WAX-tunnuksen yleiskatsaus – hajautettu pelivaihto

WAX: n tavoitteena on tulla alustaksi, jonka avulla kuka tahansa voi luoda oman virtuaalisen markkinapaikkansa digitaalisille hyödykkeille. Se antaa myös nykyisille ja tuleville markkinapaikoille mahdollisuuden olla helposti vuorovaikutuksessa keskenään WAX-tunnuksensa avulla. Tämä lisää digitaalisen omaisuuden likviditeettiä kokonaisuudessaan ja helpottaa ihmisten arvonnousua peleistä ja niiden välillä.

WAX (Worldwide Asset eXchange) -alustaa kehittää OPSkins. OPSkins on maailman johtava digitaalinen markkinapaikka, jolla on yli 100 miljoonaa vuosittaista tapahtumaa. WAX antaa kenellekään mahdollisuuden luoda täysin toimiva digitaalisten tuotteiden markkinapaikka ilman investointeja turvallisuusinfrastruktuuriin ja maksujen käsittelyyn.

WAX: n tärkeimmät ominaisuudet ja edut

Suojaa hintojen volatiliteetilta – Alustalla myytävät tuotteet voivat käyttää WAX sidotut omaisuuserät. Hintavaihtelut ovat hyvin arvaamattomia salauksen suhteen, ja WAX-sidottujen omaisuuseräsopimusten tarjoaminen tarjoaa käyttäjille jonkin verran turvallisuutta.

Turvallisuus huijauksia vastaan – Pelaajat voivat vapaasti ostaa ja myydä digitaalisia tavaroitaan välittömästi ja turvallisesti älykkäät sopimukset

Korkea likviditeetti WAX-alustalla – Vaikka virtuaalituotteet ovat peräisin eri peleistä, niitä voidaan käydä kauppaa käyttämällä WAX-tunnuksia tai WAX-sidottua omaisuuseräsopimusta.

Pienemmät kustannukset – Pienemmät kustannukset ja helpommat toimitusmenetelmät tarkoittavat, että sekä myyjät että ostajat voivat ansaita enemmän jokaisesta liiketapahtumasta.

Valtavat vakiintuneet markkinat – Mukana a sisäänrakennettu markkinapohja OPSkinsissa, yli 2 miljoonaa viikkotapahtumaa

WAX-protokolla

WAX-protokolla on hajautettu lohkoketjuratkaisu, joka keskittyy virtuaalisten tuotteiden ja palveluiden siirtoon ja vaihtoon. Vastatakseen näiltä markkinoilta vaadittujen tapahtumien suurelle määrälle valittiin Delegated Proof of Stake -konsensusalgoritmi, jonka alun perin loi BitShares. Käyttäjät voivat panostaa WAX-merkkinsä valitakseen vahvistavat solmut nimeltä “Guilds”.

Killat

Killat ovat WAX-alustan vahvistavia solmuja. Vaikka WAX-alustalla on 64 kiltapaikkaa julkaisun jälkeen, tämä kasvaa uusien pelien ja palvelimien julkaisemisen myötä. Lohkoketjun validoinnin lisäksi killoilla on ylimääräisiä velvollisuuksia. Kiltan valitsemiseksi heidän on ensin toimitettava verkostolle ehdotus, joka ilmoittaa palvelemansa pelin, prosenttiosuuden maksuista, jotka he jakavat luvattuille käyttäjille, ja kuinka he valvovat siirtoagentteja.

Siirtoagentit

Toisin kuin OPSkinsin tällä hetkellä käyttämät botit, WAX-alusta käyttää siirtoagentteja. Niiden tehtävänä on helpottaa virtuaalisten tuotteiden siirtämistä ostajan ja myyjän välillä.

1. Kommunikoi myyjän ja ostajan kanssa tuotteen noutamisen ja toimittamisen järjestämiseksi

2. Ota virtuaalisen omaisuuden hallinta myyjältä

3. Vahvista virtuaalisen omaisuuden aitous

4. Allekirjoita digitaalisesti selvityksen toimeenpanosopimus siitä, että he ovat saaneet virtuaalisen omaisuuden

5. Toimita virtuaalisen omaisuuden ostajalle

6. Allekirjoita digitaalisesti selvityksen toimeenpanosopimus siitä, että he ovat toimittaneet virtuaalisen omaisuuden

Heidän on myös asetettava WAX-rahakkeiden joukkovelkakirjalaina, josta ne eivät voi ylittää 25% tällä hetkellä annettujen selvitystoimeksiantojen kokonaisarvosta. Suoritustoimintapalveluista heille maksetaan prosenttiosuus maksusta WAX-tunnisteilla.

WAX-tunnuksen (WAX) ja ICO: n tiedot

WAX-tunnuksella (WAX) on 185 miljoonaa koko tarjonta. Kaikki WAX-tunnukset luodaan siemenlohkossa. 64 750 000 WAX-rahaketta varataan koko merkkikaupalle, joka on vain 35% koko tarjonnasta.

Yksityiskohdat WAX-tunnusten myynnistä ja tunnusten kohdentamisesta

Viimeiset ajatukset WAX: sta

Tämä on toinen pelaamisen estoketjuehdotus Gameflip ja Enjin. WAX: n valtava etu on kuitenkin se, että sillä on OPSkinsin tuki. Tämä tuo projektille tietyn sukutaulun ja kokemuksen. Sisäänrakennettu käyttäjäkanta on myös valtava etu. Pelkästään tämän kohdan perusteella se on vankka ehdotus.

On kuitenkin otettava huomioon tietyt asiat. WAX-alusta ei luota suoraan API-integraatioon pelijulkaisijoiden kanssa. Tämä voi olla hyvä tai huono asia. Etu on, että se sallii mahdollisimman laajan yleisön pelaajia hajautettujen markkinapaikkojen kautta. Haittana on, että he ovat pelikehittäjien armoilla ja mitä sallitaan yhtenä päivänä, se saattaa muuttua seuraavaksi.

Toinen asia, jota on tarkasteltava, on vähäinen prosenttiosuus merkinnöistä, jotka ovat käytettävissä merkkikaupassa. 35% kokonaistarjonnasta ei tunnu kokonaisuudelta, eikä tässä oteta huomioon edes institutionaaliseen ennakkomyyntiin varattua 30 miljoonaa.

WAX Token Review

kirjoittanut BoxMining

Pisteet: 8,5 / 10

Resurssit:

WAX-verkkosivusto https://www.waxtoken.com/

Valkoinen paperi https://www.waxtoken.com/wp-content/uploads/WAX_White_Paper.pdf?1101

Blogi https://medium.com/waxtoken/what-sets-wax-apart-from-other-tokens-91f24bef39c2

OPSkins https://opskins.com/

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner