Balancer-rahoitusopas ja katsaus ($ BAL)

Tasapainottaja ($ BAL) on automaattinen markkinatakaaja (AMM) protokolla, joka vähentää eri kryptovaluuttakauppojen kustannuksia ja liukastumista. Balancer on hajautettu korvaava perinteinen markkinatakaaja, kolmannen osapuolen yksikkö, joka tarjoaa likviditeettiä vaihdetuille varoille. Erilaiset hajautetut kaupankäyntialustat voivat pyytää tasapainotinprotokollaa selvittämään parhaat hinnat ja kaupankäyntihinnat älykkään tilauksen reitityksen (SOR) avulla. Protokolla tarjoaa myös kaupan toteuttamiseen tarvittavat varat käyttämällä käytettävissä olevien Balancer-poolien varoja. Balancer Finance aloitti toimintansa syyskuussa 2019 Mike McDonald ja Fernando Martinelli, siitä lähtien yhtiöllä oli onnistunut siemenkierros 3 miljoonan dollarin investoinneilla.

Balancer Exchange -liitäntä

Balancer käyttää N-ulotteista invarianttipintaa, joka on rakennettu Uniswap-sovelluksen päälle. He käyttävät myös automatisoituja markkinatakaajia (AMM), aivan kuten UniSwap, jotka on rakennettu tietokonealgoritmeista markkinoiden säätelemiseksi. Heidän poolinsa poistavat käyttäjien salkunhoitomaksut sen sijaan, että keräisivät maksuja kauppiailta, jotka tasapainottavat salkun uudelleen “seuraamalla välimiesmenettelyjä”.

Balancer on siirtynyt merkittävälle asemalle hajautetun rahoituksen (DeFi) hierarkiassa, koska se on BAL-merkki, joka kiinnitti Compound Protokollan hallintomerkkien vivahteet nousemaan vuoden 2020 alussa. Tämä pörssi kiinnitti enemmän huomiota ja on nimetty kilpailijaksi. DeFi-kentällä. Tämä käsitys on sama kuin DeFi-hankkeiden ja niiden kaivosominaisuuksien suosion kasvu, mikä on korostettu viime aikoina Forbesin raportti aiheesta “DeFi Yield Famers”. Joten, jos olet orastava tai utelias yielder tai joku, joka haluaa ymmärtää kehittyviä DeFi-markkinoita, tämä on opas sinulle. Tässä artikkelissa esitämme projektin täydellisen erittelyn, mikä se on, ja selitämme tämän DeFi-vaihdon ja -protokollan käytön edut.

Saat lisätietoja Balancerista, sen vahvuuksista ja heikkouksista, katsomalla videomme:

YouTube-juliste Balancer Finance: Mitä sinun on tiedettävä tästä DeFi-alustasta

Balancer’s Pools Explained: Mitä ne ovat?

Tasapainopoolit ovat kokoelmia käyttäjien toimittamista varoista, joita käytetään likviditeetin tarjoamiseen kaupoille ja liiketoimille. Nämä poolit voivat olla yhteensä yli 11 miljoonaa dollaria (esim. USDT-, BAT- ja COMP-poolit). Tätä varainhankintaa kutsutaan salausvaluuttakauppojen aikana kaupan vastapuoleksi, mikä tarjoaa likviditeettiä kauppiaille.

Ohjatut / yksityiset altaat: Nämä ovat silloin, kun kiinteä tila on uima-altaan yläpuolella ja luoja voi asettaa tunnukset ja painot. Tämä tehdään yleensä yksityisille toimijoille, jotka eivät halua ulkopuolisia selvittäjiä, esimerkiksi suurten määrien kanssa työskenteleville kolmannen osapuolen selvittäjille.

Viimeistely / jaetut altaat: Nämä poolit ovat avoimia kaikille toimijoille likviditeetin lisäämiseksi ja ne ovat yksisuuntainen siirtyminen. Niitä ei voida muuttaa, ja niillä on kiinteä parametri, toisin kuin kontrolloidut poolit, ja ne on yleensä tarkoitettu suurelle yleisölle selvitystilaan ja tuottamaan voittoa.

Altaiden kahden pääalaluokan lisäksi on muita tarkempia älykkäitä altaita, joita voit käyttää. Esimerkiksi Liquidity Bootstrapping Pools (LBPs) antaa ryhmille mahdollisuuden vapauttaa projektimerkin ja samalla rakentaa syvää likviditeettiä. Muita esimerkkejä ovat stablecoin-altaat, joilla ei ole pysyvää menetystä, jonka perustaja Martinelli kirjoitti laajennetun selittäjän tässä.

Allasluojan työkaluBalancer’s Pool Creator -työkalu

$ BAL-tunnus

Alkuvaiheessa Balancerilla ei ollut omaa alkuperäistä tunnusta, mutta tämä muuttui tänä vuonna, kun yritys paljasti hallintotunnuksensa $ BAL. Yhtiö aloitti tunnuksen jakamisen 23. kesäkuuta 2020, ja se jaetaan viikoittain sivuston likviditeetin tarjoajille.

BAL-rahakkeilla ei kuitenkaan ole taloudellista arvoa, vaan ne ovat valuutta protokollan hallinto-oikeuksille. Nämä oikeudet antavat haltijoille mahdollisuuden sanoa Balancer-protokollan rakenteita painottamalla uusien ominaisuuksien, protokollamaksujen ja suurempien rakenteellisten muutosten, kuten kerroksen 2 skaalaus, sekä muiden lohkoketjujen sopimusten toteuttamista.


Tunnuksia on luotu 100 miljoonaa, mutta 25 miljoonaa niistä on jo osoitettu perustajajäsenille, ydinkehittäjille, neuvonantajille ja sijoittajille. Loput ovat kuitenkin vapaasti louhittavissa Balancer-käyttäjillä, jotka lisäävät likviditeettiä.

Balancerin verkkosivuston mukaan: “Joka viikko 145 000 BAL-maksua eli noin 7,5 miljoonaa euroa vuodessa jaetaan likviditeetin tarjoajille. Tämä tarkoittaa, että BAL: n ensimmäisenä olemassaolovuotena tarjontainflaatio olisi 30 prosenttia alun perin jaetusta 25 miljoonan rahakkeen tarjonnasta. ” Joten miten voit ansaita viikoittaisen BAL-allokaation? Tämä tapahtuu BAL-likviditeetin louhinnalla, jota käsitellään jäljempänä.

BAL-likviditeetin louhinta: Kuinka ansaita $ BAL-rahakkeita?

Maksuvalmiuslouhinnasta on tullut yksi suosituimmista keskusteluaiheista hajautetun rahoituksen (DeFi) alalla viime viikkoina. Pohjimmiltaan likviditeetin louhinta on lähinnä sitä, että käyttäjät toimittavat varojen likviditeettiä DeFi-protokollalle vastineeksi jonkinlaisesta palkkiosta. Tämä palkkio voi olla erilaisia ​​rahakkeita, mukaan lukien taustalla olevan DeFi-protokollan hallintotunnukset (joilla voi olla rahallinen arvo – kuten COMP). Se tarjoaa periaatteessa tavan ansaita käyttäjille rahaa hallussaan olevista varoista.

Tärkein tapa ansaita $ BAL-rahakkeita on Liquidity Mining. Pohjimmiltaan Balancer palkitsee selvittäjiä, jotka maksavat pooliinsa $ BAL -merkkien muodossa. Yhtiön ehdotus on antaa BAL-rahakkeita suhteessa kunkin osoitteen maksaman likviditeetin määrään suhteessa Balancerin koko likviditeettiin.

Toinen tapa tehdä BAL on luomalla pooli ja hyödyntämällä kaupankäyntimaksujen etuja. Nämä jaetaan $ BAL-muodossa. Tämä järjestelmä kannustaa myös altaan luojaa alentamaan maksuja, koska mitä alhaisemmat palkkiot ovat, sitä enemmän BAL: ta he saavat. Tasapainottajan maksu antaa uima-altaan luojille lyhyen tai pitkän aikavälin vaihtoehdon, ja he toivovat, että se kannustaa alhaisempiin maksuihin, jotta kauppiaat houkutellaan pörssiin.

Perustaja Martinelli sanoi BAL: n ja hallinto-oikeuksien jakamista koskevista kysymyksistä: “Ylivoimaisesti tärkein tekijä tai syy siihen, että teemme sen, johtuu siitä, että haluamme tämän asian hajauttamisen. Uskomme hajautettuun, luottamattomaan tulevaisuuteen ja haluamme Balancerin tekemään niin. Tarvitsemme jakelun terveellisellä tavalla. “

Tasapainotettu viljely & Parhaat altaat

Balancerin suurimmat likviditeettipoolit palauttavat tällä hetkellä jopa 30 prosentin vuosikoron likviditeetin tuotosta. Nämä korot ovat parantuneet huomattavasti Yläkerroin päivitys 5. heinäkuuta 2020.

Paras tapa löytää nykyiset parhaat korot ja likviditeetin tuotto ovat Ennusteiden vaihtokaavio.

Saldokolikoiden sallittujen luettelo

$ BAL Balancer Governance -tunnuksen ilmapisaroiden laatua varten altaissa on oltava vähintään kaksi kolikkoa, jotka ovat sallittujen luettelossa. Kolikot lisätään tasapainotusluettelon sallittujen luettelo viikoittain. Jaettavan $ BAL: n määrä riippuu kaupan määrästä ja kokonaislikviditeetistä, enintään $

Kaupankäynti Balancerin pörssissä

Likviditeetin ja poolien lisäksi Balancer on ennen kaikkea hajautettu pörssi. Ilman KYC: tä tai ilmoittautumisia anonymiteetti ja yksityisyys säilyvät. Ainoa mitä tarvitset kaupankäynnin aloittamiseen, on MetaMaskin kaltainen lompakko. Opi luomaan Metamask-tili täältä.

Pörssissä on kaupankäynnissä useita merkkejä. Näitä ovat: Ethereum (ETH), DAI, MKR, USDC, REP, BTC ++, WBTC, WETH, BAT, SNX, ZRX, LINK, DZAR, UMA, LRC, REN, LEND, KNC, COMP, OCEAN. Pörssissä on myös useita merkkejä ilman pooleja, kuten tBTC, ANT, cUSDC, cDAI, imBTC, pBTC, sBTC, sUSD, PNK, AST ja RPL.

Tasapainottaja: onko riskejä?

Hajautettuun vaihtoon liittyy usein suuria riskejä. Tällainen kyky käydä kauppaa niin helposti korkeilla koroilla on huolenaihe. Tämän korosti äskettäin Ethereumin perustaja Vitalik Buterin, joka varoitti, että ne olivat “räikeitä DeFi-asioita”, joihin joskus liittyy “ilmoittamattomia riskejä”..

Tweet Vitalik Buterinilta

Balancer on tunnustanut riskit, ja verkkosivustonsa varoittavat käyttäjiä, että: ”Balancer on hyvin uusi protokolla. Vaikka ryhdymme kaikkiin varotoimiin ja teemme laajoja tarkastuksia, tämä on silti hyvin beetatuote. Käytä pieniä määriä varoja aloittaaksesi. “

Johtopäätös

Kaiken kaikkiaan Balancerilla on asema tehokkaana työkaluna markkinoinnin tekemisen automatisoimiseksi ja eri kryptovaluuttojen transaktiomaksujen alentamiseksi. Se johtaa likviditeettipoolimarkkinoita kyvyllä luoda n-ulotteisia likviditeettipooleja, joka on ensin markkinat. Ainutlaatuisella kaavallaan, joka kieltää ja estää aktiivisesti suuria maksuja, Balancer on luonut hajautetun projektin, joka voi mahdollisesti olla omavarainen järjestelmä, jossa painotetaan yhteisöä.

Toistaiseksi Balancerin päätavoitteena on luoda kova kilpailu UniSwapille ja tehdä itsestään johtava asema AMM-kentällä Ethereumilla. Monet uskovat, että tämä on mahdollista, koska Uniswapin DEX-toiminnot ovat samat kuin Balancer, koska yksi Uniswap-token-for-token-pooli on yhtä suuri kuin Balancer-pooli, jossa on kaksi tunnusta, joiden arvo on 50/50 tai 1: 1..

Hajautettu rahoitus (DeFi) -sarja: oppaita, oppaita ja muuta

Sisältöä sekä aloittelijoille että edistyneemmille käyttäjille, tutustu YouTube DeFi -sarjaamme, joka sisältää opetusohjelmia ESF-TYÖKALUISTA, joita tarvitset kauppaa varten DeFi-tilassa. MetaMask ja Uniswap. Sekä syvällinen sukellus suosittuihin DeFi-aiheisiin, kuten Reef.finance ($ REEF) ja Polkadot ($ DOT)

Tämän verkkosivuston DeFi-sarja kattaa myös aiheet, joita ei ole tutkittu YouTubessa. Jos haluat tutustua DeFi: hen, tutustu hajautetun rahoituksen (DeFi) yleiskatsaukseen: Opas kryptovaluutan kuumimpaan suuntaukseen

Opetusohjelmat ja oppaat ESSENTIAL DEFI -TYÖKALUILLE:

 • MetaMask-opas: Kuinka luoda tili? PLUS-vinkkejä ja hakkereita edistyneille käyttäjille
 • Uniswap-arvostelu ja opetusohjelma: Aloittelijan opas ja edistyneitä vinkkejä
 • Seerumin DEX-opas ja arvostelu
 • SushiSwap ($ SUSHI) selitti
 • 1 tuuman vaihto, Mooniswap ja Chi GasToken: lopullinen arvostelu ja opas

Katso tarkempia tietoja muista erityisistä DeFi-projekteista DeFi-tunnisteoppaistamme. Tässä on suosituimpia oppaita:

 • AAVE ($ LEND)
 • Ampleforth ($ AMPL) -katsaus: Tämän DeFi-protokollan olennainen opas
 • ChainLink ($ LINK) -opas: Avainlinkki DeFi-tilaan
 • Cream Finance ($ CREAM): Mikä se on?
 • Curve Finance ($ CRV) -opas
 • DODOEx ($ DODO): Vallankumouksellinen ketjun likviditeetin tarjoaja
 • Lineaarinen rahoitus ($ LINA): Synteettisten vaihtoalustojen tulevaisuus?
 • Polkadot ($ DOT): Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää Kiinan DeFi-rakkaudesta
 • RAMP DeFi: Kuinka se avaa sidottujen varojen arvon?
 • Reef Finance ($ REEF): All-in-One Defi -alusta
 • Solana ($ SOL) selitti
 • Kaavio ($ GRT) – Hajautettujen sovellusten seuraava taso
 • Trustswap ($ SWAP) selitti – seuraavan sukupolven DeFi-tapahtumia
 • Yearn.Finance yhdistää DeFi-ekosysteemin
 • Wing Finance ($ WING) – Luottoihin perustuva DeFi-laina-alusta

Lisää videoita ja artikkeleita on tulossa pian osana DeFi-sarjaamme, joten muista tilata Youtube-kanava ja (toistaiseksi) ILMAINEN viikoittainen uutiskirje joten sinulle voidaan ilmoittaa heti, kun he tulevat ulos!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map