OIN Finance ($ OIN): DeFin ensimmäinen kokeilu ontologiaan

OIN Finance ($ OIN) kehitti tavan rakentaa hajautettu rahoitus (DeFi) -hanke, joka pyrkii toimittamaan mitä useimmat Ethereum-tuotteetkin voivat, mutta eri lohkoketjuun – Ontology-verkostoon. Tämä voi mahdollisesti ratkaista ongelmia blockchain-ruuhkista ja nousevista kaasumaksuista, mikä on viime aikoina huolestuttava ja todellinen este massan käyttöönotolle.

Ensimmäisenä ontologialla käynnissä olevana DeFi-projektina on mielenkiintoista tietää, mitä he ovat tehneet ja mitä heillä on varastossa tulevina kuukausina.

Katso selitysvideomme OIN Finance -sivustolta:

Tausta

OIN Finance -yhtiön toimitusjohtaja Renard Zhang ja hänen tiiminsä aloittivat projektin kolmivaiheisella tehtävällä edistää DeFiä, tulla DeFi-portiksi ja auttaa kasvamaan kypsemmiksi markkinoille. Tiimi auttoi luomaan hajautetun tekniikan kehityksen Ethereumin ekosysteemistä ontologian lohkoketjuun.

Mikä on OIN Finance?

OIN Finance on DeFi-ekosysteemi, joka keskittyy tarjoamaan likviditeettipoolin lainausalustan Ontology-verkon päälle. Sen tarkoituksena on luoda ketjujen välinen yhteentoimiva alusta palveluille, kuten lainauslainausten lainaaminen, lainaaminen, vaihtaminen ja rahapaja.

OIN: n avulla käyttäjät voivat lisätä likviditeettiä omilla hajautetuilla pörsseillään (DEX) ja rakentaa omia markkinatakaajiaan OINSwapin kautta. Toinen projekti OIN-ekosysteemissä on OINLend, jossa käyttäjät voivat lainata tai lainata kryptovaluuttaomaisuutta.

Muita ekosysteemissä saatavilla olevia palveluita ovat OINWallet, OINDAO ja USDO stablecoin. OIN: n sillateknologian avulla nämä alustalle rakennetut palvelut voivat olla myös Ethereum-yhteisön saatavilla.

Toistaiseksi OIN keskittyy Ontologia-verkon rakentamiseen tarjoamaan edullisia palveluja välttäen ruuhkaongelmia, joita käyttäjät kokevat Ethereumin lohkoketjussa, viime aikoina. Kun projektilla on riittävän vahva käyttäjäkunta ONT DeFi -alustalla, he voivat siirtyä laajentamaan projektia edelleen.

OIN: n edessä oleva tie on ensin rakentaa varhaisessa vaiheessa omaksuneiden yhteisö ja antaa heille mahdollisuus olla osa alkuperäistä sidosryhmien joukkoa. Sitten se voidaan asettaa suuren yleisön saataville.

Ketjujen välinen yhteentoimivuus

OIN: n arkkitehtuuri mahdollistaa oman alustan lisäksi myös koko DeFi-tilan kasvun yhdistämällä useita lohkoketjuja yhteen. Sen ketjurakenteinen muotoilu avaa alustan muille olemassa oleville verkoille ja laajentaa tarjontaa suurelle määrälle käyttäjiä.

Hajauttaminen

Hyväksymällä Tendermintin konsensusalgoritmi solmut voivat toimia ongelmitta yrittäessään saavuttaa konsensuksen. Ja oman stablecoinin kautta solmuille on riittävät kannustimet jatkaa verkon terveyden turvaamista ja ylläpitämistä.

Tietoturva

OIN käyttää Merklen todisteita käyttäjien tietojen suojaamiseen. Tällaisessa kokoonpanossa kaikki tiedot Ethereum-lohkoketjun päällä aloitetuista toimista säilytetään suojatulla koodirivillä, joten niitä ei voi kirjoittaa takaisin.

OIN Finance’s Services

OINSwap V1 -allas

OIN lanseeraa ensimmäisen DEX ontology -palvelussa, jolloin ontologian käyttäjät voivat käydä kätevästi kauppaa ONT-tunnuksillaan OIN: n tukemilla tunnuksilla. Vaihtopooli käyttää koko DEX: ää samalla kun sen hinnat määräytyvät vallitsevien markkinaolosuhteiden mukaan. V1- ja V2-altaat ovat parhaillaan töissä, eikä virallista julkaisupäivää ole vielä olemassa.

OIN swap v1 -allasOIN swap v1 -allas

OINSwap V2 -allas

Heti kun ketjujen välinen silta on onnistunut ja ERC-20-varat voivat kulkea Ontology-verkkoon ja sieltä pois, ne voivat aloittaa OIN Swapin V2-poolin toiminnan. Tässä OIN-tunnuksia käytetään heijastamaan joidenkin tunnusten arvoa OIN-vaihdossa.

OIN Vaihda v2-allas

OIN Lompakko

OIN-lompakkoa voidaan käyttää Ontology- ja Ethereum-verkon tukemien tunnusten tallentamiseen. Heti kun projektin toinen vaihe, Ontology-Ethereum-sillan menestyvä suorittaminen, on saatu päätökseen, OIN-lompakko voi käyttää muita Ethereum-pohjaisia ​​DeFi-projekteja. Nämä ovat protokollia, kuten käyrä, tasapainotin tai yhdiste.

OIN lompakkoOIN lompakko

USDO

USDO on verkon vakaa kolikko, sidottu Yhdysvaltain dollariin. Se on ensimmäinen ontologian päälle rakennettu hajautettu vakaa merkki. USDO: ta tukee Ontologian alkuperäinen tunnus, ONT.

Stablecoinia voidaan käyttää talletuksiin OIN Swap- tai OIN Lend -pooliin saadakseen voittoja panostuksesta ja likviditeetin louhinnasta.

$ OIN -tunnus

OIN-tunnus on OIN Finance -sivuston alkuperäinen omaisuus. Sitä käytetään hallintotunnuksena sekä vakuuspalkkioina ja selvityskorvauksina.

Alusta toteuttaa OIN-tunnuksen kautta yhteisön hallintomallin toiminnan hallitsemiseksi. Tunnustetta voidaan käyttää maksamaan transaktiomaksut, panos tai yhteisöäänestys.

OIN-tunnus on erittäin suosittu. Tunnuksen julkinen myynti ylitettiin noin 50 kertaa, ja se käynnistettiin Uniswapissa, Bitmaxissa ja BiBoxissa 3. syyskuuta 2020. Ne harvat onnekkaat, jotka pääsivät julkiseen myyntiin, ostivat OIN-tunnuksensa hintaan USD 0,08 ja OIN on kirjoitushetkellä lähes USD 1, näillä haltijoilla on kaikki syyt olla hurmioituneita.

OIN DAO

OIN DAO: lla on myös kyky laskea liikkeeseen USDO. Koska USDT on ONT: n vakuudeksi, sillä on oma uima-allas Ontology-alustalla. Ne, joilla on ONT, voivat lyödä USDO: ta alkuperäisellä vakuudella 300%.

Selvitysmekanismi (samanlainen kuin selvitystila toimii MakerDAO: ssa) käynnistyy, jos USDO: n vakuus laskee alle 180%. Mutta jos käyttäjät eivät halua lainata tai lainata USDO: ta, he voivat lähettää ne OIN Swapiin tai OIN Lendiin likviditeetin louhintaa varten.

OIN Lend

Luotonanto on hajautettu OIN-alustalle. Älykkäiden sopimusten avulla sekä lainanantajat että lainanottajat voivat tallettaa rahakkeita turvallisesti, jotta niistä tulee alustan varoja. Sitten OIN valitsee Ethereum- ja Ontology-verkon tukemien erilaisten tunnusten välillä lyödä OIN-tunnuksia tietyllä valuuttakurssilla.

Vähintään 150 prosentin ylivakuus vaaditaan lainojen tavoin, kuten muutkin DeFi-lainaprotokollat. Korkopalkkiot määritetään automaattisesti älykkäillä sopimuksilla, jotka perustuvat erilaisiin markkinatekijöihin, kuten kysyntään ja tarjontaan.

Korot kerrytetään lohkoa kohden ja osa niistä pidetään varoissa. Tämä antaa lainanantajille mahdollisuuden nostaa merkkitalletuksensa, jos he haluavat niin tehdä.

OIN-ketju

OIN-ketju on OIN-alustan päälle rakennettu kerros, joka on suunniteltu tukemaan protokollan ketjujen välistä yhteentoimivuutta. Tämä auttaa integroimaan Ethereumin DeFi-hankkeita ja toimittamaan myös enemmän varoja Ontology-verkostoon.

Se on monitoiminen sovitin, joka yhdistää sekä Ethereumin että Ontologian sekä lisää julkisia ketjuja muissa tulevissa kehityssuunnissa.

Likviditeetin louhinta ja panostus

Puolet kaikesta OIN-tunnuksen tarjonnasta syntyy likviditeetin louhinnasta ja panoksesta. Sidosryhmien kautta luotu tarjonta saadaan USDO-vakuuspooleista, jotka on kerätty OIN DAO- ja OIN Lend -alustoille.

Likviditeetin louhinnalla luodut OIN-rahakkeet injektoidaan OIN Swap -pooleihin. Kun OIN Lend -pooli on saatavilla ketjurakenteisen arkkitehtuurin ollessa paikallaan, myös ERC-20-yhteensopivat tunnukset voidaan liittää.

Täsmälleen 40% kaikista lyötyistä rahakkeista jaetaan päivittäin panospalkintojen kautta, kun taas loput 60% jaetaan likviditeetin louhinnan palkkioina. OIN DAOn kautta yhteisö voi päättää, kuinka verkon päivittäisen palkkionjaon suhdetta muutetaan.

Johtopäätös

Koska yksi DeFin edelläkävijöistä ontologiaverkostossa, OIN Finance -näkymät näyttävät yhä positiivisemmilta, etenkin Ethereumin nousevien kaasumaksujen myötä. Vaikka Ethereum-lohkoketjussa käynnistettyjen DeFi-projektien määrä kasvaa päivittäin, huolimatta siitä, voivatko he jatkaa toimintansa ylläpitämistä, on edelleen yleistä huolta.

Menestyksekkään todisteen luominen muiden alustojen päälle DeFi-projekteille voi olla avuksi yhteisölle ja koko salaustilalle. Loppujen lopuksi se lisää käyttäjille vain enemmän vaihtoehtoja tutkia palveluja, jotka sopivat parhaiten heidän tarpeisiinsa.

Hajautettu rahoitus (DeFi) -sarja: oppaita, oppaita ja muuta

Sisältöä sekä aloittelijoille että edistyneemmille käyttäjille, tutustu YouTube DeFi -sarjaamme, joka sisältää opetusohjelmat ESSENTIAL TOOLS -työkaluista, joita tarvitset kauppaa varten DeFi-tilassa. MetaMask ja Uniswap. Sekä syvällinen sukellus suosittuihin DeFi-aiheisiin, kuten Reef.finance ($ REEF) ja Polkadot ($ DOT)

Tämän verkkosivuston DeFi-sarja kattaa myös aiheet, joita ei ole tutkittu YouTubessa. Jos haluat tutustua DeFi: hen, tutustu hajautetun rahoituksen (DeFi) yleiskatsaukseen: Opas kryptovaluutan kuumimpaan suuntaukseen

Opetusohjelmat ja oppaat ESSENTIAL DEFI -TYÖKALUILLE:

 • MetaMask-opas: Kuinka luoda tili? PLUS-vinkkejä ja hakkereita edistyneille käyttäjille
 • Uniswap-arvostelu ja opetusohjelma: Aloittelijan opas ja edistyneitä vinkkejä
 • Seerumin DEX-opas ja arvostelu
 • SushiSwap ($ SUSHI) selitti
 • 1 tuuman vaihto, Mooniswap ja Chi GasToken: lopullinen arvostelu ja opas

Katso tarkempia tietoja muista erityisistä DeFi-projekteista DeFi-tunnisteoppaistamme. Tässä on suosituimpia oppaita:

 • AAVE ($ LEND)
 • Ampleforth ($ AMPL) -katsaus: Tämän DeFi-protokollan olennainen opas
 • ChainLink ($ LINK) -opas: Avainlinkki DeFi-tilaan
 • Cream Finance ($ CREAM): Mikä se on?
 • Curve Finance ($ CRV) -opas
 • DODOEx ($ DODO): Vallankumouksellinen ketjun likviditeetin tarjoaja
 • Lineaarinen rahoitus ($ LINA): Synteettisten vaihtoalustojen tulevaisuus?
 • Polkadot ($ DOT): Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää Kiinan DeFi-rakkaudesta
 • RAMP DeFi: Kuinka se avaa sidottujen varojen arvon?
 • Reef Finance ($ REEF): All-in-One Defi -alusta
 • Solana ($ SOL) selitti
 • Kaavio ($ GRT) – Hajautettujen sovellusten seuraava taso
 • Trustswap ($ SWAP) selitti – seuraavan sukupolven DeFi-tapahtumia
 • Yearn.Finance yhdistää DeFi-ekosysteemin
 • Wing Finance ($ WING) – Luottoihin perustuva DeFi-laina-alusta

Lisää videoita ja artikkeleita on tulossa pian osana DeFi-sarjaamme, joten muista tilata Youtube-kanava ja (toistaiseksi) ILMAINEN viikoittainen uutiskirje joten sinulle voidaan ilmoittaa heti, kun he tulevat ulos!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner