10 tapaa ansaita rahaa Bitcoinilla [2021]

Bitcoin on nyt hieman yli 10 vuotta vanha ja se on ottanut maailman myrskyn. Se on luonut monia yön yli miljonäärejä erilaisilla härkäajoilla, korkein arvo saavutettiin tammikuussa 2021, kun se oli korkeimmillaan yli 38 000 dollaria. Monimutkaisen luonteensa ja suurten voittojensa ansiosta se houkuttelee kaikenlaisia ​​ihmisiä, jotkut hyödyntävät muiden ihmisten tiedon puutetta. Monet ihmiset ovat joutuneet bitcoin-huijausten ja ponzi-ohjelmien saaliiksi. Siksi on tärkeää tietää, mikä bitcoin on ja miten voit ansaita rahaa bitcoinista.

Mikä on bitcoin?

pomppi nousussa bitcoinista

Bitcoin on kryptovaluutta ja maailmanlaajuinen maksujärjestelmä. Se on ensimmäinen hajautettu digitaalinen valuutta, koska järjestelmä toimii ilman keskuspankkia tai yksittäistä järjestelmänvalvojaa. Verkko on vertaisverkkoa, ja liiketoimet tapahtuvat käyttäjien välillä suoraan ilman välittäjää.

Bitcoin saavuttaa tämän uuden itsenäisyyden uuden tekniikan avulla ja turvautumalla uskomattoman monimutkaiseen matemaattiseen todistukseen, jota kutsutaan salaukseksi.

Koska kukaan yksittäinen järjestelmänvalvoja ei ole vastuussa Bitcoinin ylläpidosta tai tukemisesta, Bitcoinissa liikkeeseen lasketut tapahtumat tarkistetaan ja kirjataan julkiseen hajautettuun pääkirjaan. Tätä julkista pääkirjaa kutsutaan blockchainiksi.

Kuinka Bitcoin toimii?

pimeä netto kryptovaluutta

Lohkoketju, kuten nimettömät kirjoittajat Satoshi Nakamoto ensin hahmotteli, on lähinnä julkinen pääkirja, jota tietokoneet jakavat ja ylläpitävät ympäri maailmaa Internetin kautta.

Lohkoketju on sen sijaan jaettu julkinen pääkirja, johon koko Bitcoin-verkko luottaa. Blockchain ammentaa nimensä sen taustalla olevasta tietorakenteesta, joka koostuu 1 megatavun tiedostoista nimeltä Blocks, jotka itse asiassa ovat pääkirjoituksia. Lohkot ketjutetaan yhteen monimutkaisen matemaattisen todistuksen avulla.

Yksinkertaisesti sanottuna, blockchain on eräänlainen kirjanpito, joka sen sijaan, että pankki pitäisi sitä, jaetaan sen sijaan Bitcoin-kaivostyöläisten ja solmujen välillä ympäri maailmaa.

Kaikilla verkkosolmuilla (tietokoneilla, joissa on Bitcoin-ohjelmisto) on mahdollisuus käyttää Blockchainia ja tarkastella todennettuja tapahtumia ilman esteitä, jotka estävät pääsyn (kuten pankki veloittaa palveluistaan ​​tapahtumahistorian ylläpitämiseksi).

Lohkoketju perustuu sen sijaan todistukseen salaukseen (koodien kirjoittamisen tai ratkaisemisen taiteeseen) sen sijaan, että luotettaisiin kolmanteen osapuoleen todentamaan ja tarkistamaan kaikki odottavat tapahtumat ennen niiden tapahtumista. Prosessia, jolla todennetaan vireillä olevat tapahtumat ja kerätään ne lohkoon sisällytettäväksi Blockchainiin, kutsutaan “Miningiksi”. Tämän prosessin suorittavat Bitcoin-yhteisön jäsenet, joita kutsutaan kaivosmiehiksi.

Kaivostoiminta saa nimensä metaforasta, jonka mukaan kaivostyöläiset saavat Bitcoinin palkkiona samalla tavalla kuin kuinka harvinaisia ​​hyödykkeitä, kuten kultaa, louhitaan maasta. Kaivostyöläiset ovat tietokoneiden käyttäjiä, joilla on uskomattoman tehokas laitteisto, joka ratkaisee monimutkaisia ​​matemaattisia ongelmia salattujen tapahtumien salaus ja liittää ne sitten kaikkiin aiempiin tapahtumiin Bitcoin-verkossa.


Kaivostyöläiset palvelevat Bitcoin-yhteisöä suojaamalla verkon. Lohkon salaustodistuksen ratkaiseminen on erittäin resursseja vievää. Voittamalla kilpailun 1 megatavun “lohkojen” louhimiseksi Kaivostyöläiset saavat “palkkion” tai “palkkion” Bitcoinissa. Näin myös uudet bitcoinit allokoidaan ja tulevat järjestelmään.

Transaktioita tehtäessä Bitcoinissa osapuolet hyödyntävät ns. “Bitcoin Wallet” -tunnusta vaihtaakseen nimellisarvoja Bitcoinissa (BTC). Bitcoin-lompakot tarjoavat käyttäjilleen sekä julkisen avaimen (osoite, josta lähetetään tai josta vastaanotetaan Bitcoin) että yksityisen avaimen.

Yksityinen avain on uskomattoman tärkeä “allekirjoitus” Bitcoin-käyttäjille, jota käytetään vireillä olevien tapahtumien vahvistamiseen antamalla matemaattinen todiste siitä, että ne ovat peräisin kyseisen lompakon omistajalta.

Kun käyttäjä haluaa tehdä kauppaa Bitcoinissa, hänen aikomuksestaan ​​ilmoitetaan Blockchainissa lähettämällä tapahtuma, joka on allekirjoitettu käyttäjän yksityisellä avaimella. Sitten Bitcoin-verkko vahvistaa tapahtuman tarkistamalla, että osoite ja osoite ovat voimassa, yksityinen avain on kelvollinen ja että sillä on käytettävissään riittävästi varoja tapahtuman suorittamiseen. Tapahtuma vahvistetaan yleensä verkossa seuraavan kymmenen minuutin kuluessa.

Bitcoin, rahoitusjärjestelmänä, on suunniteltu itsesääntelyyn. Haitallinen tapahtuma vaatii niin paljon laskentaa (ja siten sähköä), että melkein kaikissa tapauksissa on kannattavampaa käyttää samaa laskentatehoa verkon suojaamiseen ja lohkopalkkion keräämiseen. Tämä estää toimijoita hyökkäämästä verkkoon ja estää Blockchainia tallentamasta haitallisia tai vilpillisiä merkintöjä.

Käyttäjät ympäri maailmaa voivat joko hankkia Bitcoinin palkkiona verkon louhinnasta ja turvaamisesta, vastaanottaa kryptovaluutan lahjana tai tarjouksena tarjotuista palveluista tai voivat ostaa Bitcoin valitsemastaan ​​online-valuutanvaihdosta.

Väärinkäsitykset

Kuten minkä tahansa uuden tekniikan esiintyessä, Bitcoinia ympäröi useita väärinkäsityksiä, jotka eivät kuvaa tarkasti Bitcoin-verkon (tai yleensä kryptovaluuttojen) toimintaa.

Suosituista huhuista huolimatta ei ole mahdollista “hakkeroida” Bitcoin-verkkoa ja luoda petollisesti Bitcoineja; tämä edellyttäisi jokaisen solmun “yksimielisyyttä” ympäri maailmaa. Samoin kuin fyysinen lompakko voidaan varastaa valuutan sisällä, Bitcoin-lompakkoilla voi kuitenkin olla useita haavoittuvuuksia liikkeeseenlaskijasta ja alkuperästä riippuen, ja itse lompakkoihin voidaan hyökätä..

Kaupankäynnin osapuolet ovat salanimiä, koska Blockchain ei kuvaa osapuolten nimiä, vaan tarjoaa sen sijaan satunnaisen luettelon numeroista ja kirjaimista, jotka kuvaavat kaupankäynnin osapuolia.

Vaikka pankkitilin (yksityisen pääkirja) yksityisyyden turvaamiseksi voidaan luottaa pankkiin, kaikilla Bitcoin-verkon tietokoneilla on mahdollisuus tarkastella Blockchainia ja yleensä nähdä kunkin lompakon saldo.

Lisäksi kaikki tapahtumat ovat edelleen näkyvissä Bitcoin-verkossa. Vaikka kaupankäynnin osapuolten nimiä ei paljasteta verkossa vaihdettaessa Bitcoinia, hienostunut lohkoketjun analyysi voi sallia kolmansien osapuolten jäljittää virtaukset verkon läpi.

Rahan tulevaisuus?

Bitcoin tarjoaa hämmästyttävän vaihtoehdon perinteiselle pankkijärjestelmälle, perustuu perustansa muuttumattomiin matemaattisiin todisteisiin ja tarjoaa ensimmäistä kertaa ihmiskunnan historiassa hajautetun valuutan, jossa kahden osapuolen välinen luottamus voidaan skaalata tasolle, jolla globaalilla yhteisöllä on yhtäläinen pääsy digitaaliseen maailmanlaajuiseen rahajärjestelmään.

Bitcoinin menestys määräytyy tulevaisuudessa sen mukaan, kuinka moni ihminen ja markkinat ympäri maailmaa ovat valmiita hyväksymään sen tosiasiallisena digitaalisena valuuttana ja kuinka pankit ja muut sääntelyviranomaiset ympäri maailmaa voivat nähdä Bitcoin-verkon uhkana heidän suvereniteettinsa ja olemassaolonsa.

Kuinka ansaita rahaa Bitcoinilla

HODLing – Osta ja pidä

Osta bitcoin kryptovaluutanvaihdosta ja HODL: stä tulevaan päivään saakka, jolloin sen arvo on noussut merkittävästi. Termi HODL syntyi, kun elinkeinonharjoittaja kirjoitti väärin sanan hold bitcoin-foorumilla, kun hän tarkoitti sanovan pitävänsä voittonsa myynnin sijaan. HODLing on eräänlainen pitkäaikainen bitcoin-sijoitus, jossa ostat nyt ilman aikomusta myydä lähitulevaisuudessa ja lyödä vetoa valuuttojen pitkäaikaisesta arvosta.

Bitcoin-kauppa

Bitcoin-kauppa on ostamista ja myyntiä edistyneillä kryptovaluuttapörsseillä käyttäen valuuttakaupan kaltaisia ​​kaupankäyntikaavioita yrittäen ennustaa markkinoiden ulkoisten tekijöiden aiheuttamia hintaliikkeitä, kuten tapahtumia, kuten bitcoinin puolittuminen, sääntely ja alan uutiset. Käyttämällä tekniikoita, kuten mielipiteitä, teknistä ja perustavanlaatuista analyysiä auttaaksesi kaupankäynnin päätöksenteossa.

Bitcoin Arbitrage 

Välimieskauppa on silloin, kun ostetaan bitcoin halvalla hinnalla halvimmalla pörssillä ja sitten myydään sitä korkeammalla hinnalla toisessa pörssissä. Arbitraasikauppias hyödyntää eri pörssien välisiä hintaeroja saadakseen nopeasti matalan riskin voiton.

Bitcoin-futuurikauppa

Bitcoin-futuurit antavat kauppiaille mahdollisuuden spekuloida bitcoinin hintaa omistamatta tosiasiallisesti bitcoinia. Vedonlyönti on pitkä tai lyhyt suhteessa bitcoinin hintaan tietyn ajanjakson ajan. Bitcoin-futuurisopimukset toimivat samalla tavalla kuin perinteisten rahoitusvarojen futuurisopimukset.

Bitcoin Solo Mining

 Voit olla yksinlouhija, jos olet perustanut oman bitcoin-kaivostyöläisen. Tämä on vaikea tapa kaivaa, koska lohkojen luominen voi kestää kauemmin laitteistasi riippuen, koska tarvitset massiivisia hashratteja.

Bitcoin-kaivosaltaat

 Bitcoin-kaivosallas on se, kun bitcoin-kaivostyöläiset yhdistävät voimansa lisäämään sekoitusvoimaa niin, että ne tuottavat lohkoja nopeammin vaikeuksien kasvaessa. Yhdistämällä resurssit he tuottavat lohkoja nopeammin ja palkkiot jaetaan panosten mukaan.

Bitcoin-pilvikaivos 

Sinä allekirjoitat sopimuksen kaivoslaitteiden vuokraamisesta syrjäiseen sijaintiin tietyn ajan. Kaivostoiminta tapahtuu etänä paikoissa, joissa krypto-valuuttojen louhinta on edullista. Sinun ei tarvitse huolehtia laitteiston ostamisesta, asennuksesta, käyttökustannuksista, jotka sisältävät sähkökustannukset, tuulettimien tuottaman lämmön ja melun. Sijoittamalla saat päivittäiset maksut, jotka perustuvat sijoitukseesi ilman kaivoksia suoraan.

Bitcoin-verkkomarkkinointi

On kasvanut yrityksissä, jotka tarjoavat bitcoin-kaivosinvestointeja rakenteen kautta, jossa ihmiset saavat lähetyspalkkioita. He väittävät yhdistää kryptovaluutat ja verkkomarkkinointi. Tyypillinen bitcoin-kaivosverkkoihin erikoistunut markkinointiyritys vaatii sinua ostamaan bitcoin-kaivostoimintaa koskevan sopimuksen, joka on samanlainen kuin pilvikaivostoiminta, ja sitten alkaa ansaita osinkoja riippuen siitä, minkä paketin ostat. Asioiden verkkomarkkinointipuoli tulee sisään järjestelmän kautta, jossa saat bonuksia ja palkkioita kaikilta ihmisiltä, ​​joita viittaat tiettyyn Bitcoin-verkkomarkkinointiverkostoon. Yksi tällainen verkko on Kaivoskaupunki.

Bitcoin-kumppaniohjelmat 

Kryptovaluuttayhtiöt maksavat palkintoja bitcoinissa ihmisille, jotka ohjaavat uusia asiakkaita yrityksiin. Tämä on hyvin yleistä kryptovaluutanvaihdossa, että kumppanuusohjelmia, joita heidän asiakkaansa jakavat sosiaalisen median kautta houkutellakseen muita käyttäjiä. Esim. Liityt bitcoin-kumppaniohjelmaan ja luot sitten tuotteesta youtube-videoita, joissa on kuvaus tytäryhtiölinkistä, ja saat maksun kaikille, jotka kirjautuvat linkkisi kautta.

Bitcoin-hanat 

Bitcoin-hanat ovat sivustoja, jotka maksavat sinulle Satoshisissa (bitcoinin pienin osa, 0.00000001 BTC) yksinkertaisten tehtävien suorittamiseksi, kuten videoiden katselu, mainosten napsauttaminen, sovellusten lataaminen ja kyselyjen täyttäminen..

Nyt tiedät hieman enemmän siitä, mikä bitcoin on ja kuinka ihmiset ansaitsevat rahaa bitcoinilla. Lue lisää artikkelistamme oppimisosiosta ja tutustu kryptovaluutanvaihtoihin täällä.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map