Top 5 parasta Ethereum-lompakkoa vuonna 2021

Ethereum aloitettiin ensimmäisen kerran vuonna 2015. Ethereumin keksijän mukaan hän keksi tämän salausvaluutan Bitcoinin parantamiseksi. Tämän keksi 19-vuotias opiskelija. Hyvin lyhyessä ajassa Ethereumin hinta on noussut. Nykyään sitä on korotettu 2900% sen aloitushinnasta.

Ethereumin sijoittajan suurin ongelma on Ethereumin lompakko. Kyllä, saatavilla on monia luotettavia Ethereum-lompakoita, joita voidaan käyttää tämän valuutan vastaanottamiseen, lähettämiseen ja vaihtamiseen, mutta todellisen luotettavan tai paras Ethereum wallet ei ole todella helppoa, ennen kuin kokeilet sitä itse.

Viime aikoina sain mahdollisuuden testata joitain itsensä väittämiä Ethereum-lompakot joita sijoittajat käyttävät. Päätin jakaa arvostelujani heistä. Joten, jos olet yksi heistä, joka etsii edelleen luotettavaa ja parasta palvelua, Ethereum-lompakot voivat saada apua.

Seuraavat arvostelut: parhaat Ethereum-lompakot perustuvat sijoitukseen. Ensimmäinen lompakko, jonka olen sijoittanut numeroon 1, on Ledger Nano S, toinen on Guarda-lompakko ja kolmas on Atomic-lompakko. Seuraavassa kerrotaan lisää heidän hinnastaan, palvelumaksuistaan, palkkioista, ominaisuuksista ja turvallisuudesta, joita he tarjoavat käyttäjilleen:

1- Ledger Nano S: (Toimittajan valinta)

pääkirja nano s lompakko

Kovat lompakot digitaalista valuuttaa varten silti jotain uutta monille meistä. Jopa minä en ole uskonut siihen ennen kuin löysin Ledger Nano S, kova lompakko, joka on tehty vain digitaalisille valuutoille, mukaan lukien Ethereum. Tämän lompakon idea on aivan hämmästyttävä, kun he tarjoavat niitä ominaisuuksia, jotka eivät ole turvallisia. Siksi olen päättänyt sijoittaa sen listan yläosaan parhaat Ethereum-lompakot. Kyllä, se on vähän kallis verrattuna muihin, mutta vastineeksi saat elinikäisen ratkaisun ja erinomaiset ominaisuudet ja turvallisuuden Ethereumissa.

Ledger Nano S: n hinta:

Hinta Ledger Nano S lompakko on melkein 59 dollaria USD. mikä on todellakin kallis lompakko Ethereum-kolikoille verrattuna muihin. Mutta samalla saat täysin erilaisen, ainutlaatuisen ja kovan lompakon digitaalisiin valuuttoihisi.

Mitä sisältää laatikko?

kirjanpitolompakko

lompakko nano laatikko

Laatikko sisältää enemmän kuin vain Ledger Nano S joka toimii ja näyttää USB-laitteelta. Tämän lisäksi saat myös USB-kaapelin, jolla lompakko voidaan liittää erilaisiin laitteisiin, kuten tietokoneeseen. Muut tarvikkeet, ohjeet ja palautusarkit sisältyvät myös laatikkoon.

Se on turvallista:

Kyllä, se on laitteisto Ethereum-lompakko ja sinun on hoidettava tämä lompakko samalla tavalla kuin lompakkosi. Mutta tämän lisäksi yritys tarjoaa sinulle useita muita verkkoturvaominaisuuksia, jotta Ethereum säästää varkailta tai jos kadotit lompakon jonnekin. Jos haluat käyttää lompakkoa tapahtumassa, voit suojata sen PIN-koodilla. Tämä tarkoittaa, että jos joku yrittää käyttää tiliäsi, hänen on syötettävä PIN-koodi käsiteltäväksi.

Useita kolikoita:

pääkirjavaluutan lompakko

Ethereum ei ole ainoa kolikko, jonka Ledger Nano S voit tallentaa lompakkoon, mutta voit tallentaa siihen useita kolikoita kerrallaan.

Automaattinen varmuuskopiointi luotu

Jotta se olisi turvallisempi sinulle, laite luo automaattisesti varmuuskopion lompakostasi. Jos kadotit lompakon jonnekin, ajan tasalla oleva varmuuskopio on aina käytettävissä tililläsi verkossa. Palautusarkki voi toimia toisen yhteensopivan lompakon tai hyllylaitteen kanssa, jos haluat siirtyä mihinkään muuhun pääkirjalaitteeseen tulevaisuudessa.

LUE Top 5 parasta Bitcoin-lompakkoa 2021

Käytä sitä enemmän kuin vain lompakko

Lompakossa ei ole näyttöä, mutta Ledger Nano S on se, jossa voit käyttää myös muita kumppanisovelluksia, kuten krypto-valuuttojen lompakoita, SSH, U2F ja omia räätälöityjä sovelluksiasi jne..

Ledger Nano S äänesti lukijamme # 1 parhaan lompakon ETH: lle vuonna 2021

2- Guarda-lompakko

guarda lompakko

Guarda on ei-säilöön tarkoitettu monialustainen kryptovaluutta-lompakko, joka on suunniteltu tallentamaan, hallitsemaan ja siirtämään digitaalisia resursseja helposti. Guarda tukee tällä hetkellä yli 40 suosituinta estoketjua ja yli 10.000 niiden tunnuksia (mukaan lukien BTC, XRP, BCH, BSV, ETH, ETC, XMR, ZEC, EOS, KIN, LTC, XLM, DASH ja paljon muuta). Kaikki valuutat voi ostaa lompakon sisällä pankkikortilla. Käyttäjät voivat myös vaihtaa valuuttaa sisäänrakennetun vaihtopalvelun kautta ja tehdä nopeita kryptovaluuttatapahtumia.

Guarda-lompakoita on saatavana useina versioina: Web, Desktop (Linux, Windows, macOS), Mobile (iOS, Android) ja Chrome-laajennus.

Guardan kryptovaluuttavarastot toimivat eri alustoilla, ja niihin pääsee käsiksi millä tahansa laitteella, joka on yhteydessä Internetiin. Useimpien valuuttojen lompakoiden lisäksi Guarda tarjoaa valikoiman yhden valuutan avoimen lähdekoodin matkapuhelimia.

Koska Guarda tarjoaa säilytysvapaat lompakot, yritys ei tallenna tai käytä käyttäjän henkilökohtaisia ​​tietoja tai yksityisiä avaimia millään tavalla – tämä parantaa salakirjojen ja tunnusten turvallisuutta ja estää kaikki mahdolliset tietovuodot.

Pääpiirteet:

  • 40+ lohkoketjun ja yli 10 000 rahakkeen tuki;
  • Täysi käyttäjän hallinta yksityisissä avaimissa ja omaisuudessa;
  • Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä;
  • Luotto- / maksukortin kryptovaluuttaostot;
  • Sisäänrakennettu kryptovaluutan vaihto;
  • 24/7 asiakastuki;
  • Turvallisesti salattu lompakon varmuuskopio;
  • Alustojen välinen saavutettavuus.

3- Atomic-lompakko

atomilompakko

Atomic on monivaluuttainen säilytyspalvelu Ethereum-lompakko, joka tukee yli 300 muuta kolikkoa ja rahaketta. Voit suojata, hallita, vaihtaa ja ostaa Eth: ää käyttäjäystävällisessä käyttöliittymässä, jota suojaa muistisiemen. Hallitset varojasi täysin.

Monialustainen

Atomic Wallet on saatavana useimmille käyttöjärjestelmille, mukaan lukien Windows, macOS, Linux ja Android. IOS-sovellus on tarkoitus julkaista vuonna 2019.

Turvallisuus ja nimettömyys

Atomicissa vain sinulla on täysi pääsy varoihisi. Atomic Wallet käyttää laitteen älyä ja tallentaa kaikki yksityiset avaimet tietokoneellesi tai älypuhelimeesi. Yksityisyytesi on suojattu hyvin asettamallasi salasanalla ja 12 sanan muisteisella siemenlauseella.

Moni-valuuttainen

Ethereumin lisäksi Atomic tukee yli 300 kolikkoa ja rahaketta. Voit suojata ja hallita niitä, vaihtaa ja ostaa sisäänrakennettujen palveluiden avulla ja tehdä kaiken yhdessä käyttöliittymässä käymättä ulkoisille verkkosivustoille. Lisäksi Atomicin avulla voit lisätä minkä tahansa ERC20-tunnuksen muutamalla napsautuksella ja hallita sitä.

Nollamaksut

Atomic on ilmainen ohjelma, joka luo sinulle yksilöllisen lompakon osoitteen.

Välitön vaihto ja Osta salausvaihtoehto

Atomic Walletin avulla voit vaihtaa Ethereumin yli 60 kryptovaluutaksi. Tätä palvelua tarjoavat Shapeshift, Changelly ja Changenow.

Sovelluksen sisäisen ostovaihtoehdon tarjoaa Simplex, jonka avulla voit ostaa Bitcoinia, Ethereumia, XRP: tä ja Litecoinia luottokortilla muutamalla napsautuksella. Koko prosessi kestää useita minuutteja ja veloittaa 2%: n maksun Atomicista.

24/7 tuki

Atomic välittää käyttäjistään. Tukihenkilöstö työskentelee ympäri vuorokauden ja on aina valmis auttamaan, jos jokin menee pieleen. Keskimääräinen vastausaika on noin 1 tunti.

4– CoinPayments: (ei suositella)

kolikkomaksu lompakko

Kolikkomaksut on yksi suosituimmista verkkopohjaisista lompakoista, jotka on suunniteltu kaikille tärkeimmille ja pienemmille digitaalisille valuutoille. Parasta tästä lompakosta, joka houkuttelee minua eniten, oli alhainen maksu, helppo ymmärtää, helppo käyttää ja tukea useita valuuttoja yhdellä alustalla. CoinPaymentsin lompakkotileillä tarjoamien ominaisuuksien määrä on myös suuri. Vaikka monet verkkokaupat hyväksyvät sen, se tarkoittaa, että voit käyttää verkkotunnustasi Eheruem verkkokaupoissa helposti.

Hinta:

Kolikkomaksut ei veloita sinulta mitään tilin luomisesta heidän verkkosivustolleen. Jopa henkilöllisyyden vahvistusprosessi on täysin ilmainen. Sinua veloitetaan vain verkkotapahtumastasi, kun käytät kolikoiden lompakkotunnusta kolikoiden vastaanottamiseen lompakkoon, käytä Ethereum verkkokaupoissa ja siirtää toiseen verkkoon sijoitustarkoitusta varten. Kauppahinta on vain 0,5% koko tapahtumasta. Transaktiopalkkio ei lisää Ethereumien määrää.

LUE Caymansaaret kehittää sääntelykehystä digitaalisille omaisuuspalvelujen tarjoajille

Turvallisuus:

CoinPayments käyttää BitGo Instantia maksun suorittamisen lisäksi myös Ethereumin suojaamiseen. BitGo asetti useita esteitä, jotka vaikeuttivat hakkereiden hakkerointia lompakon tililläsi. Tämä tekniikka käyttää myös multi-sig-tekniikkaa muihin arvopapereihin.

Mobiilisovellus:

Jotta se olisi helppoa käyttäjille, Kolikkomaksut esittelee mobiilisovelluksen. Onko sinulla Android-, Windows- tai Apple-älypuhelin, CoinPayments toimii yhtä hyvin kaikissa käyttöjärjestelmissä.

Useita kolikoita:

Coinpayment XRP paras lompakko

Ethereum ei ole ainoa kolikko, jonka Kolikkomaksut antaa sinun tallentaa lompakkoon, mutta voit tallentaa useita kolikoita, kuten Ripple XRP, Monero XMR ja paljon muuta .. kerrallaan online-lompakon tilillesi..

5- MyEthereum-lompakko:

myethereumin lompakko

MyEtherum-lompakko tai MEW: n ovat luoneet kvhnuke ja tayvano. Se on edelleen yksi uusimmista käytettävissä olevista lompakoista vastaanottaa ja lähettää Ethereumia. Syy, jonka vuoksi olen valinnut tämän lompakon, on järjestelmän luotettavuus. Se on avoimen lähdekoodin ja asiakaspuolen työkalu. Tämä järjestelmä perustuu JavaScriptiin. Kuten muutkin lompakot, tämä lompakko on omistettu vain yhdelle valuutalle ja se on Ethereum. Tämä tarkoittaa, että tämän järjestelmän tapahtuma-aika on nopea, koska kukaan muu käyttäjä ei käytä samaa järjestelmää lompakon luomiseen muille digitaalisille valuutoille.

Parasta, mikä tekee tästä lompakosta parhaan, on sen takana oleva järjestelmä. Kuten muutkin verkkopohjaiset lompakot, se ei salli sinua luo lompakko palvelimellaan tai edes sinulla ei ole mahdollisuutta luoda tiliä MEW: lle. Mutta sen avulla voit luoda oman lompakon selaimeesi, jota voidaan käyttää myös kovassa lompakossa. Tapahtumaa varten voit käyttää heidän lohkoketjuaan, mutta sinun on ensin lähetettävä tapahtumasi.

MyEthereum-lompakko on ilmainen:

Jos etsit ilmainen lompakko Ethereumille, silloin sinun on valittava tämä. Ei rekisteröintimaksua, ei transaktiomaksua eikä palkkiota ole lainkaan. MEW on täysin ilmainen, koska ne eivät tarjoa sinulle mitään palvelinta lompakon ylläpitoon. Ne tarjoavat sinulle vain paikan tuottaa oma lompakko Ethereumille.

Turvallisuus! Mikä turvallisuus?

Muista, että se on avoimen lähdekoodin järjestelmä. He luovat tiedoston sinulle ja sinä tallennat sen selaimeesi tai kova lompakkoosi. Lyhyesti sanottuna ne eivät tarjoa lainkaan mitään turvallisuutta. Sinun on hoidettava tämä lompakko. Voit tallentaa sen pehmeänä kopiona tietokoneellesi tai mihin tahansa muuhun digitaaliseen laitteeseen, mukaan lukien kova lompakko, kuten Ledget Nano S.

 MEW-ominaisuus:

MEW: n tärkein paras ominaisuus on sen hinta, joka on nolla ja toinen, saat lompakon lähdetiedoston ja sinun on pidettävä siitä huolta. Hakkeroinnin tai varkauden mahdollisuus on lähes nolla, kunnes jaat tietokoneen salasanan. Tämä toimii samalla tavalla kuin tavallinen lompakko.

Päätelmä:

Jokainen lompakko, joka on suunniteltu Ethereum keksii erilaisia ​​ominaisuuksia, mutta kolmen niistä tarkoitus on sama. Ledger Nano S on kova lompakko, jonka sinä ja yritys voitte turvata online-lompakkojärjestelmän kautta missä Rahamaksu on verkkopohjainen lompakko, jonka turvallisuus on yrityksen vastuulla. MEW on avoimen lähdekoodin lompakko, joka ei tallenna online-palvelimelle, joten hakkerointimahdollisuudet ovat melkein nollat. Joten valitse yksi heistä viisaasti sinulle sopivan olosuhteen perusteella. (Ledger Nano S on suositeltava valinta)

Ledger Nano S äänesti # 1 parhaan lompakon salausvaluutoille vuonna 2021

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner