6 parasta Zcash-lompakkoa vuonna 2021

Fyysisen rahan lisääntyvät turvallisuusongelmat ovat synnyttäneet digitaalisia valuuttoja kaikkialla maailmassa. Näitä digitaalisia valuuttoja kutsutaan kryptovaluutoiksi, ja kaikki tapahtumat kirjataan salauksen avulla. Blockchain-tekniikka on näiden liiketoimien ydin.

Nämä digitaaliset tapahtumat ovat niin turvallisia, että vain lähettäjä ja vastaanottaja tietävät niistä. Näihin liiketoimiin ei sisälly kolmas osapuoli, eikä kukaan tiedä siirrettävää summaa. Ajan myötä käyttö digitaaliset valuutat on saamassa suosiota. – lisääntyvä käyttö kryptovaluutat on jopa uhannut fyysisten valuuttojen olemassaoloa monissa maissa. Siksi monet maat ympäri maailmaa asettavat näille kiellot.

Suurin osa maista aikoo ottaa käyttöön joitain säännöksiä näiden digitaalisten valuuttojen virtauksen hallitsemiseksi. He tekevät niin sääntelemään liiketoimia ja pelastaakseen ne kyberhyökkäyksiltä. Nämä maat haluavat myös tuoda omat kryptovaluuttansa kansallisten pankkiensa kautta. On olemassa erilaisia salausvaihto näissä valuutoissa. Nämä digitaaliset valuutat tallennetaan lompakkoihin. Nämä lompakot ovat täynnä turvaominaisuuksia. Erilaisia zcash-lompakot käytetään kaikkialla maailmassa.

Kolme tärkeintä ja yleisimmin käytettyä zcash-lompakkoa ovat:

 1. Ledger nano s
 2. Guarda-lompakko
 3. Atomic-lompakko
 4. Rahamaksut
 5. Jaxx-lompakko
 6. Rahakott

1- Ledger nano s:

lompakkokirja

Ledger Nano s on yksi ylimmät laitteistolompakot käytetään kaikkialla maailmassa turvaominaisuuksiinsa. Tämä lompakko on kuin USB-laite, joka voidaan liittää tietokoneeseen. Siinä on vähän OLED-näyttö siitä on hyötyä kaikkien digitaalisten tapahtumien tarkistamisessa ja vahvistamisessa. Vahvistus tehdään lompakon sivussa olevalla painikkeella. Tämän mitat zcash-lompakko ovat 98 mm x 18 mm x 9 mm ja se painaa vain 16,2 g. Tämä tarkoittaa, että se on melko helposti vietävissä ja tarjoaa mahdollisuuden tallentaa digitaalisia tapahtumia tien päällä.

Tämä lompakko on myös pitkäikäinen, koska siinä on ruostumatonta terästä ja korkealaatuista muovimateriaalia. Se on yhteensopiva Windows 7: n ja uudempien, iOS 10.8: n ja Chrome OS: n kanssa. Sillä on erilaiset käyttöliittymät eri digitaalivaluuttoja. Seuraavassa on joitain tämän lompakon erikoispiirteitä:

A- Sisäänrakennettu näyttö:

Tämän lompakon ensimmäinen ja tärkein ominaisuus on pieni OLED-näyttö. Tämä näyttö auttaa tarkistamaan ja vahvistamaan tapahtumia. Jokainen digitaalinen tapahtuma näkyy näytöllä, ja käyttäjä voi vahvistaa sen painamalla sivupainikkeita.

B- Tuki monille valuutoille:

pääkirja nano-valuutta

Tämän lompakon seuraava ominaisuus on, että se tukee erilaisia digitaaliset valuutat. Siten digitaaliset tapahtumat tapahtuvat Bitcoinissa, Altcoinissa, Ethereum, Litecoin, Ripple XRP monet muut on tallennettu tähän lompakkoon.

C- Turvallisuus:

Suojausominaisuudet ovat päivän tarve tällä kryptovaluutan kentällä. Ledger nano s on täynnä turvaominaisuuksia. Se tallentaa jokaisen tapahtuman turvakoodin avulla. Se tukee myös FIDO Universalia Second Factor -todennuskoodi liiketoimien suojaamiseksi. Tämä lompakko ei muista suojausavaimesi. Sen sijaan kaikki avaimet on lukittu kovasti, mikä tekee kaikkien käytöstä mahdotonta.

Lisäksi, Ledger Nano S tarjoaa myös käyttäjälle mahdollisuuden varmuuskopioida ja palauttaa käyttäjätili mahdollisten ongelmien varalta. Toimittaja tarjoaa myös ympärivuorokautisen tuen kaikkiin käyttäjän kohtaamiin ongelmiin.

 1. Litecoin-hintaennuste 2021–2025
 2. Tähtien hintaennuste 2021-2025 XLM 5 dollaria mahdollista?
 3. Chainlink-hintaennuste 2021-2025 LINK saavuttaa 100 dollaria?
 4. Tezos-hintaennuste 2021–2025
 5. Electroneumin hintaennuste 2021-2025

Ledger Nano S äänesti lukijamme # 1 “Paras Ripple XRP -lompakko”!

2- Guarda-lompakko

guarda lompakko

Guarda on ei-säilöön tarkoitettu monialustainen kryptovaluutta-lompakko, joka on suunniteltu tallentamaan, hallitsemaan ja siirtämään digitaalisia resursseja helposti. Guarda tukee tällä hetkellä yli 40 suosituinta estoketjua ja yli 10.000 niiden tunnuksia (mukaan lukien BTC, XRP, BCH, BSV, ETH, ETC, XMR, ZEC, EOS, KIN, LTC, XLM, DASH ja paljon muuta). Kaikki valuutat voi ostaa lompakon sisällä pankkikortilla. Käyttäjät voivat myös vaihtaa valuuttaa sisäänrakennetun vaihtopalvelun kautta ja tehdä nopeita kryptovaluuttatapahtumia.

Guarda-lompakoita on saatavana useina versioina: Web, Desktop (Linux, Windows, macOS), Mobile (iOS, Android) ja Chrome-laajennus.

Guardan kryptovaluuttavarastot toimivat eri alustoilla, ja niihin pääsee käsiksi millä tahansa laitteella, joka on yhteydessä Internetiin. Useimpien valuuttojen lompakoiden lisäksi Guarda tarjoaa valikoiman yhden valuutan avoimen lähdekoodin matkapuhelimia.

Koska Guarda tarjoaa säilytysvapaat lompakot, yritys ei tallenna tai käytä käyttäjän henkilökohtaisia ​​tietoja tai yksityisiä avaimia millään tavalla – tämä parantaa salakirjojen ja tunnusten turvallisuutta ja estää kaikki mahdolliset tietovuodot.

Pääpiirteet:

 • 40+ lohkoketjun ja yli 10 000 rahakkeen tuki;
 • Täysi käyttäjän hallinta yksityisissä avaimissa ja omaisuudessa;
 • Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä;
 • Luotto- / maksukortin kryptovaluuttaostot;
 • Sisäänrakennettu kryptovaluutan vaihto;
 • 24/7 asiakastuki;
 • Turvallisesti salattu lompakon varmuuskopio;
 • Alustojen välinen saavutettavuus.

3- Atomic-lompakko

atomilompakko

Atomic on monivaluuttainen säilytyspalvelu Zcash-lompakko, joka tukee yli 300 muuta kolikkoa ja rahaketta. Voit suojata, hallita, vaihtaa ja ostaa Zcashiä käyttäjäystävällisessä käyttöliittymässä, jota suojaa muistisiemen. Hallitset varojasi täysin.

Monialustainen

Atomic Wallet on saatavana useimmille käyttöjärjestelmille, mukaan lukien Windows, macOS, Linux ja Android. IOS-sovellus on tarkoitus julkaista vuonna 2019.

Turvallisuus ja nimettömyys

Atomicissa vain sinulla on täysi pääsy varoihisi. Atomic Wallet käyttää laitteen älyä ja tallentaa kaikki yksityiset avaimet tietokoneellesi tai älypuhelimeesi. Yksityisyytesi on suojattu hyvin asettamallasi salasanalla ja 12 sanan muisteisella siemenlauseella.

Moni-valuuttainen

Zcashin lisäksi Atomic tukee yli 300 kolikkoa ja rahaketta. Voit suojata ja hallita niitä, vaihtaa ja ostaa sisäänrakennettujen palveluiden avulla ja tehdä kaiken yhdessä käyttöliittymässä käymättä ulkoisille verkkosivustoille. Lisäksi Atomicin avulla voit lisätä minkä tahansa ERC20-tunnuksen muutamalla napsautuksella ja hallita sitä.

Nollamaksut

Atomic on ilmainen ohjelma, joka luo sinulle yksilöllisen lompakon osoitteen.

Välitön vaihto ja Osta salausvaihtoehto

Atomic Walletin avulla voit vaihtaa Zcashin yli 60 kryptovaluuttaan. Tämän palvelun tarjoaa Shapeshift, Changelly ja Changenow.

Sovelluksen sisäisen ostamisen vaihtoehto on Simplex, jonka avulla voit ostaa Zcashia, Bitcoinia, Ethereumia, XRP: tä ja Litecoinia luottokortilla muutamalla napsautuksella. Koko prosessi kestää useita minuutteja ja veloittaa 2%: n maksun Atomicista.

24/7 tuki

Atomic välittää käyttäjistään. Tukihenkilöstö työskentelee 24/7 ja aina valmis auttamaan, jos jokin menee pieleen. Keskimääräinen vastausaika on noin 1 tunti.

4 Kolikkomaksut: (Ei toimi)

kolikkomaksu lompakko

Tämä on toinen suosituin zcash-lompakko jota käytetään laajalti zcashin tallentamiseen. Tämä lompakko sijaitsee Kanadassa ja hyväksyy maksut noin 1300 kolikolla ympäri maailmaa. Kaikkien kolikoiden transaktioista veloitetaan 0,50%: n transaktiomaksu. Tätä lompakkoa pidetään ihanteellisena alustana kauppiaille, jotka aikovat myydä palvelujaan verkossa. Seuraavat ovat tämän alustan pääominaisuudet:

 1. Nopeat tapahtumat:

Ensimmäinen asia, joka tekee tästä lompakosta paremman kuin muut lompakot, on nopeat tapahtumat. Rahamaksuissa käytetään BitGo-tekniikkaa käsitellä tapahtumia nopeammin.

 1. Usean valuutan tuki:

Rahamaksuja käytetään myös laajasti kaikkialla maailmassa, koska ne tukevat enemmän kuin 1200 digitaalista valuuttaa käytetään kaikkialla maailmassa. Tässä on tärkeää mainita, että se maksaa saman verran 0,50%: n maksua kaikista valuutoista.

 1. Suojausominaisuudet:

Rahamaksuissa käytetään BitGo-tekniikkaa myös turvallisiin liiketoimiin. Tämä on multisig-tekniikka, jota käytetään salausvaluuttakauppojen suojaamiseen kaikkialla maailmassa. Lisäksi se antaa käyttäjille mahdollisuuden lukita kolikot. Lukittuaan kolikoita ei voida käyttää ennen niiden lukituksen avaamiseen asetettua aikaa.

 1. Kolikoiden muuntaminen:

Yksi tämän lompakon tärkeimmistä ominaisuuksista on kolikoiden automaattinen muuntaminen. Käyttäjä voi muuntaa tallentamansa kolikot jollekin muulle valuutalle. Tämä säästää paljon aikaa ja helpottaa vaivatonta kauppaa.

Coinpayments tarjoaa sinulle myös Point of Sale -palvelun. Tämä tarkoittaa, että käyttäjä voi hyväksyä maksutapahtumat henkilökohtaisesti ilman tarvetta mikä tahansa salausvaihto. Tämän lompakon mobiilisovellus on myös käyttäjien käytettävissä. He voivat lähettää ja vastaanottaa maksuja laitteidensa kautta.

5- Jaxx-lompakko:

jaxx wllet zcash

Jaxx Wallet on toinen arvostettu lompakko, jota käytetään kryptovaluuttojen louhintaan ja varastointiin kaikkialla maailmassa. Tätä kutsutaan myös monitasoiseksi lompakkoksi, koska se tukee melkein kaikkia alustoja. Seuraavassa on tämän lompakon ominaisuudet:

 1. Kaunis käyttöliittymä

Jaxx Wallet on myös suosittu houkuttelevan ja helpon käyttöliittymänsä vuoksi. Erittäin hyvä asia tässä on, että sillä on sama muotoilu lähes kaikilla alustoilla. Siten käyttäjät voivat käyttää sitä helposti kannettavissa tietokoneissaan ja mobiililaitteissa.

 1. Suojausominaisuudet

Kaikki tämän lompakon tapahtumat on suojattu myös yksityisillä avaimilla, ja nämä yksityiset avaimet tallennetaan käyttäjän laitteeseen. Kukaan ei siis voi käyttää näitä avaimia ja tietää tapahtumista. Vastaavasti varmuuskopiointi ja palautus tässä lompakossa on myös melko helpompaa kuin muut lompakot.

 1. Usean valuutan tuki

Kuten kaikki muutkin lompakot, jaxx lompakko tarjoaa tukea useille digitaalisille valuutoille. Tämän alustan viralliset lähteet vahvistavat tuen seitsemälle digitaaliselle valuutalle, mukaan lukien Bitcoin, Ethereum ja Dash.

Tämä lompakko tarjoaa myös ympärivuorokautisen tuen ongelmien varalta. Ainoa asia, joka pahoittelee tätä lompakkoa, on tapahtumien hidas nopeus.

6- Rahakott – uusi turvallinen monivaluuttainen lompakko

rahakott-lompakko

Rahakott on kryptovaluutta-lompakko, jonka avulla kuka tahansa voi lähettää tai vastaanottaa digitaalisia valuuttoja ja seurata niiden saldoa.

Lompakon avulla voit seurata saldoasi verkossa mistä tahansa.

Rahakottiin ei tarvitse kirjautua sähköpostiosoitteellasi, puhelinnumerollasi tai käyttäjätunnuksellasi: syötät yksinkertaisesti muistilausekkeen.

Järjestelmä on suojattu myös kaksivaiheisella todennuksella. Rahakottin avulla voit myös luoda useita lompakoita yhdeltä tililtä – esimerkiksi, jos haluat luoda alatilejä tietyille liikesuhteille.

Rahakott-lompakot ovat myös “algoritmeja”, NewsBTC.com-tutkimuksen mukaan, mikä tarkoittaa, että jokaiselle tapahtumalle luodaan uusia osoitteita käyttäjien anonyymisyyden lisäämiseksi..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner