SuperFarm ($ SUPER): Cross-chain NFT Farming ilman koodia

SuperFarm ($ SUPER) on ketjun yli ulottuva DeFi-alusta, jonka tarkoituksena on helpottaa ei-vaihdettavien merkkien (NFT) luomista samalla, kun se antaa heille kyvyn lisätä arvoa merkkeihinsä. Sillä on oma NFT-markkinapaikka, josta tekijät voivat hyötyä. Protokolla on suunniteltu helpottamaan käyttäjän koko lohkoketjumatkaa. Lopuksi, SuperFarm on jatkuvasti kasvava projekti, joka voi houkutella lisää kumppanuuksia useilta pelialustoilta.

Tausta

ElliTradesin luoja ja Dapp Evolution Gamesin perustaja Elliot Wainman aloitti työnsä SuperFarmissa tavoitteena ottaa joukkomuutos Ethereum-verkostoon. Elliotin tavoitteena on tavoittaa maailmanlaajuisesti yli 2,5 miljardia pelaajaa, jotka haluavat ostaa pelin sisäisiä varoja NFT: n kautta.

SuperFarmin ensimmäinen varainhankintakierros oli yhteensä 1,1 miljoonaa dollaria, johon osallistuivat tunnetut kryptovaluutta- ja rahoitusyritykset, kuten Bitcoin.com, GBV Capital, Solidity Ventures ja Spark Digital Capital, ja monet muut..

Ennen kuin sukellamme syvemmälle SuperFarmin toimintaan, on tärkeää ymmärtää, mitkä NFT: t ovat.

Mitä ovat NFT: t?

Non-Fungible Tokens (NFT) tarkoittaa digitaalista omaisuutta, joka edustaa melkein mitä tahansa, taideteoksista tai henkilön identiteetistä. Verkkosovelluksia ei voida kopioida, ja niillä kaikilla on erilliset metatiedot.

Niitä käytetään yleisesti luomaan todellisen maailman omaisuuden lohkoketjuesitys, jotta niitä voidaan käydä kauppaa salauksen kanssa. Koska NFT: t ovat ohjelmoitavia, ne voidaan kiinnittää erilaisilla ominaisuuksilla ja ominaisuuksilla luojan tarpeiden mukaan.

YouTube-juliste

Mikä on SuperFarm?

Mikä on SuperFarm? (Lähde: ‘OSA 1: Esittelyssä SuperFarmKeskikokoinen artikkeli)

SuperFarm on moniketjuinen DeFi-alusta NFT-maatalouteen ilman vaadittavaa koodia, jonka ensisijaisena tavoitteena on helpottaa kenen tahansa luoda omia tunnuksiaan ja lisätä niihin arvoa NFT-maatalouden kautta. Ja koska yrityksellä ei ole koodausvaatimuksia, alustan käyttö vähentää oman NFT: n keksimisen teknistä monimutkaisuutta.

SuperFarm NFT Farming (Lähde: ’OSA 1: Esittelyssä SuperFarmKeskikokoinen artikkeli)

Tapa, jolla SuperFarm tiivistää tokenointiprosessin, on sarja visuaalisia, aloittelijoille sopivia työkaluja. He voivat räätälöidä tunnustensa säännöt, tunnistaa attribuuttinsa, kannustaa käyttäytymistä ja paljon muuta. SuperFarm-alustaa on helppo käyttää, mutta se ei vaaranna laatua ja tehokkuutta.

Alustalla syntyvät tunnukset ovat ERC20-yhteensopivia. He voivat myydä niitä mille tahansa tuetulle markkinapaikalle. Itse asiassa käyttäjät voivat jopa perustaa oman NFT-markkinapaikan alustan kautta, jos haluavat.

NFT Maatalous


Alustan avulla yritykset voivat helposti luoda omia maatilojaan ja sijoittaa NFT-palvelunsa sinne. Käyttäjät voivat käyttää niitä hankkiakseen NFT-osuuksia ja ansaita kannustimia. SUPER-rahakkeiden vähimmäisvaatimus on kuitenkin ennen kuin kukaan saa avata uusia maatiloja.

NFT Marketplace

Käyttäjille annetaan pääsy NFT-myymälään, josta he voivat ostaa NFT: itä viljelystä saamiensa palkintopisteiden kautta. Sen avulla käyttäjät voivat myös ostaa NFT: itä tuetuilla kryptovaluutoilla.

Valvoja

Superverse on SuperFarm-peliliitäntä. Se on NFT-pohjainen korttipeli, joka toimii autobattler-asetuksissa. Pelipisteiden lisäksi jotkut Superversessa saatavilla olevista eduista sisältävät NFT-pudotuksia SuperFarm-kumppanien pelialustoista.

SUPER-omistuksille on asetettava vähimmäisvaatimus, ennen kuin käyttäjälle annetaan pääsy valvojaan.

SuperFarm-ominaisuuksien vertailukaavio (Lähde: ’OSA 1: Esittelyssä SuperFarmKeskikokoinen artikkeli)

Superfarm Native Token – $ SUPER

$ SUPER -merkki on SuperFarmin natiivipalvelutunnus. Sitä voidaan käyttää vaihtovälineenä tai hallinto- ja transaktiomaksujen maksamiseen. SUPER antaa myös haltijoilleen pääsyn tuotteisiin ja ohjelmiin, jotka ovat saatavana SuperFarmin peliekosysteemissä, videopelikumppaneissa ja NFT-pudotuksissa.

Koska foorumi pyrkii tulevaisuudessa olemaan täysin hajautettu, sen hallinto on yhteisölähtöistä. Kaikissa alustan muuttamista koskevissa päätöksissä tai ehdotuksissa on käytävä läpi SUPER-omistajien äänestys. Äänestysvoima voidaan määrittää hallussa olevien SUPER-merkkien määrän perusteella. Mitä enemmän pidät SUPERissa, sitä vahvempi äänestysvoima on.

Muut ostot, jotka voit tehdä alustalla, sisältävät myös SUPERin. Sitä voidaan käyttää alustan joihinkin tärkeisiin ominaisuuksiin, jotka ovat vain SUPERin haltijoiden käytettävissä.

Jos haluat ostaa SUPERin, tunnus on Uniswap-luettelossa. Alla on joitain SUPERin käyttötapauksia.

SuperFarm $ SUPER -tapaukset (Lähde: ’OSA 1: Esittelyssä SuperFarmKeskikokoinen artikkeli)

Panostaminen

SUPER voidaan myös ottaa mukaan. Käyttäjien on vain lukittava SUPER-palvelunsa älykkääseen sopimukseen, jotta he voivat ansaita merkkipalkkioita siitä. Tämä palkintorakenne on peräisin keräilyalustamaksuista, jotka tehdään myös SUPERissa.

Maatalous

SUPER voi olla mukana myös NFT-palkinnoissa. Osallistumalla NFT: n panokseen käyttäjät voivat myös saada yksinomaisia ​​NFT-palkintoja kumppanitiloilta.

Käyttäjät voivat myös perustaa omat maatilat alustalle. Siihen vaaditaan kuitenkin vähintään 100 000 SUPER-tunnusta. Kiintiön tarkoituksena on varmistaa, että roskapostien todennäköisyys on vähäinen, maatilojen hyvä laatu ja kannustaa merkin ostamista.

NFT-pudotukset

SUPER-omistajilla on myös oikeus NFT-pudotuspalkintoihin. Nämä ovat Superverse- ja kumppanivideopeleissä saatavilla olevia NFT: itä. Kuitenkin ollakseen osa NFT-pudotuksia käyttäjien tulisi pitää vähintään vaaditut SUPER-tunnukset.

SuperFarm NFT Drops (lähde: ’OSA 1: Esittelyssä SuperFarmKeskikokoinen artikkeli)

Johtopäätös

SuperFarm on mielenkiintoinen DeFi-projekti. Yksi alustan vahvuuksista on, että se on jo tunnistanut, kuka on kohdemarkkinansa. Jos projekti käynnistyy onnistuneesti ja saa mukaan enemmän pelaajia ja kehittäjiä, on erittäin todennäköistä, että se lisää ihmisten kiinnostusta salaukseen ja DeFi: hen. Kuvittele, että 2,5 miljardia pelaajaa hyppää salausjunaan; se on valtava saavutus.

Lisäksi SuperFarm on projekti, josta yritykset voivat helposti hyötyä. Jos he haluavat luoda omia verkkopalvelujaan ja markkinoida niitä, SuperFarmin käyttöliittymä on valmistanut alustan myös heille. Jos projekti saavuttaa tavoitteensa, se tarjoaa lupaavat näkymät koko DeFi: lle. Katsomalla, missä se on tänään, se ei ole mahdotonta. Alusta on helppokäyttöinen ja kannattava. Se kuuluu DeFi-projekteihin, joista meidän on varottava.

Hajautettu rahoitus (DeFi) -sarja: oppaita, oppaita ja muuta

Sisältöä sekä aloittelijoille että edistyneemmille käyttäjille, tutustu YouTube DeFi -sarjaamme, joka sisältää oppaita ESSENTIAL TOOLS -työkaluista, joita tarvitset kauppaa varten DeFi-tilassa. MetaMask ja Uniswap. Sekä syvällinen sukellus suosittuihin DeFi-aiheisiin, kuten Reef.finance ($ REEF) ja Polkadot ($ DOT)

Tämän verkkosivuston DeFi-sarja kattaa myös aiheet, joita ei ole tutkittu YouTubessa. Jos haluat tutustua DeFi: hen, tutustu hajautetun rahoituksen (DeFi) yleiskatsaukseen: Opas kryptovaluutan kuumimpaan suuntaukseen

Opetusohjelmat ja oppaat ESSENTIAL DEFI -TYÖKALUILLE:

 • MetaMask-opas: Kuinka luoda tili? PLUS-vinkkejä ja hakkereita edistyneille käyttäjille
 • Uniswap-arvostelu ja opetusohjelma: Aloittelijan opas ja edistyneitä vinkkejä
 • Seerumin DEX-opas ja arvostelu
 • SushiSwap ($ SUSHI) selitti
 • 1 tuuman vaihto, Mooniswap ja Chi GasToken: lopullinen arvostelu ja opas

Katso tarkempia tietoja muista erityisistä DeFi-projekteista DeFi-tunnisteoppaistamme. Tässä on suosituimpia oppaita:

 • AAVE ($ LEND)
 • Ampleforth ($ AMPL) -katsaus: Tämän DeFi-protokollan olennainen opas
 • ChainLink ($ LINK) -opas: Avainlinkki DeFi-tilaan
 • Cream Finance ($ CREAM): Mikä se on?
 • Curve Finance ($ CRV) -opas
 • DODOEx ($ DODO): Vallankumouksellinen ketjun likviditeetin tarjoaja
 • Lineaarinen rahoitus ($ LINA): Synteettisten vaihtoalustojen tulevaisuus?
 • Polkadot ($ DOT): Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää Kiinan DeFi-rakkaudesta
 • RAMP DeFi: Kuinka se avaa sidottujen varojen arvon?
 • Reef Finance ($ REEF): All-in-One Defi -alusta
 • Solana ($ SOL) selitti
 • Kaavio ($ GRT) – Hajautettujen sovellusten seuraava taso
 • Trustswap ($ SWAP) selitti – seuraavan sukupolven DeFi-tapahtumia
 • Yearn.Finance yhdistää DeFi-ekosysteemin
 • Wing Finance ($ WING) – Luottoihin perustuva DeFi-laina-alusta

Lisää videoita ja artikkeleita on tulossa pian osana DeFi-sarjaamme, joten muista tilata Youtube-kanava ja (toistaiseksi) ILMAINEN viikoittainen uutiskirje joten sinulle voidaan ilmoittaa heti, kun he tulevat ulos!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map