DAOVentures ($ DVG): Automaattiset neuvonantajat ja Robo-rahastonhoitajat DeFi: ssä

DAOVentures ($ DVG) pyrkii yksinkertaistamaan ja luomaan helppokäyttöisiä ratkaisuja ihmisille sijoittamaan ja hallinnoimaan hajautettua rahoitusta (DeFi)..

DeFi-tuotteiden on vaikea olla vuorovaikutuksessa käyttäjien kanssa, etenkin aloittelijoille. Melko monilla sijoittajilla on edelleen epäluottamusta tilasta. Toisten on käsiteltävä riskiä ja kalliita kaasumaksuja. DAOventures pystyi kuitenkin tunnistamaan nämä ongelmat ja keksimään ratkaisuja.

Mikä on DAOVentures?

DAOventures on hajautettu protokolla, joka auttaa likviditeetin tarjoajia investoimaan DeFi-projekteihin käyttämällä automatisoituja neuvonantajia ja robo-rahastonhoitajia auttamaan käyttäjiä sijoittamaan DeFi-tuotteisiin suurella tuotolla.

DAOventures luottaa uskomuksiinsa oppaana tarjota poikkeuksellisia palveluja sijoittajille. Järjestelmä käyttää parhaita strategioita seuraamaan johdonmukaisesti suorituskykyä, hallitsemaan riski / palkkasuhteita sekä tarkastamaan älykästä sopimusten turvallisuutta. Jotkut DAOventures-alustan edut sisältävät:

Mikä on DAOventures (Lähde: DAOventures-verkkosivusto)

Oikea riskien / palkkioiden hallinta

Riskien ja tuottojen suhde on erittäin tärkeä näkökohta kaupassa tai sijoituksessa. DAOventures-strategiat tarjoavat käyttäjille laaja-alaisia ​​tuotteita riskialttiustasonsa perusteella: matala, keskitasoinen tai korkea riski, jotta aloittelijat ja välittäjät voivat tehdä tietoon perustuvia päätöksiä ennen kaupan toteuttamista.

Kuratoituja tietoja

Protokollan työryhmä tutkii, analysoi ja testaa uusia Dapp-sovelluksia poistaakseen huonot hyvistä. He tekevät tämän sovittamalla kaikki protokollat ​​parhaiten toimivaan algoritmiin vastaamaan sijoittajien vaatimuksia.

Turvallisuus

Protokollan ydinarvo on turvallisuus. Alusta tarkastaa ja tarkistaa kaikki tuotteet varmistaakseen, että heidän salaustuotteensa on turvallista ottaa käyttöön.

Alusta sallii ulkopuolisten yritysten suorittamat tarkastukset ja suorittaa muita turvatestejä varmistaakseen, että käyttäjien varat ovat turvassa. Koska DAOVentures on hajautettu alusta, se ei omista yksityisiä avaimia, koska varat ovat käyttäjien itsensä suojaamia.

Läpinäkyvyys

DAOventuresin sijoitukset ovat läpinäkyviä, koska niitä voidaan tarkastella lohkoketjussa, jotta käyttäjät voivat nähdä, mihin ja miten rahansa siirretään, sekä pystyä tarkistamaan ja parantamaan salkkuaan seuraamaan pääomaa oikein.

Alennetut kaasumaksut

Käyttäjät voivat säästää huomattavaa määrää kaasua käytettäessä DAOVenturesia. Protokolla mahdollistaa paremman kaasulaskennan asianmukaisesti hoidettujen yhdistettyjen sijoitusrahastojen kautta.

DAOventures-rahakkeet ($ DVG)

Likviditeettipalvelujen tarjoajat voivat ansaita DAOventures-hallintotunnuksia, joita kutsutaan DVG: ksi, joiden avulla he voivat äänestää protokollan sääntöjen muutoksista. DVG-tunnuksen käynnistäminen tapahtuisi Polkastarterissa, huutokauppaprotokollassa, joka perustuu Polkadot-lohkoketjuun ja jota käytetään DeFi-projektien varainhankintaan.

DVG: t ovat periaatteessa älykkään sopimuksen “tunnuksia”, jotka on kehitetty noudattamaan kiinteitä sääntöjä, joita voidaan muuttaa tai päivittää älykkääseen sopimukseen integroidulla yksimielisellä äänestysmekanismilla. 

DVG-tunnusten hyödyllisyys on lukuisia. Sitä käytetään kannustamaan LP: itä ajamaan tunnuksen pitkäaikaista kysyntää sekä DAOventures-yhteisön osallistumista. Käyttäjät, joilla on $ DVG, hyötyvät panostuksista, kuten alhaisemmista transaktiopalkkioista ja palkinnoista.

DAOventures julkaisee yhteensä 444444 DVG-tunnusta julkiseen myyntiin. Alusta tarjoaa DVG-tunnuksen alennushinnan POLS-tunnuksen haltijoille ja yleisölle, ennen kuin se on listattu Uniswapissa.

Kuinka DAOventures toimii?

Protokolla toimii samalla tavalla kuin normaali riskipääomayritys siinä mielessä, että se etsii parempia mahdollisuuksia sijoittajille korkeamman tuloksen luomiseksi. Alustan käyttämät tekniset työkalut rakennetaan ammattitiimien yhteisellä ponnistuksella.

DAOventures Test -sovellus (lähde: DAOventures ‘Test Beta -sovellus’ )

Nämä työkalut tutkivat syvälle markkinoille ja auttavat likviditeetin tarjoajia käyttämään varojaan toivottuihin DeFi-sijoituksiin. Esimerkkejä käytetyistä työkaluista ovat automaattinen tasapainottaja, likviditeettilaskuri, arbitraasibotti ja vaihtotunnus.

DAOVentures käyttää älykkäitä sopimuksia ja robo-kauppiaita auttaakseen sijoittajia sijoittamaan rahaa parhaimpiin DeFi-varoihin saadakseen parhaan tuloksen. Lisäksi ennen älykkäiden sopimusten käyttöönottoa alustalla käyttöä varten ne ensin tarkastetaan ja tarkistetaan vaatimustenmukaisuuden varmistamiseksi.

Alustan hajautetut prosessit auttavat eliminoimaan vastapuoliriskit. DAOVentures varmistaa, että käyttäjät voivat hallita täysin varojaan ja lompakkojaan. Tämän seurauksena käyttäjät voivat olla vuorovaikutuksessa älykkäiden sopimusten kanssa erikseen.

Muiden salaussijoittajien on vaikea olla vuorovaikutuksessa DeFi-protokollien kanssa, mutta DAOventures käyttää algoritmeja sijoittajien varojen hallintaan. Robo-neuvojat jakavat kaikki yhdistetyt varat ja käyttävät niitä DeFi-protokollaan parhaalla ROI-prosentilla.

DAOventuresin tarjoamia tuotteita ja palveluja ovat:

Tuotto viljely

Alusta tarjoaa käyttäjille erilaisia ​​satoviljelystrategioita tuoton ansaitsemiseksi. Käyttäjät voivat valita tuotonviljelystrategian riskitasonsa ja voittotavoitteensa perusteella. Protokolla tarjoaa käyttäjille investointeja riskinottohalun perusteella.

Luotonanto ja lainanotto

DAOVentures aikoo lähitulevaisuudessa integroitua lainaus- ja lainaprotokolliin, kuten Uniswapiin. Tämä auttaa heitä hallitsemaan paremmin sijoittajavaroja ja laajentamaan DAOventures-liiketoiminnan ulottuvuutta.

 Automaattinen Defi Manager

Robo-neuvojien kautta käyttäjillä on etu sijoittaa parhaisiin DeFi-projekteihin ja tuotteisiin. Sijoittajat voivat hyötyä alustan strukturoiduista tuotteista ja tuottovaatimusten yhdistämisestä automatisoitujen johtajien kautta.

Robokaupan strategiat – AMM (Lähde: DAOventures Korkean tason tuoteselitys ppt)

Johtopäätös

DeFi: n kasvun myötä ei ole epäilystäkään siitä, että sen ekosysteemi on rahoituksen tulevaisuus. DeFin suosion nousu toi kuitenkin mukanaan myös useita mahdollisuuksia, riskejä ja etuja. Tässä mielessä DAOventures jatkaa toimintaansa nopeuttaakseen DeFin siirtymistä kauan odotettuun tulevaisuuteen tarjoamalla sijoittajille jatkuvasti asianmukaisia ​​ratkaisuja. Protokollan tavoitteena on hyödyntää ketjujen välistä yhteentoimivuutta tarjotakseen käyttäjilleen parhaat palvelut.

Hajautettu rahoitus (DeFi) -sarja: oppaita, oppaita ja muuta

Sisältöä sekä aloittelijoille että edistyneemmille käyttäjille, tutustu YouTube DeFi -sarjaamme, joka sisältää opetusohjelmia ESF-TYÖKALUISTA, joita tarvitset kauppaa varten DeFi-tilassa. MetaMask ja Uniswap. Sekä syvällinen sukellus suosittuihin DeFi-aiheisiin, kuten Reef.finance ($ REEF) ja Polkadot ($ DOT)

Tämän verkkosivuston DeFi-sarja kattaa myös aiheet, joita ei ole tutkittu YouTubessa. Jos haluat tutustua DeFi: hen, tutustu hajautetun rahoituksen (DeFi) yleiskatsaukseen: Opas kryptovaluutan kuumimpaan suuntaukseen

Opetusohjelmat ja oppaat ESSENTIAL DEFI -TYÖKALUILLE:

 • MetaMask-opas: Kuinka luoda tili? PLUS-vinkkejä ja hakkereita edistyneille käyttäjille
 • Uniswap-arvostelu ja opetusohjelma: Aloittelijan opas ja edistyneitä vinkkejä
 • Seerumin DEX-opas ja arvostelu
 • SushiSwap ($ SUSHI) selitti
 • 1 tuuman vaihto, Mooniswap ja Chi GasToken: lopullinen arvostelu ja opas

Katso tarkempia tietoja muista erityisistä DeFi-projekteista DeFi-tunnisteoppaistamme. Tässä on suosituimpia oppaita:

 • AAVE ($ LEND)
 • Ampleforth ($ AMPL) -katsaus: Tämän DeFi-protokollan olennainen opas
 • ChainLink ($ LINK) -opas: Avainlinkki DeFi-tilaan
 • Cream Finance ($ CREAM): Mikä se on?
 • Curve Finance ($ CRV) -opas
 • DODOEx ($ DODO): Vallankumouksellinen ketjun likviditeetin tarjoaja
 • Lineaarinen rahoitus ($ LINA): Synteettisten vaihtoalustojen tulevaisuus?
 • Polkadot ($ DOT): Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää Kiinan DeFi-rakkaudesta
 • RAMP DeFi: Kuinka se avaa sidottujen varojen arvon?
 • Reef Finance ($ REEF): All-in-One Defi -alusta
 • Solana ($ SOL) selitti
 • Kaavio ($ GRT) – Hajautettujen sovellusten seuraava taso
 • Trustswap ($ SWAP) selitti – seuraavan sukupolven DeFi-tapahtumia
 • Yearn.Finance yhdistää DeFi-ekosysteemin
 • Wing Finance ($ WING) – Luottoihin perustuva DeFi-laina-alusta

Lisää videoita ja artikkeleita on tulossa pian osana DeFi-sarjaamme, joten muista tilata Youtube-kanava ja (toistaiseksi) ILMAINEN viikoittainen uutiskirje joten sinulle voidaan ilmoittaa heti, kun he tulevat ulos!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner