Coinmama Review 2021, Onko Coinmama Legit?

Kryptovaluutta-sijoituksia koskevasta kritiikistä huolimatta sijoittajien määrä kasvaa. Yksi tärkeimmistä syistä tähän on kryptovaluuttojen arvojen nousu joulukuun viimeisellä viikolla 2017. Tässä on tarkoituksenmukaista mainita, että melkein kaikki kryptovaluutat koskettivat kaikkien aikojen korkeimpia arvojaan joulukuun viimeisellä viikolla ja tammikuun ensimmäinen viikko 2018. Bitcoin oli ylin kryptovaluutta Ethereumin ja Ripplen kanssa toisella ja kolmannella sijalla. Tämä sijoittajien määrän kasvu aiheutti monien salauspörssien ja lompakoiden perustamisen näiden valuuttojen varastoimiseksi. Kilpailu erilaisten salauspörssien välillä lisääntyy ajan myötä, kun kukin kotikaupunki tarjoaa erilaisia ​​etuja kryptovaluutta-sijoittajille.

Coinmama on myös yksi suosituimmista kryptovaluutanvaihdoista, joilla on valtava asiakastietokanta. Se on niiden käyttäjien ensimmäinen valinta, jotka haluavat välitöntä rahaa tililleen. Coinmama perustettiin vuonna 2013 ja se on rekisteröity Slovakiassa. Tällä hetkellä Bit Ventures omistaa tämän salausvaihdon ja sen pääkonttori on Israelissa. Yksi tämän salauksenvaihdon houkuttelevimmista ominaisuuksista, joka erottaa sen muista pörsseistä, on sen maailmanlaajuinen toiminta. Pörssi toimii lähes kaikissa yli 200 maassa ympäri maailmaa, mukaan lukien 24 Yhdysvaltojen osavaltiota. Käyttäjät kaikkialta maailmasta voivat ostaa erilaisia ​​kryptovaluuttoja tältä pörssiltä luotto- / maksukorttinsa kautta. Aikaisemmin se tarjosi mahdollisuuden ostaa vain Bitcoin ja Ethereum, mutta on nyt laajentanut tukea Litecoinille, Cardanolle, Ethereum Classicille, Bitcoin Cashille, QTUM: lle ja Ripplelle (XRP)..

kolikoiden maat

coinmama ostaa bitcoinia

Seuraavassa on tämän salausvaihdon käytön edut ja haitat.

EDUT:

Kuten kaikki muutkin parhaiten arvioidut salausvaihdot, Coinmama tarjoaa myös paljon etuja käyttäjilleen. Jotkut näistä eduista ovat:

 1. Fiatin valuutan hyväksyminen
 2. Helppo maksutapa
 3. Välitön varojen siirto
 4. Helppo käyttöliittymä
 5. Korkean tason turvallisuus
 6. Aina käytettävissä oleva ohje ja tuki

1 – Fiat-valuutan hyväksyminen

Coinmaman käytön ensimmäinen ja tärkein etu on, että toisin kuin monet muut pörssit, se tarjoaa käyttäjille mahdollisuuden ostaa kryptovaluutta fiat-rahan vastineeksi. Suurin osa muista vaihdoista sallii käyttäjien ostaa kryptovaluutta vaihdossa jonkin muun kryptovaluutan kanssa. Ei ole väliä missä maassa asut, vaihdon avulla voit ostaa kryptovaluutta vaihdossa paikallisen valuutan kanssa.

2 helppoa maksutapaa

Toinen syy tämän salausvaihdon onnistumiseen on, että se antaa käyttäjille mahdollisuuden ostaa kryptovaluuttoja ja hyväksyy maksut eri tiloissa. Aiemmin vaihto tarjosi mahdollisuuden ostaa kryptovaluuttoja vastineeksi Western Unionin kautta siirretyille varoille. Viime aikoina se on tarjonnut tukea kryptovaluuttojen ostamiseen luotto- / maksukorttien kautta. Se hyväksyy sekä VISA- että MASTER-kortit ja antaa käyttäjille mahdollisuuden ostaa valitsemansa kryptovaluutta mistä tahansa maailmasta.

Kolmen hetkinen varojen siirto käyttäjätileillä

Asiakkaiden arviot osoittavat, että Coinmama on aina ollut ensimmäinen valinta käyttäjille, jotka haluavat varojensa siirtämisen heti lompakkoonsa. Lähes kaikki muut salausvaihdot tallentavat ostamasi kolikot kolmansien osapuolten lompakkoihin, ja käyttäjien on siirrettävä varoja kyseisestä lompakosta henkilökohtaisiin lompakkoihinsa, koska kolmansien osapuolten lompakot eivät ole turvallisia varojen säilyttämiselle. Täällä, Coinmamassa, varat siirretään välittömästi henkilökohtaiseen lompakkoon, kun syötät korttisi tiedot.

LUE 6 parasta Zcash-lompakkoa vuonna 2021

4-helppo käyttöliittymä

Toinen erittäin houkutteleva piirre Coinmama salausvaihto on, että sillä on helppo ja käyttäjäystävällinen käyttöliittymä. Jopa aloittelijat voivat helposti ostaa ja vaihtaa kryptovaluuttoja alustansa kautta. On olemassa monia sellaisia ​​salauksenvaihtoja, joita on paljon vaikea käyttää aloittelijoille, koska monia kaavioita, kaavioita ja tilastoja tekee näistä monimutkaisia. Toisaalta Coinmaman ostoprosessi on myös hyvin yksinkertainen ja helppo. Käyttäjät voivat ostaa valitsemansa kryptovaluutan rekisteröitymisen ja tilin vahvistamisen jälkeen.

5 korkean tason suojaus

Pörssin turvaominaisuuksia pidetään aina ensisijaisina, jos haluat tallentaa salausvaluutan kolmannen osapuolen lompakkoon. Lisäksi valtion elinten tulisi aina säätää verkkosivustoa varojen säästämiseksi. Coinmama on rekisteröity FINCEN: ään Yhdysvalloissa, mikä osoittaa, ettei hakkereiden ole mahdollista hakkeroida sitä, ja jos näin tapahtuu, vaihdon tutkintaprosessi noudattaa Yhdysvaltojen lakeja. Coinmama ei ole koskaan hakkeroitu; koska se pitää luotto- / maksukorttisi numerot aina eri palvelimella.

6 – Aina käytettävissä oleva ohje ja tuki

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä Coinmama on myös monien käyttäjien suosima verkkosivusto, koska pörssi tarjoaa käyttäjille helposti saatavilla olevaa apua ja tukea ongelmien varalta. Koska pörssi toimii vain verkkosivuston kautta, käyttäjille tarjotaan helposti saatavana olevaa tukea tämän alustan kautta. On mahdollisuus live chat käytettävissä. Mutta useimmat ihmiset haluavat käyttää sähköpostitukea. Tukitiimin vasteaika on yleensä suurempi viikonloppuisin. Muina päivinä tuki on käytettävissä klo 9.00–18.00 GMT + 3.

coinmama ostaa bitcoinia

HAITAT:

Monien etujen lisäksi Coinmamalla on myös joitain haittoja, jotka estävät käyttäjiä. Jotkut näistä ovat:

 1. Ei tukea kryptovaluuttakaupalle
 2. Korkeat tapahtumamaksut
 3. Tukee vain muutamia valuuttoja
 4. Saatavana vain verkkosivustona

1 – Ei tukea kryptovaluuttakaupalle

Coinmaman käytön ensimmäinen haitta on, että käyttäjät eivät voi käydä kauppaa kryptovaluutoilla. Se tarjoaa vain ostojärjestelyjä, mutta ei salli myyntitiloja. Toisaalta vaihdot kuten Kolikkopohja, antaa käyttäjien käydä kauppaa ja myydä kryptovaluuttoja. Jopa, Kolikkopohja sallii kryptovaluuttojen myymisen vastineeksi joidenkin fiat-valuuttojen kanssa.

2-korkeat tapahtumamaksut

Coinmama ei myöskään ole kovin suosittu käyttäjien keskuudessa korkeiden transaktiopalkkioidensa vuoksi. Se vie 5,5% jokaisesta tekemäsi tapahtumasta. Vaihto kestää myös 6% transaktiomaksuja, jos käyttäjät ostavat kryptovaluutta luotto- tai maksukortillaan. Tarkka maksutapahtuma riippuu vaihdosta ostamasi kryptoarvon määrästä.

3-tukee vain muutama kryptovaluutta

Toinen Coinmaman käytön haittapuoli on, että se tarjoaa mahdollisuuden ostaa rajoitettu määrä kryptovaluuttoja. Aiemmin vaihto mahdollisti Bitcoinin ja Ethereumin ostamisen, mutta nyt se on laajentanut tukea Litecoinille, Cardanolle, Bitcoin Cashille, Ethereum Classicille, Ripplelle (XRP) ja joillekin muille.

4-Saatavana vain verkkosivustona

READ PayPal ilmoittaa laajentavansa salaustarjoustaan ​​Ison-Britannian asukkaille

Coinmama kritisoidaan myös ankarasti, koska se toimii vain verkkosivustona eikä sillä ole mobiilisovellusta. Tämän vuoksi sen käyttö on rajoitettua, koska ihmiset haluavat käydä kauppaa matkapuhelimien kautta. Sinun on rekisteröidyttävä verkkosivustolle ostaaksesi kryptovaluuttoja.

coinmama ostaa bitcoinia

Vaiheet kryptovaluuttojen ostamiseen Coinmaman kautta:

Salausvaluuttojen ostaminen ei ollut koskaan niin helppoa kuin tämä salausvaihto tekee. Seuraavassa on joitain vaiheita kryptovaluutan ostamiseksi tämän vaihdon kautta.

 • Rekisteröinti

coinmama ripple xrp

Ensimmäinen ja tärkein askel ostaa kryptovaluutta Coinmaman kautta on rekisteröinti pörssiin. Se on melko yksinkertainen ja vaatii vain käyttäjien sähköpostitunnuksen. Rekisteröinti-välilehti löytyy verkkosivuston oikeasta yläkulmasta. Napsauttamalla tätä välilehteä avautuu rekisteröintilomake. Käyttäjien on täytettävä käyttäjätunnuksensa, valittava salasana ja annettava hänen sähköpostitunnuksensa vahvistusta varten. Kun lähetät rekisteröintilomakkeen, linkki lähetetään käyttäjän sähköpostiosoitteeseen. Napsauttamalla linkkiä rekisteröinti on valmis. Käyttäjät voivat ostaa 150 dollaria arvosta mitä tahansa kryptovaluutta tämän rekisteröinnin yhteydessä. Mutta jos haluat ostaa suuren määrän kryptovaluuttoja, sinun on suoritettava KYC-vahvistus. Tämä johtuu siitä, että sen avulla käyttäjät voivat ostaa 5000 dollarin arvosta kryptovaluuttoja päivässä ja 20000 dollarin arvosta kryptovaluuttoja kuukaudessa.

 • Salausvaluuttojen ostaminen

ostaa kryptovaluutta coinmama

Onnistuneen rekisteröinnin ja KYC-vahvistuksen jälkeen käyttäjät voivat ostaa minkä tahansa valitsemansa salauksen. Kun kirjaudut sisään tilillesi, pääset seuraavalle sivulle, jossa sinun on valittava valitsemasi kryptovaluutta ja myös valuutta, jolla aiot maksaa. Tässä on asianmukaista mainita se Coinmama hyväksyy maksut monissa fiat-valuutoissa, jos käyttäjät aikovat ostaa kryptovaluuttoja pankki- tai luottokortillaan. Kun olet valinnut valuutat, valuuttakurssi näkyy näytöllä, mikä helpottaa käyttäjien valintaa. Tapahtumamaksut näytetään myös tässä käyttäjien mahdollisuudesta.

 • ID-vahvistus

Jos haluat ostaa salauksen, jonka arvo on 150 dollaria tai vähemmän, voit käydä prosessin läpi rekisteröinnin jälkeen. Mutta jos ostamasi kryptovaluutan määrä on yli 150 dollaria, sinun on suoritettava KYC-vahvistus. Tässä tarkastuksessa käyttäjien on todistettava henkilöllisyytensä tuetun valtion asiakirjan, kuten henkilökortin, passin numeron, ajokortin, ja myös näkyvän selfien avulla, jolla on yksi näistä asiakirjoista. Se kestää noin 10-20 minuuttia, jos henkilöllisyystodistus on näkyvissä. Kun vahvistus on valmis, käyttäjät voivat ostaa valitsemiaan kryptovaluuttoja enintään 5000 dollaria päivässä ja 20000 dollaria kuukaudessa.

Lopuksi voimme sanoa sen Coinmama on hyvä pörssi kryptovaluuttojen ostamiseen, koska se toimii melkein kaikissa maailman maissa. Vaihtoa kannattaa käyttää myös luotto- / maksukortilla ostamisen ja monien fiat-valuuttojen maksujen hyväksymisen vuoksi. Tämän vaihdon käyttö lisääntyy edelleen, jos se laajentaa tukea useammille kryptovaluutoille ja tarjoaa myös mobiilisovelluksen.

coinmama ostaa bitcoinia

  

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner