Orion-protokolla ($ ORN) selitetty

Orion Protocol ($ ORN) tarjoaa ainutlaatuisen likviditeetin aggregaattorin, joka yhdistää suuret pörssit yhdeksi yksinkertaiseksi alustaksi. Orionin mielestä kauppiailla on vaikeuksia suorittaa kannattavia liiketoimia suosituista pörsseistä. Ja vaikka pörssejä on valittavana monta, näiden pörssien likviditeetti on edelleen ongelma, eikä kaikilla ole aikaa tutkia, mikä pörssi tarjoaa parhaan tuoton. Siksi Orion haluaa erota itsensä, ei kilpailemalla pörssien kanssa, vaan yhdistämällä niiden tilauskannat yhdeksi yksinkertaiseksi päätteeksi.

Tausta

Orion-protokollan toimitusjohtaja ja perustaja Alexey Koloskov aloitti projektin vuonna 2020 tarjouksenaan puuttua suurten pörssien ongelmiin, jotka hallitsevat salausvaluuttamarkkinat. Hänen mielestään sekä keskitetyllä että hajautetulla vaihdolla on kohtuullinen osuus asioista. Keskitetyt pörssit ovat alttiita hakkeroinnille, kun taas hajautetut pörssit ovat edelleen suhteellisen alikehittyneitä.

Näin ollen Yanush Ali, Orion Protocolin CSO, heidän projektinsa on juuri sitä, mitä kryptovaluuttateollisuus tarvitsee tänään, koska se on todella hajautettu alusta, joka täyttää sekä yritysten että kuluttajien vaatimukset.

Mikä on Orion Protocol?

Orion Protocol on avoimen lähdekoodin hajautettu rahoitushanke, joka on luotu pääasiassa likviditeetin yhdistämiseksi erilaisilta suurilta likviditeetin tarjoajilta eli pörsseiltä. Ensisijaisesti Orion auttaa käyttäjiä saamaan parhaan tuoton varoistaan ​​ja vähentää samalla useita vaihtoihin (sekä keskitettyihin että hajautettuihin) liittyviä riskejä..

Orion toimii keräämällä useissa kryptovaluuttamarkkinoiden pörsseissä tarjottavan likviditeetin yhdeksi universaaliksi sovellusliittymäksi. Tämä sovellusliittymä yhdistää useita pörssin tilauskirjoja, jotta käyttäjien on helpompi soittaa kauppapuheluja milloin tahansa.

Esimerkiksi kun käyttäjä tekee tilauksen ja tehdään yksi API-kutsu, Orion itse jakaa ja reitittää tämän toiminnan useisiin keskuksiin kerralla. Tämä johtaa siihen, että he voivat löytää alhaisempia osto- ja myyntiriskejä ja lopulta parhaat vaihtohinnat käyttäjille.

Orionin kanssa kauppiaiden ei tarvitse vaivautua liikaa eri pörssien, datamuotojen, tilojen ja tilaustyyppien sovellusliittymiin. He voivat vain keskittyä kauppojen toteuttamiseen tai omaisuuden hallintaan.

Lisäksi Orion pyrkii puuttumaan toiseen keskitetyn vaihdon aiheuttamaan riskiin – hakkerointiin. Online-kryptovaluutanvaihdon tarjoamat kuumat lompakot ovat alttiita hakkeroinnille. Viimeaikaiset raportit paljastivat jo, kuinka haavoittuva keskitetty vaihto (ja jopa hajautettu) on. Ja käyttäjillä ei ole muuta vaihtoehtoa kuin tallettaa kryptovaluuttansa sinne kaupankäyntiin, mikä väistämättä vaarantaa heidät. Orionin vapaudenhoidon ulkopuoliset ratkaisut yrittävät ratkaista tämän antamalla käyttäjien vapaasti hallita omaisuuttaan alustalla milloin ja milloin tahansa, luopumatta yksityisistä avaimistaan ​​vain tehdäksesi niin.

Orionin monivaluuttaisen lompakon lisäksi on helpompaa seurata salkun kokonaiskehitystä, koska ne löytyvät helposti vain yhdestä sovellusliittymästä. Vaikeus käyttää ja ylläpitää useita lompakoita vain kaupankäyntiin useissa pörsseissä on poistettu.

Koska Orion on avoimen lähteen lähde, kolmannen osapuolen kehittäjät voivat liittyä protokollaan ja tehdä omia hajautettuja sovelluksia sen päälle.

Orion-tuotteet

Orionin tavoitteena on olla yhden luukun palvelu, joten luonnollisesti heillä on koko tuotesarja ja ekosysteemi kauppiaille. Katsotaanpa niitä peräkkäin.

Orion Trading Terminal

Kaupankäyntiterminaali on Orionin foorumi, jonka avulla kauppiaat ja sijoittajat voivat suorittaa kaupat kätevästi universaalissa sovellusliittymässään. Vain yhden puhelun aikana käyttäjät voivat tehdä kauppatilauksia, jotka toteutetaan automaattisesti eri pörssiympäristöissä etsimään parhaita spot-hintoja.

Jos käyttäjät haluavat investoida uusiin blockchain-aloitteisiin tai ovat kiinnostuneita ostamaan uusia rahakkeita, he voivat myös tehdä tällaisia ​​tapahtumia Orionin kaupankäyntiterminaalin kanssa.

Salkunhallintasovellus

Sen sijaan, että Orion tarvitsee tarkistaa useita tilejä useista pörsseistä yksitellen vain salkun seuraamiseksi, Orion yksinkertaistaa prosessia keräämällä kaikki asiaankuuluvat tiedot yhteen työkaluun käyttäjälle.

Orionin salkunhallintasovelluksen avulla käyttäjät voivat seurata ja tallentaa toimintaansa pörsseissä, asettaa hälytyksiä arbitraasimahdollisuuksille ja automatisoida omaisuudenhoitoprosesseja mm..

Kaikki nämä prosessit eivät vaadi käyttäjää luopumaan varojen säilytyksestä, koska sovellus tarjoaa ei-säilöön liittyvän salkunhallintaominaisuuden. Yksityisten avainten luovuttaminen kolmannelle osapuolelle ei ole enää tarpeen.

Sovelluskauppa

Orionilla on hajautettujen sovellusten markkinapaikka, johon käyttäjät voivat ostaa Orion-pohjaisia ​​ohjelmistoja. Monet näistä ohjelmistoista voivat olla kolmannen osapuolen kehityksiä protokollan päälle. Joitakin sovelluksia, joihin käyttäjät voivat päästä, ovat:

 • Välimiesmenettely-sovellukset;
 • Algoritminen kaupankäynnin botti; ja,
 • Maksujen integrointijärjestelmät.

Yrityskauppa

Vaikka yhteentoimivuus on eräiden aggregaattorien huolenaihe, Orion on kehittänyt järjestelmän tämän ratkaisemiseksi. Orionilla on oma laajennus, jonka yritykset ja kauppiaat voivat upottaa omiin ohjelmistoihinsa tarjotakseen pääsyn Orionin sovellusliittymään.

Likviditeetin lisäyslaajennus vaihtoa varten

Orionilla on oma laajennus, jonka keskitetyt ja hajautetut pörssit voivat sijoittaa omille alustoilleen Orionin yhteenlasketun likviditeetin lisäämiseksi. Tämä auttaa myös tuomaan markkinatakaajat pörssiin kohtuullisella maksulla.

Orionin jaettu likviditeettipooli – välittäjät ovat likviditeetin tarjoajia, jotka pitävät varoja pörsseissä ja toteuttavat samalla toimeksiantoja käyttäjien puolesta. He panostavat vähimmäismäärän ORN-rahakkeita liittyäkseen likviditeettipooliin. Mitä enemmän ORN: ää heillä on, sitä enemmän palkkioita he saavat tilausten suorittamisesta.

DEX-kantoraketti

Tämä on foorumi, jossa käyttäjät voivat käynnistää oman hajautetun vaihdonsa Orionin likviditeetin avulla. Se ei ole vain yksinkertainen menetelmä uusien pörssien avaamiseen, vaan tarjoaa myös välitöntä likviditeettiä.

Orion-tunnus ($ ORN)

Orion Protocolin natiivi apuohjelman tunnus, $ ORN, on ERC-20-merkki. Tunnussyötön enimmäismäärä on 100 000 000 ORN ja kiertävä tarjonta on noin 3,8 miljoonaa kolikkoa. Orion väittää sitoutuneensa varmistamaan ORN: n kestävyyden ja pyrkivät saavuttamaan tämän useilla tavoilla:

 • tunnuksen käytön tarjoaminen;
 • ei-inflaatiopanos;
 • tarjonnan väheneminen;
 • etuudet haltijoille; ja
 • hyvitysmahdollisuudet.

Käyttää ORN: ää

ORN: ää voidaan käyttää kaikissa sen tuotteissa. Esimerkiksi:

 • Orionin terminaali: Käyttäjät saavat maksualennuksia, kun he maksavat ORN: lla, ja voivat ansaita terminaalitapahtumia ja korkoa panemalla ORN-tunnuksia.
 • Hajautettu välitys: välittäjien edellytetään omistavan ORN, jotta heidät valitaan toteuttamaan kauppoja. Vaikka muut kuin välittäjät voivat panostaa ORN: n äänestämään valitsemaansa välittäjää.
 • Orion Enterprise: Kaikki syntyvät lisenssimaksut käytetään ORN: n ostamiseen markkinoilta ja poistetaan kokonaispaketista.

Ei-inflaatiopanos

Tällä hetkellä Orionilla on monen pörssin pre-panostusaloite, jonka mukaan sen tuottokorko on 39%. Ilmeisesti se on niin tuottoisaa, että 50% kiertävistä ORN-ahjoista on jo sidottu.

Kun Mainnet lanseerataan vuoden 2020 viimeisellä vuosineljänneksellä, Orion käyttää Delegated Proof of Broker (DPoB) -mallia. Tässä mallissa on 2 komponenttia: Välittäjä- ja Välittäjä-välittäjät. Välittäjät käyttävät Orion Broker -ohjelmistoa, joka suorittaa sinne reititetyt kaupat automaattisesti Orionin likviditeettiyhdistelmästä. Mitä enemmän välittäjä kiinnittää ORN: ää, sitä todennäköisemmin heidät valitaan toteuttamaan kauppoja. Välittäjät voivat myös lisätä mahdollisuuksiaan tulla valituksi muiden kuin välittäjien välittäjien kautta, jotka panostavat ORN: n “äänestämään” valitsemansa välittäjän puolesta kaupan toteuttamiseksi. Sekä välittäjä- että muut välittäjät saavat palkintoja. Välittäjä-välittäjät saavat osan palkkioista jokaisesta kaupasta, jota he harjoittavat, kun taas muut kuin välittäjä -välittäjät vaihtelevan palkkion osuuden, jonka välittäjät tarjoavat äänestyksestä.

ORN: n panostamiseen tarkoitettu DPoB-malli ei ole inflaatiota, koska muiden pörssien käyttämien nykyisten mekanismien mukaisesti kaivostyöläisten / sidosryhmien edut lyödään tyypillisesti uusina rahakkeina, mikä vahingoittaa kohde-etuutta ajan myötä. Orion poikkeaa tästä nykyisestä mekanismista, koska Orion ei lyö rahakkeita palkkioiden antamista varten, vaan DPoB-sidosryhmät saavat palkkioita, jotka syntyvät Orionin 13 tulovirran kautta. Tämä puolestaan ​​säilyttää ORN-tunnuksen välttämättömyyden ja arvon.

Orionin 13 tulovirtaaOrionin 13 tulovirtaa

Tarjonnan väheneminen

Orion poistaa ORN: n aktiivisesti kirulaatiosta (mikä lisää sen arvoa ajan myötä) seuraavilla tavoilla:

 • Panostus: DPoB-mallissa sekä välittäjät että muut kuin välittäjät poistavat ORN: nsä kiertävästä virtalähteestä. Tuotetut palkkiot yhdistetään osuutensa, mikä vähentää edelleen kiertävää tarjontaa.
 • Lisenssimaksut: 100% Orionin DeFi-ratkaisuista syntyvistä lisenssimaksuista käytetään ORN: n ostamiseen markkinoilta ja poistamiseen käytöstä.
 • Hyvitykset: Dynaamisen kolikkotarjouksen (DYCO) kautta palautetut ORN-rahakkeet tuhotaan.

Edut ORN: n haltijoille

Kuten edellä on todettu, Orion Terminalin käyttäjät saavat maksualennuksia maksettaessa ORN: llä ja sidosryhmät saavat lisää kannustimia.

Hyvitysmahdollisuudet

Orion on ensimmäinen DYCO-projekti. 80% rahakkeista, jotka kerättiin merkkikaupan aikana, varattiin takaisinostojen haltijoiden rahakkeille, jos he niin pyysivät. Palautetut rahakkeet poltetaan.

Missä voin käydä kauppaa ORN: lla?

ORN: ää voi ostaa Ethereumin (ETH) tai USDT: n kautta useissa pörsseissä, kuten KuCoin, BitMax tai Uniswap (v2), vaikka Coingeckon mukaan sillä käydään aktiivisinta kauppaa Bilaxy-pörssissä. Orion väittää myös, että monivaihtoisen pre-panostusohjelman avulla ORN-tunnukset voivat olla kiinnitti Bitmaxiin, KuCoiniin ja Bikiin saadakseen noin 39 prosentin vuosikoron palkkiot.

Orionin etenemissuunnitelma: Mitä voimme odottaa?

Orionin merkkikauppa oli päättynyt 14. heinäkuuta 2020, ja kuten edellä mainittiin, ORN on jo listattu useissa pörsseissä. Tulevalla neljännellä vuosineljänneksellä 2020 voimme odottaa julkisen verkkopalvelun, hajautetun välityksen ja Orionin hinta-oraakelin lanseerausta. Mikä tärkeintä julkisen mainnetin julkaisun yhteydessä, DPoB-merkintämalli tulee paikalle.

Tässä on katsaus Orionin etenemissuunnitelmaan:

Orionin etenemissuunnitelmaOrionin etenemissuunnitelma

Johtopäätös

Kauppiaiden ja sijoittajien haasteena on, kuinka he voivat varmistaa, että tekemät liiketoimet ovat edelleen kannattavia. Tämä johtuu siitä, että salausvalaat ja muut suuret sijoittajat voivat manipuloida päivittäisiä markkinahintoja, koska ne vaikuttavat yleiseen likviditeettiin.

Orionin yhteenlaskettu likviditeetti lupasi ratkaista tämän ongelman, ja toistaiseksi se on alkanut hyvin. Orionin avulla yksikään yksikkö tai sijoittaja ei voi vaikuttaa sen yhteenlaskettuun likviditeettiin. Käyttäjät voivat harkita tätä alustaa, jos he haluavat suorittaa kauppoja, jotka ovat paljon kannattavampia, tai jos he haluavat vain saada paremman kuvan siitä, kuinka heidän salkunsa toimii eri pörsseissä.

Hajautettu rahoitus (DeFi) -sarja: oppaita, oppaita ja muuta

Sisältöä sekä aloittelijoille että edistyneemmille käyttäjille, tutustu YouTube DeFi -sarjaamme, joka sisältää opetusohjelmia ESF-TYÖKALUISTA, joita tarvitset kauppaa varten DeFi-tilassa. MetaMask ja Uniswap. Sekä syvällinen sukellus suosittuihin DeFi-aiheisiin, kuten Reef.finance ($ REEF) ja Polkadot ($ DOT)

Tämän verkkosivuston DeFi-sarja kattaa myös aiheet, joita ei ole tutkittu YouTubessa. Jos haluat tutustua DeFi: hen, tutustu hajautetun rahoituksen (DeFi) yleiskatsaukseen: Opas kryptovaluutan kuumimpaan suuntaukseen

Opetusohjelmat ja oppaat ESSENTIAL DEFI -TYÖKALUILLE:

 • MetaMask-opas: Kuinka luoda tili? PLUS-vinkkejä ja hakkereita edistyneille käyttäjille
 • Uniswap-arvostelu ja opetusohjelma: Aloittelijan opas ja edistyneitä vinkkejä
 • Seerumin DEX-opas ja arvostelu
 • SushiSwap ($ SUSHI) selitti
 • 1 tuuman vaihto, Mooniswap ja Chi GasToken: lopullinen arvostelu ja opas

Katso tarkempia tietoja muista erityisistä DeFi-projekteista DeFi-tunnisteoppaistamme. Tässä on suosituimpia oppaita:

 • AAVE ($ LEND)
 • Ampleforth ($ AMPL) -katsaus: Tämän DeFi-protokollan olennainen opas
 • ChainLink ($ LINK) -opas: Avainlinkki DeFi-tilaan
 • Cream Finance ($ CREAM): Mikä se on?
 • Curve Finance ($ CRV) -opas
 • DODOEx ($ DODO): Vallankumouksellinen ketjun likviditeetin tarjoaja
 • Lineaarinen rahoitus ($ LINA): Synteettisten vaihtoalustojen tulevaisuus?
 • Polkadot ($ DOT): Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää Kiinan DeFi-rakkaudesta
 • RAMP DeFi: Kuinka se avaa sidottujen varojen arvon?
 • Reef Finance ($ REEF): All-in-One Defi -alusta
 • Solana ($ SOL) selitti
 • Kaavio ($ GRT) – Hajautettujen sovellusten seuraava taso
 • Trustswap ($ SWAP) selitti – seuraavan sukupolven DeFi-tapahtumia
 • Yearn.Finance yhdistää DeFi-ekosysteemin
 • Wing Finance ($ WING) – Luottoihin perustuva DeFi-laina-alusta

Lisää videoita ja artikkeleita on tulossa pian osana DeFi-sarjaamme, joten muista TILAUTUA Youtube-kanava ja (toistaiseksi) ILMAINEN viikoittainen uutiskirje joten sinulle voidaan ilmoittaa heti, kun he tulevat ulos!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner