Kiina HYPE: Kuumin blockchain-projekti Kiinassa juuri nyt

Kiinassa on yksi maailman suurimmista Blockchain-yhteisöistä – valtava määrä tunnettuja varhaisia ​​sijoittajia Bitcoiniin ja Ethereumiin. Kiinassa oleva salauskohde kuumenee, koska Fiat Currency -liikennettä Kiinassa rajoittava varainhoidon valvonta saattaa jatkua. Vakaa kolikko, kuten USDT, on monien kiinalaisten hallussa, koska se on ainoa tapa saada altistuminen Yhdysvaltain dollarille Kiinassa. Kiinan hallitus on hyvin tietoinen tästä suuntauksesta ja on hiljattain alkanut aggressiivisesti pankkitilien sulkeminen liittyy kryptovaluutan siirtoihin. Tämä ihmisten välisen ja hallituksen haluaman konflikti on merkittävä taistelukenttä vuonna 2020, varsinkin kun Kiina pyrkii vapauttamaan keskuspankin digitaalisen valuuttansa – ”DCEP: n” myöhemmin tänä vuonna.

Hienoa kyllä, Kiinan kryptovaluutta-sijoitusyhteisö on täysin erilainen kuin länsimainen yhteisö, ja siinä on huomattavasti erilaisia ​​suuntauksia ja projektisuosikkeja.

Välittäjät, jälleenmyyjät ja MLM: t

Valitettavasti Kiinassa MLM (Multi-Level Marketing) -ryhmät käyttävät kryptovaluutta menetelmänä varojen hakemiseen. Nämä ryhmät matkustavat maaseudun kyliin pyytääkseen varoja rikkailta maanviljelijöiltä ja paikallisilta. Nämä ryhmät esittävät usein petollisia väitteitä valtavasta voitosta tai luovat kuvitteellisia tarinoita sisäpiiriläisistä tiedoista. Tämä tapahtuu kiinalaisten maanviljelijöiden uuden rikkauden vuoksi, jotka usein myyvät tontteja hallitukselle suurista rahasummista. MLM: t käyttävät sekä tunnettuja vakiintuneita valuuttoja, kuten ADA (Cardano), että uusia kryptovaluuttoja varojen pyytämiseen..

VAU. @Cardano olen shillannut rikkaille kiinalaisille maanviljelijöille … Etkö ole varma, pitäisikö minuun tehdä vaikutelma vai pelätä (huomaa @IOHK_Charles) $ ADA pic.twitter.com/Gx02cMbDYY

– Boxmining (@boxmining) 5. heinäkuuta 2020

”Valkoinen kuume” – länsimaiset projektit & Perustajat lähtevät

Kiinalaiset blockchain-sijoittajat siirtyvät länsimaisiin hankkeisiin legitimiteetin puolesta. Tämä johtuu pääasiassa siitä, että yhteisö on kyllästynyt huonoihin “Pump and Dump” / “Chinese Market making” -strategioihin, joita kotimaiset kiinalaiset projektit ovat saaneet. Viime vuonna syntyi valtavia hype-syklejä, kuten MXC ovat jättäneet huonon maun sijoittajan suuhun. Yksinkertaisesti sanottuna he etsivät raikasta ilmaa ja toivovat voivansa löytää sen länsimaissa. Tämä on vienyt tietyt länsimaiset projektijohtajat tai perustajat jumalankaltaiseen asemaan – kuten Polkadot Gavin Wood ja Charles Hoskinson. Itse asiassa Gavinilla on enemmän painoarvoa kuin Vitalikilla, ja häntä palvotaan hyvin samalla tavalla.

Gavin Wood | PallokuosiKiina on rakastunut Gavin Woodiin

Kuumia projekteja: Polkadot, FileCoin, Cosmos, Tezos, Kusuma

Defi on passé

Kiina rakastui hajautettuun rahoitukseen (Defi) paljon aikaisemmin kuin läntinen yhteisö – pisteeseen, että se on tällä hetkellä hyvin poissa muodista. Kuuluisa tämä pahentaa tätä Pakota Hack, missä hakkerit varastivat (sitten “palauttivat” myöhemmin 25 miljoonaa dollaria). Vaikka Dforce-hakkerointi pääsi myös otsikoihin lännessä, sillä ei ollut emotionaalista vaikutusta kuin Kiinalla – loppujen lopuksi kiinalaiset sijoittajat päätyivät maksamaan laskun kaikista vahingoista.

Tämä on valtava kontrasti länsimaailmasta, jossa Coinbase on potkaissut äskettäisen Defi-hullun & Yhdiste.

Blockchain-palveluverkko ja yrityksen käyttöönotto

Kiinan keskijohto totesi viime vuonna, että “Blockchain” on yksi Kiinan tärkeimmistä kansallisista tavoitteista presidentti Xin henkilökohtaisesti ajaessa asialistaa eteenpäin. Tämä on huipentunut Blockchain Service Networkin (BSN) perustamiseen Kiinaan – ketjujen väliseen alustaan, joka toimii yhteentoimivuuskerroksena kaikille Kiinan Blockchainille. Hauskasti, BSN ei ole Blockchain, vaan verkko, joka auttaa blockchainia kommunikoimaan. BSN: n kehitys on johtanut kiinnostuksen lisääntymiseen yritysketjujen kuten Vechainin (VET), Cosmosin ja Polkadotin suhteen.

Kuumia projekteja: Vechain, Cosmos ja Polkadot

NFT: t ovat seuraava trendi

Kun Kiina on pääsemässä yli #DeFI: n, ei-syötävät merkit ovat nousseet keskelle. He tutkivat uudelleen NFT: n mahdollisia vaikutuksia pelialalla. Kolikot, kuten Enjin ($ ENJ) ja Decentraland (MANA), ovat monien keskustelujen keskiössä. Mielenkiintoista on, että he eivät vain keskustele pelaamisesta, vaan puhutaan huomattavasti immateriaalioikeuksia (IP) omistavista NFT: istä ja muusta laajemmasta käytöstä. Tästä aiheesta ei puhuta lainkaan länsimaisessa avaruudessa, ja se korostaa, kuinka tietyt projektit voidaan sovittaa uudelleen eri kulttuureihin sopiviksi.

Maxim Blagov, perustajajäsen Enjin on saamassa kiinalaista mainetta

Kuumat projektit: Enjin, Decentraland, Opensea

Filecoin nousee

Filecoin Testnet -kaivostoiminta

Filecoin ja hajautettu varastointi olivat yksi vuoden 2018 kuumimmista aiheista (tarkista tämä hullu video – muistuttaa minua tietystä hei hei hei -projektista). Ei ole yllättävää, hajautettua säilytystilaa palaamassa takaisin vuonna 2020. Ei tarvitse kahta arvailua selvittääksesi, että tämän virheen aiheuttavat lukemattomat Filecoin-laukkupidikkeet, jotka ostivat vuoden 2017 villityksen aikana. Loppujen lopuksi he tarvitsevat tapaa poistua investointejaan.

Kipinän tälle hypeelle johtuu pian tapahtuvasta Filecoinin mainnet-lanseerauksesta. Kiinalaiset kaivostyöläiset ovat jo valmistautuneet kaivamaan kolikkoa – vaikka heidän pitäisi tehdä niin VPN: n kautta.

Kuumat projektit: Filecoin, Storj, Arweave

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner