiohjelma ansaitsee rahaa?

automaattinen kaupankäynnin ohjelmisto perii asiakkailta palkkion palvelujensa käytöstä tulona.

 • Voiko Auto-trading-ohjelmisto käyttää IRA- tai muuta eläketiliäni?

Valitettavasti ei. Autokaupan ohjelmisto ei ole eläkesijoitusyhtiö, eikä sitä tule ajatella tässä suhteessa. Alusta tarjoaa sosiaalisen kaupankäynnin ominaisuuksia, mutta tätä ei pidä sekoittaa automaattisiin sijoituspalveluihin.

 • Voinko käyttää Auto-trading-ohjelmistotiliäni älypuhelimellani?

Kyllä sinä voit. EToron avulla sinulla on yksi tili, johon pääsee käsiksi useilla erilaisilla sovellustyypeillä, mukaan lukien eToro -sovellus iPhonelle.

 • Kuinka paljon rahaa minun pitäisi tallettaa aloittaessani?

Suosittelemme, että aloitat minimiin. Useimmat automaattisen kaupankäynnin ohjelmistot edellyttävät vähintään 250 puntaa / 250 euroa. Se on todennäköisesti hyvä talletus useimmille käyttäjille.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner