Harmony Protocol (ONE): Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää

Harmony Protocol -logo

Harmony (ONE) -protokolla ottaa haasteen lohkoketjun skaalaamiseen uhraamatta hajauttamista. Tämä on ollut haasteiden pyhä graali, koska skaalausratkaisuihin sisältyy yleensä hajauttaminen – Harmony ylläpitää kuitenkin avointa yksimielisyyttä, johon kuka tahansa voi liittyä. Tämä saavutetaan:

  • Todiste vaarnasta – Harmonian haltijat voivat osallistua verkon yksimielisyyteen ja parantaa verkon turvallisuutta
  • Syvä sirpale – verkko on jaettu eri tiimeihin tai “sirpaleisiin”, jotka toimivat yhdessä ja lisäävät tapahtumien tehokkuutta
  • Verkko optimoitu – Verkkoviestintä on jaettu pieniksi paloiksi ja jaettu (Kademlia-reititys)

Harmony-protokollalla on sirpaleinen, täysin skaalautuva, turvallinen ja tehokas lohkoketju. Tämä tarkoittaa, että konsensusmekanismi voi tarjota DAppsin tulevaisuuden kannalta välttämättömän lohkoketjuratkaisun. Vaikka Proof of Work -verkot alun perin hyvin hajautettiin, tämä elementti voidaan laimentaa suurella käytöllä. Sellaisena harmonismin yksimielisyysmekanismi varmistaa, että se on edelleen hajautettu ja ilman lupaa. Nämä ovat kriittisiä osia tulevaisuuden merkityksellisyydelle ja kestävyydelle.

Katso Boxmining-haastattelu Harmony Protocolin perustaja Nick Whitein kanssa projektin esittelyyn.

Haastattelu perustaja Nick Whitein kanssa

Kilpailukykyinen skaalautuvuuskenttä

Skaalautuvuuden tarjoaminen on jalo pyrkimys, eikä yllättävää, että Harmony ei tee sitä ensin. Tämä johtuu siitä, että kentällä on jo joukko käynnissä olevia projekteja, joiden tavoitteena on myös tarjota sama ratkaisu. Näitä kilpailevia projekteja ovat: EOS, Zilliqa, Algorand ja muut. Harmonia erottaa itsensä siitä, että sillä on vankka vedonlyöntijärjestelmä valtion sirpaloitumisella. State sharding jakaa verkon tiimeiksi, jotka työskentelevät yhdessä. Tämä antaa verkon kasvaa nopeammin, kun lisää solmuja lisätään (eikä pysy paikallaan). Ketjut ja liiketoimet koordinoi a majakkaketju.

“Kummassakaan yllä mainituista projekteista ei ole estoketjua, joka on suorituskykyinen, skaalautuva ja yhtä edullinen kuin Harmony-lohkoketju tulee olemaan.”

Nick White, Harmonyn perustaja

Perustaja Nick White mainitsee sen, että Harmonyilla on etuja tyypillisiin skaalautuvuusprojekteihin verrattuna. Nämä ovat parantuneen käyttökokemuksen, kustannusten alentamisen ja kyvyn tukea suurempia käyttäjäkantoja hajautetulle sovellusyhteisölle. Tämä puolestaan ​​vetää lisää kehittäjiä ja projekteja osaksi Harmony-projektiyhteisöä.

Harmoniapöytäkirjan konsensusHarmoniapöytäkirjan konsensus

Tarpeetonta sanoa, että kohdeyleisö ei rajoitu vain DApps-kehittäjiin, vaan myös vakiintuneisiin yrityksiin, joilla on suurempi käyttäjäkunta ja jotka haluavat integroida blockchain-tekniikan tuotteisiinsa. White väittää, että tällaisilla sovelluksilla on ollut hidas ja olemassa oleva verkko-ongelma. Toisaalta Harmony mahdollistaa heidän toimintansa tehokkailla ja edullisilla ratkaisuilla.

Uusien solmujen houkuttelun haaste

Uusien solmujen houkutteleminen verkkoon on ehdottomasti ongelma verkossa. Heidän toinen perustaja ja toimitusjohtaja Stephen Tse totesi tältä osin seuraavaa:

“Harmony rakentaa vankkaa ekosysteemiä, ja keskustelemme kaikkien suurten palveluyrityksinä toimivien tahojen kanssa tuodaksemme ne mukaan ja auttaaksemme kasvamaan Harmonyn validointiekosysteemiä.”

Sellaisena projektilla on ehdotus esteiden alentamiseksi niille, jotka haluavat osallistua verkostoon. Tämä on alhaisempia resurssivaatimuksia (erityisesti 4 Gt) uusille tulijoille. Lisäksi Harmony kirjoittaa komentosarjoja, jotka tekevät alkuasetuksista yksinkertaisen, sekä estää palkinnot panostamisesta. Taloudellinen malli, joka korostaa, ei ole vielä selvää, mutta sidosryhmillä on varmuus osallistumisesta.

Binance-kumppanuus

Binanssivaihto on äskettäin ilmoittanut tulevasta Harmony Protocol Alkuperäinen vaihtotarjous (IEO). Tämä IEO pidetään 28. toukokuuta 2019, ja sen tarkoituksena on kerätä varoja hankkeelle, jonka toiminta muistuttaa paljon sen nimeä. Tämä johtuu siitä, että ajatus olennaisen kysynnän tarjoamisesta kryptosfäärille, skaalautuvuus, on jotain, joka voi hyödyntää ihmisten kollektiivista yhteistyötä innovatiivisella alustalla.

Harmony Binance -käynnistyslevyHarmony tulee olemaan Binance Launchpadilla

Binance IEO: n on tiedetty olevan vauhtia esillä oleville projekteilleen. Tämä johtuu markkinoinnin katalysaattorista sekä sijoittajien houkuttelevuudesta. Sellaisena Harmony voi tavoittaa miljoonia enemmän Binance-kumppanuuden avulla. Kumppanuus on myös sopusoinnussa Harmonyn vision kanssa tarjota skaalautuvuus miljardeille ympäri maailmaa.

White totesi, että tiimillä on motivaatiota Binancen tarjoamasta globaalista näkymästä. Blockchain-tekniikalla on potentiaalia muuttaa sekä kehittyneiden että kehitysmaiden ihmisten elämää. Tämä tarkoittaa, että osat Afrikasta ja Latinalaisesta Amerikasta, molemmat Harmony-tavoitteiden puitteissa, voivat myös saavuttaa merkityksellistä edistystä.

Tätä silmällä pitäen Binance Launchpad järjestetään 28. toukokuuta 2019. Erityisesti prosessi seuraa nyt Binancelle tyypillistä arpajaismuotoa. Tunnuksen hinta on 0,003175 dollaria yhdestä Harmony (ONE) -merkistä, jonka kovakapasiteetti on 5 miljoonaa dollaria.

Tuomio

Harmonian tiekartta 2019Harmonian tiekartta 2019

Yhteenvetona Harmony tekee vankan puukon puuttumalla blockchain-skaalautuvuuteen pitäen samalla avointa yksimielisyyttä. Harmonian kohokohta on kyky tehdä valtion sirpoutuminen pikemminkin kuin yksinkertainen transaktion muotoinen sirpalointi, mikä antaa enemmän tilaa tuleville skaalauksille ruuhkautumatta majakkaketjut.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner